![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
kasia bolerko mi wynalazla w lumpeksie mama kolerzanki ;p
ja od jutra przechodze z TŻtem na diete ![]() ![]() ja zarwno jak i on zrzucilismy kiedys sporo kg ale wrocilo wiec trzeba zdrowo schudnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Kasiamniam popodba mi się Twoj kolorowy styl
![]() ![]() a tu moje zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
chilanes czerwony pas jak najbardziej moze być
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() WŁaśnie Mischoko zapomniałam- GRATULACJEEEEE!!!! pozbycia sie zbędnych kg ![]() ![]() guantanamera - KOBIETA nie baba KOBIETA!!!!!! ![]() ja gdybym miała wkleić zdjecia przed i po to przed jakies 10kilo mniej było ![]() a tu proszę czas na kawusię ![]() dla KAsi w specjalnej filizance ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
heheh..Ten Pan już jest zajęty !!! a co ciekawe poznaliśmy się przez internet i ja pojechałam na randke w ciemno do Niemiec.. ponad 1400km
![]() ![]() Cytat:
![]() aa dziekuje domyslam sie ze ta kolorowa filizanka to moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
oh rane, ja poproszę tę ostanią kawusię, przesmakowicie wygląda.
![]() ![]() I uroczyście oświadczam, że zachwyt nad TŻem Kasi był wyłącznie zachwytem koleżeńskim niepodszytym niecnymi zamiarami ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję za gratulacje - a teraz, znów, po krótkiej przerwie, Ponura wraca do nauki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2706 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny noszę rozmiar 46 i dzisiaj byłam u krawcowej aby uszyć sobie taką sukieneczkę. Krawcowa powiedziała,że taki fason mnie nie poszerzy, a wręcz przeciwnie wszystko idealnie zamaskuje. Co Wy o tym myślicie, przecież powszechnie wiadomo, że marszenia i drapowania poszerzaja
Chcę jeszcze uszyć sobie do tego bolerko i proszę poradzcie mi jaka długość bolerka będzie odpowiednia? Zastanawiam się też nad kolorem. Sukienka ma być na wesele więc nia chciałabym aby sukienka była za smutna. Może satyna pod spodem w kolorze np. różowym, a na wierzchu szyfon czarny. Może macie jakieś zdjęcia sukienek w takich zestawieniach satyna+szyfon. Napiszcie co myślicie o tej sukieneczce: |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
Doroteczka75 mi się podoba ta sukieneczka, tylko ja nie lubie takiego jednego ramiaczka, jakos zle w nich wygladam, bolerko mi sie podoba cos takiego jak ponizej wkleiłam, ale to tylko moje zdanie
![]() aa i dziewczyny baaardzo zachorowałam na ta sukienke ktora wkleiłam , normalnie jak ja ujrzałam dzis na necie to nie moge od niej wzroku oderwac, tylko co z tego ze sa male rozmiary ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
kilka większych ciuszków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Wtajemniczenie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
a moze teraz pomyslimy nad sezonem jesien/zima 08/09?
![]() ![]()
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty mi mow o tej sukience- super jest ![]() ![]() Dorka te mi sie najbardziej podobają ![]() ![]() http://allegro.pl/item418396632_sout...kiny_tiul.html żeby te "ramiączka"( wiązanie) były takie jak sukienka ![]() http://allegro.pl/item420096123_zmys...el_roz_46.html a to to nasza dobra znajomka sukienkowa ![]() a ja wczoraj zaszłam do lumpeksa jednego i znalazłam spódniczkę niebieską ,błękitnąaa do kolan w białe liście, za 25 zł no ale jej nie kupiłam kurde teraz chyba załuje ![]() ![]() a ja zima to najczęsciej chodzę w adidasach czasem sie troche ślizgam ale tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny
![]() to zdjecia zony filmowego Jamesa Bonda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale znalazłam kilka propozycji, nawet kalosze kolorowe fajne ale nigdy bym takich nie założyła aż taka świrnięta nie jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! wiem, ze troche odbiegam od watku ale: wczoraj postanowiliosmy z TŻtem ze od dzis sie odchudzamy. wiec.. ZWAZYLAM SIE dzis i jestem pograzona w rozpaczy ;( takiej liczby to z w zyciu sie nie spodziewalam ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
madzia glowa do gory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ej, no jak masz się odchudzać, to musi być z czego, bo inaczej to normalnie 'bezsęsu' ![]() ![]() ![]() Będzie dobrzzz ![]() No właśnie ja mam problem z butami na zimę do spodni - do spódnic latam w oficerkach, ale one dziwnie wyglądają ze spodniami, które noszę, tj. z szerokimi nogawkami, więc zazwyczaj noszę moje kochane najki, ale wiadomo, chciałoby się czasem coś eleganciejszego. Ostatnio też choruję na cutesy. (chciałam wstawić linka, ale stronka ich coś nie działa ![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam problem z butami, mam takie fajne botki ale one by swietnie z rurkami wygladaly. a wiem ze panie plus size fajnie w rurkach wygladaja, tylko pytanie skad wziac rurki? chcialabym chociaz przymiezyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
A jaki rozmiar nosisz?
#2725 |
Zakorzenienie
|
spodnie 46/48 ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
w camaieu sa dzinsowe rurki rozm 46, ale mogą byc za małe
![]() W C&A chyba nie widziałam rurek Moze sprobuje na allegro. Wymierz swoje ulubione spodnie i wedlug tych miar spróbuj znaleźć
#2727 |
Zadomowienie
|
#2728 |
Zakorzenienie
|
jak wroce do domu to wymierze sobie spodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
A moim skromnym zdaniem rurki wyglądają fatalnie u kobiet Plus size. No chyba , że do tuniki. Po co być na siłe modnym. W prostych spodniach też mozna wygladać sexy i modnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Beyonce i alice ma duza dupcie i uda a wyglada ok wiec ja bym zaryzykowala zreszta mam jedna pare szarych rurek z lumpka skoro moga nosic szczupaki z chudymi szkitkami to my tez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.