WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 02:09   #2701
Vahina
Raczkowanie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja

Cytat:
Napisane przez belluci2 Pokaż wiadomość
ja już czasami nie mam siły
nie wiem jak sie uzywa olejków...przeszukam watki. Uzywałyscie?
Ja tez czesto juz nie mam sily i sie frustruje ale potem sobie mysle przeciez inni maja gorsze problemy i chca zyc i sa szczesliwi...jestem zdrowa (mam nadzieje),mam rodzine ktora mnie kocha i ktora jest zdrowa,mam najlepsza przyjaciolke ktora nigdy nie zawiodla mego zaufania przez tyle lat (ile osob moze tak powiedziec?) i ktora akceptuje mnie taka jaka jestem,mam psa dla ktorego jestem wszystkim...,studiuje,bed e miala kariere,chyba soe za bardzo rozczulilam heh,...i walcze mimo wielokrotnej rozpaczy,zniechec,wysmiew isk (od niby pseudo-przyjaciolek) i naprawde wierze ze nic sie nie dzieje bez powodu...wiem ze moje wlosy pzyniosly mi koszmar do zycia ale takze zaczelam spostrzegac swiat inaczej,hehe jejku pisze jak bym miala jakos straszna chorobe,ale czesto czuje sie jak po chemi,taka jakby odrzucona przez srodowisko,mezczyz,znajom ych,jest to nowy problem dla mnie bo gdy mialam ladne wlosy to mialam dosc spore powodzenie i mialam dosc duzo znajomych,dzis jest troche inaczej ale prawdziwi przyjaciele zostali.Wiem ze mezczyzni lubia ladne i zadbane kobiety dlatego nawet przestalam sie im dziwic ze nie odnosze na nich wrazenia gdy zobacza mnie prawie lysa,dlatego juz nie rozpaczam,byc moze kiedys znajdzie sie taki ktory bedzie potrafil zaakceptowac moje wady.Bylam na praktykach w szpitalu i byl tam taki lekarz ktoremu najwidoczniej wpadlam w oko bo mi sie przygladal i kiedy zobaczyl mnie z tylu (jak wygladam z tylu) to odrazu go normalnie odrzucilo,heh...mialam spiete wlosy i wygladalam prawie jak lysa,a ze mam dosc niebrzydka twarz to mnie ratuje z przodu heh.
Aha nalozylam dzis po raz pierwszy czerwona husteczke,mama sie przerazila i powiedziala ze wygladam jak po chemii, i nie powinnam jej nosic,ale ja udajac sie do sklepu i tak jej nie zdjelam bo podoba mi sie jej styl.

Edytowane przez Vahina
Czas edycji: 2009-01-29 o 02:14
Vahina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 02:24   #2702
Vahina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala2710 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich. Jestem 16-latką i jak się domyślacie mam pewnien problem. Mam nadzieje, że wszyscy są tu otwarci na nowe 'wizażystki'. Niestety trafiłam tu i ja. Mówię nie stety, gdyż wiadomo że problem dotyczy łysienia - tak tak dosłownie łysienia. Przeczytałam ten wątek tak z grubsza. Moja historia wypadania włosów ma sie tak. Odchudzałam sie, wszystko było ok. Miałam gęste, grube, mocne i lśniące włosy. No schudłam, potem trochę przytyłam bo jednak źle sie czułam w swoim nowym drobnym ciele. I wtedy zaczął się ten koszmar. Na początku bagatelizowałam problem. Moja matka też mówiła że to minie, że to nic. Jej też wypadają włosy, ale za pewne podłoże mamy inne. Aż pewnego razu zobaczyłam prześwity na swojej głowie. Od tamtej pory ubyło mi wiele, oj wieeele włosów. Co dzień lecą mi garściami. Wystarczy że je dotkne, dostaje szału bo wszędzie są moje włosy! Czasem dostaje takiego doła że zamykam sie i płaczę. Już nie wiem co mam robić. Biorę silice, ineav, jakieś witaminy z drożdżami pokrzywą itp. czasem revalid, myje szamponami takimi jak np. dercos aminexil. Już nie wiem co mam robić. Chciałam wybrać się do dermatologa ale nie mogę zmusić mojej mamy żeby mnie tam zabrała. Po prostu pozostaje mi czekać aż strace wszystkie włosy? Ten stan ciągnie się od jakiś 5-6 miesięcy. Powoli trace nadzieję, liczę chociażby na wsparcie psychiczne bo dotąt byłam bierną wizażystką, ale postanowiłam napisać i oczekiwać porad. Pozdrawiam wszystkich. I z góry dziekuję

dodam jeszcze że zaprzestałam jakichkolwiek zaiegów czyt. prostowanie, spinanie, suszenie... baa, ograniczyłam nawet czeasnie!

Jestem pod wrazniem gdyz opisalas dokladnie moja histo.Tez mialam ladne i geste wlosy dopoki nie czaczelam sie odchudzac,naruszylam strukture wlosow i od tsmtej pory jest ich malo,sa cienkie i bez zycia,stracilam 2/3 wlosow,myslama ze jak je pocienuiuje i skroce tak do ramion ta beda gesciejsze,teraz jednak wygladaja jak by bylo ich mniej ze nawet wstydze sie spinac ich w kucyk...jedynym plusem jest to ze nie robia mis sie koltuny i przez rozczesywanie nie trace dodatkowych wlosow.Prosze Cie szcotkuj codziennie wlosy abys uniknela koltunow,stosowalam twoja metode (myslalam ze jak nie bede rozczesywac codziennie to wyda sie moich wlsow wiecej) i przez to stracilam prawie drugie tyle wlosow...
Stary 2009-01-29, 09:10   #2703
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Vahina, Mala2710, nie bójcie się decyzji o ścięciu włosów na krótko. W sytuacji, którą opisujecie wydaje się to być dobrą decyzją, powinno trochę wzmocnić włosy i poprawić ich wygląd.
Postawcie na preparaty do wcierania - odżywkę w płynie Jantar, żel Paloma, wcierki domowej roboty na bazie ekstraktów [jest o nich osobny wątek, bardzo skuteczne], może placenta [o niej też jest odrębny temat, warto poczytać], ampułki Radical [wizażanki są zadowolone] lub Seboradin [jeśli Wasza skóra dobrze znosi alkohol] być może również Henna Treatment Wax - z pozoru nieciekawy, ale jednak skuteczny sądząc z opinii wizażanek.

Wskazana konsultacja z dietetykiem, bardzo ważne jest dobre dobranie zrównoważonej i bogatej w mikroelementy diety, nie tylko suplementy.

Kuracja musi być prowadzona systematycznie i dość długi czas [conajmniej kilka miesięcy], więc nie trzeba się załamywać, jeśli na początku nie widać efektów.

I radziłabym uważać na wszelkie preparaty z minoxidilem/aminexilem. Po ich odstawieniu włosy często znowu lecą, aby utrzymać rezultat trzeba ich używać już do końca życia

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:55   #2704
mala2710
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vahina Pokaż wiadomość
Jestem pod wrazniem gdyz opisalas dokladnie moja histo.Tez mialam ladne i geste wlosy dopoki nie czaczelam sie odchudzac,naruszylam strukture wlosow i od tsmtej pory jest ich malo,sa cienkie i bez zycia,stracilam 2/3 wlosow,myslama ze jak je pocienuiuje i skroce tak do ramion ta beda gesciejsze,teraz jednak wygladaja jak by bylo ich mniej ze nawet wstydze sie spinac ich w kucyk...jedynym plusem jest to ze nie robia mis sie koltuny i przez rozczesywanie nie trace dodatkowych wlosow.Prosze Cie szcotkuj codziennie wlosy abys uniknela koltunow,stosowalam twoja metode (myslalam ze jak nie bede rozczesywac codziennie to wyda sie moich wlsow wiecej) i przez to stracilam prawie drugie tyle wlosow...
Dobrze, postaram się czesać chociaż kosztuje mnie to wiele nerwów.
A co do obcięcia, obciełam... około 20 cm. Nie zauważyłam poprawy, ale może faktycznie jeszcze skróce i zobaczymy. Wielkie dzieki dziewczyny! ;* Bede się stosować do waszych porad, bacznie śledzić wątki, działać i czekać cierpliwie na efekty.
mala2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:10   #2705
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm

ja właśnie przed wczoraj zdecydowałam się na obcięcie włosów Przekonała mnie koleżanka, która nosiła całe liceum długie włosy, ale też takie cienkie piórka. Obcięła tak za ucho i jej się baardzo wzmocniły

moje kończyły się tuż poniżej łopatek, teraz mam do ramion. nie był zniszczone, ale baaardzo cienkie, takie brzydkie pióra zawsze nosiłam pocieniowane, ale od jakiegoś czasu podcinałam regularnie końcówki na prosto (fryzjerka poleciła żeby ciąć na prosto jak jest ich tak mało).

Stosowałam placente, radical do wcierania, szampon radical, mgiełkę radical, wax polski, seboradin niger, łykałam różne suplementy, piłam pokrzywę. Wszystko to pomogło mi w jakiś sposób (włosy nie były zniszczone, wypadają mniej a czasem wcale) ale mimo to zdecydowałam się obciąć.
Najpierw prawie się popłakałam z żalu ale teraz już jestem happy cieszę się że to zrobiłam, mam teraz fajną fryzurkę i włoski ładnie wygladają, super się układają bez suszarki. Fryzjerka powiedziała, że przy głowie jest ich dużo (urosły nowe) tylko właśnie od połowy było ich bardzo mało. Teraz mam bujniejszą fryzurę i polecam każdemu odważniejsze cięcie teraz mogę zapuszczać znowu będę też kontynuować kurację na porost nowych kłaczków, myślę że po ścięciu o wiele lepiej mi pójdzie

p.s zrezygnowałam też z farbowania, wcześniej miałam taki mysi kolor który rozjaśniałam na jasny blond a teraz od prawie roku bez farby mam ładny, ciemniejszy złoty blond włosy lśnią

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:16
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:59   #2706
John Doe
Przyczajenie

Srodek przeciw wypadaniu wlosów dla mezczyzny

Witam
Szukam jakiegos dobrego srodka przeciw wypadaniu włosów dla mezczyzny, chce to stosowac zapobiegawczo żeby za kilka lat nie zostac łysym Zauwazyłem od pewnego czasu ze wlosy zaczynaja mi sie przeżedzac i przy myciu wypadac. Na allegro widzialem produkt Welli : WELLA SP 3.5 ENERGY SERUM
SERUM REDUKUJĄC WYPADANIE WŁOSÓW
Nie mam pojecia czy to jest dobre czy nie bo sie absolutnie nie znam.Możecie coś polecic ? Mam 31 lat jesli to ważne. Dzieki

Edytowane przez John Doe
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:02
John Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:00   #2707
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Srodek przeciw wypadaniu wlosów dla mezczyzny

Jest cały wątek o wypadających włosach, po co zakladac od razu nowy?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:50   #2708
willy wonka
Raczkowanie

mala2710- nie rozumiem jednego, dlaczego sama nie mozesz isc do dermatologa? powinnas poszukac przyczyny dlaczego tak ci wlosy leca, najwazniejsze to zrobic badania. Wiem ze to trudne kiedy widzi sie jak wlosy wychodza garsciami, ale trzeba myslec pozytywnie, zamartwianie sie (chociaz jak tutaj sie nie martwic) nic nie da a moze pogorszyc sprawe.

Tak sie zastanawialam nad swoim przypadkiem, po paru dniach stosowania alpicortu e przestaly mi tak leciec wlosy, nawet przy rozszczesywaniu mokrych wlosow za grzebieniem nie ciagnie sie garsc wlosow. co prawda nie robilam badan hormonalnych, ale czy to mozliwe ze mam wlasnie problemy z hormonami skoro ten lek tak szybko zadzialal?
mam jeszcze pytanie odnosnie badan hormonalnych, jesli bierze sie tabletki antykoncepcyjne jak te badania wtedy wygladaja? czy rowniez konkretny hormon trzeba robic konkretnego dnia cyklu?
willy wonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 23:13   #2709
mala2710
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez willy wonka Pokaż wiadomość
mala2710- nie rozumiem jednego, dlaczego sama nie mozesz isc do dermatologa? powinnas poszukac przyczyny dlaczego tak ci wlosy leca, najwazniejsze to zrobic badania. Wiem ze to trudne kiedy widzi sie jak wlosy wychodza garsciami, ale trzeba myslec pozytywnie, zamartwianie sie (chociaz jak tutaj sie nie martwic) nic nie da a moze pogorszyc sprawe.

Ok mam numer do derma, jutro dzwonie i się zapisuję. Zobaczymy... Już dawno powinnam to zrobić...!
Stary 2009-01-30, 00:08   #2710
Cosmaaaaaaa
BAN stały

A ja po pierwszym uzyciu Sesy.... Nalozylam ja na jakies 15 min, bo nie mialam wiele czasu .... I super :/ nad czolem mniej wlosow .... Wydaje mi sie ze lysina w tym miejscu sie powiekszyla, mam mniej wlosow i jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 09:57   #2711
belluci2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
A ja po pierwszym uzyciu Sesy.... Nalozylam ja na jakies 15 min, bo nie mialam wiele czasu .... I super :/ nad czolem mniej wlosow .... Wydaje mi sie ze lysina w tym miejscu sie powiekszyla, mam mniej wlosow i jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
co to Sesy...?

zostało 80 ...70...60 dni intensywnej pracy

Edytowane przez belluci2
Czas edycji: 2009-01-30 o 13:33
belluci2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 15:15   #2712
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Sesa- to olejek do wlosow.
Stary 2009-01-30, 16:43   #2713
mala2710
Raczkowanie

Cytat:
Kurde to już szczyt wszystkiego, człowiek nakupuje wciera a tu nie to że nie pomaga to jeszcze pogarsza sprawe! Masakra... ! I jak tu unikać stresu?

Nie martw się może Ci sie tylko zdaje!
Stary 2009-01-30, 17:23   #2714
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala2710 Pokaż wiadomość
Kurde to już szczyt wszystkiego, człowiek nakupuje wciera a tu nie to że nie pomaga to jeszcze pogarsza sprawe! Masakra... ! I jak tu unikać stresu?

Nie martw się może Ci sie tylko zdaje!

Chcialabym zeby mi sie tylko zdawalo ....
Jednak wiem tez ze niektore preparaty najpierw powoduja silniejsze wypadanie, ´zeby pozbyc sie starych wlosow, na ktorych miejsce maja wyrosnac zdrowsze i mocniejsze .... Ale czy w tym wypadku tak jest?? Nad czolem mam doslownie kilka wlosow... Juz od jakiegos czasu nosze szersze materialowe opaski, zeby to zakryc...
Jestem juz tak zalamana ze nie wiem co robic.... Dobrze ze nie nalozylam tego odrazu na cala noc bp jeszcze bym sie calkiem bez wlosow obudzila
Stary 2009-01-30, 17:26   #2715
ewakuacja
Zadomowienie

Moze zrob sobie grzywke ? Zeby nie bylo widac tego ..
Stary 2009-01-30, 17:41   #2716
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Pokaż wiadomość
Moze zrob sobie grzywke ? Zeby nie bylo widac tego ..
Mam... Mialam scieta tak na rowno, to bylo ok, ale tylko dopieki nie zapalilo sie swiatlo .... Mam na mysli swiatla halogenowe, ktore wiadomo sa silniejsze i wrecz przeszywaja warstwe moich wlosow i ukazuja cala skore glowy swiatu ..... Teraz mam na bok, ale tez nic nie daje ....Jedyne wyjscie to opaska, ale tez nie moge jej caly czas nosic zeby nie uciskac wlosow....
Stary 2009-01-30, 18:14   #2717
ewakuacja
Zadomowienie

Znam ten bol.. Wydaje mi sie wtedy ze ja nie mam wlosow ! I ze sie na mnie wszyscy gapia. Kiedys w autobusie siedzialam sobie i nade mna ktos stal, Czulam ze zrobilam sie czerwona , bo wydawalo mi sie ze ten ktos widzi ze mam malo wlosow
Juz nie siadam w autobusach.
Stary 2009-01-30, 19:27   #2718
mala2710
Raczkowanie

Ja zazdroszcze moim koleżankom, które mają długie gęste i lśniące włosy... a nic, naprawde nic z nimi nie robią. Masakrują je prostownicami i lokówkami. Daj Boże gdybym ja tak mogła... eh... Ale melduje że we wtorek godzina 16 jestem zapisana do dermatologa!

1.matematyka
2.fizyka
3. rysunek!
4.ćwiczę
5.zapuszczam włosy.
6.Federico Moccia. czytam

Stary 2009-01-30, 19:38   #2719
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Znam ten bol.. Wydaje mi sie wtedy ze ja nie mam wlosow ! I ze sie na mnie wszyscy gapia. Kiedys w autobusie siedzialam sobie i nade mna ktos stal, Czulam ze zrobilam sie czerwona , bo wydawalo mi sie ze ten ktos widzi ze mam malo wlosow

Mam tak samo. Staja zawsze w takim miejscu zeby przypadkiem swiatlo nie padalo na moja glowe...
Mam u siebie na roku dwie dziewczyny, ktora maja przepiekne wlosy.... Az im gumki pekaja od ich ilosci .... To, ile ja mam wlosow nie wypelniloby im nawet grzywki
Stary 2009-01-30, 20:27   #2720
mala2710
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam taki problem że jestem niziutka strasznie więc czy siedze czy nie siedze i tak mam oczy wszystkich ponad moją łysiną!

1.matematyka
2.fizyka
3. rysunek!
4.ćwiczę
5.zapuszczam włosy.

Stary 2009-01-30, 22:15   #2721
ewakuacja
Zadomowienie

Ja jestem wysoka i zima zawsze nosze czapke. Ale to itak lipa DLaczego tak mamy
Stary 2009-01-30, 22:40   #2722
mala2710
Raczkowanie

Eh, też często zadaje sobie to pytanie.

1.matematyka
2.fizyka
3. rysunek!
4.ćwiczę
5.zapuszczam włosy.

Stary 2009-01-31, 08:12   #2723
Vahina
Raczkowanie

Cytat:
Mam... Mialam scieta tak na rowno, to bylo ok, ale tylko dopieki nie zapalilo sie swiatlo .... Mam na mysli swiatla halogenowe, ktore wiadomo sa silniejsze i wrecz przeszywaja warstwe moich wlosow i ukazuja cala skore glowy swiatu ..... Teraz mam na bok, ale tez nic nie daje ....Jedyne wyjscie to opaska, ale tez nie moge jej caly czas nosic zeby nie uciskac wlosow....

Ja mialam swojego czasu niezle zakola,ale jakims cudem mi odrosly,jednak wlosy ktore wypadly na czubku glowy i z tylu nigdy nie odrosly,pelna nadzieji scielam i pocieniowalam z mysla ze beda wydawac sie gesciejsze a wygladaja na jeszcze bardziej rzadsze,ale nie zaluje gdyz przynajmniej teraz latwiej mi je pielegnowac jak i zarowno myc codziennie , a jak jest u was czy takze jestescie zmuszone je codziennie myc zeby wygladaly na mniej oklapniete i wydawalo sie ich wiecej,u mnie to juz jest nomalnie nawyk lub nawet mus,wstydze sie wyjsc na ulice jak raz na dzien nie umyje wlosow...najgorzej jednak jest na zajeciach,siedzi za mna dwoch facetow i normalnie pale sie ze wstyda bo normalnie tak jakby czuje jak z kpina w oczach spogladaja na moja lysine i gdy puszcza jakis komentarz( nie koniecznie nawiazujacy sie do mnie) to doszukuje sie w nim jakiegos podkontekstu,jakas paranoja mnie ogarnia i zawsze zwalam swoje niepowodzenia wlasnie na moje wlosy(((
Lykam tabletki i czekam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 09:23   #2724
ewakuacja
Zadomowienie

Na zajecciach jest najgorzej.. Kazde dalesz siedzenia sa wyzej, wiec zawsze siedzi ktos nad moja glowa po prostu.. Ja odkad lecze wloski nie myje codziennie. Bo jakos sie juz tak nie przetluszczaja na szczescie. ALe mylam codziennie bardzo dlugi czas.
Stary 2009-01-31, 12:21   #2725
mala2710
Raczkowanie

A ja po myciu kłaków własnie - zdesperowana i zestresowana.

1.matematyka
2.fizyka
3. rysunek!
4.ćwiczę
5.zapuszczam włosy.

Stary 2009-01-31, 14:29   #2726
Cosmaaaaaaa
BAN stały

A ja postanowilam kupic peruke...
Musze wybrac sie do jakiegos porzadnego sklepu.
Scielam sobie sama wlosy, skrocilam grzywke do polowy czola, pocieniowalam w dlugosci i scielam calkiem boki, ktore od poltorej roku miala dluzsze niz tyl (a la Rihanna) .... Trzymalam tez olejek khadi jakies 3 godziny na glowie .... Na szczescie nie dal efektu takiego jak Sesa...

Co myslicie o tej perucektorej fotke zalaczylam?
Mam czarne wlosy i podobna fryzure teraz, tyle ze o wiele krotsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product_thumb.php.jpg (20,8 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-01-31, 15:30   #2727
belluci2
Rozeznanie

Cytat:
A ja postanowilam kupic peruke...
Musze wybrac sie do jakiegos porzadnego sklepu.
Scielam sobie sama wlosy, skrocilam grzywke do polowy czola, pocieniowalam w dlugosci i scielam calkiem boki, ktore od poltorej roku miala dluzsze niz tyl (a la Rihanna) .... Trzymalam tez olejek khadi jakies 3 godziny na glowie .... Na szczescie nie dal efektu takiego jak Sesa...

Co myslicie o tej perucektorej fotke zalaczylam?
Mam czarne wlosy i podobna fryzure teraz, tyle ze o wiele krotsza
ładna, ale chyba nie jest tak źle?

Stary 2009-01-31, 16:06   #2728
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez belluci2 Pokaż wiadomość
ładna, ale chyba nie jest tak źle?

No wlasnie sama nie wiem .... Ale coraz bardziej trace pewnosc siebie ...
Stary 2009-01-31, 17:52   #2729
belluci2
Rozeznanie

Cytat:
No wlasnie sama nie wiem .... Ale coraz bardziej trace pewnosc siebie ...
a byłaś u dermatologa? jak tak to co stwierdził
lepiej walczyc z wypadaniem włosów niz całe zycie nosic peruki
jakie zazywałas suplementy?jakimi szamponami myjesz włosy?
pozdrawiam

Stary 2009-01-31, 20:07   #2730
ewakuacja
Zadomowienie

Mojej mamy znajoma kiedys nosila peruke i pozniej juz nie przestala jej nosic. Bo wlosy pod nia zrobily sie juz takie slabe ..

Nie wyobrazam sobie mieszkac z facetem i na noc zdejmowac peruke ..

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości