|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
wszystko przeczytałam... nie mam siły nic pisać, wybaczcie
byle do weekendu
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc, Ślicznotki, jutro trzeba wstać o 5.31
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry baaaaardzo
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja mam zaraz kartkowke z franca ![]() No to ten... Miłego dnia ![]()
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Miłego dnia Tamuś,trzymam kciuki za Ciebie
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik (nie)dziękuje
Również życzę Ci Miłego dnia
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Zaraz śnidanie idę sobie machnąć, do szkoły na 3 lekcje a później ulatniam się do lekarza ;D Bilans zrobię i przy okazji szczepionkę, ha ca! Jak szaleć to szaleć. Jakoś nie widzi mi się siedzenie w szkole do 15:30, więc no (: Tamuś - trzymam kciuki kochanie ;* Miłego dnia !
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Przyjemnego dnia wam zycze. Jeszcze dzis i juz piatek...ale czas zasuwa..
|
#2709 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
ja od czasu studiów to czesciej w tygodniu balowalam niz w weekendy i nieprzytomna chetniej chodzilam na zajecia niz na trzezwo ![]() a wczoraj to inna bajka znajomi kręcą film, w ktorym chwilowo wystąpilam pozniej byly dwa koncerty Cytat:
tak przewijalam strone i wpadlo mi w oko, ze sie obrazilam i tak mysle :co jest: a co do Mangi - tak apropos - ja jeszcze nie bylam w tej księgarence o ktorej Ci pisalam, bo tak jakos wyszlo, ale pamietam o Tobie (jesli jeszcze nie znalazlas tego tomu). Cytat:
![]() ![]() co do przyjaciolki to najwazniejsze ze zdala. musiala sie mocno stresowac, i pewnie dlatego wolala sie nastawic ze oblala... na wycieczke z rokiem bym jechala, ja zaliczylam z moja ekipą dwa wypady i bylo szałowo szkoda ze na innych wyjazdach nie bylam ale jakos tak wyszlo Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ach, ale wczoraj mialam przesmieszny dzien. najpierw pol przespalam (ta pogoda) i TŻ na szczescie zadzwonil i mnie obudzil. marudzilam mu ze nigdzie nie ide, pada, zimno i nie mam sily sie podniesc, ale wkoncu jakos mnie otrzezwil tym telefonem i cale szczescie, bo bawilam sie swietnie (zawsze jest tak, ze im bardziej mi sie nie chce, tym fajniej jest jak juz wkoncu sie wybiore
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() czwartki są takie nijakie (złe bo głupie przedmioty, dobre bo po nich zawsze jest piątek) ![]() pisałam mega sprawdzian z fizyki z całych trzech lat i wszyscy ściągaliśmy od siebie i z książek bo fizyczka zostawiła nas pod opieką wspomagającej która jest świetna muszę z kumpelą znaleźć jakiś obóź bo z naszego genialnego planu jechania samych nad morze nic nie wyjdzie ostatnio żyję z myślą "dobra to dzisiaj sie pouczę, pójdę troszke później spać - odeśpię w weekend" ale coś mi sie wydaje że to tak nie zadziała bo w sobotę są dni otwarte w dwóch liceach ![]() miłego dnia |
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
Agrrr miałam dzisiaj napad zjadłam lody i pizzę agrrr
Jak to zbić???? Agrrrr jestem wściekła na siebie!!!
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Słoneczko
Cytat:
I sobie wybaczyć I nie rozpamietywać, a żyć dalej jakby się to nie wydarzyło ![]() Ahhh juz jutro piątek dzień nijaki. Z francuskiego, tak jak mówiłam dostane z dzisiejszej kartkówki na bank 1 i mam to w ... nosie Za to też z francuskiego z przed ostatniego spr. ze słówek dostałam... 4 ![]() ![]() Poza tym to nie chce mi się nic, a nic i będe się dziś lenić o ! Miłego dniaaaa
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
weekend czas zaczac Jutor mamy wolne od szkoly takze dlugi okres wypoczynku tym bedziej ze w poniedzialek wtorek i srode tez nie zawitam w sszkole![]() Ale przez ten czas nadrabiam luki w nauce bo chce jechac na kolonie szkolna dla najlepszych uczniow bo jedziemy do Łeby tamonita: moze nie bedzie 1 ![]() asiek14: Ty tez pisałas spr w fizyki? No zobacz a mi nie poszedl tak dobrze jak Tobie A gdzie konkretniej sie nad to morze wybierasz?Ather: do czego to doszło zeby o wizazu snic? ^^ no niezle Napisz czasem co tam słychac |
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
Tamuś dziękuję
|
|
#2715 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Skarby ;*
wczoraj mi tak Wizaż świrował ze już nie dałam rady się wieczorem zalogować ![]() Cytat:
sen był (ale jeśli Cię to pocieszy to mnie też się czasem Wizaż śni, to się nazywa sen o nałogach )ale super ![]() Cytat:
a w sobotę inna kumpela mnie ciągnie na imprezę a już tyle razy jej odmawiałam z różnych powodów ze już się chyba w końcu wybiorę chociaż chyba padnę tam ![]() Cytat:
żebym tak do nauki miała taki zapał i do pisania magisterki jak do innych aktywności to byłoby super ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie ma to jak wszcząć panikę za wcześnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bardzo dobrze ze poszłaś i się dobrze bawiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam niedawno z pracy, jakoś dziś szybciej zleciało pogoda się poprawiła w międzyczasie więc nie zmarzłam za bardzo w ogóle to flirtowałam z panem clownem coraz bardziej mi się te ulotki podobają no i pisałam w końcu tego kolosa z psychologii nie wiem czy tam coś mądrego wymodziłam, ale nie przejmuję się nadmiernie ![]() odpocznę trochę i jakiś fitness trzeba by zaliczyć dziś czwartek zobowiązuje ![]() buzi
|
||||||||||||
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Ewuniu
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,dopiero co wróciłam
byłam na poprawie z matmy,beznadziejnie mi poszło najpierw rano trochę zaspałam,bo miałam wstać parę minut przed szóstą, a budzik zadzwonił, a ja dalej spać poszłam no i dopiero o wpółdo siódmej mama mnie ocknęła nie zdążyłam włosów wyprostosować potem na 7 lekcji,nawet w miarę szybko zleciały,i oto jestem. Martwią mnie tylko moje oceny, nie są aż tak bardzo złe,ale z tych przedmiotów z których powinnam mieć najlepsze (chemia,biologia), to mam najgorsze![]() Ather - Zaglądaj częściej i napisz co tam u Ciebie kochana Ewusia - A Ty ciągle tylko na fitness śmigasz ![]() Tamuś - gratuluję ocenki, na pewno nie będzie 1 ![]() Miłego popołudnia, ja już nie mam na nic siły ... pogoda do dupy jednym słowem i nic mi się nie chce...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie! Ale gdzie tam zaraz odwyk ( ) . Ja prawie co noc śnię o internecie ![]() I również troszkę niedobra jestem, że czytam, a mimo to tak rzadko się udzielam
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
MANGO - No właśnie,udzielaj się częściej
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałysmy jechać do Mrzezyna (tak po znajomości) ale... i tu następuje 100 powodów dlaczego nie możemy... ![]() ale znalazłyśmy sobie obóz wiec jak wszystko sie uda to będę miała świetne zakończenie gimnazjum: pod koniec maja ta wycieczka do francji a w wakacje do Bułgarii
|
|
|
|
|
#2721 | ||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
hej laski, melduję się zanim zasnę ^^
![]() bardzo prawdopodobne studia sa super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba pojadę, a co... ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, że dałaś radę pojsc - żałowałabys pewnie zostajac w lozku^^ Cytat:
Nie myśl o tym - stało się to trudno, najwyżej poćwicz trochę jak chcesz albo idź na długi spacer. Nie ma co za duzo o tym myśleć bo tylko się nakręcasz ![]() Cytat:
na pewno sie uda ![]() a czemu jutro wolne macie? ![]() ja chyba tyż ![]() Cytat:
flirciaraaaa![]() Cytat:
![]() Cytat:
dawaj mi troche swojej energii!![]() Cytat:
![]() to jest ból... ja swoje dzis wyprostowac zdazylam, ale tak mokro na dworze, ze zanim doszlam na uczelnie to i tak mialam juz te upiorne "loczki" ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno popoprawiasz co trzeba i bedzie si. zreszta to dopiero pierwsza klasa LO, w nastepnych bedzie Ci pewnie szlo lepiej bo sie bardziej przyzwyczaisz do tych wymagan Cytat:
![]() Tez nie mam sily, tez pogoda i tez mi sie nie chce... ![]() Cytat:
mogłabys to zmienic:PCytat:
![]() Cytat:
![]() Deszcz, korki na drogach, tłoki w środkach masowej komunikacji, parasole wbijające się we wszystkie części ciała, wiatr łamiący parasole. Ziew-ziew, a-psik, brrr-jak-zimno... To tak pokrótce dzisiejszy dzień. Czyli nic specjalnego - dobrze, ze dzis nic nie mam do roboty i moge odpoczywac (jakby bylo od czego... )Oby jutrzejszy byl lepszy ![]() Buziaki i milego
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
a że mamy 16 lat i jak nam sie cos tam stanie to rodzice pójdą siedzieć, że same pociągiem na drugi koniec Polski, że same nad morzem przez 2 albo 3 tygodnie, że co z naszym jedzeniem jak tam są tylko noclegi opłacone itd.
|
|
|
|
#2723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocwicz troche i bedzie okCytat:
![]() ja wlansie wrocilam,zjadlam obiad, czekam na TZ i jedziemy do Tesco na zakupy bo jutro po pracy nie ede miala czasu bo na parapetowke jedziemy, a w sobote idziemy do znajomych na grilla zapowiada sie fajny weekend.jeszcze tylko jutro ![]() buziaki
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście kofane
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś dziisaj humoru nie mam. W dodtaku pokłociłam siez matka, TŻ daleko, zbliż ami się okres, przytyłam znowu i w ogole wszystko do bani
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre - Co to ma być w ogóle?
nie smutaj nam tu kochana
|
|
|
#2727 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
haha, taaaaaaaaa
![]() Cytat:
i na pewno by mi sie dzis tak buzia nie smiala... zawsze tak mam po fajnej imprezce - na drugo dzien big smile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale mysle, ze oboz w Bulgarii to SUPER POMYSL! (tak sobie mysle, ze ze mnie to bylo niezle ziółko jak mialam 16 lat... ).Cytat:
a u mnie ciagle pada i mam caly rower w blocie i wogole do kitu
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2729 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś przy chyba każdej książce bym usnęła A drinki będą juuuutrooCytat:
Przyda Ci się relaksu trochę ![]() Cytat:
![]() zrelaksuj się i idź spać (ostatnio to moja rada na wszystko ![]() ), 1-2dni i będzie dobrze, na pewno ![]() Cytat:
![]() do kitu zdecydowanie! Słooooooońcaaaaaaaaaaaaa! ![]() Cytat:
Hmmmm powiem Wam coś odkrywczego bardzo - spać mi się chce^^ Zatem pościelę łóżeczko i mknę tam - jutro na 11.30 to i pospać sobie można, muszę zebrać trochę zapasowej energii na jutrzejszy wieczór, żebym tam nie padła ![]() Buziole i śpijcie dobrze
|
|
#2730 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja musiałam czekać do klasy maturalnej... daj rodzicom trochę czasu a obozy to fajna sprawa... nawet bardzo ![]() fajne wakacje Ci sie zapowiadają ![]() Cytat:
udanego w takim razie Cytat:
Cytat:
generalnie zajmowałam sie kombinowaniem dzięki czemu moja rodzina myślała ze ma cały czas aniołka a tymczasem aniołkowi niepostrzeżenie urosły różki ![]() Cytat:
Byłam na stretchingu, obejrzałam ostatni odcinek pana Darcy'ego (i co ja teraz będę oglądać ![]() ) i właściwie jestem gotowa do spania chyba wykorzystam ten fakt i wyśpię się pierwszy raz w tym tygodniu, bo podobno nawet cyborgi potrzebują czasem sie wyspać kolorowych snów |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

w środę

(ale jeśli Cię to pocieszy to mnie też się czasem Wizaż śni, to się nazywa sen o nałogach 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)