![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
wiesz nie mówie ze mi takie mysli nie chodziły po głowie ale jak to mówia serce nie sługa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jakoś nie przeszkadza różnica wieku w partnerstwie, ale zawsze warto zwrócić uwagę na to, o czym pisałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomidorko w koncu poczulam sie jak prawdziwa studentka ![]()
![]() |
#2706 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jak to o kase?? Co z nia nie tak??
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
to juz jest dłuzsza historia juz ja nawet pare razy opisywałam a nie chce do tego wracac
![]() dobra dziewczynki ja ide spac a raczej podjac próby uspienia kacpra ![]() a co do róznicy to nigdy nikt nie zrozumie tego co jest miedzy takimi osobami z taka duza róznica jesli sam tego nie doswiadczył wiec nie ma co sie zagłebiac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W kazdym badz razie zycze Wam jak najmniejszych problemow ze strony rodzicow i domownikow ![]() ![]()
![]() |
#2709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
ja wpadlam tylko na chwilke napisac ze mezus dolecial caly
![]() ![]() a teraz uciekam do mezausia ![]() trzymajcie sie
#2711 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Emi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znowu pierwsza jestem ![]() Marcelinko nie pogniewaj sie ale nie rozumiem faktu, ze chcesz napisac egzamin za koleżankę. Moim zdaniem nie powinnas tego robic. Lepszym rozwiazaniem było by pozyczenie kolezance dobrych notatek, czy wspólna nauka. I w ogóle jak to jest możliwe???? Pójdziesz za koleżanke na egzamin??? A jak ktoś Cie rozpozna??? Mozesz wylecieć za to ze szkoły ![]() No i jeszcze wypowiem sie na temat zwiazków z wiekszą róznica wieku pomiedzy partnerami.Dziewczyny czy Wy najpierw patrzycie chłopakowi w metryke a potem sie zakochujecie???? Poza tym każdy szuka w zwiazku czegos innego: jedni opieki, stabilizacji(i wtedy wybieraja starszych) a inni zabawy itp... I jeszcze jest tak, ze wiek nie swiadczy jakim jest ktoś człowiekiem bo czesto bywa tak, ze młody chłpak potrafi być niezwykle odpowiedzialny , a i bywaja 40-letni chłopcy ![]() Moja przyjaciółka jest z chłłopakiem młodszym od niej o 4 lata. I ani oni , ani ja , ani ich rodziny nie uwazaja tego za nic nienormalnego. Widząc jak Ci ludzi sie kochaja , jak im jest razem dobrze nie widze sensu zastanawiania się czy to wypada, czy jest to powszechnie uwazane za dobre, czy złe. Jesli komus z jakichś powodów jest dobrze razem , to niech tak bedzie, i nie nam to oceniać.I nie ważne czy róznica wieku jest duża, mała, czy jej nie ma wcale. Nie lubie stereotypów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Emi fajnie razem wygladacie z Pio ![]() Nikitko Ty laseczko ![]() ![]() Pomidorko szkoda, ze film byl nudnawy, ale za to mogliscie wiecej czasu na przytulanki poswiecic, skoro szybciej film wylaczyliscie ![]() Kasiasiarku popieram to, co napisalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
A my wczoraj też zrobilismy sobie seans filmowy. Ogladalismy Farrenheit 11/9 i Ryś
Oj Ryś nawet do pięt nie dorasta Misiowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Ray fajnie, ze juz masz mezusia w domu i duuuzo slicznych prezentow
![]() Marcelko trzymam kciuki, zeby wszystko udalo Ci sie zaliczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zawstydzaj mnie ![]() ![]() Witajcie dziewczynki ja tylko tak na chwilke i mykam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, ze tylko na chwile wpadlas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
WItam dziewczyny
![]() Co do faktu napisania egz, jest to mozliwe, bo odbywa sie egz na duzej auli, kazdy dostaje kartki, a my bysmy sie tylko wyminily ona by napisala teorie a ja zadanie... Ona sie uczyla, a ze ona nigdy nie miala do czynienia z rachukowoscia to dla niej jest problemem nauczenie sie takiej ilosci materialu... Dziewczyna juz jest zdesperowana faktem pisania poprawki za 100zl... Mi to wcale nie jest na reke jechac i tracic 4 godziny... Poza tym dzis przyjezdza J. i dzis i jutro bedziemy jezdzic zalatwiac sprawy a ja tez musze u brata byc... Wiec nie wiem co dokladnie zrobie... Co do wieku ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia dziękuje ![]()
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() kasiasiar popierem to co napisałas ![]() ![]() Nikito zagladaj tu czesciej bo tak pusto bez ciebie ![]() Kiniu dziekuje za opinie ![]() ![]() zgadnij_MS ja bym sie zastanowiła nad tym czy bym za kogos pisała rozumiem w szkole, ale na studiach każdy powinein pracowac na swoje wykształcenie bo znajdzie prace a nie bedzie umiał nawet w to rak włozyc takie moje skromne zdanie ![]() a ja jak zwykle sie nudze do granic mozliwosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() Emi, nie nudź się, posiedź z nami ![]() U nas dziś piękna pogoda ![]() ![]() Miłego poniedziałku kobietki życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
U nas pogoda taka sobie to znaczy pochmurno ale nie pada.Po sobotnim sniegu prawie ślady nie ma a wczorajszy wiatr wszystko ładnie wysuszył. I tak wiosne juz troche w powietrzu czuć, ptaki śpiewają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
U mnie dzis sloneczko slicznie swieci
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też miałam poprawki na studiach, raz nawet egz komisyjny, ale nigdy nie prosiłam nikogo zeby za mnie sie nauczył i napisał egzamin.Pomijam fakt, ze u mnie na uczelni takie coś byłoby niemożliwe ![]() ![]() Uczyłam sie tyle aż się nauczyłam.Jeśli ktoś nie może temu podołać według mnie nie powinien studiowac na tym kierunku lub w ogóle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Czesc dzieczynki
![]() Emi myslalam, ze roznica wieku bedzie bardzo widoczna, ale ani ja ani moj M (ktory nie wie ile masz lat) nie zauwazylismy zadnej wiekszej roznicy heheh ![]() ![]() no to jestem po fryzjerze........ sciela mnie calkiem inaczej niz chcialam... ja mowilam jedno, ona ciagle krecila glowa i w koncu zrobila calkiem co innego ![]() wszystkim sie fryzura podoba, ale nie mi ![]() musze teraz cos z tym zrobic po swojemu......... wczoraj po kosciele mielismy isc na romantyczna kolacje we dwoje... po czym moj maz siegnal po telefon juz w restauracji i zadzwonil do kolegi i jeszcze zadal mu pytanie czy nie przyszedlby do nas............. ![]() kolega nie odmowil.......... takze klapa po calosci ![]() i witam nowa kolezanke Jule ![]() ![]()
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdjecie fryzurki i tak chce zobaczyc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Ja też poproszę o zdjęcie w nowej fryzurce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Asiu, też nie lubię takich fryzjerek
![]() ![]() A mąż cię jednym słowem w bambuko zrobiła, bo obiecał kolację we dwoje, a tu kolacja z kumplem się zrobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Tak Kasiu zgadzam sie z Toba, ze jak ktos nie moze podolac to albo zmienic albo uczyc sie az sie nauczy, tylko trzeba sie ostro przylozyc a jak sie nie uda to dalej... Wiem to po niezaliczonej bankowosci... Będę sie uczyc az zalicze, trudno kasa pojdzie... Czy ja wiem czy mocne slowa?? Taka jest prawda, bo sama sie dziwie jak niektorzy jada tylko i wylacznie na sciagach zaliczaja i co oni wiedzia?? Ja to chociaz sie ucze a co sciag sie zmuszam, bo nie lubei na nie czasu tracic tak jak ost... Co zrobie z kolezanka to nie wiem, mam czas do jutra
![]() Asiu to pokaz fryzurke ![]()
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Często z tymi fryzjerami/ fryzjerkami jest tak, ze nauczeni sa wykonywać kilka fryzur i po prostu nie potrafia ciać inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.