|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Przecież wprowadza klientów w błąd. Na aukcji pisze, że oferuje identyczne ubiory, a wysyła zmienione tłumacząc się niepublicznie ręcznym szyciem i możliwością małych zmian. Gdyby kwestie możliwych zmian zawarł w swojej ofercie nie byłoby problemu, klient miałby pełną świadomość tego co może zastać w swojej paczce.
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe no jaki mnie zaszczyt kopnal
![]() Cytat:
a skad masz te zaproszenia jesli mozna zapytc? allegro? |
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co myslicie o tych zaproszeniach?
http://www.allegro.pl/item338655243_...ie_.html#photo bylismy pewnie z TZ ze chcemy takie .... http://www.allegro.pl/item315533289_...ajtaniej_.html ale teraz juz sama nie wiem .. kurcze za duzy wybor |
|
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A rekawiczki i dekle to tylko przyklady... ![]() A jesli pojdziesz do sklepu i kupisz ladna porcelanowa filizanke a po przyjsciu do domu i rozpakowaniu okazuje sie, ze to tandetny plastikowy kubek, to co zrobisz? Nie zlozysz reklamacji?... Nie bedziesz zla?
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9010444 tutaj zamawiałam próbki
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje |
|
|
|
|
#2707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi ładne te tablice. Kurczę dziewczyno coraz bardziej mnie zaskakujesz
Tyle już masz rzeczy kupionych, drobiazgów obmyślonych, jak nawet o tym nie myślałam jeszcze.Rozumiem, że tak do przodu z tym jesteś przez ten wyjazd? A właśnie wyjeżdżacie czy jednak zostajecie? |
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam w wakacje powoli sie obkupowac we wszystko tak jak strippi, by miec pozniej z glowy.
No i mniej kasy pojdzie, bo co roku sa podwyzki wszystkiego
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to zbudujemy bo bedziemy kupowac 2 konie dla nas mam zamiar zrobic sobie kurs abym mogla uczyc dzieci jezdzic konno a z tymi rzeczami to narazie tablice mamy i welon ktory po okazyjnej cenie kupilam...(110zł mniej) i to 2 w 1 tak jak marzyłam tablice kupiliśmy też była promocja a zamiast przetracac kase na jedzenie slodycze wolimy powoli cos kupywac i nie jest to odczuwalne dla kieszeni ![]() platki roz mam juz bo jak jechalismy w styczniu do karpacza to potrzebowalam na romatyczna noc z kochanym a zawieszki robie teraz bo pozniej juz do tego nie bedzie glowy a to jest naprawde czasochlonne ![]() no my na wakacje tez planujemy zakupic cos...pewnie poduszeczke na obraczki i zaproszenia
|
|
|
#2713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
az tak nieskoczy niepopadajmy w paranoje.. ja bym sie bala ze jak cos kupie to w przyszlym roku wyjdzie nowe duzo ladniejsze... i bede zla..
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuje takie rzeczy z ktorych bede ciagle zadowolona bo mi sie marzyly od dawna
|
|
#2716 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie to mnie to tez z poczatku nie przekonywalo za bardzo, bo u mnie w rodzinie ani na weselach u znajomych u ktorych bylam nigdy sie z czyms takim nie spotkalam ale jak tu tyle pisalyscie o winietkach to zaczynalam sie przekonywac ja bym szczerze mowiac chciala tylko tyle zeby mlodzi mieli swoj stolik a starzy swoj stolik ale niech juz se siedza jak chca tylko bym chciala zeby nasi rodzice mieli jakies miejsca zagwarantowane w miare ok bo chcemy zeby rodzice siedzieli z rodzina a nie z nami przy stole nio ale my bedziemy mieli tylko okolo 60 osob wiec moze jakos nad nimi zapanujemy bez winietek ![]() Cytat:
Cytat:
ale cos mi to nie wychodzi bo pisze prace magisterska, a jak pisze to musze co chwile cos podjadac czyt. czekoladki a to nie sprzyja odchudzaniu, no ale musze sie troche odchudzic bo 31.05 idziemy na wesele do kuzynki Tż i tam bedzie cala jego rodzina ktora zobaczy mnie 1 raz wiec musze sie prezentowac a poza tym Tż przylatuje z uk koncem maja wiec tez bym chciala ladnie wygladac ![]() Cytat:
![]() heheh dobry pomysl ale to przed slubem czy po? i gdzie? ![]() Cytat:
Cytat:
Annfas mi sie najbardziej podobaja te 3 zaproszenia
|
|||||||
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz robie
dopiero mam 56szt a robie juz 2 miesiace ale nie codziennie...ok 2 godz zajmuje mi 10szt
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale pani powiedziala ze stara sie zmieniac dekoracje co roku a jak podpisywalismy umowe to jeszcze nie wiedziala jaka dekoracja bedzie w 2009 a ja bym chciala zeby mi to wszystko kolorystycznie pasowalo wiec sie wstrzymuje
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie przyszłe panny młode 2009r.Ja jestem zaręczona już rok a ślub i sala zabukowane na 18 kwiecień 2009.Chcę poruszyć pewien temat-teściowa.Jak wam się układa z przyszłymi mamusiami?Mi układało sie dobrze do chwili kiedy ogłosiliśmy że się pobieramy.Od tego momentu dowiedziałam się od niej że nie karmię jej syna,mam zmarszczki....apropos mam 24 lata i że jestem gruba-waże 55kg.Hmmmmmmmmmmm o co chodzi
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez bylo dobrze, a czy teraz jest to nie wiem... Na druga synowa narzeka, ze jej syna zabrala, wiec sadze, ze i o nmnie gada... Wiesz Iza, zabierasz jej ukochanego syneczka to i "masz za swoje"
To nic, ze syneczek ma ponad 20 lat i dawno z pieluch wyrosl...
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() no ja z tesciowa mam dobrze tak samo z tesciem ![]() dobrze mi sie uklada z nimi i bardzo ich lubie nic sie nie zmienilo odkad 1 raz przeszlam prog ich domu i zapoznalam sie z nimi... choc czasami sie denerwuje bo nie zgadzam sie z racja jednak wiem ze z nimi bedzie mi dobrze
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też z teściami spoko, chociaż wiem, że z teściowa nie uniknę pewnych przepraw bo ona jest kobietą która lubi trzymać nad wszystkim pieczę i podejmować decyzje. Ale na szczęście mam TŻ po swojej stronie
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem ze nic sie niezmienia, ale chodzi mi o to ze np zamowie cos teraz a za pol roku zobacze cos duzo duzo ladniejszego.. i co teraz.. Cytat:
ale zapowiada sie ze niebedzie zle ![]() EDIT- doczytalam post annfas... i to samo chcialam ujac w moim, bedzie dobrze ale czasem beda przeprawy, bo to silna charakteralnie kobieta, dobrze ze tz jest calkowicie za mna
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-04-09 o 21:46 Powód: doczytalam:) |
||
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pt bedzie co juz jest i tyle ![]() A ja ostatnio bym sie machnela i do tescia powiedzialabym tato Juz pare razy tak bylo...![]() Juz sie chyba przyuczam do roli synowej
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
A czy na winietkach musi być jakiś tekst? czy wystarczy data i imiona Pary Młodej?
te łatwo zrobić samemu: http://www.allegro.pl/item338968689_...ia_slubne.html już gdzieś pisałam wcześniej, że butelki będę obkręcać w fizelinie, i obwiązywać wstążeczką, ale zawieszka też by ładnie nań wyglądała. w ogóle to muszę gdzieś w dekoratorskim czy kwiaciarni kupić małą rolkę tej fizeliny, bo przecież ją równie dobrze można przy zaproszeniach wykorzystać ![]() ![]() ![]() ![]() a wygląda to tak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=323661013 co do zlotu to lepiej by było po slubach z albumami i zdjęciami, że tak się wyrażę z pełną dokumentacją ![]() jaga, jak odda kasę to neutrala daj, z popisem niezgodności produktu z opisem aukcji. |
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
kliwia masz rację z tym zlotem,po ślubach już będziemy na luzie
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na winietkach bede miala tylko imie i nazwisko osoby siedzacej w tym miejscu i nic wiecej... na zawieszkach na alkohol chce jakis wierszyk i ewelntualnie jakas mala czcionka nasze imiona i date, ale to tylko na zawieszkach... bo wydaje mi sie ze na winietkach to by bylo mniej czytelne.. tak tak i kazda obowiazkowo album w rece
|
|
|
#2729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakies ladne i drozsze dla rodzicow i chrzesnych kupie
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi byc wierszyk te winietki na stol z imieniem i nazwiskiem goscia zapisalam sobie na komputerze tez sami zrobimy je
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Ale klient nasz pan, prawda? Nie przepadam za takim podejściem 
Przecież wprowadza klientów w błąd. Na aukcji pisze, że oferuje identyczne ubiory, a wysyła zmienione tłumacząc się niepublicznie ręcznym szyciem i możliwością małych zmian. Gdyby kwestie możliwych zmian zawarł w swojej ofercie nie byłoby problemu, klient miałby pełną świadomość tego co może zastać w swojej paczce.

No cóż...jestem blondynką, ale nie jestem głupia, żeby kupować "skórzane" rękawiczki za 30 zł
Ok, dla mnie to pierdółka, może dlatego, że teraz mam ważniejsze zajęcia niż oburzanie się o zakup ozdoby na allegro....

No i mniej kasy pojdzie, bo co roku sa podwyzki wszystkiego