|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
|
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet, to moze mu(Twojemu tacie) posle zdjecie eksa, zdjecie aktualnych kandydatow, daty urodzenia i .... moze cos doradzi, co?
bylyscie kiedys dziewczyny u wrozki?
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Jestem po rozmowie z TŻ-tem no niby jest oki jak na razie, ale ja i tak go będę czujnie obserwować
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sie z niego tak smialam - ale mialam 1wszego powaznego chlopaka (z ktorym bylam w sumie 5m-cy) to mowil odrazu ze nic dobrego z niego, ze ma powiazania pewne z jaka sekta - okazalo sie ze to prawda matki kolezanke okreslil ze ma kochanka - matka sie zapierala - ze zna ta kolezanke...pewno on sie myli - za miesiac sie okazalo ze baba ma kochanka o moim ostatnim exiku powiedzial ze taki hanys to jest hanys i tyle... uparty i bedzie chcial rzadzic, i ze nie zasluzyl na mnie. Fakt jaki jest? ze ojciec mial racje... niestety duzo takich historii facet poznaje ludzi po wygladzie, tylko pytanie jak ![]() duma z tatusia ![]() ebym to ja miala takie zdolnoscibtw. nei bylam nigdy u wrozki chociaz chcialam. ale jakos nie ciagnie mnie |
|
|
|
|
#2705 |
|
BAN stały
|
Wymasowałam mój cellulit
Jest mu dobrze Ja ostatnio coś zaprzestałam mazidełkowania, bo kwasy z tubek idą ![]() To serum ma 10 % vit. C - 10 ml wody destylowanej (ewentualnie podwójnie przegotowana) - 1 ml kwasu askorbinowego - 3,4 krople wódeczki Możesz dodać lecytynę, witaminę E. Ważne tydzień w lodówce ![]() Właśnie sie opycham czekoladą Mamuśka poszła oddać krew i dostała cały kartonik. Chciała dobry uczynek zrobić, a teraz ja wszystko pałaszuje Częstuje jagodową herbatką Babochy
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Izaluka rzuć jedną czekoladę
nie bądź taka zachłanna... caaałe pudełko masz przecież
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwazaj moja droga bo od czekolady i od zakladania nogi na noge najwiecej sie robi cellulitu (tak mi zawsze mowil )
|
|
|
|
|
#2708 |
|
BAN stały
|
Edit herbatką częstuję... Gdzie Ci tam jeszcze czekoladka w głowie?
![]() Sweet ja niestety to wiem, ale moja ulubiona pozycja to noga na nogę. I najgorsze (teraz już poważnie), że sama siebie krzywdzę. Mam pękające naczynka na udach A ja jeszcze tak te nogi uciskam :/ Bałam się kąpać Myślałam, że mi te paznokie się zmyją W ogóle jak tredowata z nimi chodzę i nic nie tykam. Do zmywania naczyń rękawiczki dziś założyłam |
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
No ale ja chcę czekoladkę
![]() ![]() heheh ja to nie myję w ogóle naczyń, bo sie pazurki niszczą
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomnial mi sie chlopak kolezanki.
Nie miala jeszcze 18 lat kiedy KAZAL jej uzywac balsamow do biustu bo podobno nie byl jedrny (ja sie tam nie znam, ale laska byla szczuplutka, miala moze miseczke B wiec nie wiem jak taki mlody, nie za duzy biust moze nie byc jedrny. zwlaszcza ze dziewczyna wysportowana) co chwila przynosila jakies rewelacje, ze ona nie dba o siebie, ze jemu sie to i to nie podoba a dziewczyna byla po prostu sliczna! potem znalazl sobie inna, ona ich sledzila, bo wielkich upokorzeniach w koncu przekonala go do siebie i do niej wrocil na jej 18tce uderzyl ja w twarz bo podobno bawila sie z goscmi a nie z nim dodam ze cala impreze przesiedzieli razem, obok siebie na kanapiez tego co wiem sa ze soba do dzis....ponoc szczesliwi. Ja podziekuje za takie szczescie, wole byc sama a "nieszczesliwa" ![]() Sweet, fajoski ten tatus pozycz go nam tu na wizaz.Iza dziekuje wlasnie o takie cos prostego mi chodzilo ![]() ulubiona pozycja no no ja to juz nawet nie pamietam no nic, ja ogladam wlatcow much co by nie wyszlo ze za duzo gadam
|
|
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cacy cacyno ja tez uwielbiam z noga na noge... czasem sie pilnuje bo mi powoli zaczynaja naczynka pekac... no i ten cellulit. Ale tak sie ni da
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEKOLADA-----> co wy! od dziś na wodzie i chlebie żyjemy
nie ma lekko, jak chcemy chłopa![]() Czekam na eksia, może jak wróci to też mi napisze że powodem zerwania był moj celulit na łydkach- chyba bym umarła Iza ty jesteś dobra w tych miksturach, weź no coś wymyśl na rostępy, kurze łapki, mało jędrny biust i te sprawy..
|
|
|
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby uderzyl - to w ogole nie ma mowy o niczym... nawet o zachowaniu wspolnych zdjec racja - lepsze samotne nieszczescie niz takie szczescie ktorego bym szczesciem nie nazwala niektorzy faceci maja nakichane, patrza na wzorzec lalki barbie (zaprzeczaja jednak temu) i probuja doprowadzic do tego stanu swoja dziewczyne. Moj ex na poczatku mi z Pari przyslal przeca kremy.. .zemam niby je przetestowac ... a teraz potrafil takie swinstwa gadac... afe ale ciesze sie - lzej mi kobiety moje kochane LZEJ bo zaden facet nie jest wart lez.Tatusia moge pozyczyc - no problem - sam lubi zaproponowac usluge rozpoznania osoby
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
eee no co wy poczekajcie na chłopa to on wam powie co macie sobie ujędrnić
tak jak pisała kasia5558
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o ja poprosze cos na moj uporczywy choc niewidoczny cellulit, rozstepy i kurze lapki na lewe oko ![]() Racja CHLEB I WODA... chociaz chleb tez ponoc niezdrowy ... sama woda Hahaha... umarlabym z toba bo ze smiechu sie tarzac juz moge od czytania coz to moj mi ponapisywal a co dopiero jakby kto inny tak jeszcze dosolil...ale nie ma takich facetow jak on... on wygral plebiscyt i koniec kropka
|
|
|
|
|
#2716 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja zgłaszam mojego, chociaż on chyb anie był taki najgorszy
Troche problemów miał ze sobą, ale mnie nie wyzywał... jeszcze
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
ale zescie sie rozpisaly..ne dam rady przeczytac... poweim wam tylko tyle.. nie zdalam cywila i wy***ali nas z knajpy..a to podwojne dno!
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
stresci mi ktos co sie dzialo?
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() czemu ![]() masz komisy na uczelni? warunek? generalnie to wszystkie mamy celulit, nie mamy chlopa, a ulubiona pozycja Izy to noga na noge |
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
czyli bez zmian..poki co nie... ale ktoich tam wie
Imprezy, alkohol, życie w ciągłym biegu lub nauka, nauka i jeszcze raz nauka... Tak większość ludzi wyobraża sobie życie studenta ![]() http://interia360.pl/moim-zdaniem/ar...-obywatel,1743
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ja wiem, jak mi "starsi" znajomi opowiadaja jak kiedys studia wygladaly (czytaj 10-15 lat temu) to teraz widze ze w wielu przypadkach to jedno wielkie kucie. kiedys to sie dzialo
![]() nawet zbyszek wodecki chodzil na florianskiej po kilku glebszych.....a teraz brukselka ty chyba prawo studiujesz...wiesz 99% studentow prawa ktorych znam to nic tylko siedza i kuja fanatycy tacy ze ble czemu was wyrzucili z knajpy?
|
|
|
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
eee Bruksel a masz jakiegoś komisa czy cos?>
|
|
|
|
#2724 |
|
Przyczajenie
|
oOoOoOOooO fajniee tooo hehe
) pozdrawiam =)
|
|
#2725 |
|
BAN stały
|
witamy ![]() ![]() ![]() ja powiem jak jest u mnie => sa dwie wersje 1. fanatycy, bardzo przykladni i w ogole psychologia to ich caly swiat i takie tam kujony, jedni sympatyczni , drudzy mniej (wiekszosc pochodzi z innego miasta niz wawa - czyli 3/4 wydzialu) i zawsze musza miec z wszytkiego 5 2. leniwi, olewajacy, byle jak najlatwiej i bez wysilku przebrnac przez nauke (w tym oczywiscie ja ) majacy swoje zainteresowania uczacy sie pewnych tylko rzeczy ale z pasja, dla nich nie wazne sa wyniki
|
|
|
|
#2726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie sa sie tak dokladnie strescic - ogolnie moj eks powalil mnie doszczetnie i powiedzial ze nie dbam o siebie bo mam cellulit a kobiety tego nie miewaja (biedny on...) tylko ja taka wybrakowana a z mojej wiadomosci 1 reki to chyba kazda ma...ale cozfaceci nas nie chca - to przez cellulit. Nie wazne, lepiej stracic reke niz noge, ale nie wolno miec cellulitu ![]()
|
||
|
|
|
#2727 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze odbior osobisty tylko, ze jest maly problem techniczny bo nagroda głowna gdzies sie schowala i nie chce sie nam dac zlapac ![]()
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie juz jestem! nareszcie mi dziala! za jakas h zaczne czytac to co napisalyscie przez ten czas
))
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stwierdzam ze nic za mna nie tesknilyscie tylko co Iza troche (napisalam mu wtedy ze sie z nim nie spotkam,wytlumaczylam ze chodzi mi o Monice i takie tam.Zrozumial. Rozmawiamy ze soba prawie codziennie,i chyba sie powoli zauraczam.Wiem ze to chore,ja juz sama sie nie poznaje po tym co stalo sie z Dawidem. A najlepsze jest to ze teraz Andrzej pracuje z Adamem,tzn tylko w tym tyg. Adam sobie wzial wolne i pracuje z A.Tak wiec za kazdym razem kiedy z nim rozmawiam Adam jest obok,i jest dziwnie... Monica dzwonila do mnie w ten weekend jak bylam w NJ,zaprosila mnie z Andrzejem na weekend do siebie,ale nie moge pojechac bo pracuje:/ wiec prawdopodobnie wybierzemy sie nad Ocean w ta niedziele.Tylko ze jeszcze oni planuja jakis wypad jutro wieczorem do chinskiej restauracji a w piatek do Pl.Nie wiem co mam zrobic,w niedziele sie z nimi spotkam ale nie wiem czy widziec sie z nimi jutro i w piatek.Boje sie ze sie zakocham...i co ja wtedy zrobie? przeciez on nie rzuci dla mnie Monici wiem o tym (Napisalam mu smsa ze jak nie bedzie z Adamem to niech zadzwoni bo chce z nim pogadac o jutrze.Zobaczymy jakie bedzie jego nastawienie to tego i wtedy zobacze czy chce sie jutro spotkac i w piatek czy nie,czy tylko zostaje niedziela.Boje sie,nie chce burzyc ich zwiazku,bo jesli sa szczesliwi to nie mam takiego prawa...jeszcze niedawno tak strasznie chcialam sie zakochac,zapomniec o Dawidzie,ale nie w taki sposob! nie chce zakochac sie w kims kto jest zajety i kto nie moze byc ze mna rany czuje ze wpadlam po same uszy
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Bry z pracy
dzisiaj ostatni dzień Wiece co mi się przypomniało ostatnio. jak jeszcze bylam z moim eks, to z ktoś z jego forum (dla niewtajemniczonych www.mazdaspeed.pl) odkrył forum wizazu i rozczytywał się przede wszystkim w podforum "sex" .Robili sobie z tego niezłe jaja Przykre ale prawdziwe. szkoda, ze mój eks jest jednym z nich...Ale jak sie jest duzym dzieckiem to tak juz bywa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

Jest mu dobrze
Częstuje jagodową herbatką Babochy 

wlasnie o takie cos prostego mi chodzilo
ja to juz nawet nie pamietam

Przykre ale prawdziwe. szkoda, ze mój eks jest jednym z nich...Ale jak sie jest duzym dzieckiem to tak juz bywa