![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
No byliśmy razem, udało się! ![]() ![]() Powiedz, kiedy Ci pasuje, to ja wpadnę do Ciebie, żeby nie narażać Krzysia na tą paskudną pogodę. Może sb? Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2008-09-24 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Pola - a doniczki mają dziurki? Bo mi ziemia pleśniała jak nie było dziurek.
![]() |
#2703 |
Wtajemniczenie
|
No u mnie też masakra z tym wizazem, otwiera się strasznie długo.
A mi dla odmany wszystki kwiatki usychają, bo zapominam ich podlewać - tylko kaktusy przetrwały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ledwo zywa w pracy siedze, i katar i gardło i wszystko ![]() Dziewczyny mam pytanie, byłam wczoraj u gina do którego chodziłam ale okazało się ze on ciąż nie prowadzi i teraz nie wiem dzie mam iść ![]() ![]()
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
gdzie to slonce, moze o nas zapomnialo
![]() no dziewczynki wracac szybciutko do zdrowia ![]() juz nie moge tej pogody nic sie nie chce jak tak siapie za oknem caly czas, ble.... wlasnie czy ktos moze polecic dobrego ginekologa, takiego sprawdzonego, to sie chyba wiaze z pytaniem Malpki, tylko mi niekoniecznie taki " od ciaz" moze byc "zwykly".... ale to smiesznie zabrzmialo, ale co tam wiecie o co chodzi ![]() miss. hot dobrze ze sobie ten grzejnik zalatwilas, bo nam sie calkiek rozchorujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Rozeznanie
|
Ostatnio wogóle nic nie pisałam i przyznam się, że nie czytałam, bo z powodów zdrowotnych, żebym nie utraciła maleństwa, muszę leżeć. Ale spróbuję nadgonić co napisałyście. Tak sobie "śledzę" poczynania Małpki bo ona chyba stan ciążowy, wczesny jak mój
![]() Cytat:
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Gosia! A co się działo?
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gina to z chęcią swojego bym wymieniła, więc podrzućcie namiary na jakiegoś dobrego, może być od razu od ciąży ![]() ![]()
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
Mam krwiaka, który się wchłonie jeśli będę leżeć i odpoczywać. Dostałam zwolnienie na miesiąc. Potem zobaczymy. Ale dobrze, że szybko wykrył to jest jeszcze niewielki. Dobrze chocaz, że z maleństwem wszystko dobrze.
A gdzie zapisaliscie sie do szkoly rodzenia? Bo ja koniec roku, poczatek przyszelgos cos planuje. Czyzby moze to byla Aktywna Mama?
#2711 |
Wtajemniczenie
|
Malpka - najlepiej napjpierw zastanów sie w jakim szpitalu chcesz rodzić a potem wybierz lekarza z tego szpitala. Ja chodziłam do Dr Robaka do Luxmedu - on pracuje na Staszica, ale ja tam nie rodziłam więc nie wiem jaki jest w szpitalu. W Luxmedzie był bardzo miły, może nie gadatliwy ale na wszystkie pytania i wątpliwości chętnie odpowiada no i jest bardzo delikatny co w tych sprawach jest dla mnie ważne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dzięki bardzo donośnie tych rad co do prezentu, jutro wybiore sie do Plazy ;d może coś wybiore
![]() |
#2713 | |||
Zadomowienie
|
Witam!
Cytat:
A Ty sprytna bestio, edytowałaś posta, why nie pt tylko sb? Pasują mi oba dni, zapraszam ![]() A jak tam kawka? W sumie mogłam dołączyć, bo nie pada ale z tą pogoda nic niewiadomo. Cytat:
Cytat:
A ja zraziłam się do Brzozowskiego, byłam u niego przed ciążą i nie chciał mi zrobić cytologii, chociaż wszędzie o tym trąbią, bo uważał, że nie powinnam, zmieniłam lekarza a okazało się, ze odezwała mi się nadżerka. Może i prywatnie jest milutki ale ja chrzanię takich lekarzy, a i jest wielkim przeciwnikiem tabletek . A w pro vivo w ramach NFZ czeka się miesiąc.
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
No i po wizycie
![]() ![]() Wiolkaslonko ![]() A co z tym spotkaniem? za tydzień coś ma być??
#2715 |
Zakorzenienie
|
No wstępnie ustaliłysmy na 3 października
![]()
#2716 |
Zakorzenienie
|
Hm, jakieś spotkanie się kroi - tylko dla starych wyjadaczek, czy dla nowych nabytków także?
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
O to fajnie, piątek jak narazie mi pasuje
![]() Ostrowczana jak najbardziej i dla nowych ![]() Omikrona i jak, pracujesz w tych rękawiczkach ?? ![]()
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sija oczywiście ![]() Szkoda że spotkanie nie w ten weekend bo właśnie zjeżdżam do Lublina do swojej fryzjerki - będzie nowa fryzura ![]()
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja jestem w 8 tyg ![]() ![]() bandola w jakim szpitalu chce rodzic to nie mam pojecia i chyba mi obojetne bo nie znam zadnego tak od podszewki ![]() ![]()
![]() |
#2721 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak już chodzisz na Jutrzenki, to w przychodni Jutrzenka koło apteki przyjmuje w ramach NFZ dr. Ziętek, całkiem sympatyczny i ma USG w gabinecie, ja tam do niego chodziłam. I dodatkowo do przychodni przyszpitalnej na Kraśnickiej do dr. Taczały, Sija do niego chodzi, tylko ,że wizyta mi wypadała do niego co 2 miesiące , więc chodziłam do Ziętka. Tylko się nie pomyl i nie do tego naprzeciwko bo to fanatyk ![]()
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - tu jesteś - a ja sie zastanawiałam jak Ty piszesz na odchowalnie jak Cię na pasku nie ma. Dzięki za info o tym glutenie, bo jeszcze do końca nie jestem zoaientowana.
Ja u Źiętka też byłam kilka razy, ale to jeszcze przed ciążą. Ale ostatnio coś nieciakewego o nim slyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Małpko ale namiary telefoniczne są napewno ok ![]()
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanka chodziła do pro vivo na jutrzenki, ale w połowie ciąży jakoś nieprzyjemnie ją potraktowali i zmieniła lekarza. Ja chodzę do Sanitasu do dr. Polaka . można w ramach NFZ-tu, a można też prywatnie. Troszkę się czeka na wizytę, ale można zapisać się z dużym wyprzedzeniem, na kilka wizyt. Robiłam tam ostatnio cytologię. 10 idę po wyniki. Lekarza poleciła mi koleżanka i jestem zadowolona jak na razie.
Do dr. Robaka chodzi moja szwagierka - prowadził całą jej ciążę i była zadwolona. A rodziła na Staszica. W pierwszej kolejności przyjmują do porodu kobiety, które uczęszczały do tamtejszej szkoły rodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
postanowiłam się przerzucić - w końcu- z wątku panien młodych na lubelskie żonki
![]() trochę tak ciężko się rozstać z tamtym wątkiem ale moja druga połowica się ciągle śmieje ze ja to wieczną panną młodą bym chciała być więc jesli pozwolicie dałącze do Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
marzedowna przyjmujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A herbatkę z Jodie popsuła moja ulubiona szwagierka... Eh... Brak słów. Niektórzy to nie wiedzą, co to dobre wychowanie i nie pytają się czy jest się zajętym. Wydaje im się, że jak się jest w domu na zwolnieniu, to w każdej chwili można mu się zwalić na głowę...
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
jak to w Pro-vivo ciąż nie prowadzą?
a ja to co? czy mi sie może przysniło? a sprzęt do KTG to niby dla kogo mają? ja tam chodziłam do Wdowiaka, z tego co wiem to ma kilka dyżurów w m-cu na Kraśnickich, ja rodziłam na Staszica, nie miałam tam swojego lekarza, zresztą po co mi lekarz jak przy porodzie i tak wiecej działa połozna. Ja trafiłam akurat na połozną ,która prowadziła szkołe rodzenia przy szpitalu na Staszica, bardzo mi pomogła, nie wiem jakby się wszystko skonczyło gdyby trafił mi sie kto inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.