Panny Młode 2009 cz.II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-09, 18:10   #2701
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc jaga to się z Tobą nie zgadzam Za co negatyw? Ciesz się, że Cię zupełnie nie olał, masz możliwość zwrotu. Tak poza tym to ma rację, bo to tylko pierdółka, ozdóbka za jakieś 25 zł Ale klient nasz pan, prawda? Nie przepadam za takim podejściem

BTW ja w ogóle nie przewiduje na swoim weselu takiego czegoś...
No jak to za co? Przecież wprowadza klientów w błąd. Na aukcji pisze, że oferuje identyczne ubiory, a wysyła zmienione tłumacząc się niepublicznie ręcznym szyciem i możliwością małych zmian. Gdyby kwestie możliwych zmian zawarł w swojej ofercie nie byłoby problemu, klient miałby pełną świadomość tego co może zastać w swojej paczce.
Stary 2008-04-09, 18:13   #2702
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe no jaki mnie zaszczyt kopnal

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
i teraz dwa zaproszenie które nam podobają się najbardziej. Zaproszenie zrobione na super złotym papierze i wydruk tez jest świetny, taki lekko wypukły, w jakiejś firmie taki wydrku był sporo więcej płatny, zaproszenie takie bardzo klasyczne i podobają mi się te kwiaty w tle tylko chyba kolorystyke bym zmieniła z fioletowej na brąz TŻ to się najbardziej spodobało
wooow ale swietny papier kurde trudno wybor ... ale najbardziej podobaja mi sie 2 ostatnie zaproszenia .. no ale wybor nalezy do was ... tak jak napisalas te ostatnie nie sa wydziwiane ale maja to "cos" w sobie a jesli chodzi o przed ostatnie - przyznam ze jeszcze takiego papieru nie widzialam ...

a skad masz te zaproszenia jesli mozna zapytc? allegro?
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 18:20   #2703
zaaaabcia
Zakorzenienie

dziewczyny a co myslicie o tych zaproszeniach?

http://www.allegro.pl/item338655243_...ie_.html#photo

bylismy pewnie z TZ ze chcemy takie ....

http://www.allegro.pl/item315533289_...ajtaniej_.html

ale teraz juz sama nie wiem .. kurcze za duzy wybor
Stary 2008-04-09, 18:23   #2704
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
No jak to za co? Przecież wprowadza klientów w błąd. Na aukcji pisze, że oferuje identyczne ubiory, a wysyła zmienione tłumacząc się niepublicznie ręcznym szyciem i możliwością małych zmian. Gdyby kwestie możliwych zmian zawarł w swojej ofercie nie byłoby problemu, klient miałby pełną świadomość tego co może zastać w swojej paczce.
otoz to.

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Chamstwa w jego mailu nie zauważyłam No cóż...jestem blondynką, ale nie jestem głupia, żeby kupować "skórzane" rękawiczki za 30 zł Ok, dla mnie to pierdółka, może dlatego, że teraz mam ważniejsze zajęcia niż oburzanie się o zakup ozdoby na allegro....

Dekle do meśka Cudne
Ja zauwazylam. Chociazby to, ze zarzucal mi, ze nie umiem ulozyc ubranka na butelce. Albo hamska odzywka z suknia za kilka tysiecy... Niezaleznie co sie sprzedaje uwazam, ze nalezy byc uczciwym i jesli pisze sie w aukcji, ze sprzedaje sie dokladnie to samo co widnieje na zdjeciach to powinno tak byc a nie robic z ludzi durniow... Pierd-olka, czy tez nie, jesli place to wymagam... Bo to w koncu ja jemu zostawiam ciezko zarobione pieniadze a nie kto inny...

A rekawiczki i dekle to tylko przyklady...

A jesli pojdziesz do sklepu i kupisz ladna porcelanowa filizanke a po przyjsciu do domu i rozpakowaniu okazuje sie, ze to tandetny plastikowy kubek, to co zrobisz? Nie zlozysz reklamacji?... Nie bedziesz zla?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 18:27   #2705
annfas
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9010444
tutaj zamawiałam próbki

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 18:32   #2706
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje
Stary 2008-04-09, 19:01   #2707
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
strippi, nooooooooooo też mnie zauroczyły, tylko nie wiem której z Wizażanek są autorstwa.
ja tez nie wiem chyba kodeiny- a sa sliczne

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no ja chyba w piatek mam na pierwsza zmiane i koncze o 13 to najwyzej jak bede wracac to zajade po ciebie
dobra nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez Audacieux Pokaż wiadomość
Dołączam do Waszego grona, mój ślub będzie 13 czerwca 2009.
Na razie mamy tylko zarezerwowaną salę, rozglądamy się już za muzyką, kościół mamy już wybrany, jeszcze tylko zarezerwować termin
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Gratuluje podpisania umowy Jakie masz te tablice rejestracyjne?, ja z Tż się śmieję, że weźniemy sobie takie, które z tyłu auta będą miały napis "Już po chłopie" a z przodu jeszcze nie wiemy co Ale żeby było tak śmiesznie, z jajem
juz pokazuje fotki

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
o matko wy mi tu o jedzeniu,a ja prawie nic jeść nie mogę
w poniedziałek po południu miałąm chirurgicznie usuwaną "ósemkę",jeszcze mi opuchlizna nie zeszła (wyglądam jak bym w policzku trzymała mandarynkę) i nie mogę gryźć,więc tylko kaszki itp. ;(
wspolczuje kochana
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tak myslalam ze spodobaja Ci sie zdjecia z koniem hehe
wow stadnina? napewno zdjecia beda sliczne
my bedziemy miec sesje w skamienialym miasteczku
no to pewnie tez bedzie wspaniala sesja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08469.jpg (66,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08470.jpg (50,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-04-09, 19:11   #2708
baja_86
Zakorzenienie

Strippi ładne te tablice. Kurczę dziewczyno coraz bardziej mnie zaskakujesz Tyle już masz rzeczy kupionych, drobiazgów obmyślonych, jak nawet o tym nie myślałam jeszcze.
Rozumiem, że tak do przodu z tym jesteś przez ten wyjazd? A właśnie wyjeżdżacie czy jednak zostajecie?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 19:17   #2709
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja zamierzam w wakacje powoli sie obkupowac we wszystko tak jak strippi, by miec pozniej z glowy. No i mniej kasy pojdzie, bo co roku sa podwyzki wszystkiego

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-09, 19:18   #2710
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja zamierzam w wakacje powoli sie obkupowac we wszystko tak jak strippi, by miec pozniej z glowy. No i mniej kasy pojdzie, bo co roku sa podwyzki wszystkiego

no ja tez mam wlasnie taki plan
Stary 2008-04-09, 19:19   #2711
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie racja
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 19:28   #2712
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Strippi ładne te tablice. Kurczę dziewczyno coraz bardziej mnie zaskakujesz Tyle już masz rzeczy kupionych, drobiazgów obmyślonych, jak nawet o tym nie myślałam jeszcze.
Rozumiem, że tak do przodu z tym jesteś przez ten wyjazd? A właśnie wyjeżdżacie czy jednak zostajecie?
no wlasnie jeszcze nie wiadomo...chyba do konca miesiaca bede wiedziec ale mozliwe ze nie bo z moim tż rozgladamy sie za kupnem domu na wsi wraz ze stajnia a jak nie to zbudujemy bo bedziemy kupowac 2 konie dla nas moze pozniej bedziemy sie zajmowac akgrturystyka konna mam zamiar zrobic sobie kurs abym mogla uczyc dzieci jezdzic konno
a z tymi rzeczami to narazie tablice mamy i welon ktory po okazyjnej cenie kupilam...(110zł mniej) i to 2 w 1 tak jak marzyłam
tablice kupiliśmy też była promocja a zamiast przetracac kase na jedzenie slodycze wolimy powoli cos kupywac i nie jest to odczuwalne dla kieszeni
platki roz mam juz bo jak jechalismy w styczniu do karpacza to potrzebowalam na romatyczna noc z kochanym

a zawieszki robie teraz bo pozniej juz do tego nie bedzie glowy a to jest naprawde czasochlonne

Cytat:
no my na wakacje tez planujemy zakupic cos...pewnie poduszeczke na obraczki i zaproszenia
Stary 2008-04-09, 19:45   #2713
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no i ostatnie chyba moje ulubione bardzo delikatne przewiązane złotym sznurkiem, żeby nie zasłonić cytatu w środku oprócz tekstu zaproszenia jest cały tekst Hymnu do Miłości św Pawła Gdybyśmy teraz wybierali to między tymi a tymi poprzednimi, albo byśmy wzięli po połowie

według mnie zaproszenia są na prawdę warte uwagi, są bardzo proste i czytelne ale mają swój urok i powiem wam, że są na predę porządnie wykonane a ze sprzedawca jest super kontakt, można sobie wybrać wszystko, kolor i rodzaj papieru, kolor tego paska i rodzaj kwiatków na nom i kolor i typ czcionki
te ostatnie najlepsze.. zdecydowanie

Cytat:
otoz to.

Ja zauwazylam. Chociazby to, ze zarzucal mi, ze nie umiem ulozyc ubranka na butelce. Albo hamska odzywka z suknia za kilka tysiecy... Niezaleznie co sie sprzedaje uwazam, ze nalezy byc uczciwym i jesli pisze sie w aukcji, ze sprzedaje sie dokladnie to samo co widnieje na zdjeciach to powinno tak byc a nie robic z ludzi durniow... Pierd-olka, czy tez nie, jesli place to wymagam... Bo to w koncu ja jemu zostawiam ciezko zarobione pieniadze a nie kto inny...

A rekawiczki i dekle to tylko przyklady...

A jesli pojdziesz do sklepu i kupisz ladna porcelanowa filizanke a po przyjsciu do domu i rozpakowaniu okazuje sie, ze to tandetny plastikowy kubek, to co zrobisz? Nie zlozysz reklamacji?... Nie bedziesz zla?
ja tez dalabym negatywa.. i zauwazylam ta ironie w jego mailu... w kazdym sklepie jakby zauwazyla cos takiego to bym zglosila reklamacje wiec czemu nie tu.. a ze allegro opiera sie na komentarzach i ocenach warto moim zdaniem ustrzec innych... bo co jak ktos zamowi ich 30 i dostanie takie buble.. "lekko" rozniace sie od orginalu... chyba bym zabila...

Cytat:
ej no bez przesady... az tak nieskoczy niepopadajmy w paranoje.. ja bym sie bala ze jak cos kupie to w przyszlym roku wyjdzie nowe duzo ladniejsze... i bede zla..
Stary 2008-04-09, 20:04   #2714
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ej no bez przesady... az tak nieskoczy niepopadajmy w paranoje.. ja bym sie bala ze jak cos kupie to w przyszlym roku wyjdzie nowe duzo ladniejsze... i bede zla..
no niby duzo nie wzrosnie, ale liczac razy np. 100 stuk to sumka wychodzi niezla. Poza tym od ponad roku ogladam rzeczy na allegro i prawnie nic sie nie zmienia.

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-09, 20:28   #2715
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ja kupuje takie rzeczy z ktorych bede ciagle zadowolona bo mi sie marzyly od dawna
Stary 2008-04-09, 20:30   #2716
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
witam wszystkich dolacze do was bo moja data to 16.05 2009r a godzina 14 30
jestem na etapie najwazniejszych poszukiwan to jest (fotograf,kamerzysta) moze jest ktos z Rzeszowa lub okolic i mi pomoze
witaj

Cytat:
bardzo mi się spodobał pomysł winietek nadzianych do ferrero rocher, i włąśnie coś takiego będę robić. Myślę, że się pomysłodawczyni nie obrazi. Proszę o pozwolenie.
no fajny pomysl z tym ferrero, tez juz to widzialam wczesniej, ale moj Tż nie chce slyszec o zadnych winietkach bo twierdzi ze glupio tak usadzac gosci i pyta jak ja bym sie czula jakby kazali mi siasc tam a nie gdzie indziej w sumie to mnie to tez z poczatku nie przekonywalo za bardzo, bo u mnie w rodzinie ani na weselach u znajomych u ktorych bylam nigdy sie z czyms takim nie spotkalam ale jak tu tyle pisalyscie o winietkach to zaczynalam sie przekonywac ja bym szczerze mowiac chciala tylko tyle zeby mlodzi mieli swoj stolik a starzy swoj stolik ale niech juz se siedza jak chca tylko bym chciala zeby nasi rodzice mieli jakies miejsca zagwarantowane w miare ok bo chcemy zeby rodzice siedzieli z rodzina a nie z nami przy stole nio ale my bedziemy mieli tylko okolo 60 osob wiec moze jakos nad nimi zapanujemy bez winietek

Cytat:
Napisane przez Audacieux Pokaż wiadomość
Dołączam do Waszego grona, mój ślub będzie 13 czerwca 2009.
Na razie mamy tylko zarezerwowaną salę, rozglądamy się już za muzyką, kościół mamy już wybrany, jeszcze tylko zarezerwować termin
witaj

Cytat:
ja się wzięłam za dietę właśnie wciągnęłam własnoręcznie zorbioną sałatkę z:
kiełki fasoli mung
kukurydza
pomidor
czerowna papryka
ogórek konserwowy
2 łyżki ryżu [zostało mi jak gotowałąm dla psa]
kilka porwanych liści sałaty zwykłej
ser feta
pieprz
szczypta ziół prowansalskich
szczypciutka czosnku granulowanego
tez by mi sie przydalo isc na diete ale cos mi to nie wychodzi bo pisze prace magisterska, a jak pisze to musze co chwile cos podjadac czyt. czekoladki a to nie sprzyja odchudzaniu, no ale musze sie troche odchudzic bo 31.05 idziemy na wesele do kuzynki Tż i tam bedzie cala jego rodzina ktora zobaczy mnie 1 raz wiec musze sie prezentowac a poza tym Tż przylatuje z uk koncem maja wiec tez bym chciala ladnie wygladac

Cytat:
a z przodu koniec wolnosci
moj tz sie smieje ze na podeszwie butow napisze sobie help me, i jak w kosciele kleknie to ludzie beda mieli ubaw
heheh dobre

Cytat:
ps. może kiedyś zrobimy zlot briezillas 2009 ?
heheh dobry pomysl ale to przed slubem czy po? i gdzie?

Cytat:
o matko wy mi tu o jedzeniu,a ja prawie nic jeść nie mogę
w poniedziałek po południu miałąm chirurgicznie usuwaną "ósemkę",jeszcze mi opuchlizna nie zeszła (wyglądam jak bym w policzku trzymała mandarynkę) i nie mogę gryźć,więc tylko kaszki itp. ;(
trzymam kciuki zeby szybko przeszlo

Cytat:
ooo to dobrze ze tylko jedno zamowilas

i jak? bedziesz dalej szukala?

a co myslicie o takich zawieszkach na alkohol?

http://www.allegro.pl/item340448899_...usz.html#photo
mi sie podobaja, sama bede robila cos w tym stylu

Annfas mi sie najbardziej podobaja te 3 zaproszenia
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 20:33   #2717
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

mi sie podobaja, sama bede robila cos w tym stylu
no ja juz robie dopiero mam 56szt a robie juz 2 miesiace ale nie codziennie...ok 2 godz zajmuje mi 10szt
Stary 2008-04-09, 20:51   #2718
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no ja juz robie dopiero mam 56szt a robie juz 2 miesiace ale nie codziennie...ok 2 godz zajmuje mi 10szt
ja tez bym juz chetnie robila ale jeszcze nie wiem jaki bedziemy mieli wystroj - teraz jest taki pomaranczowo - zielono - zolty no ale pani powiedziala ze stara sie zmieniac dekoracje co roku a jak podpisywalismy umowe to jeszcze nie wiedziala jaka dekoracja bedzie w 2009 a ja bym chciala zeby mi to wszystko kolorystycznie pasowalo wiec sie wstrzymuje
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 20:56   #2719
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja tez bym juz chetnie robila ale jeszcze nie wiem jaki bedziemy mieli wystroj - teraz jest taki pomaranczowo - zielono - zolty no ale pani powiedziala ze stara sie zmieniac dekoracje co roku a jak podpisywalismy umowe to jeszcze nie wiedziala jaka dekoracja bedzie w 2009 a ja bym chciala zeby mi to wszystko kolorystycznie pasowalo wiec sie wstrzymuje
my mamy kolorowe zawieszki mimo ze wystroj mamy rozowo-bialo
Stary 2008-04-09, 21:29   #2720
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

witam wszystkie przyszłe panny młode 2009r.Ja jestem zaręczona już rok a ślub i sala zabukowane na 18 kwiecień 2009.Chcę poruszyć pewien temat-teściowa.Jak wam się układa z przyszłymi mamusiami?Mi układało sie dobrze do chwili kiedy ogłosiliśmy że się pobieramy.Od tego momentu dowiedziałam się od niej że nie karmię jej syna,mam zmarszczki....apropos mam 24 lata i że jestem gruba-waże 55kg.Hmmmmmmmmmmm o co chodzi
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:35   #2721
jaga_2001
Zakorzenienie

U mnie tez bylo dobrze, a czy teraz jest to nie wiem... Na druga synowa narzeka, ze jej syna zabrala, wiec sadze, ze i o nmnie gada... Wiesz Iza, zabierasz jej ukochanego syneczka to i "masz za swoje" To nic, ze syneczek ma ponad 20 lat i dawno z pieluch wyrosl...

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-09, 21:36   #2722
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
witam wszystkie przyszłe panny młode 2009r.Ja jestem zaręczona już rok a ślub i sala zabukowane na 18 kwiecień 2009.Chcę poruszyć pewien temat-teściowa.Jak wam się układa z przyszłymi mamusiami?Mi układało sie dobrze do chwili kiedy ogłosiliśmy że się pobieramy.Od tego momentu dowiedziałam się od niej że nie karmię jej syna,mam zmarszczki....apropos mam 24 lata i że jestem gruba-waże 55kg.Hmmmmmmmmmmm o co chodzi
to juz tylko rok i 8 dni gratuluje

no ja z tesciowa mam dobrze tak samo z tesciem
dobrze mi sie uklada z nimi i bardzo ich lubie
nic sie nie zmienilo odkad 1 raz przeszlam prog ich domu i zapoznalam sie z nimi...
choc czasami sie denerwuje bo nie zgadzam sie z racja jednak wiem ze z nimi bedzie mi dobrze
Stary 2008-04-09, 21:42   #2723
annfas
Zakorzenienie

U mnie też z teściami spoko, chociaż wiem, że z teściowa nie uniknę pewnych przepraw bo ona jest kobietą która lubi trzymać nad wszystkim pieczę i podejmować decyzje. Ale na szczęście mam TŻ po swojej stronie

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:44   #2724
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no niby duzo nie wzrosnie, ale liczac razy np. 100 stuk to sumka wychodzi niezla. Poza tym od ponad roku ogladam rzeczy na allegro i prawnie nic sie nie zmienia.
ja na allegro tylko ogladam ale nie zamowilabym.. za bardzo sie boje ze bedzie zbyt duza roznica w wygladzie, wole osobiscie obejrzec itd..
rozumiem ze nic sie niezmienia, ale chodzi mi o to ze np zamowie cos teraz a za pol roku zobacze cos duzo duzo ladniejszego.. i co teraz..

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
a u mnie dziwnie.. kazdy ma swoje za uszami.. ale niejest najgorzej.. aczkolwiek ja niepotrafie z nimi jeszcze gadac calkowicie na luzi tak jak moj wojtek z moimi.. mam do nich ogormny dystans mimo ze sa sympatyczni.. moze z czasem to minie, ale narazie na sama mysl ze mam do jakby nie bylo obcych ludzi powiedziec mamo i tato to mi dziwnie..
ale zapowiada sie ze niebedzie zle

EDIT- doczytalam post annfas... i to samo chcialam ujac w moim, bedzie dobrze ale czasem beda przeprawy, bo to silna charakteralnie kobieta, dobrze ze tz jest calkowicie za mna

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-04-09 o 21:46 Powód: doczytalam:)
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:59   #2725
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ja na allegro tylko ogladam ale nie zamowilabym.. za bardzo sie boje ze bedzie zbyt duza roznica w wygladzie, wole osobiscie obejrzec itd..
rozumiem ze nic sie niezmienia, ale chodzi mi o to ze np zamowie cos teraz a za pol roku zobacze cos duzo duzo ladniejszego.. i co teraz..

a u mnie dziwnie.. kazdy ma swoje za uszami.. ale niejest najgorzej.. aczkolwiek ja niepotrafie z nimi jeszcze gadac calkowicie na luzi tak jak moj wojtek z moimi.. mam do nich ogormny dystans mimo ze sa sympatyczni.. moze z czasem to minie, ale narazie na sama mysl ze mam do jakby nie bylo obcych ludzi powiedziec mamo i tato to mi dziwnie..
ale zapowiada sie ze niebedzie zle

EDIT- doczytalam post annfas... i to samo chcialam ujac w moim, bedzie dobrze ale czasem beda przeprawy, bo to silna charakteralnie kobieta, dobrze ze tz jest calkowicie za mna
ja sie tym nie przejmuje Pt bedzie co juz jest i tyle

A ja ostatnio bym sie machnela i do tescia powiedzialabym tato Juz pare razy tak bylo...

Juz sie chyba przyuczam do roli synowej

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-09, 22:26   #2726
kliwia
Zakorzenienie

A czy na winietkach musi być jakiś tekst? czy wystarczy data i imiona Pary Młodej?
te łatwo zrobić samemu:
http://www.allegro.pl/item338968689_...ia_slubne.html

już gdzieś pisałam wcześniej, że butelki będę obkręcać w fizelinie, i obwiązywać wstążeczką, ale zawieszka też by ładnie nań wyglądała.
w ogóle to muszę gdzieś w dekoratorskim czy kwiaciarni kupić małą rolkę tej fizeliny, bo przecież ją równie dobrze można przy zaproszeniach wykorzystać
a wygląda to tak:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=323661013

co do zlotu to lepiej by było po slubach z albumami i zdjęciami, że tak się wyrażę z pełną dokumentacją

jaga, jak odda kasę to neutrala daj, z popisem niezgodności produktu z opisem aukcji.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 08:51   #2727
kalinka77
Raczkowanie

kliwia masz rację z tym zlotem,po ślubach już będziemy na luzie
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:03   #2728
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A czy na winietkach musi być jakiś tekst? czy wystarczy data i imiona Pary Młodej?
te łatwo zrobić samemu:

już gdzieś pisałam wcześniej, że butelki będę obkręcać w fizelinie, i obwiązywać wstążeczką, ale zawieszka też by ładnie nań wyglądała.
w ogóle to muszę gdzieś w dekoratorskim czy kwiaciarni kupić małą rolkę tej fizeliny, bo przecież ją równie dobrze można przy zaproszeniach wykorzystać
a wygląda to tak:

co do zlotu to lepiej by było po slubach z albumami i zdjęciami, że tak się wyrażę z pełną dokumentacją

jaga, jak odda kasę to neutrala daj, z popisem niezgodności produktu z opisem aukcji.

ja na winietkach bede miala tylko imie i nazwisko osoby siedzacej w tym miejscu i nic wiecej... na zawieszkach na alkohol chce jakis wierszyk i ewelntualnie jakas mala czcionka nasze imiona i date, ale to tylko na zawieszkach... bo wydaje mi sie ze na winietkach to by bylo mniej czytelne..

Cytat:
kliwia masz rację z tym zlotem,po ślubach już będziemy na luzie
tak tak i kazda obowiazkowo album w rece
Stary 2008-04-10, 09:18   #2729
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a co myslicie o tych zaproszeniach?

http://www.allegro.pl/item338655243_...ie_.html#photo

bylismy pewnie z TZ ze chcemy takie ....

http://www.allegro.pl/item315533289_...ajtaniej_.html

ale teraz juz sama nie wiem .. kurcze za duzy wybor
zabcia te drugie zaproszenia z tym zdjeciem sa sliczne ja nie mam zamiaru wydawac duzo na zaproszenia bo jak ktoras z was kiedys napisala ze i tak wyladuja w koszu ale jakies ladne i drozsze dla rodzicow i chrzesnych kupie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 09:21   #2730
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
te łatwo zrobić samemu:

a wygląda to tak:

na zawieszkach moze byc tekst jaki tylko zechcesz nie musi byc wierszyk

te winietki na stol z imieniem i nazwiskiem goscia zapisalam sobie na komputerze tez sami zrobimy je

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości