![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Ann Marcel i ja kochamy Cebionka.
Od samego początku życie nam ratuje. Ale może dziewczyny wolą słodycze a nie jakieś tam kwaśne witaminki C. Czy ja na czekoladę mogę się dopisać??? Wiecie co, ja też już fiksuje. Jak tak dalej pójdzie to nikt ze mną nie wytrzyma a ja oszaleję. Czy depresja poporodowa może zacząć się w czwartym miesiącu ;-) ???
#2702 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczynki
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie? ![]() W koncu doczekalam sie internetu w domku ![]() Nie nadrobie tego co pisalyscie przez te kilka mcy bo jest tego .... Widze ze macie klopty z wlosami ja sie jeszcze ciesze ze mam z czego koka spiac. Najbardziej zal mi Hubercika b ![]() Hubercik rosnie jest juz po szczepieniach teraz nastepne bedzie po skonczeniu roczku. Wazy teraz 6 kg i jest co nosic ale wiem ze niektore dzieci rodza sie kolo 5 ![]() ![]() Hubis ladnie sie bawi wiec troszke poczytam widze nowe kolezanki ktore witam serdecznie ![]()
#2703 |
Zakorzenienie
|
szperrr- w ciagu dnia nie spodziewam sie az tak duzej syreny, ze nie dalabym rady go uspokoic
![]() ![]() ![]() ![]() primavera - szatnia na basenie jak za komuny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Agi!!! Co z Twoim telefonem?
![]() Celka, to jednak dobrze swiadczy o Adasku ![]() ![]() Hania spi ![]()
#2705 |
Zakorzenienie
|
szperr - Adasiek tez zasnal
![]() ![]() A poza tym w kinie bardzo mu sie podoba "duzy telewizor" i przez pol godziny potrafi siedziec w bezruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Joanna Małgorzata
|
witajcie
to znowu ja właśnie skończyłam pisac pracę z wos-u i odczytałam was uff z tym kompem ifdzie to 2 razy dłużej niż normalnie u nas tak miku zasmarkany i zakichany ciekną mu łzy z oczu i jest podejrzxenie zatkanych kanalików :-( Norbiś natomiast zbiera ufoludki (to takie plusy ) w przedszkolu na testach już ma 4 gdzie do tej pory ciężko z tym bylo a teraz przynosi co doprowadza mnie do takiej dumy że w końcu pękne dziś poleciałam kupiłam mu eurobiznes i graliśmy w 3 + Miki na kolankach a ja mam parę klopocików ze soba po1. tak jak większośc z was mam deprechę:-(, po2 mam zle wyniki i jutro będe wiedziała co i jak to wam opiszę bo teraz za dużo sama nie wiem co oznacza za wysokie miano ASO po3 nie ma @ mimo że juz miałam 2 razy co 2 tygodnie a teraz to już z półtora miesiąca nie ma ![]() ![]() a do tego wszytkiego mój mąż ma coś nie tak z wątrobą a moja mama wylądowała na pogotowiu z sercem A teraz idę lulku trzymajcie sie cieplutko i nie zapomnijcie o mnie jeśli z nowu się nie pokażę pare dni bo komp niestey mi za duzo luzu nie daje ![]() agi-kn witaj fajnie że masz już neta ![]()
#2707 |
Zakorzenienie
|
Jeeej... Ineczko
![]() ![]() ![]() Ps. Juz mialam spac, ale wiem, ze Hania obudzi sie zaraz na amciu, to juz wole poczekac niz sie pozniej zrywac z lozka ![]()
#2708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Primavera mi podoba sie druga sukienka, ale patrzę pod siebie, bo jak jest szczupla dziewczyna z nogami do szyji to w pierwszej też bedzie ładnie wyglądać. Ja niestety mam nogi do kolan ![]() Inko ![]() ![]() A dla Norbisia wielkie gratulacje, niech zbiera jak najwięcej ufoludków ![]() ***************** U mnie znowu gorsze dni. Znowu meczę się ze spaniem, a już tak ladnie spałam przez ostatnie kilka dni i myślałam, że mi sie wyprostowało. A tu ostatnie trzy noce idę do wyrka wczesniej i leżę tak do 2 w nocy. W dzień nie odsypiam, bo nie moge zasnąć a poza tym mam nadzieje, że jak sie wymęczę to w nocy pośpię. Z dnia na dzien jestem bardziej zmęczona i mimo to zasypiam coraz później. Czuje sie beznadziejnie, mam okropne włosy, wszystkie biustonosze są na mnie za małe, mój brzuch wygląda jak flak i nie mam sie w co ubrać. No! ![]() Wygrzebalam meliske i będe regularnie piła, może cos pomoże? A teraz coś z zupełnie innej beczki: 1. zaraz zaraz pozbieram te zabawki.... 2. i spróbuję je wszystkie wsadzic do buzi... 3. co sie patrzysz, znajdź sobie swoje własne grzechotki! 4 i 5. moje chłopaki w kąpieli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Rozeznanie
|
Na moją depreche pomogło pół dnia bez dziabąka. Bylam na uczelni odebrać dyplom, później poszłam na zakupki, z TŻ na obiadek... no i lepiej jest... Co prawda przypłaciłam to ogromniasty bólem głowy na wieczór... ale i tak było warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Koletynko te zdjęcia w kąpieli rewelacyjne.
Co to za płyn daje taką piankę??? Inko koniecznie idź do lekarza na ogólny przegląd!!! Ja już nie wiem co się dzieje ze mną. Może to zmęczenie??? Ale przecież nie jest tak źle, w nocy też w miarę się wysypiam. To co ja bym zrobiła gdyby mały wył całe dnie i noce?? Sfiksowała kompletnie?? oooooooooo jest niespodzianka. Przyszedł listonosz i przyniósł paczkę na tż-eta. Jakąś bieliznę mi zamówił ![]() No ja myślę że dla mnie ![]()
#2711 |
Zadomowienie
|
kolektynko hmmm może i ja jak będę miała więcej czasu zacznę majsterkować z tymi kosmetykami
![]() Oj a ja podtrzymuję dalej swoją wersję że Twój brzdąc to wykapany tatuś ![]() ![]() martka83 może faktycznie jak mówi ewcia123 przydałby Ci się dzień odpoczynku. Sama kupiłam sobie ostatnio fajną bieliznę ale tak szczerze to nawet nie mam kiedy jej włożyć ![]() Z TŻ ostatnio w ogóle nie mamy dla siebie czasu, martwi mnie to. Staram się zorganizować nam jakieś wspólne zajęcie( np. basen, siłownia) ale okazuje się to trudniejsze niż przypuszczałam. Ja już dziś czuję się lepiej, ale Jaśko ma lekki kaszelek i kicha, ech... ![]()
#2712 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dowiedzialam sie, ze kolega z osiedla i ze szkoly (i pozniej z wydzialu i akademika) wczoraj zostal ojcem. Rowniez wczoraj wieczorem zmarla jego mama. Nie moge w to uwierzyc.
#2713 |
Rozeznanie
|
A my wlasnie z Hubciem wstalismy dobrze ze da mi troche pospac. Szperrr kochana tel caly czas ten sam i dziala
![]() ![]() My dzis chyba sobie posiedzimy w domku bo takie wietrzycho ze glowe chce urwac. Inko zmieniajac temat ty nie mialas miec dziewczynki? ![]() Trzymaj sie dzielnie. Koletynko zdjecia rewelacyjne dzidzia rosnie jak na drozdzach ![]() OKI chyba ktos domaga sie mleka ![]()
#2714 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Jaś ma wielkie oczy! ![]() *** Bylismy w markecie na wycieczce, bo Oskar polubił jezdzenie w foteliku wózka na zakupy, rozglada sie po półkach no a ja chociaż z domu wyjdę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi jeszcze, gdzie to jest na Ostrowskiego? Co prawda nie znam tej ulicy kompletnie, ale może jak dasz jakieś namiary to będzie nam łatwiej trafić ![]() ![]() Koletynka - zdjęcia super ![]() Podziel sie z nami jakimiś przepisami na własnoręczne upiększanie. Wiem, ze są wątki o tym - al enie mam czasu przez nie się przekopywać, a ty pewnie masz już sprawdzone kosmetyki Cytat:
Mój bieliznę kupił mi raz - koszulkę Triumpha. Koszulka - ładnie brzmi, a była to taka bawełniana koszulka bez ramiączek -tak jak dla starej babci pod spód. Normalni eporażka. Nie wiem, czy chciał mi dac cos do zrozumienia czy jak? Co prawda zawsze marzłam zimą (na uczelni słab grzali) i pewnie chciał, zeby mi ciepło było, ale... Za to przydał się w ciąży, bo jest długa i zakrywała mi cały brzucho ![]() A nie - jeszcze kupił mi bieliznę do ślubu - tym razem się postarał ![]() Cytat:
Niedaleko mnie ostatnio był wypadek, zginęło 6 osób. jakiś gówniarz kupił sobie samochód i szpanował z kumplami - przyłożył w drugie auto, gdzie jechał ojciec z synem. Ten syn to znajomy kuzyna - właśnie wracał ze szpitala do domu, byłl u żony bo tego dnia urodziło im się dziecko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja kumpela ze studiów też miesiąc temu urodziła dzidzię, a po dwóch tygodniach zmarł jej tata. Jakoś nie mogłam się z tego otrząsnąć, cały dzień mnie to gnębiło. A na dzień wolny to ja mam marne szanse, mąż ostatnio pracuje dłużej, jest w domu dopiero po 18 ![]() I tak sobie siedzimy z Marcelkiem sami. A dziś już kompletnie cały dzień w domu bo pogoda do dupci jest.
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Fakt, duzo jest takich historii, ale jakos bardziej to do nas dociera jak dotyczy kogos, kogo dobrze znamy..
Martka, moj TZ wraca najwczesniej o 18:15, zazwyczaj ok. 19ej. Hanie widzi jakies 2 godzinki wieczorem. Czasem, jak ma dzien u klienta lub z serwerami w Londynie, to potrafi byc w domu o 22-23 nawet, wtedy tylko pogadam z nim chwile jak je kolacje i juz czas spac. Dobrze, ze sa weekendy ![]() Za to jutro na pewno nie bede sama siedziala w domu ![]() ![]() ![]()
#2718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szperr wiem ze Twoj sie troche zna na komputerowych sprawach napisze ci cos na gg jesli masz nadal aktualne jak bedziecie mieli chwilke moze bedzie mogl mi odp na moje pytanko ![]() Bede miala chwilke to ponadrabiam kwestie zdjec Hubcia tymczasem pozdrawiam
![]() |
#2719 |
Zadomowienie
|
Aaach
![]()
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
InKa - nie daj sie chorobskom! Trzymam kciuki
![]() primavera - to jest tuz obok skrzyzowania Grabiszynskiej z Hallera, za takim wiezowcem od razu. Co do TZ-a to faktycznie - moj tez wraca po 18.00-19.00 i pierwsze co to wpycham mu Adaska. A on sie wkurza ze tez chce miec troche czasu dla siebie... No jasne, tylko ze ja caly dzien z nim siedze. A poza tym maly musi miec kontakt z tatusiem ![]() A ja dzis pospalam z synkiem od 10.00 do 11.40, nakarmilam i maly nadal spal. I tak z 3 godz. Potem poszlam do kumpeli, tam troche pomarudzil, nakarmilam i zasnal tuz przy wyjsciu. Teraz spi na balkonie ![]() koletynka - super zdjecia. i jaka piana ![]() kuseczka - Jasiek juz spory chlopak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi wysiadaja plecy maly krzyczy a ja juz dostaje filoa, prosze wiec ""czy mógłbys...? "" no i slysze no ok ale... ehsss Wczoraj TZ dał mi ""wolne"" poszlam sobie na zakupy troche poszalam i odrazu lepiej ![]() Moze to pytanie sie juz pojawilo ale dajecie juz swoim pociecha cos do jedzonka ja ostatnio dalam jabuszko i wcina jak nie wiem ![]() Jutro czas na marchewke smakowal juz brokuly ale to bylo ochydztwo wiec sie nie dziwie ze Hubis grymasil ![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
a mam małża przez większość dnia ale i tak w większości ja się małą zajmuję
![]() ![]() pracuję też jakieś 2h dziennie to też chwila oddechu,a i tak czuję się zmęczona ![]() doceńcie to kochane ![]() Celko-aż mnie skręca z zazdrości ![]() Zu dostała dzisiaj 2 nowe wiszące zabawki i na szczęście jej się podobają 1 na matę-papużka 2 krówka do przypięcia w fotelik musimy jej niestety zmienić otoczenie,bo jej się nudzi ![]() fajne te wiszące stworki-na pewno dokupię jeszcze kilka ![]() no a teraz powoli szykujemy się do kąpieli więc papa ![]() edit-aaaa...Ineczko-zdrówka ![]() no i chłopaki prześłiczne !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko juz 3 godziny spi...i to na balkonie. Ide po niego zaraz bo mi zamarznie
![]() Ciekawe co bedzie w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Kuseczko, Koletynko - super zdjecia
![]() Celka.. Ty fuksiaro ![]() Mi chyba dziecko podmienili.. rece mam do ziemi.
#2725 |
Zakorzenienie
|
no tośmy popływali... Hubert ma katar, cały dzień marudny - przysypia i płacze...
Celko - mam prośbę - nie wiem, czy tam sprawdzają obecność jakoś czy coś, ale gdyby coś kobieta mówiła, że ktoś się umawial i nie przyjechał - to powiedz, ze będziemy następnym razem (chyba za 2 tyg dopiero, bo w wielką sobotę raczej nie ma?) szkoda, bo się napaliłam, no ale zdrowie Huberta najważniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Adasiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Celko a co Adasiek tak zawzięcie czyta
![]() ![]() Widzę że nie jestem sama z problemem TŻ, moj mąż zachowuje się dokładnie tak samo, ostatnio jak mu zwróciłam uwagę, że mało zajmuje się Gosią to skonczyło się małą awanturą. On uważa, że jak pracuje to ma prawo być zmęczony, a ja powinnam byc wypoczęta, bo cały dzień siedze w domu, tylko dlaczego wieczorem jestem taka padnięta, że ledwo na nogach stoję? Kiedyś już zaczęłam spisywać godzina po godzinie co robie cały dzień żeby uwierzył, że siedzenie w domu z Gosią to napewno nie relaks, ale widać jednym uchem wleciało drugim wyleciało ![]() ![]() Przedwczoraj skończyła drugie opakowanie cerazette i mimo że dobrze je tolerowałam nie bede łykać. To mi sie wogóle nie kalkuluje ![]() Wczoraj byliśmy z Gosią na usg główki i wszystko jest w porządku ![]() Wogóle wizyta ekspresowa, nie bylo żadnej kolejki, nawet nie zdążyliśmy Gosi wyjąć z fotelika i rozebrać, pani kazała postawić fotelik na kozetce i tylko zdjąć czapę. Całość łącznie z wizytą w rejestracji zajęła może z 5 minut ![]() W poniedziałek jeszcze wizyta kontrolna u ortopedy ale tu tak szybko nie pojdzie, ostatnio miał ponad półgodzinne opoznienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Celko-to spacerówkę będziemy miały w takich samych barwach
![]() a jak nocka? pewnie spał jak zabity ![]() ale i u nas nie najgorzej tym razem ![]() Adasiek już taki dorosły! Yoolia-super,że u Małgoś wszystko oki ![]() a tych małżów wszystkim od czasu do czasu trzeba pogonić ![]() ![]() poza tym faktycznie nie zdają sobie sprawy z tego jaka to ciężka charówa-psychiczna i fizyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz -bo nie dba o siebie i nie ubiera się stosownie do pogody, przez co znów jest chory - i pewnie od niego załapał Hubert, dwa - wkurzył mnie wczoraj, bo kupił sobie nawigację do samochodu. Dla wyjaśnienia- on jeździ praca-dom, ewentualnie dom-supermarket ![]() ![]() Kazałam oddać, a jak nie to ja sobie też kupię coś za taką kwotę i Hubertowi też - zostaniemy goli i boscy, ale przynajmniej po równo będzie ![]() Hubert ma katar i kaszel, idziemy po południu do lekarza ![]() Szkoda mi tego basenu... Widać, że Adaś miałby ochotę na jakiegoś loda ![]() Dobrze, że usg poszło szybko i sprawdzi i z Małgosią wszystko ok. Inka - jak tam twój komp? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.