|
|
#2701 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
dziękuje nooo dobra, jestem zdolna, nie zaprzecze nom to prawda, szczególnie że taki praktyczny jest bardzo trudno zdać Szwajcaria miała ładniejszego eee, nie przejmuj sie, ja też tak mam ![]() miło mi ![]() oo przydałby sie jakiś ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuje to mi śmierdzi obsesją lol: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale żądza zemsty była większa biedna ![]() Cytat:
![]() nie słyszałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłam blisko ![]() no i po EURO z tym karnym to każdy sie troche oburza ale ja myśle że sędzia miał racje ... każdy głupi wie że w polu karnym nie wolno sie bić czy to nasze czy przeciwników, i w dodatku przy wolnym ... nie wiem po jaką cholere Bąk tam poszturchiwał tego gościa, kończyły sie doliczony czas, jakoś by wybronili ten wolny, byłyby koniec i mielibyśmy 3 punkty ... ale nie, oni musieli sie tam bić no to mają ... naprawde szkoda, bo Boruc fenomenalnie bronił, bardzo dużo napracował sie Saganowski, Krzynówek, Smolarek też walczył... ale musieli sobie spiep*** ostatnią minute ... teraz cała Polska wiesza psy na sędziu(?) a nikt nie widzi tego co nasi zrobili w tym polu ... chociaz ten co sie bił z Lewandowskim to symulował z tym upadkiem i sędzia rzeczywiscie troche był po stronie Austri, ale nasi tez zawinili...no ale generalnie szkoda, możemy sie pakować, bajka sie skończyła ...
|
|
|
#2702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak on mógł podyktować tego karnego, jak to było zwykłe przepychanie! Polacy przepychali Austriaków ale też i oni Naszych przepychali!!! Nie takie rzeczy się dzieją na Angielskich boiskach! ![]() jestem wściekła, gdybyśmy przegrali słusznie... gdyby nie w tych ostatnich momentach ![]() teraz już możemy się pakować! Ale BRAWA, wielkie BRAWA dla Boruca!!! ![]() Gdyby nie on to dzisiaj byśmy byli załamani, że Polska przegrała ze 3-0 co najmniej. |
|
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dla Boruca szacun wielki jak Golański wejdzie to wiedziałam że będą kłopoty i gdyby nie Artur to rzeczywiście byłoby źle, a sam Boruc z Saganowskim, Smolakiem czyli atakiem i bez obrony nic nie zrobi ... Cytat:
|
|
|
#2705 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale co Tobie jest Nat? Bo jak coś z żołądkiem to pij cole ![]() Cytat:
![]() NASA wymiotła Cytat:
![]() Cytat:
ja nie wiem, nawet ich polubiłam Cytat:
![]() Prawda jest taka, że który sędzia w doliczonym czasie, za takie coś daje karnego? Dla mnie sytuacja powinna być rozstrzygnięta tak, że nie powtórka wolnego tak jak on to zrobił i w powtórce karny, tylko za przepychanki i bójki żołta kartka dla jednego, żółta dla drugiego i już by ich to zdyscyplinowało. To co on zrobił to było ewidentnie aby pomóc Austri bo wiadomo - organizatorzy... A pamietacie w Korei jakie były machlojki? Taka sama sytuacja, aby pomóc organizatorom. Takie rzeczy ten sędzia mógłby sobie robić na jakichś meczach ligowych, a nie na meczach takiej rangi ![]() A to co Rodżer robił z piłką... No i w ogóle śpiewał hymn!! Ebi nie śpiewał, a Rodżer śpiewał
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic prostszego, tylko sie koło niego znajdź w luczowym momencie ![]() aaa, to troche zmienia sprawe jeśli sędzia to nie sedzia ![]() no własnie, to są organizatorzy i na ich korzyśc sędzia działał ... ale właśnie gdyby wsadził kartke Bąkowi odrazu, to karnego nie musiałoby być ... ale na tkaich meczach nie powinno być bójek w polu karnym ...widziałam, Ebi twardo stał i nic a Roger dzielnie śpiewał a jeszcze mi sie przypomniało jak na meczu Portugalii Nuno Gomes sie wydzierał jak ich hymn leciał ciesze sie że mamy takiego Rogera, nie ważne że nie jest Polakiem
|
|
|
#2707 |
|
Zadomowienie
|
i tutaj zamieszczę te zdjęcia.
przed chwilą wkleiłam je w innym wątku. Znalazłam je na stronce, gdzie ludzie umieszczają swoje zdjęcia. Takie jak te, są chyba w każdej galerii: |
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż, świat jest okrutny i fałszywy, liczą sie pieniądze i to sie nie zmieni
|
|
|
#2709 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie no skąd, nic prostszego, to gdzie teraz jest GP, aa Francja, spoko, będę
Cytat:
Roger jest kochany On tak bardzo Polakuje, wydaje mi się, że on jest taki przyjemnie głupiutki, takie mam wrażenie Nuno Gomes dał czadu z rozwartą paszczą, niczym ja jak Kubica wygrał Ej a przypomniało mi się jak Szwajcarzy super wyglądali jak hymn śpiewali, z ręką na sercu i w ogóle ![]() Cytat:
![]() Ja myślę, że wstawianie wszędzie takich zdjęć nie pomoże nam już w wyjściu z grupy ![]() Cytat:
Już wiem dlaczego wolę F1 od jakiejś zakichanej piłki nożnej ![]()
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie dość, że nie pomoga te zdjęcia, to jeszcze nasi kibice wychodzą na potworów. przeczytajcie to: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._ochrone_.html |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba zrobie to samo tyle że z Heikkim no odrazu powinna być kartka, sędzia specjalnie dał odrazu żeby zaraz akrnego wywalić i tak pomógł Austrii ... ale tk czy inaczej Jacek zachował sie nie fair, nie dziwiłabym sie gdyby to był jakiś młody piłarz, powiedzmy Murawski, ale Jacek ? tyle lat w tym siedzi a dalej robi takie rzeczy ... ale właśnie fajnie, niech sie chłopak cieszy że u nas gra, musi być pewnie głupiutki tak jak mówisz ale i miły i przyjemny nom mi sie strasznie to podoba jak drużyna stoi razem objęta, jak właśnie trzymają łapki na sercach, jak śpiewają (czy nawet sie wydzierają tak jak Nuno bo czasem drużyna jak te ciołki ![]() tak, to duży plus ale w formule też są kary, cofnięcie o kilka pól startowych, czy nawet przejazd za pit lane Cytat:
ehh, teraz jest wieszanie psów na sędziu a przecież teraz to już nic nie zmieni z wyjątkiem pogarszającego sie stosunku innych krajów wobec Polski...
|
|
|
#2712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh co za kraj I ten cały komendant dobrze do tego podchodzi: niech się angole martwią, ja tam nie uważam żeby jakieś Polaki chciały się fatygować żeby spalić mu dom ![]() Cytat:
![]() Chciałabym go w sumie poznać Ale z jakimi umiejętnościamiDokładnie, wtedy to tak wygląda jakby żyli i istnieli żeby zwyciężać i robić to z przyjemności i z nieprzymuszonej woli dla swojego kraju, ja po prostu tak samo bym wyglądała śpiewając hymn tam na stadionie, oczy jak w paszcza jak w , ręce jak w![]() No tak, ale zwykle takie decyzje o karach są długo dyskutowane, a tutaj wiesz, na gorąco sędzia musi podjąć decyzje i właśnie często niewłaściwą.. Powinien być monitoring i powinni być dodatkowi sędziowie którzy oglądają powtórkę zdarzenia i sugerują troszkę sędziowi głównemu kto kogo kopnął co kto zrobił itd
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz nigdy nic nie wiadomo, kibole są wszędzie a myslisz że ja bym sie nie cieszyła ? taa, ona to pewnie skacze z radości bo pewnie jej sie Robercik podoba sądząc po czułościach jakimi go obdarzyła wtedy po wyścigu troszke tak półgłówek, ale taki na plus, pocieszny i wogóle ja to nawet więcej bym od niego chciała oj ja też do tego pokazują że wcale sie nie boją żadnych rywali ![]() taa, bo sędzia czasem ślepy albo doszuka sie wyimaginowanych(dobrze napisałam ) rzeczy a tak by wszystko widzieli
|
|
|
#2714 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może któraś z Was jedzie właśnie do Wawy pooglądac Roberta???
Ja będę w te dni w Warszawie ale niestety (cholera jasna) na uczelni ![]() i będę wypacać siódme poty, zeby egzaminy pozaliczać
|
|
|
|
#2715 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale niestety, bramkarz sam meczu nie wygra. A to co odstawili nasi piłkarze w pierwszej połowie to jakaś straszliwa porażka.Może komentatorzy też mają z nimi jakieś ścisłe powiązania? Cytat:
![]() Przysięgam, że ta obecna będzie ostatnią. Cytat:
![]() Cytat:
Na początku posta napisałam to samo. Ty sie nie śmiej, bo niedługo przeczytasz na pudelku o swoich nagich przebieżkach z Kimim po lesie. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio, żadna z nas nie jest z Wawy i nie ma jak tam być ![]() to powodzenia ![]() Cytat:
nooo, wreszcie ktoś mnie popiera ![]() tak, sam Boruc nic nie zdziała, a pozatym Golański to wg mnie to jakaś fatalna pomyłka, on jest zielony w tym co robi ja sie pytam czemu Baszczu nie gra w reprze oj, przyjade tam do Ciebie i nawet tej obecnej nie będzie jakie tam za późno jakby naprawde kochał tak Polske, i miałby polskie serce jak to żarliwie zapewnia w wywiadach to odszedłby z niemieckiej I ligi Ebi też grał w holenderskiej lidze ale jakoś mu to nie przeszkadzało wrócić do nas ...ale to był ważny mecz o życie, nie powini wogóle sie tam bić, jasne że walczyli o dobre miejsce ale było naszych tyle tam że spokojnie mogli obronić ... haha, Plot pilnuj sie tam pewnie że fajnego w Wiśle tez grają obcokrajowcy, np Jasiu Paulista i też jest taki pocieszny
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2718 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Kocham tych blondasów Ostatnio koleżanka opowiadała mi, jak podszedł do niej jakiś fin i zapytał się o drogę do baru. Potem z dumą pokazał listę słów, które umie po polsku....Wino Piwo i K*** ![]() Nie wiem, muszę siedzieć tydzień o sucharach i wodzie:| Gdybym wypiła colę, to bym chyba już się pożegnała z tym światem Cytat:
![]() A ja z Dejwidkiem Kultardem ![]() Cytat:
Cytat:
Chłopak się stara przynajmniej![]() Na szczęście nieco lepiej Może dlatego, że nie trafiłam do szkoły, bo po konferencji jest![]() Cytat:
Angel, wiesz coś o tym? ![]() Ja kończę zaczynać swoją![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Rumuni wygrywają! EDIT2: Już nie Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-06-13 o 19:57 |
|||||||
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Tyle zescie napisaly, ze nie wiem co odp, wiec nic nie odp
W ogole dzis taki monotonny dzien... Az nic mi sie nie chce Nawet naszych siatkarzy zabardzo nie mam ochoty ogladac, a to juz jest dziwne. Tak mi sie nudzi i znalazlam takie oto zdj: http://nasza-klasa.pl/profile/7924900/gallery/184 Jakos inaczej tutaj wyglada no nie? Tak bardziej hm...mesko?
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż sobie zapiszę!![]() |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Mutuuuuu
i sie nie zawiodłam z karnym sie nie udało ale to i tak sukces a zaraz go Oranje
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie strzelił karnego![]() W następnym meczu jestem oczywiście za Holandią. Oglądam teraz Informacje w Polsacie, aż mi się płakać chce razem z naszymi kibicami
|
|
|
|
|
#2723 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz Austriacy się produkowali, a myśmy bramkę strzelili ![]() Cytat:
Załamałaby się kobita!Ja też przyleze ![]() Btw diety, jadłam dzisiaj PRZEPYSZNĄ [tylko nie wiem czy jest w Polsce, bo ja z Niemiec mam zwykle słodycze Zjadłam taką całą wielką, tą długą taką sama ![]() Ubrałam się. Cytat:
![]() ![]() Wszystkie Jaśki nasze są Cytat:
A tak btw to mnie się ostatnio na dworcu jakiś rusek pytał gdzie jest dworzec ![]() Cytat:
W każdym razie kuruj się Stap dżołking! Cytat:
![]() Natomiast Klose to jest taki Polak naciągany, bo on to faktycznie bardziej Niemiec jest i jego to już nie lubię wręcz nienawidzę ![]() A szkoda Szkoda, że Mutu karnego nie strzelił, ale podobał mi się wygibas Buffona w bramce No i oczywiście akcja miesiąca jak dwóch Rumunów biegło do piłki przyjąć na główke i BUCH! leżą obaj Cytat:
![]() A Robert jest seksy
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też żałuje tego karnego ale to nie jego wina, Buffon ma nadprzyrodzone zdolności ale najważniejsze że Rumunia dalej grano Holandia musi wygrać, nie wiem jak moje serce wytrzyma ten mecz, bez względu kto wygra " dumni po zwycięstwie wierni po porażce "
|
|
|
#2725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że teraz Holendrzy, czyli najgorsze, co może być Jejku, ale bym chciała, żeby wyszli z grupy! Teraz Francja mam nadzieję przegra, czyli będzie na 3 miejscu o ile dobrze liczę. Włosi na ostatnim. Nie.. Chyba nie ma szans, bo Francja w 3 meczu pewnie poradzi sobie z Włochami, a Rumunia na 99% przegra Szkoda...
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w związku z moją chwilową obsesją podjęłam decyzję, że jutro upiekę cała blachę drożdżówki z truskawkami . Jak ktoś ma ochotę zapraszam!
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawki
![]() Czekolada ![]() Dawać mi tu!
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Holendrów!!! Byle tak dalej!!!
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Nosz kurczę, włączyłam TV, a tu już 1:0. Ejejejej...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

nooo dobra, jestem zdolna, nie zaprzecze
eee, nie przejmuj sie, ja też tak mam 

Wazne, ze w ogole ktos strzelil 

, oparłam się im ale na zaplecze nie wchodziłam zbyt często, jedynie z zamkniętymi oczami...

Kocham tych blondasów