Formuła 1 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 09:52   #2701
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość

Lunka gratuluje zdania egzaminu! I to jeszcze z takim dobrym wynikiem, widzisz jaka zdolna jestes I nie dziwie sie, ze taka szczesliwa jestes, bo w koncu zaliczenie egazminow na studiach to nie lada wyczyn Wiem jak to jest jak moj brat zdaje i jak juz w koncu udaje mu sie zdac, az w szoku jestem
I mi w sumie tez wczoraj bylo troche zal Szwajcarii, bo stracili bramke w ost minutach... Ale musze przyznac, ze ladnego gola strzelil Ja w sumie bardziej bylam za Turkami, bo mieli ladnego bramkarza (ale ze mnie kibic, jak maja kogos ladnego w druzynie to kibicuje, a jak nie to niech spadaja)
A co do tego, ze masz takie emocjonalne podejscie to nawet dobrze, bo jestes wrazliwa osoba, a to jest cecha, ktora cenie u innych

tass822 witam serdecznie ale sie nas duzo juz zrobilo
Tylko ciagle sie dziwie, ze zadnego faceta nie ma na naszym watku... Hm a moze oni po prostu nie wchodza na wizaz?

dziękuje nooo dobra, jestem zdolna, nie zaprzecze
nom to prawda, szczególnie że taki praktyczny jest bardzo trudno zdać
Szwajcaria miała ładniejszego eee, nie przejmuj sie, ja też tak mam
miło mi
oo przydałby sie jakiś

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
też lubię Masse i Alonso, fakt słabiej im idzie, ale myślę, że jeszcze to nadrobią
A co do Raikonena, każdy Fin ma taki wyraz twarzy Taki ich urok
Jak oglądałyście skoki narciarskie, to przypomnijcie sobie jak tez zawsze poważny był Ahonen
sorry sorry, nie każdy popatrz na mojego Heikkiego jak sie zawsze do kamery szczerzy

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Lunka! Gratulacje z całego serca ! Zdolna z Ciebie bestia

Z śmiesznych wiadomości: wchodzę do pracy a tam stoją drożdżówki z truskawkami , oparłam się im ale na zaplecze nie wchodziłam zbyt często, jedynie z zamkniętymi oczami...

dziękuje
to mi śmierdzi obsesją lol:

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
No no no. ile kartek sie posypało. Ale akurat sie ciesze bo nie lubie Szwajnsztangiera ;/ bardzo nie lubie wręcz i strasznie sie zachował. aczkolwiek lubie jak sie cos dzieje na boisku. Wcozraj tez jeden Szwajcar przywalił Turkowi z głowki, ze temu az sie czolo rozcieło. krew sie lała. łojojoj
widziałam, straszne to było

Cytat:
Zgadzam sie. Niemcy to jedyna druzyna pikarska do której czuje niesmak, bo do wiekszosci jestem neutralnie nastawiona. A Odonkor ze świnia mi sie kojarzy.
ta ich pewność siebie jest najgorsza

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Lunka, nie ciesz się za szybko, bo to dla Polski zła wiadomość. Nie możemy teraz nawet zremisować Przyznam się, że najbardziej marzy mi się wygrana Austrii z Niemcami Ale mam realne marzenia...

Dziewczyny, umieram Jem same sucharki, piję herbatę, a brzuch mnie boli niesamowicie Znowu czekają na mnie nieprzespane noce
oj wiem ale żądza zemsty była większa

biedna

Cytat:
Mam zieloną herbatkę, mam nawet jakiś antybiotyk na to, bo mi się to nawraca co pare miesięcy

EDIT: Tragedia, masakra i porażka. Boruc to nadczłowiek i nadbramkarz... Ale reszta to trampkarze:|

EDIT2: Nie sądziłam, że na meczu poruszą temat NASA
brawo Artek

nie słyszałam

Cytat:
Ja przez wiekszosc czasu kibicowalam Niemcom, bo dla nas lepiej by bylo jakby oni wygrali, bo tak musimy 2 mecze wygrac, a widzac jak grali Chorwaci to juz sie boje jak nasi sobie z nimi poradza... Ale w sumie w koncowce pomyslalam, ze moze lepiej jak ktos utrze nosa tym pewnym siebie Niemcom Bo taka prawda, ze oni nie potrafia myslec, ze moga jakis mecz przegrac. Zreszta gdyby nie mieli w skladzie Polakow to by ani jednej bramki jeszcze nie mieli

Jesli kolega ma racje to nasi musza sie wziasc do roboty w 2 polowie, bo jak narazie jest cienko... A Boruc po prostu wymiata, ja sie dziwie, ze on jeszcze nie przeszedl do lepszego klubu. Ale widac jak sie chlopak denerwuje, ciagle przeklina...Chociaz ja sie mu nie dziwie :P
No i Roger strzelil pierwsza bramke Tak troche smiesznie jest jak Brazylijczyk dla Polski strzela, ale co tam Wazne, ze w ogole ktos strzelil

Oj biedna... A co Ty tak w ogole masz z tym brzuchem? Wiesz, mnie tez czesto boli, ale od pewnego czasu mniej. Nawet mialam USG robione i nic nie wykazalo... A ten antybiotyk nie pomaga?

A ja o tym nie slyszalam A co takiego powiedzieli?
ja zawsze będe kibicować rywalom niemców

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Lunka gratulacje zdania z rewelacyjnym wynikiem, ja bym chyba umarła ze szczęścia!

byłam blisko

no i po EURO z tym karnym to każdy sie troche oburza ale ja myśle że sędzia miał racje ... każdy głupi wie że w polu karnym nie wolno sie bić czy to nasze czy przeciwników, i w dodatku przy wolnym ... nie wiem po jaką cholere Bąk tam poszturchiwał tego gościa, kończyły sie doliczony czas, jakoś by wybronili ten wolny, byłyby koniec i mielibyśmy 3 punkty ... ale nie, oni musieli sie tam bić no to mają ... naprawde szkoda, bo Boruc fenomenalnie bronił, bardzo dużo napracował sie Saganowski, Krzynówek, Smolarek też walczył... ale musieli sobie spiep*** ostatnią minute ... teraz cała Polska wiesza psy na sędziu(?) a nikt nie widzi tego co nasi zrobili w tym polu ... chociaz ten co sie bił z Lewandowskim to symulował z tym upadkiem i sędzia rzeczywiscie troche był po stronie Austri, ale nasi tez zawinili...

no ale generalnie szkoda, możemy sie pakować, bajka sie skończyła ...
Stary 2008-06-13, 09:58   #2702
tass822
Zadomowienie

Cytat:
jestem zażenowana, wsciekła i własnie! brak słów! gdyby w sędzia sędziował w Anglii nigdy by nie podyktował karnego! tam sie gorsze rzeczy dzieja na boisku.
dokładnie!!!
jak on mógł podyktować tego karnego, jak to było zwykłe przepychanie! Polacy przepychali Austriaków ale też i oni Naszych przepychali!!! Nie takie rzeczy się dzieją na Angielskich boiskach!
jestem wściekła, gdybyśmy przegrali słusznie...
gdyby nie w tych ostatnich momentach
teraz już możemy się pakować!

Ale BRAWA, wielkie BRAWA dla Boruca!!!
Gdyby nie on to dzisiaj byśmy byli załamani, że Polska przegrała ze 3-0 co najmniej.
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 10:00   #2703
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
sorry sorry, nie każdy popatrz na mojego Heikkiego jak sie zawsze do kamery szczerzy
oj, zawsze jakiś wyjątek się znajdzie Ale większość Finów, właśnie jest takich poważnych
Stary 2008-06-13, 10:17   #2704
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
dokładnie!!!
jak on mógł podyktować tego karnego, jak to było zwykłe przepychanie! Polacy przepychali Austriaków ale też i oni Naszych przepychali!!! Nie takie rzeczy się dzieją na Angielskich boiskach!
jestem wściekła, gdybyśmy przegrali słusznie...
gdyby nie w tych ostatnich momentach
teraz już możemy się pakować!

Ale BRAWA, wielkie BRAWA dla Boruca!!!
Gdyby nie on to dzisiaj byśmy byli załamani, że Polska przegrała ze 3-0 co najmniej.
Tass no ale to sa EURO ... pozatym Austria ma takie samo prawo jak my wyjść z grupy, przecież też zdobyli bramke i w nie grali wcale słabiej od nas ...
ale dla Boruca szacun wielki
jak Golański wejdzie to wiedziałam że będą kłopoty i gdyby nie Artur to rzeczywiście byłoby źle, a sam Boruc z Saganowskim, Smolakiem czyli atakiem i bez obrony nic nie zrobi ...

Cytat:
oj, zawsze jakiś wyjątek się znajdzie Ale większość Finów, właśnie jest takich poważnych
bo Heikki jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju
Stary 2008-06-13, 10:27   #2705
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
hihi
moim zdaniem, to Fini, przez ten kamienny wyraz twarzy mają w sobie to coś
Taaak

Cytat:
Dziewczyny, umieram Jem same sucharki, piję herbatę, a brzuch mnie boli niesamowicie Znowu czekają na mnie nieprzespane noce
\

Ale co Tobie jest Nat? Bo jak coś z żołądkiem to pij cole

Cytat:
EDIT: Tragedia, masakra i porażka. Boruc to nadczłowiek i nadbramkarz... Ale reszta to trampkarze:|

Tak jak na początku komentator: Austria 0:0 Artur Boruc
NASA wymiotła

Cytat:
No i Roger strzelil pierwsza bramke Tak troche smiesznie jest jak Brazylijczyk dla Polski strzela, ale co tam Wazne, ze w ogole ktos strzelil
Dziwne nie, że pierwszą bramke na EURO strzela dla nas Brazylijczyk, a pierwsze bramki nam strzelił Polak

Cytat:
wystarczy że dwie osoby sobie staną koło siebie, ktoś cyknie zdjęcie i na drugi dzień okazują sie parą
To ja chce zdjęcie z Kimim

Cytat:
ja zawsze będe kibicować rywalom niemców
ja nie wiem, nawet ich polubiłam

Cytat:
no i po EURO z tym karnym to każdy sie troche oburza ale ja myśle że sędzia miał racje ... każdy głupi wie że w polu karnym nie wolno sie bić czy to nasze czy przeciwników, i w dodatku przy wolnym ... nie wiem po jaką cholere Bąk tam poszturchiwał tego gościa, kończyły sie doliczony czas, jakoś by wybronili ten wolny, byłyby koniec i mielibyśmy 3 punkty ... ale nie, oni musieli sie tam bić no to mają ... naprawde szkoda, bo Boruc fenomenalnie bronił, bardzo dużo napracował sie Saganowski, Krzynówek, Smolarek też walczył... ale musieli sobie spiep*** ostatnią minute ... teraz cała Polska wiesza psy na sędziu(?) a nikt nie widzi tego co nasi zrobili w tym polu ... chociaz ten co sie bił z Lewandowskim to symulował z tym upadkiem i sędzia rzeczywiscie troche był po stronie Austri, ale nasi tez zawinili...

Ale Lunka, ten sędzia to nawet nie sędzia gdzieś słyszałam, a może nawet mówili, że on jest policjantem i dorabia jako sędzia zawodowy
Prawda jest taka, że który sędzia w doliczonym czasie, za takie coś daje karnego? Dla mnie sytuacja powinna być rozstrzygnięta tak, że nie powtórka wolnego tak jak on to zrobił i w powtórce karny, tylko za przepychanki i bójki żołta kartka dla jednego, żółta dla drugiego i już by ich to zdyscyplinowało. To co on zrobił to było ewidentnie aby pomóc Austri bo wiadomo - organizatorzy... A pamietacie w Korei jakie były machlojki? Taka sama sytuacja, aby pomóc organizatorom.
Takie rzeczy ten sędzia mógłby sobie robić na jakichś meczach ligowych, a nie na meczach takiej rangi

A to co Rodżer robił z piłką... No i w ogóle śpiewał hymn!! Ebi nie śpiewał, a Rodżer śpiewał
Stary 2008-06-13, 10:33   #2706
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość

Ale Lunka, ten sędzia to nawet nie sędzia gdzieś słyszałam, a może nawet mówili, że on jest policjantem i dorabia jako sędzia zawodowy
Prawda jest taka, że który sędzia w doliczonym czasie, za takie coś daje karnego? Dla mnie sytuacja powinna być rozstrzygnięta tak, że nie powtórka wolnego tak jak on to zrobił i w powtórce karny, tylko za przepychanki i bójki żołta kartka dla jednego, żółta dla drugiego i już by ich to zdyscyplinowało. To co on zrobił to było ewidentnie aby pomóc Austri bo wiadomo - organizatorzy... A pamietacie w Korei jakie były machlojki? Taka sama sytuacja, aby pomóc organizatorom.
Takie rzeczy ten sędzia mógłby sobie robić na jakichś meczach ligowych, a nie na meczach takiej rangi

A to co Rodżer robił z piłką... No i w ogóle śpiewał hymn!! Ebi nie śpiewał, a Rodżer śpiewał

nic prostszego, tylko sie koło niego znajdź w luczowym momencie

aaa, to troche zmienia sprawe jeśli sędzia to nie sedzia no własnie, to są organizatorzy i na ich korzyśc sędzia działał ... ale właśnie gdyby wsadził kartke Bąkowi odrazu, to karnego nie musiałoby być ... ale na tkaich meczach nie powinno być bójek w polu karnym ...
widziałam, Ebi twardo stał i nic a Roger dzielnie śpiewał
a jeszcze mi sie przypomniało jak na meczu Portugalii Nuno Gomes sie wydzierał jak ich hymn leciał
ciesze sie że mamy takiego Rogera, nie ważne że nie jest Polakiem
Stary 2008-06-13, 10:35   #2707
tass822
Zadomowienie

i tutaj zamieszczę te zdjęcia.
przed chwilą wkleiłam je w innym wątku.
Znalazłam je na stronce, gdzie ludzie umieszczają swoje zdjęcia. Takie jak te, są chyba w każdej galerii:
Stary 2008-06-13, 10:41   #2708
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Znalazłam je na stronce, gdzie ludzie umieszczają swoje zdjęcia. Takie jak te, są chyba w każdej galerii:

cóż, świat jest okrutny i fałszywy, liczą sie pieniądze i to sie nie zmieni
Stary 2008-06-13, 11:29   #2709
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
nic prostszego, tylko sie koło niego znajdź w luczowym momencie
Nie no skąd, nic prostszego, to gdzie teraz jest GP, aa Francja, spoko, będę

Cytat:
aaa, to troche zmienia sprawe jeśli sędzia to nie sedzia no własnie, to są organizatorzy i na ich korzyśc sędzia działał ... ale właśnie gdyby wsadził kartke Bąkowi odrazu, to karnego nie musiałoby być ... ale na tkaich meczach nie powinno być bójek w polu karnym ...
widziałam, Ebi twardo stał i nic a Roger dzielnie śpiewał
a jeszcze mi sie przypomniało jak na meczu Portugalii Nuno Gomes sie wydzierał jak ich hymn leciał
ciesze sie że mamy takiego Rogera, nie ważne że nie jest Polakiem
No masz racje, ta bójka nie powinna mieć miejsca, z tym że ta 'bójka' z powtórki wolnego to to w ogóle nie zakrawało na karnego, tylko jak już coś to na żółtą kartke, a i nawet nie..
Roger jest kochany On tak bardzo Polakuje, wydaje mi się, że on jest taki przyjemnie głupiutki, takie mam wrażenie
Nuno Gomes dał czadu z rozwartą paszczą, niczym ja jak Kubica wygrał
Ej a przypomniało mi się jak Szwajcarzy super wyglądali jak hymn śpiewali, z ręką na sercu i w ogóle

Cytat:
Witaj Tass, wybacz że dopiero teraz Cię oficjalnie witam

Ja myślę, że wstawianie wszędzie takich zdjęć nie pomoże nam już w wyjściu z grupy

Cytat:
cóż, świat jest okrutny i fałszywy, liczą sie pieniądze i to sie nie zmieni
Dlatego jakże się cieszę, że choćby nie wiem co to wyścigu Formuły 1 nie da się ustawić i żaden pieprzony sędzia nie ma ingerencji w to co się dzieje na torze. W sensie z teoretycznego punktu widzenia pewnie są tam jakieś przekręty. Ale w praktyce w takim Grand Prix jest tyle nieprzewidywalnych rzeczy, że nie da się nic ustawić.
Już wiem dlaczego wolę F1 od jakiejś zakichanej piłki nożnej
Stary 2008-06-13, 11:32   #2710
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Tass, wybacz że dopiero teraz Cię oficjalnie witam

Ja myślę, że wstawianie wszędzie takich zdjęć nie pomoże nam już w wyjściu z grupy
hihi
nie dość, że nie pomoga te zdjęcia, to jeszcze nasi kibice wychodzą na potworów. przeczytajcie to:

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._ochrone_.html
Stary 2008-06-13, 12:04   #2711
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Nie no skąd, nic prostszego, to gdzie teraz jest GP, aa Francja, spoko, będę

No masz racje, ta bójka nie powinna mieć miejsca, z tym że ta 'bójka' z powtórki wolnego to to w ogóle nie zakrawało na karnego, tylko jak już coś to na żółtą kartke, a i nawet nie..
Roger jest kochany On tak bardzo Polakuje, wydaje mi się, że on jest taki przyjemnie głupiutki, takie mam wrażenie
Nuno Gomes dał czadu z rozwartą paszczą, niczym ja jak Kubica wygrał
Ej a przypomniało mi się jak Szwajcarzy super wyglądali jak hymn śpiewali, z ręką na sercu i w ogóle

Dlatego jakże się cieszę, że choćby nie wiem co to wyścigu Formuły 1 nie da się ustawić i żaden pieprzony sędzia nie ma ingerencji w to co się dzieje na torze. W sensie z teoretycznego punktu widzenia pewnie są tam jakieś przekręty. Ale w praktyce w takim Grand Prix jest tyle nieprzewidywalnych rzeczy, że nie da się nic ustawić.
Już wiem dlaczego wolę F1 od jakiejś zakichanej piłki nożnej

ja chyba zrobie to samo tyle że z Heikkim ale na serio tak jest, choćby nawet ta sprawa z księżniczką, gratulowała Robertowi, ktoś cyknął zdjęcie i okazuje sie że są razem
no odrazu powinna być kartka, sędzia specjalnie dał odrazu żeby zaraz akrnego wywalić i tak pomógł Austrii ... ale tk czy inaczej Jacek zachował sie nie fair, nie dziwiłabym sie gdyby to był jakiś młody piłarz, powiedzmy Murawski, ale Jacek ? tyle lat w tym siedzi a dalej robi takie rzeczy ...
ale właśnie fajnie, niech sie chłopak cieszy że u nas gra, musi być pewnie głupiutki tak jak mówisz ale i miły i przyjemny
nom mi sie strasznie to podoba jak drużyna stoi razem objęta, jak właśnie trzymają łapki na sercach, jak śpiewają (czy nawet sie wydzierają tak jak Nuno ) wtedy widać że to właściwi ludzie na właściwym miejscu i nie są tam za kare bo czasem drużyna jak te ciołki
tak, to duży plus ale w formule też są kary, cofnięcie o kilka pól startowych, czy nawet przejazd za pit lane

Cytat:
hihi
nie dość, że nie pomoga te zdjęcia, to jeszcze nasi kibice wychodzą na potworów. przeczytajcie to:

ehh, teraz jest wieszanie psów na sędziu a przecież teraz to już nic nie zmieni z wyjątkiem pogarszającego sie stosunku innych krajów wobec Polski...
Stary 2008-06-13, 12:15   #2712
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
hihi

Taaak, zabijemy go przecież
Ehh co za kraj I ten cały komendant dobrze do tego podchodzi: niech się angole martwią, ja tam nie uważam żeby jakieś Polaki chciały się fatygować żeby spalić mu dom

Cytat:
ja chyba zrobie to samo tyle że z Heikkim ale na serio tak jest, choćby nawet ta sprawa z księżniczką, gratulowała Robertowi, ktoś cyknął zdjęcie i okazuje sie że są razem
no odrazu powinna być kartka, sędzia specjalnie dał odrazu żeby zaraz akrnego wywalić i tak pomógł Austrii ... ale tk czy inaczej Jacek zachował sie nie fair, nie dziwiłabym sie gdyby to był jakiś młody piłarz, powiedzmy Murawski, ale Jacek ? tyle lat w tym siedzi a dalej robi takie rzeczy ...
ale właśnie fajnie, niech sie chłopak cieszy że u nas gra, musi być pewnie głupiutki tak jak mówisz ale i miły i przyjemny
nom mi sie strasznie to podoba jak drużyna stoi razem objęta, jak właśnie trzymają łapki na sercach, jak śpiewają (czy nawet sie wydzierają tak jak Nuno ) wtedy widać że to właściwi ludzie na właściwym miejscu i nie są tam za kare bo czasem drużyna jak te ciołki
tak, to duży plus ale w formule też są kary, cofnięcie o kilka pól startowych, czy nawet przejazd za pit lane

ehh, teraz jest wieszanie psów na sędziu a przecież teraz to już nic nie zmieni z wyjątkiem pogarszającego sie stosunku wobec nas względem innych krajów ...
No to jest śmieszne Ale wiesz, ja bym się cieszyła jakby mnie ktoś tam okrzyknął, że jestem nową dziewczyną Kimiego Pewnie ta cała księżniczka też jest wniebowzięta
Chciałabym go w sumie poznać Co nie że wygląda na takiego półgłówka? Ale z jakimi umiejętnościami
Dokładnie, wtedy to tak wygląda jakby żyli i istnieli żeby zwyciężać i robić to z przyjemności i z nieprzymuszonej woli dla swojego kraju, ja po prostu tak samo bym wyglądała śpiewając hymn tam na stadionie, oczy jak w paszcza jak w , uśmiech jak w , ręce jak w i śpiewaaj!
No tak, ale zwykle takie decyzje o karach są długo dyskutowane, a tutaj wiesz, na gorąco sędzia musi podjąć decyzje i właśnie często niewłaściwą.. Powinien być monitoring i powinni być dodatkowi sędziowie którzy oglądają powtórkę zdarzenia i sugerują troszkę sędziowi głównemu kto kogo kopnął co kto zrobił itd
Stary 2008-06-13, 12:24   #2713
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Taaak, zabijemy go przecież
Ehh co za kraj I ten cały komendant dobrze do tego podchodzi: niech się angole martwią, ja tam nie uważam żeby jakieś Polaki chciały się fatygować żeby spalić mu dom

No to jest śmieszne Ale wiesz, ja bym się cieszyła jakby mnie ktoś tam okrzyknął, że jestem nową dziewczyną Kimiego Pewnie ta cała księżniczka też jest wniebowzięta
Chciałabym go w sumie poznać Co nie że wygląda na takiego półgłówka? Ale z jakimi umiejętnościami
Dokładnie, wtedy to tak wygląda jakby żyli i istnieli żeby zwyciężać i robić to z przyjemności i z nieprzymuszonej woli dla swojego kraju, ja po prostu tak samo bym wyglądała śpiewając hymn tam na stadionie, oczy jak w paszcza jak w , uśmiech jak w , ręce jak w i śpiewaaj!
No tak, ale zwykle takie decyzje o karach są długo dyskutowane, a tutaj wiesz, na gorąco sędzia musi podjąć decyzje i właśnie często niewłaściwą.. Powinien być monitoring i powinni być dodatkowi sędziowie którzy oglądają powtórkę zdarzenia i sugerują troszkę sędziowi głównemu kto kogo kopnął co kto zrobił itd

wiesz nigdy nic nie wiadomo, kibole są wszędzie
a myslisz że ja bym sie nie cieszyła ? taa, ona to pewnie skacze z radości bo pewnie jej sie Robercik podoba sądząc po czułościach jakimi go obdarzyła wtedy po wyścigu
troszke tak półgłówek, ale taki na plus, pocieszny i wogóle ale gania a tą piłką jak mało kto u nas więc nie da sie go nie lubić ja to nawet więcej bym od niego chciała chyba sie przejade po EURO do Wawy i zrobie sobie z nim zdjęcie
oj ja też do tego pokazują że wcale sie nie boją żadnych rywali
taa, bo sędzia czasem ślepy albo doszuka sie wyimaginowanych(dobrze napisałam ) rzeczy a tak by wszystko widzieli
Stary 2008-06-13, 13:18   #2714
tass822
Zadomowienie

Dziewczyny, może któraś z Was jedzie właśnie do Wawy pooglądac Roberta???
Ja będę w te dni w Warszawie ale niestety (cholera jasna) na uczelni
i będę wypacać siódme poty, zeby egzaminy pozaliczać
Stary 2008-06-13, 13:51   #2715
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia na anemię najlepsza sałata taka co rośnie koło szosy, ma mnóstwo mnóstwo żelaza a tak serio to jedz wątróbkę albo pasztet( chyba że nie lubisz) powinno pomóc.
Sałatka rosnąca koło szosy - mniam.

Cytat:
Z śmiesznych wiadomości: wchodzę do pracy a tam stoją drożdżówki z truskawkami , oparłam się im ale na zaplecze nie wchodziłam zbyt często, jedynie z zamkniętymi oczami...
Popieram Lunę, śmierdzi obsesją.

Cytat:
I jak, lepiej się dziś czujesz?

Cytat:
Boruc rzeczywiście był świetny. Najlepszy był tekst komentatora w 20 minucie: Austria: 0, Artur Boruc: 0. Ale niestety, bramkarz sam meczu nie wygra. A to co odstawili nasi piłkarze w pierwszej połowie to jakaś straszliwa porażka.

Cytat:
Może komentatorzy też mają z nimi jakieś ścisłe powiązania?

Cytat:
Kasia ja też mam anemie ale z dietą mi nie idzie bo nie znoszę wątróbki, a inne czerwone mięsa też mi nie podchodzą! Więc raz na jakiś czas biorę tabletki z żelazem, szczególnie w czasie kobiecych dni w zasadzie to nie sama z siebie biorę tylko TŻ
sie drze żebym nie zapominała bo jak zapominam (co jest u mnie normą) to potem się robię taki 'Lunatyk' ale da sie z tym zyć! Więc się nawet nie próbuj martwić!
E tam, nie przejmuję się. Za miesiąc ma dokładniejsze badania, także jak coś, to będę się martwić dopiero wtedy.

Cytat:
ale te ciągłe diety
Przysięgam, że ta obecna będzie ostatnią.

Cytat:
yyy to chyba był żart z tym pomaganiem nam jakby chciał pomóc, to daaaawno temu by sie po raz drugi zgłosił do PZPNU i grał by u nas, tak jak Ebi czy nawet taki Roger
W wywiadzie mówił, że chciał grać dla Polski, ale zgłosili się do niego dopiero wtedy, kiedy grał w pierwszej lidze i że to już za późno.

Cytat:

Według mnie to jakiś żart, że za takie niegroźne przepychanie w polu został wyznaczony karny. Nasi piłkarze nic złego nie robili. To normalne że się odpychają i chcą być w jak najlepszej pozycji. Nie takie rzeczy dzieją się na boisku, a są bagatelizowane. Oglądałam powtórkę kilka razy i nie, kompletnie NIC nie widziałam takiego, za co można wlepić karniaka.

Cytat:
Tak jak na początku komentator: Austria 0:0 Artur Boruc
Na początku posta napisałam to samo. Poległam przy tym tekście. No, ale komentator miał rację. Myślałam, że nigdy się nie wydostaną poza naszą połowę, a szkoda, że były tam takie luki, bo jak tylko piłka przedostała się do ataku, to zawsze coś pozytywnego można było zobaczyć.

Cytat:
Ty sie nie śmiej, bo niedługo przeczytasz na pudelku o swoich nagich przebieżkach z Kimim po lesie.

Cytat:
Fajnego Jasia mamy.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 16:23   #2716
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Dziewczyny, może któraś z Was jedzie właśnie do Wawy pooglądac Roberta???
Ja będę w te dni w Warszawie ale niestety (cholera jasna) na uczelni
i będę wypacać siódme poty, zeby egzaminy pozaliczać
taaak, ja wstane tak o 3 żeby dojechać w 10 godzin do Wawy
a tak na serio, żadna z nas nie jest z Wawy i nie ma jak tam być
to powodzenia

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość

Popieram Lunę, śmierdzi obsesją.

Boruc rzeczywiście był świetny. Najlepszy był tekst komentatora w 20 minucie: Austria: 0, Artur Boruc: 0. Ale niestety, bramkarz sam meczu nie wygra. A to co odstawili nasi piłkarze w pierwszej połowie to jakaś straszliwa porażka.

W wywiadzie mówił, że chciał grać dla Polski, ale zgłosili się do niego dopiero wtedy, kiedy grał w pierwszej lidze i że to już za późno.

Według mnie to jakiś żart, że za takie niegroźne przepychanie w polu został wyznaczony karny. Nasi piłkarze nic złego nie robili. To normalne że się odpychają i chcą być w jak najlepszej pozycji. Nie takie rzeczy dzieją się na boisku, a są bagatelizowane. Oglądałam powtórkę kilka razy i nie, kompletnie NIC nie widziałam takiego, za co można wlepić karniaka.

Ty sie nie śmiej, bo niedługo przeczytasz na pudelku o swoich nagich przebieżkach z Kimim po lesie.

Fajnego Jasia mamy.

nooo, wreszcie ktoś mnie popiera

tak, sam Boruc nic nie zdziała, a pozatym Golański to wg mnie to jakaś fatalna pomyłka, on jest zielony w tym co robi ja sie pytam czemu Baszczu nie gra w reprze Leo, why ?

oj, przyjade tam do Ciebie i nawet tej obecnej nie będzie

jakie tam za późno jakby naprawde kochał tak Polske, i miałby polskie serce jak to żarliwie zapewnia w wywiadach to odszedłby z niemieckiej I ligi Ebi też grał w holenderskiej lidze ale jakoś mu to nie przeszkadzało wrócić do nas ...

ale to był ważny mecz o życie, nie powini wogóle sie tam bić, jasne że walczyli o dobre miejsce ale było naszych tyle tam że spokojnie mogli obronić ...

haha, Plot pilnuj sie tam

pewnie że fajnego w Wiśle tez grają obcokrajowcy, np Jasiu Paulista i też jest taki pocieszny
Stary 2008-06-13, 17:39   #2717
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Kasia ja też mam anemie ale z dietą mi nie idzie bo nie znoszę wątróbki, a inne czerwone mięsa też mi nie podchodzą! Więc raz na jakiś czas biorę tabletki z żelazem, szczególnie w czasie kobiecych dni w zasadzie to nie sama z siebie biorę tylko TŻ
sie drze żebym nie zapominała bo jak zapominam (co jest u mnie normą) to potem się robię taki 'Lunatyk' ale da sie z tym zyć! Więc się nawet nie próbuj martwić!
Haha, skąd ja to znam?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 19:12   #2718
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Taaak
Kocham tych blondasów Ostatnio koleżanka opowiadała mi, jak podszedł do niej jakiś fin i zapytał się o drogę do baru. Potem z dumą pokazał listę słów, które umie po polsku....

Wino
Piwo
i K***

Cytat:
Ale co Tobie jest Nat? Bo jak coś z żołądkiem to pij cole
Nie wiem, muszę siedzieć tydzień o sucharach i wodzie:| Gdybym wypiła colę, to bym chyba już się pożegnała z tym światem

Cytat:
Dziwne nie, że pierwszą bramke na EURO strzela dla nas Brazylijczyk, a pierwsze bramki nam strzelił Polak
Life is brutal, and sometimes kopas w dupas

Cytat:
A ja z Dejwidkiem Kultardem

Cytat:
Ja tego nie komentuję nawet, bo szkoda mi słów na tą łysą pałę, niech idzie sobie komentować beniaminków, a nie Euro..

Cytat:
Uśmiałam się z Rodżera i jego wykonania hymnu: Ma ma mama mama maaa Chłopak się stara przynajmniej

Cytat:

I jak, lepiej się dziś czujesz?
Na szczęście nieco lepiej Może dlatego, że nie trafiłam do szkoły, bo po konferencji jest

Cytat:
Nasi w ogóle graja jak jakieś patałachy. Nie wiem czy to presja, czy coś innego, ale swój poziom prezentują tylko Boruc i Rodżer. Ebi, Krzynio? Nic nie pokazują. A szkoda, bo mielibyśmy szanse na wyjście z grupy..

Cytat:
Może komentatorzy też mają z nimi jakieś ścisłe powiązania?
Angel, wiesz coś o tym?

Cytat:
Ja kończę zaczynać swoją

Cytat:
Nie wiem, czy faktycznie ma taki sentyment do Polski, bo Klose to już zupełnie wypowiada się na temat naszego kraju wręcz obojętnie i chłodno. A Podolski nie cieszy się z gola strzelonego Polakom, podczas hymnu niemieckiego ma taką minę, jakby miał się zaraz rozpłakać. Tak sobie ostatnio myślałam co by było, gdyby na jeden mecz założył koszulkę z orzełkiem i grał w naszych barwach narodowych, odsłuchał naszego hymnu.. Ale to tylko puste gdybanie

Cytat:
NASA go dorwie!

Cytat:
Na początku posta napisałam to samo. Poległam przy tym tekście. No, ale komentator miał rację. Myślałam, że nigdy się nie wydostaną poza naszą połowę, a szkoda, że były tam takie luki, bo jak tylko piłka przedostała się do ataku, to zawsze coś pozytywnego można było zobaczyć.
Z Chorwatami przecież było to samo, bodajże koło 55 minuty, gdzie Austriacy stwarzali akcję za akcją.. Może nie są tacy źli, na jakich początkowo wyglądali

EDIT: Rumuni wygrywają!
EDIT2: Już nie

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-06-13 o 19:57
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 19:41   #2719
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Tyle zescie napisaly, ze nie wiem co odp, wiec nic nie odp W ogole dzis taki monotonny dzien... Az nic mi sie nie chce Nawet naszych siatkarzy zabardzo nie mam ochoty ogladac, a to juz jest dziwne.

Tak mi sie nudzi i znalazlam takie oto zdj:
http://nasza-klasa.pl/profile/7924900/gallery/184
Jakos inaczej tutaj wyglada no nie? Tak bardziej hm...mesko?
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 19:49   #2720
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Tyle zescie napisaly, ze nie wiem co odp, wiec nic nie odp W ogole dzis taki monotonny dzien... Az nic mi sie nie chce Nawet naszych siatkarzy zabardzo nie mam ochoty ogladac, a to juz jest dziwne.

Świetnie Robert wyszedł na tym zdjęciu Aż sobie zapiszę!

Bożenko, może to przez pogodę? Chociaż nie wiem, jaka jest tam u Ciebie w Gdańsku..
Stary 2008-06-13, 20:07   #2721
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Mutuuuuu wiedziałam że strzeli gola, nawet dałam opis na gg - Mutu strzelisz coś i sie nie zawiodłam z karnym sie nie udało ale to i tak sukces a zaraz go Oranje
Stary 2008-06-13, 20:13   #2722
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Mutuuuuu wiedziałam że strzeli gola, nawet dałam opis na gg - Mutu strzelisz coś i sie nie zawiodłam z karnym sie nie udało ale to i tak sukces a zaraz go Oranje
Mutu jest śliczny Szkoda, że nie strzelił karnego
W następnym meczu jestem oczywiście za Holandią.

Oglądam teraz Informacje w Polsacie, aż mi się płakać chce razem z naszymi kibicami
Stary 2008-06-13, 20:22   #2723
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
a myslisz że ja bym sie nie cieszyła ? taa, ona to pewnie skacze z radości bo pewnie jej sie Robercik podoba sądząc po czułościach jakimi go obdarzyła wtedy po wyścigu
Ja myślę, że obie byśmy były wniebowzięte. Chyba że na tych zdjęciach z naszymi potencjalnymi mężczyznami Kimim i Heikkim wyszłybyśmy jak Gargamele z czerwonymi oczami, to nie wiem czy byłabym zadowolona

Cytat:
troszke tak półgłówek, ale taki na plus, pocieszny i wogóle ale gania a tą piłką jak mało kto u nas więc nie da sie go nie lubić ja to awet więcej bym od niego chciała chyba sie przejade po EURO do Wawy i zrobie sobie z nim zdjęcie
Te, a jak sobie obie z Rodżerem zdjęcie zrobimy to wyjdzie na to że on ma harem?

Cytat:
To tak jak my w meczu z Niemcami - my się produkowaliśmy, a Niemcy nam bramki strzelali Teraz Austriacy się produkowali, a myśmy bramkę strzelili

Cytat:
Tylko nie mówcie mojej mamie Załamałaby się kobita!

Cytat:
oj, przyjade tam do Ciebie i nawet tej obecnej nie będzie
Ja też przyleze
Btw diety, jadłam dzisiaj PRZEPYSZNĄ [tylko nie wiem czy jest w Polsce, bo ja z Niemiec mam zwykle słodycze ] czekoladę Milki nazywała się CHAMPIOLADE bodajże, i była taka w piłki i w każdej kostce była jakaś chrupiąca pralinka + masa + strzelające kuleczki Zjadłam taką całą wielką, tą długą taką sama

Cytat:
haha, Plot pilnuj sie tam
Ubrałam się.

Cytat:
pewnie że fajnego w Wiśle tez grają obcokrajowcy, np Jasiu Paulista i też jest taki pocieszny
Oczywiście, że pocieszny
Wszystkie Jaśki nasze są

Cytat:
Kocham tych blondasów Ostatnio koleżanka opowiadała mi, jak podszedł do niej jakiś fin i zapytał się o drogę do baru. Potem z dumą pokazał listę słów, które umie po polsku....

Wino
Piwo
i K***
To pogadane
A tak btw to mnie się ostatnio na dworcu jakiś rusek pytał gdzie jest dworzec

Cytat:
Nie wiem, muszę siedzieć tydzień o sucharach i wodzie:| Gdybym wypiła colę, to bym chyba już się pożegnała z tym światem
Okej, to cofam ten pomysł z colą
W każdym razie kuruj się

Cytat:
A ja z Dejwidkiem Kultardem
Stap dżołking!

Cytat:
Nie wiem, czy faktycznie ma taki sentyment do Polski, bo Klose to już zupełnie wypowiada się na temat naszego kraju wręcz obojętnie i chłodno. A Podolski nie cieszy się z gola strzelonego Polakom, podczas hymnu niemieckiego ma taką minę, jakby miał się zaraz rozpłakać. Tak sobie ostatnio myślałam co by było, gdyby na jeden mecz założył koszulkę z orzełkiem i grał w naszych barwach narodowych, odsłuchał naszego hymnu.. Ale to tylko puste gdybanie
Nie no ja do Podolskiego zupełnie nic nie mam, według mnie chłopak nawet jest fajny i sympatyczny i skromny i w ogóle to go lubię
Natomiast Klose to jest taki Polak naciągany, bo on to faktycznie bardziej Niemiec jest i jego to już nie lubię wręcz nienawidzę

Cytat:
EDIT: Rumuni wygrywają!
EDIT2: Już nie
A szkoda
Szkoda, że Mutu karnego nie strzelił, ale podobał mi się wygibas Buffona w bramce
No i oczywiście akcja miesiąca jak dwóch Rumunów biegło do piłki przyjąć na główke i BUCH! leżą obaj

Cytat:

Biometr niekorzystny

A Robert jest seksy
Stary 2008-06-13, 20:22   #2724
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Mutu jest śliczny Szkoda, że nie strzelił karnego
W następnym meczu jestem oczywiście za Holandią.

Oglądam teraz Informacje w Polsacie, aż mi się płakać chce razem z naszymi kibicami
ajjj jest żebyś wiedziała że jest

też żałuje tego karnego ale to nie jego wina, Buffon ma nadprzyrodzone zdolności ale najważniejsze że Rumunia dalej gra

no Holandia musi wygrać, nie wiem jak moje serce wytrzyma ten mecz, bez względu kto wygra

" dumni po zwycięstwie wierni po porażce "
Stary 2008-06-13, 20:48   #2725
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
ajjj jest żebyś wiedziała że jest

też żałuje tego karnego ale to nie jego wina, Buffon ma nadprzyrodzone zdolności ale najważniejsze że Rumunia dalej gra

no Holandia musi wygrać, nie wiem jak moje serce wytrzyma ten mecz, bez względu kto wygra

" dumni po zwycięstwie wierni po porażce "

Tylko, że teraz Holendrzy, czyli najgorsze, co może być Jejku, ale bym chciała, żeby wyszli z grupy! Teraz Francja mam nadzieję przegra, czyli będzie na 3 miejscu o ile dobrze liczę. Włosi na ostatnim. Nie.. Chyba nie ma szans, bo Francja w 3 meczu pewnie poradzi sobie z Włochami, a Rumunia na 99% przegra Szkoda...
Stary 2008-06-13, 20:51   #2726
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Btw diety, jadłam dzisiaj PRZEPYSZNĄ [tylko nie wiem czy jest w Polsce, bo ja z Niemiec mam zwykle słodycze ] czekoladę Milki nazywała się CHAMPIOLADE bodajże, i była taka w piłki i w każdej kostce była jakaś chrupiąca pralinka + masa + strzelające kuleczki Zjadłam taką całą wielką, tą długą taką sama

I się nie podzieliłaś?
A w związku z moją chwilową obsesją podjęłam decyzję, że jutro upiekę cała blachę drożdżówki z truskawkami . Jak ktoś ma ochotę zapraszam!

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:55   #2727
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
I się nie podzieliłaś?
A w związku z moją chwilową obsesją podjęłam decyzję, że jutro upiekę cała blachę drożdżówki z truskawkami . Jak ktoś ma ochotę zapraszam!
Niestety jestem zmuszona podziękować, bo dzisiaj to co zjadłam to jeden wielki grzech Ale spaliłam:P
Stary 2008-06-13, 20:57   #2728
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Truskawki
Czekolada

Dawać mi tu!
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:58   #2729
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Kocham Holendrów!!! Byle tak dalej!!!

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:02   #2730
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Nosz kurczę, włączyłam TV, a tu już 1:0. Ejejejej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości