Plotkowy dla porzuconych - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-25, 21:30   #2701
sweetmelongirl
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Jestem padnięta
Branoc i kolorowych wam wszystkim
spij dobrze, ja za niedlugo tez zawijam

zmeczylam sie siedzeniem i masowaniem policzkow z obawa unikniecia cellulitu na nich i na uszach
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 21:32   #2702
kasia5558
Wtajemniczenie

Sweet, to moze mu(Twojemu tacie) posle zdjecie eksa, zdjecie aktualnych kandydatow, daty urodzenia i .... moze cos doradzi, co?

bylyscie kiedys dziewczyny u wrozki?
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 21:39   #2703
edit23
Zakorzenienie

Hello
Jestem po rozmowie z TŻ-tem no niby jest oki jak na razie, ale ja i tak go będę czujnie obserwować
Stary 2007-09-25, 21:42   #2704
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Sweet, to moze mu(Twojemu tacie) posle zdjecie eksa, zdjecie aktualnych kandydatow, daty urodzenia i .... moze cos doradzi, co?

bylyscie kiedys dziewczyny u wrozki?
haha wiesz to dobry pomysl nawet

ja sie z niego tak smialam - ale mialam 1wszego powaznego chlopaka (z ktorym bylam w sumie 5m-cy) to mowil odrazu ze nic dobrego z niego, ze ma powiazania pewne z jaka sekta - okazalo sie ze to prawda

matki kolezanke okreslil ze ma kochanka - matka sie zapierala - ze zna ta kolezanke...pewno on sie myli - za miesiac sie okazalo ze baba ma kochanka

o moim ostatnim exiku powiedzial ze taki hanys to jest hanys i tyle... uparty i bedzie chcial rzadzic, i ze nie zasluzyl na mnie.
Fakt jaki jest? ze ojciec mial racje... niestety

duzo takich historii facet poznaje ludzi po wygladzie, tylko pytanie jak

duma z tatusia ebym to ja miala takie zdolnosci

btw. nei bylam nigdy u wrozki chociaz chcialam. ale jakos nie ciagnie mnie
Stary 2007-09-25, 21:48   #2705
Izaluka
BAN stały

Wymasowałam mój cellulit Jest mu dobrze Ja ostatnio coś zaprzestałam mazidełkowania, bo kwasy z tubek idą

To serum ma 10 % vit. C
- 10 ml wody destylowanej (ewentualnie podwójnie przegotowana)
- 1 ml kwasu askorbinowego
- 3,4 krople wódeczki
Możesz dodać lecytynę, witaminę E.
Ważne tydzień w lodówce

Właśnie sie opycham czekoladą Mamuśka poszła oddać krew i dostała cały kartonik. Chciała dobry uczynek zrobić, a teraz ja wszystko pałaszuje Częstuje jagodową herbatką Babochy
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 21:57   #2706
edit23
Zakorzenienie

Izaluka rzuć jedną czekoladę nie bądź taka zachłanna... caaałe pudełko masz przecież
Stary 2007-09-25, 21:59   #2707
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Wymasowałam mój cellulit Jest mu dobrze Ja ostatnio coś zaprzestałam mazidełkowania, bo kwasy z tubek idą

Właśnie sie opycham czekoladą Mamuśka poszła oddać krew i dostała cały kartonik. Chciała dobry uczynek zrobić, a teraz ja wszystko pałaszuje Częstuje jagodową herbatką Babochy
Oooo to juz sie uchronilas cellulitu na powiekach

uwazaj moja droga bo od czekolady i od zakladania nogi na noge najwiecej sie robi cellulitu (tak mi zawsze mowil )
Stary 2007-09-25, 22:05   #2708
Izaluka
BAN stały

Edit herbatką częstuję... Gdzie Ci tam jeszcze czekoladka w głowie?

Sweet ja niestety to wiem, ale moja ulubiona pozycja to noga na nogę. I najgorsze (teraz już poważnie), że sama siebie krzywdzę. Mam pękające naczynka na udach A ja jeszcze tak te nogi uciskam :/

Bałam się kąpać Myślałam, że mi te paznokie się zmyją W ogóle jak tredowata z nimi chodzę i nic nie tykam. Do zmywania naczyń rękawiczki dziś założyłam
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 22:12   #2709
edit23
Zakorzenienie

No ale ja chcę czekoladkę
heheh ja to nie myję w ogóle naczyń, bo sie pazurki niszczą
Stary 2007-09-25, 22:12   #2710
kasia5558
Wtajemniczenie

Przypomnial mi sie chlopak kolezanki.
Nie miala jeszcze 18 lat kiedy KAZAL jej uzywac balsamow do biustu bo podobno nie byl jedrny (ja sie tam nie znam, ale laska byla szczuplutka, miala moze miseczke B wiec nie wiem jak taki mlody, nie za duzy biust moze nie byc jedrny. zwlaszcza ze dziewczyna wysportowana)
co chwila przynosila jakies rewelacje, ze ona nie dba o siebie, ze jemu sie to i to nie podoba a dziewczyna byla po prostu sliczna!
potem znalazl sobie inna, ona ich sledzila, bo wielkich upokorzeniach w koncu przekonala go do siebie i do niej wrocil
na jej 18tce uderzyl ja w twarz bo podobno bawila sie z goscmi a nie z nim dodam ze cala impreze przesiedzieli razem, obok siebie na kanapie
z tego co wiem sa ze soba do dzis....ponoc szczesliwi. Ja podziekuje za takie szczescie, wole byc sama a "nieszczesliwa"

Sweet, fajoski ten tatus pozycz go nam tu na wizaz.

Iza dziekuje wlasnie o takie cos prostego mi chodzilo
ulubiona pozycja no no ja to juz nawet nie pamietam

no nic, ja ogladam wlatcow much co by nie wyszlo ze za duzo gadam
Stary 2007-09-25, 22:13   #2711
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Edit herbatką częstuję... Gdzie Ci tam jeszcze czekoladka w głowie?

Sweet ja niestety to wiem, ale moja ulubiona pozycja to noga na nogę. I najgorsze (teraz już poważnie), że sama siebie krzywdzę. Mam pękające naczynka na udach A ja jeszcze tak te nogi uciskam :/

Bałam się kąpać Myślałam, że mi te paznokie się zmyją W ogóle jak tredowata z nimi chodzę i nic nie tykam. Do zmywania naczyń rękawiczki dziś założyłam
i dobrze ze rekawiczki zalozylas, raczek nie niszczysz cacy cacy

no ja tez uwielbiam z noga na noge... czasem sie pilnuje bo mi powoli zaczynaja naczynka pekac... no i ten cellulit. Ale tak sie ni da
Stary 2007-09-25, 22:14   #2712
_Jamaica
Wtajemniczenie

CZEKOLADA-----> co wy! od dziś na wodzie i chlebie żyjemy nie ma lekko, jak chcemy chłopa
Czekam na eksia, może jak wróci to też mi napisze że powodem zerwania był moj celulit na łydkach- chyba bym umarła
Iza ty jesteś dobra w tych miksturach, weź no coś wymyśl na rostępy, kurze łapki, mało jędrny biust i te sprawy..
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 22:20   #2713
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Przypomnial mi sie chlopak kolezanki.
Nie miala jeszcze 18 lat kiedy KAZAL jej uzywac balsamow do biustu bo podobno nie byl jedrny (ja sie tam nie znam, ale laska byla szczuplutka, miala moze miseczke B wiec nie wiem jak taki mlody, nie za duzy biust moze nie byc jedrny. zwlaszcza ze dziewczyna wysportowana)
co chwila przynosila jakies rewelacje, ze ona nie dba o siebie, ze jemu sie to i to nie podoba a dziewczyna byla po prostu sliczna!
potem znalazl sobie inna, ona ich sledzila, bo wielkich upokorzeniach w koncu przekonala go do siebie i do niej wrocil
na jej 18tce uderzyl ja w twarz bo podobno bawila sie z goscmi a nie z nim dodam ze cala impreze przesiedzieli razem, obok siebie na kanapie
z tego co wiem sa ze soba do dzis....ponoc szczesliwi. Ja podziekuje za takie szczescie, wole byc sama a "nieszczesliwa"

Sweet, fajoski ten tatus pozycz go nam tu na wizaz.

Iza dziekuje wlasnie o takie cos prostego mi chodzilo
ulubiona pozycja no no ja to juz nawet nie pamietam

no nic, ja ogladam wlatcow much co by nie wyszlo ze za duzo gadam
tez bym podziekowala za to szczescie - doszlam do wniosku ze mimo ze nie doroslam jeszcze do tej sytuacji - ktora mnie poprostu przestraszyla ze nie jestem z nim to ... ZA ZADNE SKARBY NIE WROCE DO FACETA KTORY POWIEDZIAL MI TAK PRZYKRE RZECZY

jakby uderzyl - to w ogole nie ma mowy o niczym... nawet o zachowaniu wspolnych zdjec

racja - lepsze samotne nieszczescie niz takie szczescie ktorego bym szczesciem nie nazwala

niektorzy faceci maja nakichane, patrza na wzorzec lalki barbie (zaprzeczaja jednak temu) i probuja doprowadzic do tego stanu swoja dziewczyne. Moj ex na poczatku mi z Pari przyslal przeca kremy.. .zemam niby je przetestowac
... a teraz potrafil takie swinstwa gadac... afe
ale ciesze sie - lzej mi kobiety moje kochane LZEJ bo zaden facet nie jest wart lez.

Tatusia moge pozyczyc - no problem - sam lubi zaproponowac usluge rozpoznania osoby
Stary 2007-09-25, 22:21   #2714
edit23
Zakorzenienie

eee no co wy poczekajcie na chłopa to on wam powie co macie sobie ujędrnić tak jak pisała kasia5558
Stary 2007-09-25, 22:24   #2715
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
CZEKOLADA-----> co wy! od dziś na wodzie i chlebie żyjemy nie ma lekko, jak chcemy chłopa
Czekam na eksia, może jak wróci to też mi napisze że powodem zerwania był moj celulit na łydkach- chyba bym umarła
Iza ty jesteś dobra w tych miksturach, weź no coś wymyśl na rostępy, kurze łapki, mało jędrny biust i te sprawy..
o ja poprosze cos na moj uporczywy choc niewidoczny cellulit, rozstepy i kurze lapki na lewe oko

Racja CHLEB I WODA... chociaz chleb tez ponoc niezdrowy ...
sama woda

Hahaha... umarlabym z toba
bo ze smiechu sie tarzac juz moge od czytania coz to moj mi ponapisywal a co dopiero jakby kto inny tak jeszcze dosolil...
ale nie ma takich facetow jak on... on wygral plebiscyt i koniec kropka
Stary 2007-09-25, 22:30   #2716
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sweetmelongirl Pokaż wiadomość
on wygral plebiscyt i koniec kropka
dziewczyny co wy na to ?? chyba sweet wygrala ? tak wiec dla ciebie nagroda głowna - > książe z bajki

dziewczyny, nie zalamujmy sie mozemy jeszcze rozpisac konkurs o 2 i 3 miejsce tylko kandydatow trzeba zglosic
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 22:36   #2717
_Jamaica
Wtajemniczenie

to ja zgłaszam mojego, chociaż on chyb anie był taki najgorszy Troche problemów miał ze sobą, ale mnie nie wyzywał... jeszcze
Stary 2007-09-25, 22:57   #2718
brukselka
Zadomowienie

ale zescie sie rozpisaly..ne dam rady przeczytac... poweim wam tylko tyle.. nie zdalam cywila i wy***ali nas z knajpy..a to podwojne dno!
Stary 2007-09-25, 22:57   #2719
brukselka
Zadomowienie

stresci mi ktos co sie dzialo?
Stary 2007-09-25, 22:59   #2720
kasia5558
Wtajemniczenie

czemu
masz komisy na uczelni? warunek?
generalnie to wszystkie mamy celulit, nie mamy chlopa, a ulubiona pozycja Izy to noga na noge
Stary 2007-09-25, 23:06   #2721
brukselka
Zadomowienie

czyli bez zmian..poki co nie... ale ktoich tam wie

Imprezy, alkohol, życie w ciągłym biegu lub nauka, nauka i jeszcze raz nauka... Tak większość ludzi wyobraża sobie życie studenta

http://interia360.pl/moim-zdaniem/ar...-obywatel,1743
Stary 2007-09-25, 23:07   #2722
kasia5558
Wtajemniczenie

czy ja wiem, jak mi "starsi" znajomi opowiadaja jak kiedys studia wygladaly (czytaj 10-15 lat temu) to teraz widze ze w wielu przypadkach to jedno wielkie kucie. kiedys to sie dzialo
nawet zbyszek wodecki chodzil na florianskiej po kilku glebszych.....a teraz
brukselka ty chyba prawo studiujesz...wiesz 99% studentow prawa ktorych znam to nic tylko siedza i kuja
fanatycy tacy ze ble
czemu was wyrzucili z knajpy?
Stary 2007-09-25, 23:09   #2723
_Jamaica
Wtajemniczenie

eee Bruksel a masz jakiegoś komisa czy cos?>
Stary 2007-09-25, 23:11   #2724
eNicola
Przyczajenie

GG do eNicola

oOoOoOOooO fajniee tooo hehe ) pozdrawiam =)
Stary 2007-09-25, 23:21   #2725
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eNicola Pokaż wiadomość
oOoOoOOooO fajniee tooo hehe ) pozdrawiam =)

witamy

ja powiem jak jest u mnie =>
sa dwie wersje

1. fanatycy, bardzo przykladni i w ogole psychologia to ich caly swiat i takie tam kujony, jedni sympatyczni , drudzy mniej (wiekszosc pochodzi z innego miasta niz wawa - czyli 3/4 wydzialu) i zawsze musza miec z wszytkiego 5

2. leniwi, olewajacy, byle jak najlatwiej i bez wysilku przebrnac przez nauke (w tym oczywiscie ja ) majacy swoje zainteresowania uczacy sie pewnych tylko rzeczy ale z pasja, dla nich nie wazne sa wyniki
Stary 2007-09-25, 23:29   #2726
sweetmelongirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
dziewczyny co wy na to ?? chyba sweet wygrala ? tak wiec dla ciebie nagroda głowna - > książe z bajki

dziewczyny, nie zalamujmy sie mozemy jeszcze rozpisac konkurs o 2 i 3 miejsce tylko kandydatow trzeba zglosic
jeeeeee poczta go otrzymam

Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
ale zescie sie rozpisaly..ne dam rady przeczytac... poweim wam tylko tyle.. nie zdalam cywila i wy***ali nas z knajpy..a to podwojne dno!
o bidulko ty
Cytat:
Napisane przez brukselka Pokaż wiadomość
stresci mi ktos co sie dzialo?
nie sa sie tak dokladnie strescic - ogolnie moj eks powalil mnie doszczetnie i powiedzial ze nie dbam o siebie bo mam cellulit a kobiety tego nie miewaja (biedny on...) tylko ja taka wybrakowana a z mojej wiadomosci 1 reki to chyba kazda ma...ale coz

faceci nas nie chca - to przez cellulit. Nie wazne, lepiej stracic reke niz noge, ale nie wolno miec cellulitu
Stary 2007-09-25, 23:39   #2727
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sweetmelongirl Pokaż wiadomość
jeeeeee poczta go otrzymam

o bidulko ty

nie sa sie tak dokladnie strescic - ogolnie moj eks powalil mnie doszczetnie i powiedzial ze nie dbam o siebie bo mam cellulit a kobiety tego nie miewaja (biedny on...) tylko ja taka wybrakowana a z mojej wiadomosci 1 reki to chyba kazda ma...ale coz

faceci nas nie chca - to przez cellulit. Nie wazne, lepiej stracic reke niz noge, ale nie wolno miec cellulitu
poczta moze lepiej nie jeszcze sie ten biedny ksieciunio poobija moze odbior osobisty tylko, ze jest maly problem techniczny bo nagroda głowna gdzies sie schowala i nie chce sie nam dac zlapac
Stary 2007-09-26, 01:11   #2728
julka:)
Zakorzenienie

wreszcie juz jestem! nareszcie mi dziala! za jakas h zaczne czytac to co napisalyscie przez ten czas))
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-26, 02:08   #2729
julka:)
Zakorzenienie

Cytat:
Jula pisała mi, że Wizaż jej nie działa. Pozdrawia

Dobranoc!
Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
ufff to dobrze, bo ja juz zaczelam wymyslac ze ten andrzej to jakis psychopatyczny morderca
hej
stwierdzam ze nic za mna nie tesknilyscie tylko co Iza troche(
napisalam mu wtedy ze sie z nim nie spotkam,wytlumaczylam ze chodzi mi o Monice i takie tam.Zrozumial.
Rozmawiamy ze soba prawie codziennie,i chyba sie powoli zauraczam.Wiem ze to chore,ja juz sama sie nie poznaje po tym co stalo sie z Dawidem.
A najlepsze jest to ze teraz Andrzej pracuje z Adamem,tzn tylko w tym tyg. Adam sobie wzial wolne i pracuje z A.Tak wiec za kazdym razem kiedy z nim rozmawiam Adam jest obok,i jest dziwnie...
Monica dzwonila do mnie w ten weekend jak bylam w NJ,zaprosila mnie z Andrzejem na weekend do siebie,ale nie moge pojechac bo pracuje:/ wiec prawdopodobnie wybierzemy sie nad Ocean w ta niedziele.Tylko ze jeszcze oni planuja jakis wypad jutro wieczorem do chinskiej restauracji a w piatek do Pl.Nie wiem co mam zrobic,w niedziele sie z nimi spotkam ale nie wiem czy widziec sie z nimi jutro i w piatek.Boje sie ze sie zakocham...i co ja wtedy zrobie? przeciez on nie rzuci dla mnie Monici wiem o tym(Napisalam mu smsa ze jak nie bedzie z Adamem to niech zadzwoni bo chce z nim pogadac o jutrze.Zobaczymy jakie bedzie jego nastawienie to tego i wtedy zobacze czy chce sie jutro spotkac i w piatek czy nie,czy tylko zostaje niedziela.Boje sie,nie chce burzyc ich zwiazku,bo jesli sa szczesliwi to nie mam takiego prawa...jeszcze niedawno tak strasznie chcialam sie zakochac,zapomniec o Dawidzie,ale nie w taki sposob! nie chce zakochac sie w kims kto jest zajety i kto nie moze byc ze mna rany czuje ze wpadlam po same uszy
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-26, 08:37   #2730
Camilla
Zakorzenienie

Bry z pracy dzisiaj ostatni dzień

Wiece co mi się przypomniało ostatnio. jak jeszcze bylam z moim eks, to z ktoś z jego forum (dla niewtajemniczonych www.mazdaspeed.pl) odkrył forum wizazu i rozczytywał się przede wszystkim w podforum "sex" .Robili sobie z tego niezłe jaja jak mi to eks powiedział to się wkur.. no bo z jakiej racji oni się z nas wysmiewają, pajace jedne. Tam na tym forum sa tak porypani ludzie że się w pale nie mieści. Wszyscy starsi forumowicze poodchodzili, bo sie atmosfera zaczeła psuć, walka o "władze". Normalnie paranoja. Jednym z tych paranoików jest własnie mój eks. M.in. przez to forum winie rozpad mojego związku, ono było dla mojego eks najważniejsze i piszacy tam ludzie. Ja zostałam zepchnieta na dalszy tor. I wiecie co to nie jest tak, ze ludzie, którzy tam pisza mają do samochodów zdrowe podejście i traktują to jako hobby. Dla nich samochody są całym światerm i ludzie z poza forum lub o innych nieco zainteresowaniach sa przez nich szykanowani i wysmiewani Przykre ale prawdziwe. szkoda, ze mój eks jest jednym z nich...Ale jak sie jest duzym dzieckiem to tak juz bywa

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości