|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
ale się objadłam- ale przynajmniej zgodnie z dietką- filet grillowany na patelni i mnósto sałaty.
Jakoś mnie nie ciągnie ani do pieczywa, ani do ziemniaku, ryżu, makaronu itp. W piątek tylko ślinka ciekła na widok nalesników (ale ten mój TŻ nie ma serca- ja dietkuję a on mnie prosi o robienie różnych pyszności :P) Ale byłam dzielna i nie ruszyłam nawet naleśników |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jestem i zbytnio nie nagrzeszyłam.
tylko ale to już w domu, spaghetti zjadłam, tzn. ten makaron, bo nie mam nic innego, taka jakaś lodówka nie moja jest ale spoooko, jutro już na zakupy idę. też pod względem diety strukturalnej, zeby się zaopatrzyć w te produkty moje oczy są zmęczone, 4,5 godziny pisałyśmy projekt caały czas przy komputerze. dlatego mówię dość i zaraz wyłączam i kładę się chyba. dzisiejszy dzień mnie dobija, brzyydka bogoda, buuu
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszkiecik- wysyłka 10zł
Bo to jest aukcja z licytacją, zależnie na jakiej kwocie zakończy się aukcja, tyle sztuk sprzeda się za ostatnią kwotę I jeśli TY wbijesz 2 szt. to przesyłke masz za 12zł ![]() A ja znowu zgrzeszyłąm, kromka chleba z dżemem i serkiem białym. Bleh, beznadziejna jestem jeśli chodzi o odchudzanie. Nie umiem powstrzymać się od jedzenia. ;/
|
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przynajmniej jaki dobry grzeszek, tez mialabym ochiote na takie cos
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
ja teeż, z dżemem. mniaaam.
|
|
|
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze jedno - jeżeli ktoś podbija cenę do np. 25zł, to czy ja i tak zapłacę tyle, ile zaproponowałam + koszty wysyłki? Oczywiście, jeżeli się "załapię" Wiem, głupek ze mnie, podstaw nie znam, ale to moje pierwsze zakupy internetowe (tym bardziej licytacja)
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ile sie wyswietla![]() dziewczyny moge budyn???????????? |
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniątko grzeczne z Ciebie dziecko
![]() Ratujcie mnie! Mam mega ochotę na twistera z KFC, albo cokolwiek z KFC ! I nie pokazujcie mi filmikow z meczeniem ptaków, bo jestem bez serca
|
|
|
|
#2712 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lolly jak Ty to robisz, ze tak malo grzeszysz?
|
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak masz ochotę na twistera z KFC, to nic nie rób tylko wodę pij! |
||
|
|
|
#2715 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Marzenkooo zrobisz mi zdjecie?:p wątek z retuszem, strona 115 post 3444 ![]() Cytat:
narazie zgrzeszyłam tylko hot dogiem i paluszkami i mimo ze mam ochote na cos pysznego! na pączusia albo cos.. to nie zjem! nie zjem i juz. nie bede juz wiecej grubasem.
|
||
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak skończę pisać referat
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kobiety Plażowe
![]() Kochane wracam na plaze bo przez ostanie dni bylam raczej na wysepce z napisem obzarstwo i kompulsy ![]() Szczerze to juz myslslam,że się nie uwolnie z tego zamknietego kola ale... Dalam rade.Moze po czesci dlatego,że strasznie bolal mnie zoladek,nie moglam spac w nocy...Az mnie w pol zginalo Juz sie balam,że mi sie dziury w nim porobily z tego wymiotowania...No ale dzisiaj dalam rade i oby tak dalej- S-szkl.siemienia z mlekiem 0,5%,wiesniak z duzym pomidoerm i polowa zileonego ogorka S2-kawa z mlekiem i 100g daktyli ![]() O-zawijasy SB,z piersia z kury,salaty lodowej i sosem chrzanowym mojej roboty plus maly pomidor K-? Coś dobrego pewnie ![]() Jutro ide do pracy do moich Dzieci Kochanych a we wtorek mamy jakis przeglad takze mam nadzieje,że bedzie fajnie ![]() Caluje Was wszystkie b. mocno i jestem z Wami
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie myslalas moze o 3 fazie? Przeciez jesteś szczuplutka, a moglabys jesc wiecej rzeczy bez takich wyrzutów sumienia. To moze byc naprawde dobre rozwiązanie.Kurczaka z KFC zastąpilam pomarańczą A wieczorem będzie tunczyk. Tylko czy powinnam go zjeść przed czy po cwiczeniach? (cw bede ok 20.30)
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tosz ja mam jeszcze 5-6 kg do zrzutu ![]() Co do tunczyka to po cwiczeniach mozesz swobodnie go zjesc.To bialeczko i moj trener na silowni mowil zeby zawsze po treningu zjesc bialko ![]() A Twoj TZ(boski zresztą ale to juz mowilam ) dobrze Ci radzi Kochana bo Ty juz taki chudzielec,że przekroczylas granice doskonalosci
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Nedda Nedda
Powiedz lepiej ile ważysz ? Bo czasami osoby mają zaburzone spojrzenie na swoją figurę. Jak dzisiaj powiedzialam mojemu Szakalowi, że chcialabym wyglądać jak Kasia Sowińska (wagowo) to się załamał...
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem pewna ze dam rade.A Kasia Sowińska fajna jest
|
|
#2722 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
Neddus chcesz w tyłek???? 5-6 kilo??? Nigdy w życiu, już jesteś idealna, Kama też!
Wiecie co... ja myślę, że dopóki nasz organizm wie, że ma nadmiar kilo to dietka ładnie idzie, a jak już przeciągamy na siłę odchudzanie to wtedy włączają sie ciągotki i obżarstwo. I tu już psyche działa, bo widzimy siebie w lepszej formie to pozwalamy sobie na więcej a wyrzuty insuliny robią już swoje dalej czyli jemy jemy jemy Ten okres teraz jest najtrudniejszy zbicia ostatnich kilogramów, ja widze po sobie, 4 miechy idealnej diety, bez grzechów, a teraz... musze sie pilnować bardzoooo Mój jadłospis: Ś: Koktajl bananowo-pomarańczowy z siemieniem i jogurtem; II ś: 2 kromeczki domowego chleba z twarożkiem z rzodkiewką i ogórkiem; O: Ala Pizza! K: jajecznica (3j) ze szpinakiem i czosnkiem + 4 plasterki pieczonego przez mamusie schabu. Dziewczynki ten chleb jest boski, mojej siostry teściowa zapoczątkowała jego pieczenie. Robi sie go na zakwasie, jak będę następnym razem w domku to przywiozę ten zakwas i będę piekła, dodaje sie do niego mąkę pp, otręby, słonecznik, płatki owsiane, siemię lniane, i nie pamiętam czy to wszystko czy jeszcze coś i nie trzeba maszyny do pieczenia, tylko z tym zakwasem trzeba kombinować, bo jego się odkłada z aktualnie pieczonego chleba, i cały czas do tego samego słoika niemytego za każdym razem i kilka dni musi stać zamknięty. I muszę się dowiedzieć jak go rozmnożyć do większej liczby słoików, żebym mogła komuś dać i sama mieć też. Dobra, lecę dalej do nauki wrrrr
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz jak ja jem? Grzesznie. Prawie codziennie funduję sobie jakiś mały smakołyk i moze dzięki temu nie mam kompulsów. Bo najgorsze co moze byc, to męczyć się dietą a potem rzucać się na jedzienie. Lepiej chyba stosować się do zasad i od czasu do czasu zgrzeszyć czymś małym. edit: Ahcaczku jak będziesz miala więcej czasu to napisz coś więcej o tym chlebku (najlepiej przepis)
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku ![]() skopiowałam tylko z pierwszej strony te ogólne zalecenia, ale zamierzam od jutra przejść na tę dietę ![]() Powiedzcie mi - można jeść soję? Bo jestem wegetarianką, więc nie jem mięsa (ani ryb oczywiście) Domyślam się, że kotlecików sojowych panierowanych nie można, ale same kotlety sojowe
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki, własnie wróciłam z komunii chrześniaka, ale jestem najedzona i przytyłam 1 kg, ale nie martwie sie bo przeciez organizm da radę to przetrwaić i jutro już będzie waga normalna, bo wątpie abym po jednym dniu przytyła i już nie schudła.
ide teraz sie uczyć teorii i czynników przestępczości, także kodeks karny w rękę i jazda z artykułami, potem notatki i mam nadzieję, że wieczorem napisze Wam, że nauka poszła dobrze. trzymajcie sie Dziewczynki i do późńiej |
|
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
boze boze jaka jestem ZŁA !!!
rodzice mnie starsznie denerwują, od PO wakacjach chcę mieszkac sama, wynajac mieszkanie, isc na studia i znalezc pracę.. ale nie wiem gdzie mogę pracowac tylko po liceum;( |
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Co do mleka sojowego, bo ktoś pisał na wątku strukturalnym chyba że drogie - znalazłam na forum gazety przepis na mleko sojowe
![]() "1/2 szklanki suchej soi= ok. 1-1 1/2 szklanki namoczonej soi Namoczyc soje przez noc. Odcedzic wode (dobra do podlewania kwiatkow). Zamrozic soje lub uzyc do dalszej czesci przepisu bez mrozenia. (Niektorzy wola mleko zrobione z soi, ktora byla po namoczeniu zamrozona. Mozna namoczyc kilka szklanek soi na raz, zamrozic ja, a gdy jest potrzebna rozmrozic w wodzie) 1 szklanka wody 1 szklanka namoczonej soi Miksowac razem przez 3 minuty, nastepnie dopdac 4 szklanki wody. Wlac do garnka, ktory trzeba umiescic w wiekszym garnku z woda. Gotowac w ten sposob na parze przez 40 min. Pozostawic do ostygniecia, a nastepnie przecedzic przez drobne sito lub gaze. Ja uzywam osobiscie bez dodatkow, ale mozna dodac: 1 lyzke miodu lub 1/2 banana lub jablko, kilka kropel olejku waniliowego, 1/2 lyzeczki soli, kilka kropel oleju I wtedy jeszcze raz zmiksowac. W lodowce mozna przechowywac przez ponad 5 dni (bez dodatków) To co zostaje po odcedzeniu mleka to okara i mozna z tego zrobic pyszna jajecznice weganska, wykorzystujac w ten sposob w pelni produkt. Przysmazyc na oleju cebulke na zloto, do tego dodac okare smazyc przez chwile,dodac kurkume, posolic. Albo inny wariant Udusic cebule, dodac pokrojona papryke, zabek czosnku, odrobine soli, okare, zostawic na gazie przez 5-10 min. Dodac posiekana natke pietruszki. Jezeli okara jeszcze zostanie to mozna ja wysuszyc w piekarniku i dodawac np. do zupy, lub posypywac desery."
|
#2730 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam nowe bikiniary i weteranki plażowania
. U mnie ok, wszystko zgodnie z dietką, cieszę sie ogromnie że ostatnio bez pokus.Duża buźka za odpowiedź. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny pamiętajcie, nie można przeginać z tym odchudzaniem. I wiecie co...facet nie pies, na gnaty nie poleci ![]() Zmykam popedałować. Buziale...paaa
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

też pod względem diety strukturalnej, zeby się zaopatrzyć w te produkty
wystarczy Marzena

ale przynajmniej jaki dobry grzeszek, tez mialabym ochiote na takie cos
I jeszcze jedno - jeżeli ktoś podbija cenę do np. 25zł, to czy ja i tak zapłacę tyle, ile zaproponowałam + koszty wysyłki?
Oczywiście, jeżeli się "załapię"
Wiem, głupek ze mnie, podstaw nie znam, ale to moje pierwsze zakupy internetowe (tym bardziej licytacja)
ile sie wyswietla

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kochana bo Ty juz taki chudzielec,że przekroczylas granice doskonalosci 
skopiowałam tylko z pierwszej strony te ogólne zalecenia, ale zamierzam od jutra przejść na tę dietę