|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
)))Narazie utknal na lotnisku bo 5 min przed odlotem odwolali im lot z przyczyn technicznych, ale ponoc jest juz drugi i do tego siedza w bussiness clasie ;D
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Znów nie mialam czasu zajrzec przez cały dzień a tu takie nowości.. ![]() Funieczka - gratuluję Nie ma co załatwiłaś sprawe ekspresowo!! Więc pozostałe żółwice do roboty Kasia ty dzisiaj przechodzisz samą siebie...Miałaś mi pomóc kurna w pracy, nie? Bo na wizaż nie moge wejść a ty z nudów nowości herbaciane wklejasz...Popraw mi sie Anisia - Ty już planuj dzisiejszy wieczór! Świece, winko i ...stopery dla koleżanki zza ściany A swoją drogą to ale atrakcyjny tydzień Ci sie zapowiada...Pewnie olejesz nas na całej linii Ale rozumiem - wybaczam ![]() Brzusiate koleżanki - dzięki za fluidki!! Rozsiewajcie je bez żenady!! My tu zgarniemy wszystkie - łakomczuszki Jest tu kto? |
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im nas więcej tym lepiej!! Hehehe jaka poważna grupa sie z nas zrobila..Aktywne działaczki, dobre ![]() Mam nadzieję, że fasolka szybko zamieszka w Twoim brzusiu - czego z całego serca życze Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na sisia... ma byc dopiero o 23 w domku..
chyba dzis mu migry szmigry odpuszcze
|
#2705 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczeta!!
to znowu ja , w piatek rano odlot , chcialam jeszcze raz zapytac czy ktoras bylaby chetna na spotkanie??????? prawdopodobnie w katowicach, jesli nie zdazymy tego ustalic do konca czwartku to beda z tego nici, bo jak juz bede w polsce to niestety ale raczej nie mam tam dostepu do kompa , ewentualnie moge ktorejs podac numer komorkiCo wy na to??? |
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
funieczka gratuluje
chyba BZYK zaczyna pomału zapylać
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - Słoneczko nie smutamy sie.....
Monisia przytula a za niedługo Twój kochany mężuś przyleci Zajrzałabyś do nas a nie tam chlipiesz w kąciku.... No już.. |
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
FUNIECZKA WIELKIE GRATULACJE
To juz nam ladnie sie pazdziernik zaczyna,mam nadzieje ze niedlugo nastepna wizazanka zatestuje i wklei swoj piekny tescior!!!! Dziewczyny zycze spadku na dolna liste Umnie narazie 23dc i cos mnie jajniki kluja-boshe zeby tym razem sie udalo chociaz ostatnio juz sobie odpuscilam i juz nie mysle ze musze wykorzystac Tz po to by splodzic fasolke tylko czerpie z tego przyjemnosci a jakby pojawila sie fasolka to sie oczywiscie nie pogniewam hihi |
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za durnowate lotnisko ten frankfurt... wiesmaki do kwadratu, jestem tak zla ze mnie chyba ze zlosci rozerwie... wrrrrrrrrrr dziewczyny: Grazinko, Monis dziekuje za slowa otuchy
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia milego spotkania z Tz zycze i korzystajcie do woli z tego ze jestescie razem
|
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobietki
ja dzisiaj będę miała piękny dzień ... szef kupił sobie 3 (słownie: TRZECI) samochód i od rana mi gada tylko o tym jakby mnie to interesowało... a jak ja sobie kupię coś nowego to mi tydzień wypominają z szefową (są małżeństwem), że chyba za dużo zarabiam ... co za łoś
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Już miałam i tak wypisać się z pola dlatego że was wogóle nie odwiedzam , mimo że się staralam dalej.No a teraz chociaż mam powód ![]() Jestem w ciąży I gratuluję nowym zaciążonym |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
gothika gratuluje dbaj teraz o siebie i o malenstwo
ale super z całego serca wam wszystkim tego zycze BZYK atakuje Ami czekam na wiesci od ciebie
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
GOTHIKA - gratulacje!!!
jak tak dalej będzie to do końca roku wszystkie staraczki spadną na mamusiowy wątek życzę wam tego przesyłam fluidkityle że nie wiem jeszcze na co - on czy ona - ale na pewno na ono
|
|
|
|
#2717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale fluidki pochłaniam
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
gothika gratuluje
Tez bym chciala zeby mnie zaatakowal ...
|
|
|
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawde sie ciesze . Dbaj o siebie i fasolineczke i teraz to dużo wypoczywaj malutka |
|
|
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~~ @ 24.09 / test ??? / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 01.09 / test po 30.09 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 09.09 / leczenie TŻ / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 01.10 / test. ??? / Gliwice an.ka.b (Ania)~~~~~~~~ @ 24.09 / test. ??? / Wielkopolska Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 6.10 / test. ??? / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~~ @ 18.09 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota)~~~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 02.09 / test.??? / Wielkopolska freshona (Agnieszka)~~~ @ 07.10 / test. nie będzie / Śląsk GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 23.09 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 01.10 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 1.10 / test. ??? / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia)~~~~~~ @ 17.09 / test. po opóź. @ / lubuskie Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 18.09 / test. ??? / Nowy Sącz Madziorka (Magda)~~~~~ @ 14.09 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~~ @ 9.10 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów Mała75 (Monika)~~~~~~~ @ 26.09 / test. ??? / Wielkopolska mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 27.08 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~~ @ 02.10 / test. ??? / Wrocław meszsares (Gosia)~~~~~~ @ 29.09 / test. ??? / Gliwice milunia ania (Ania)~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~~ @ 30.08 / test. ok. 26.09 / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 08.09 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~~ @ 03.10 / I cykl z CLO i E. / test. ???/ Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA seona (?????)~~~~~~~~~ @ 09.09 / test. ??? / Rzeszów statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 30.09 / test. ??? / okolice Warszawy Celka 2000 (Celina) -t.p. 05.11.2007 Adaś bb-m (Bożena) -t.p. 17.11.2007 parka: Joasia i Antoś Yoolia (Julia)- t.p. 17.11.2007 Małgosia *misia* (Monika) -t.p. 20.11.2007Mateusz martka 83 (Marta) -t.p. 25.11.2007 Mateusz Fiona_80 (Julita) -t.p. 04.12.2007 Jolineczka (Jola) -t.p. 05.01.2008 Alicja lub Tomasz Kasik B (Kasia) - t.p. 13.01.2008 Aleksandra Ramila (Milena) - t.p. 30.01.2008 Pola mała_majeczka(??????) - t.p. 27.02.2008 joasiunial (Asia) -t.p. 28.02.2008 Marek majula (Gosia) - t.p. ok. 15.03.2008 adatka (Agata) - t.p. 19.03.2008 ray (Justyna) - t.p. 25.03.2008 Myszka_ (Agata) - t.p. 11.04.2008 NIUNCIO (Jola) - t.p. ??.??.2008 Eenax (Ela) - t.p. 18.04.2008 Fredziunia (Fredzia) - t.p. ??.??.2008 83monia (Monika) - t.p. 6/16.05.2008 Kinga lub Artur Funieczka (Ewa) - t.p. ??.??.2008 Gothika (Arleta) - t.p. ??.??.2008 Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * PAŹDZIERNIKOWA AKCJA "BZYK"
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-11-10 o 13:27 |
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gothika - ogromne gratulacje
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Dziękuję wszystkim za miłe życzenia.
I gratuluję nowym mamusiom. Wybaczcie, że nie czytam dokładnie wszystkiego, ale dorwało mnie przeziębienie i lezę i się grzeję. Faszeruję się czosnkiem, herbatką lipową i malinkami i wcale nieźle mi jest Tż się cieszy, mama już planuje wielką wyprawkę na drutach robić a siostra obstawia mnie słonecznikami (wie, że lubię te kwiaty). Tylko teściowej popsułam szyki. Już dała mi odczuć, że taka ciąża to problem. Ale mam tę babę w dupie. Będę sie cieszyć cokolwiek by mi sugerowała. Niestety pracuję razem z nią. Ciekawa jestem czy jakby mi przyszło leżeć przez całą ciążę, to kazałaby mi usunąć, bo to godzi w interesy biura...Precz starym krowom. Poradzimy sobie bez jej łaski... Kochane trzymam za was wszystkie kciuki i życzę wszystkiego najlepszego... |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Bylo by super jakby ktores z nas sie jeszcze udalo ... ale ja do nich sie nie zalicze... po pracy przychodze tak zmeczona szczegolnie po II zmianie ze nie mam sily na nic tym bardziej na sex ...
Na weekedn sie poplakalam jak wyszlam od kuzynki ... urodzila 2 tyg temu sliczna dziewczynke i bylismy w odwiedzinach oczywiscie wpadka i oczywiscie tekst a kiedy Wy dzis mam humor do d ...
|
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Funieczka tylko nie przysadzaj z tym sokiem malinowym bo kiedyś sie go piło na wywołanie porodu.A co do starej krowy twoje teściowej to sie z tobą zgadzam. |
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothika - gratulacje dla mamusi
A nie mówiłam, że zacznie się kolejna plaga ciąż ![]() Mam nadzieję, ze moje fluidy tez troszkę pomogły ![]() Buziaczki |
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
zostałam wywołana do odpowiedzi, więc jestem. Gratuluję dwóch nowych kapuścianych dzieciaczków! Ja nie mam nic do powiedzenia. Wiem, że trzymacie kciuki... U mnie to bardziej skomplikowane. Oprócz słabych wyników TZ-a jest jeszcze moje PCO ( a co się z tym wiąże - kłopoty z owulacją i długie cykle). Teraz mam przerwę w leczeniu i możliwe, że mój organizm sobie ze mnie jaja robi...Co się będę łudzić...Chciałabym, ale to naprawdę byłby cud. Na pewno dam znać, jak coś się będzie działo, czy dobrze, czy źle...obiecuję... A. |
|
|
|
#2729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie dobrze kochana |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za gratulacje
, już się zaczynam bać, niedawno byłam przeziębiona i brałam leki (ogólnie dostepne) i to wypadało w okresie po zafasolkowaniu![]() ![]() pażdziernik dla mnie jest w tym roku szczęśliwy ![]() Zaczynam pracę nową, tylko że fizyczną , mam nadzieje że bedzie ok.Chciałam się kwasić i nie wiem teraz co z tym będzie. Tyle czytania przedemną.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

kochana!

Nie ma co załatwiłaś sprawe ekspresowo!! Więc pozostałe żółwice do roboty
A swoją drogą to ale atrakcyjny tydzień Ci sie zapowiada...Pewnie olejesz nas na całej linii
Ale rozumiem - wybaczam 
chyba dzis mu migry szmigry odpuszcze
, chcialam jeszcze raz zapytac czy ktoras bylaby chetna na spotkanie??????? prawdopodobnie w katowicach, jesli nie zdazymy tego ustalic do konca czwartku to beda z tego nici, bo jak juz bede w polsce to niestety ale raczej nie mam tam dostepu do kompa

, mimo że się staralam dalej.

Kapuściane Pole