![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Dziewczyny czy, któraś z Was moze cos powiedziec na temat Instytutu Dr. Ireny Eris?Co myslicie o ich jakosci usług i o makijaz jakie wykonuja? Chciałabym umowic sie tam na makijaz próbny, ale nie wiem czy warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
OK skladu i ladu zbytniego nie ma w tym co napislam powyzej ;P ale mam nadzieje ze przekaz jest zrozumialy ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-25 o 19:41 Powód: post pod postem!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Kamilack80, prosze, edytuj swoje posty zamiast pisać ich kilka pod sobą, ok?Dzięki temu wątek będzie bardziej czytelny
![]() Tweety-Co do Dj'a to polecany jest Piotr Gładkowski, ja sama też go zamówiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
A ja byłam już na 1wszej przymiarce sukni
![]() ![]()
#2705 |
Zadomowienie
|
Joasiatko super, że będziesz mogła odebrać suknię, tuż przed ślubem.
Ja niestety zamawiałam suknię w Łodzi, będę musiała po nią jechać o wiele wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Też się cieszę. Ja mam w domu ciekawskiego kotka, który nie daje spokoju nowej rzeczy która pojawia się w domu, poza tym mieszkanie małe, a w szafie suknia by się na pewno nie zmieściła nawet jakbym wyjęła wszystkie ciuchy z niej
![]() ![]()
#2707 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widze ze z dj najbardziej popularny na forum jest Gładkowski ... ale z tego co przeczytałam wynika, ze mało która z Was była na jego imprezie
![]() i dlatego sie odezwę: wg. mnie on nie jest jedynym godnym polecenia dj w kielcach... ja byłam na jednej impezie, którą on prowadził i wcale nie byłam zadowolona ... facet nie odezwał sie ani razu przez całą noc do mikrofonu, a muzyke puszczał w karnawale taką, że ja która lubię się wygłupiać i tańczyć nie czułam bluesa! wesoły krawacik prowadzącego nie zrobi nastroju na imprezie ! nie chcący miałam go wziąć na swoje wesele na szczeście w pore skojarzyłam nazwisko z ksywa gładki i z dałam sobie spokój. Wiem, że moze komus on pasowac /tym bardziej że ma wolne terminy co u innym dj jest mało spotykane/ ale tym dziewczynom, które go nie znają chce powiedziec , ze nie tyrzeba sie go kurczowo trzymac bo sa inni rownie dobrzy a nawet wg. mnie lepsi! |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
ja jakoś nie mogę przekonać się do DJ... ale może z tego względu, że nie byłam nigdy na weselu prowadzonym przez taką osobę...
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I akurat nie zgodze sie ze w Kielcach jest duzo dobrych Dj ...wiem , szukalam i jak dla mnie wiekoszosc z nich probuje byc na sile zabawnych a tego nie lubie Jak dla mnie Gladkowski i jeszcze jeden (Kalex go ma, wypadlo mi nazwisko z glowy) ![]() No ale o gustach sie nie dyskutuje, najlepiej , poszukać , popytac i samemu sie zdecydowac
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie to Dj może wcale nie gadać, a niech tylko puszcza odpowiednie kawałki, zresztą jak jakaś piosenka się nie podoba to wystarczy podkreślić co się chce na weselu a czego ma nie być.
W czasie wesela też można poprosić by zmienił repertuar. Nie byłam na imprezie przez niego prowadzonej, ale wole Jego, niż byle jaką orkiestrę,a niestety takie u mnie w regionie dominują. Co do terminów, to akurat ma mało dostępnych terminów, wiem to, bo przypadkiem spotkałam go z tżtem i rozmawialiśmy na różne tematy, w tym praca, trzeba przyznać, że chłop nie dość,że gra na weselach, to jeszcze na spotkaniach firmowych, w klubach, radiu. Joasiatko, ja bardzo by chciała iść kiedyś na wesele, gdzie będzie grała dobra orkiestra ![]() ![]() Mam nadzieję, że będę miała kiedyś okazję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Ja wolę klimaty biesiadne, takie fajne potańcówki, wtedy jest zabawa przednia - nie mogę się przekonać do klimatu klubowego/dyskotekowego na weselu - nio ale to moje odczucia.
Jednak dziwi mnie to, że niektórzy w ciemno ufają wszystkiemu co pisze się na forum i wybierają osoby, których nawet wcześniej nie słyszeli... Ja natomiast chciałabym kiedyś zawitać na weselu prowadzonym przez DJ - jak na razie nie zapowiada się na to... W maju idę na wesele prowadzone przez 1 osobową orkiestrę ![]()
#2712 |
Zadomowienie
|
A czy dj wyklucza klimat biesiadny i przednią zabawę?
Wydaje mi się, że zabawa jest taka sama, z tym, że po prostu piosenki są w oryginale. I broń boże nie zamierzam z wesela robić dyskoteki!! Udaną weselną zabawę tworzą przede wszystkim- para młoda i goście weselni i myślę, że dla każdego znajdzie się coś miłego dla ucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Przyczajenie
|
Hej
U mnie bedzie grał dj Mirek Piróg, dostalam jego namiary od mojej kolezanki, u ktorej grał na weselu ![]() ![]() ![]() Mogę przesłać również namiary na priv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Słyszałyście może o zespole The Jokers?? I jeszcze mam takie pytanko zupełnie z innej beczki: chciałam zapytać o jakiś fitness w kielcach i o solarium ?? Które możecie polecić?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
fitnessik jest w świetnym klimacie na ulicy Okrzei- nowootwarty Ja byłam tam akurat na sambie(najlepiej modeluje sylwetkę, babka juz ma teraz własne lokum, wtedy wynajmowała),ale tak fajnie tam wszystko zorganizowali,że czujesz się ekskluzywnie
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
|
ceny możesz sobie zobaczyć sama- klub nazywa się dynamika. Nie wiem czy można tu linki wrzucać :/ Solarkę poleciłabym Solar studio- ja najbardziej lubię w Romantice i na Placu Wolności
#2717 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
wpisz sobie w wyszukiwarce i Ci znajdzie- na ich str masz ceny i adresik. A konkretniej jak idziesz od ronda Ulica Okrzei bedziesz miala taki parking przy nowym budynku po prawej str i to tam- jest szyld
#2719 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o terminy - zajrzyj na jego stronę i zobacz ze tak naprawde ma tylko kilka wolnych terminów na ten rok (są to okresy gdy jest bardzo mało ślubów) i jest już sporo terminów zajętych na 2009 w okresie letnim. Trzeba zobaczyć filmik z wesel które prowadzil, aby stwierdzić czy jest dobry. I jeszcze jedno - impreza prowadzona w jakims lokalu - karnawalowa - jest ograniczona i z tego co wiem to wlasciciele decydują w większej części jaka muzyka ma lecieć i jak to ma wygladać, tak samo jak młodzi decydują przy jakiej muzyce chcą się bawić .
![]() |
#2721 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja była na imprezie prowadzonej przez niego (nie było to wesele, ale słyszałam od osób które go miały ze jest super)i nie zgodze sie ze jak juz nie ma orkiestry to nie ma klimatu biesiady tak naprawdę trzeba i tu i tu dobrze wybrać i Dj jak i orkiestra posiadają plusy jak i minusy A co do porównywania wesela z impreza prowadzona w lokalu to zgadzam sie, tak właściciel nakreśla zasady i to co dany Dj ma poszczać , tak jak i my nakreślamy je na weselu A tak na marginesie Dj odzywajacy sie w trakcie grania swojej muzyki to nie obrażając nikogo manieczkami mi zajechało ![]() Kazdy ma swój gust, ja tam sie ciesze ze go wybrałam, facet zna sie na rzeczy , zresztą tylko osób mi go polecało (dostałam namiary par młodych u których grał i oddzwoniłam wszystkich) ![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
nie mam zamiaru nikogo przekonywać ... tym bardziej, że zasada "jak ja go mam a to znaczy że jest najlepszy" jest nie do przebicia
![]() ![]() ![]() jednak dla tych kobietek, które go nie maja napiszę: nie macie czego żałować są inni równie dobrzy albo nawet troszkę lepsi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zreszta uważam ze dobrze ze zdania sa podzielone dzięki temu osoby stojące przed tym dylematem mogą poczytać co i jak , chociaz ja uważam ze najlepiej omówić sie samemu ,to ze komuś coś sie podoba lub nie ,nie znaczy ,ze nie spodoba lub spodoba sie nam
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2008-03-26 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogłybyście mi dać namiary na jakiś ludzi którzy zajmują się reportażem ślubnym? Byłabym ogromnie wdzięczna.
Mam imię i pomału dochodzę do wniosku, że chyba czas zacząć go używać. Bardzo mi miło- Paulina jestem Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
[/quote]Zreszta uważam ze dobrze ze zdania sa podzielone dzięki temu osoby stojące przed tym dylematem mogą poczytać co i jak , chociaz ja uważam ze najlepiej omówić sie samemu ,to ze komuś coś sie podoba lub nie ,nie znaczy ,ze nie spodoba lub spodoba sie nam[/quote]
Właśnie dlatego odwazyłam się napisać, że nie jest jedynym dobrym dj w kielcach ![]() ![]() w tym przypadku wiem co mówię bo byłam sama na imprezie którą on prowadził a nie tylko słyszałam od znajomych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
Mokapodi mam nadzieję, że znajdziesz namiary na innych dj'ów i wkleisz je tutaj, na pewno inne dziewczyny będą zainteresowane
![]() ![]() ![]() A tak z ciekawości, jaką muzykę grał, że nie byłaś zadowolona?Konkretnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
konkretnie : nie w moim stylu
![]() a ty jesteś jego znajomą pewnie ? bo cos mi pachnie tu reklamą za bardzo ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
fanka_Pastrany - jeśli masz problem ze znalezieniem w kielcach fotografa to możesz dać ogłoszenia na forum fotografów ślubnych http://www.foto.forumslubne.pl/! ja z tego nie skorzystałam u siebie, ale jak nie masz innego wyjścia to spróbuj nic nie szkodzi!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Mokapodi, żadna reklama, wybacz jestem tu 4 lata na wizażu i nie bawię się w takie rzeczy
![]() Po prostu jestem ciekawa konkretów. Dobrze, że pojawiają się też inne głosy w sprawie dj'a, zarówno pozytywne jak i negatywne ![]() Ja mam zdrowy dystans do tego ot i tyle ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-03-26 o 15:00 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.