![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
No ja mam nadal lasagnie wiec na obiad i n akolajce
![]() A ja zawsze robie sobie zaleglosci w prasowaniu ![]() ![]() ![]() zaraz instaluje simsy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha aż zazdroszcze, ze możesz już tak szykować wszystko... a u ans sąsiad nadal nie przyszedł a miał być w poniedziałek... nie wypada go molestować znowu o to, bo pewnie robi coś u siebie, bo pogoda dopisuje... ech a ja już tak marzę o pokojach na poddaszu...już wiem, zę chcę u dzidziusia beżowe ściany, bo taką pościel wybraliśmy...ecru w beżowe pieski, i mebelki są niebieskie...a więc beż byłby ładny... ale to mogę sobie tylko wyobrazić i te dotaki jak coś to juz też bym w beżu wybierała i byłby pokoik beżowo niebieski
![]() A ciuszki przygotowujesz wszytskie juz czy najpierw te najmniejsze i w razie czego później po porodzie większe? Bo ja myślę tak etapami je prać i przygotowywać a nie na raz... Sweet Delights no więc Ula nie podpisała umowy z Alexem, bo Adam jej pokazał jego plany przejęcia firmy i wymiany kadry. Alex się dowiedział, że Adam coś wypaplał i go nastaraszył, ze ma nic nie wypłynąc do Uli albo Krzysztofa. Ula w tym zcasie była umówiona z Krzysztofem i poszła po te papiery do Adama ale ten już jej nie chciał ich dać nastraszony przez Alexa i tak się skończył odcinek... To to co najważniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
No ja tez zazdroszcze ze Samanthhha moze juz ciuszki szykowac i oczywiscie prosimy o zdjecoi a wajkis ciuszkach Iwo sie bedzie prezentowal po szpitalu
![]() ja zamierzam poprac 56 i 62, potem bede prala reszte ![]() ![]() a i jeszcze jedno fajnie macie ze mozecie urzadzac dzidziusiowi pokoj nasza Niunia bedzie spala z nami wiec niestety nie mam przyjemnosci urzadzania pokoju ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-10-21 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Ja mam większośc opisaną miesiącami- popiore wszytskie od 0-3 miesiące a po szpitalu przygotuje sobie np. te 3-6mc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Zebra wow co za streszczenie
![]() ![]() Wiesz co ja piorę wszystkie od razu. Ale to jeszcze nie teraz, jakoś w listopadzie pewnie. A rozmiar najmniejszy to 62 no i te śpioszki 56 ale ich nie biorę do szpitala. W ogóle nie wiem co zabrać na powrót ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja wezmę to co na tej liście jest co Ci ją wysyłałam mailem... tam piszę ile czego najlepiej mieć, bo wiadomo, ze dzidzia może narobic w gatki i ubrudzić, popluć, ożygać itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
No tak ale ja ubranek do szpitala brać nie muszę - oni tam w szpitalu sami ubierają maluszki w ich rzeczy. Pytam co wziąć na sam powrót... Jak już będziemy się szykować do wyjścia. Nie chce Małego ubrać za ciepło lub za zimno. A nie wiem w co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Ja zapewne ubiorę w body, pajacyk, skarpeteczki, kaftanik i kombinezon:F:F bo to samochodem się pojedzie więc za wiele tego mrozku nie poczuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
ja mysle ze Ty moglabys body z dlugim rekawek, spioszki skarpetuchy niedrpaki czapeczka i jakis kombinezonik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
o czapusi napisac zapomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
To idę cuś wynajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Nie będę powtarzać jak bardzo zadzroszcze, ze możes zjuż tak się przygotowywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Farminka alez etgo co wyczytalam to zajscie w ciaze bylo swiadoma Twoja decyzja... musisz niestety stawic czola wsztskiemu,.. ja 3mam kciuki by bylo wszysto dobrze
![]() ![]() mam nadzieje zeTwoja mama sie ucieszy. a na ktorym roku studiow jestes?? bo zawsze mozna wziac dziekanke i potem wrocic i skonczyc na spokojniechwilowo mamy mega duzo wyjsc z sytuacji nie tak jak kiedys.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
Farminka ja na początku też się martwiłam jak zareagują rodzice... Szczególnie mama. Byłam miło zaskoczona
![]() ![]() ![]() ![]() Zebra Iwo też ma beżowo niebieski pokój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ależ my mamy wyszukany i dobry gust
![]() ![]() Farminka u mnie też było sporo stresu zanim powiedziałam rodzicą... najpierw mamie- szok ale i radość... ojca bałam sie barzdiej ale był zszokowanie szczęśliwy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Asiuulka tak to była świadoma decyzja,ale nie mówiliśmy rodzicom,że się staramy.Teściowie na pewno się ucieszą,bo sami nam sugerowali,że chcieliby wnuka,ale reakcji mojej mamy się obawiam.Zaplanowaliśmy to tak,żeby bobik urodził się w wakacje i żebym miała trochę czasu ochłonąć przed studiami.Jestem teraz na 4 roku,czyli mamusią byłabym na 5 dopiero
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Farminka będzie ok i na pewno dasz radę
![]() Ale jestem wkur*** na Tża. Wolałabym być sama teraz niż z nim... Wpakowałam się w ślub. Dobrze, że nie kościelny. Nie mam już siły ![]() Uciekam bo płakać mi się chce. Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nam ie napiszesz co sie dzieje niestety nie bedziemy wstanie Ci pomoc a tak ja bynajmniej widze ze u Ciebie w zwiazku nie bardzo jest dobrze ![]() nie mozesz sie denerwowac... nie wolno ci a Tzeta za denerwoanie Ciebie ![]() U mnie tez nie zawsze jest sielanka... ja ciagle slysze ze moj Tzet zenil sie z inna osoba.. owszem zmienilam sie ale to pod wplywem hormonow.. wczoraj sie przez niego poplakalam bo ciagle gdzies wylazi wogole czasu ze mna nie spedza no i ze nie dba... to teraz dalam mu do myslenia i dzisiaj sie pytal czy aby napewno nie dba... ja go strasznie kocham takze takie klotnie mnie nie martwia bo zawsze klotnie musza byc nie ma idealnych zwiazkow... wiem ze On zrobilby dla mnie wszytsko tak jak ja dla niego... Farminka u mnie wszyscy wiedzieli i wszyscy sie cieszyli... ja studia teraz zaczelam wiedzac ze jestem w ciazy... tez wszystko swiadomie... bedzie dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wyszłam z kompa poszłam sie uczyć i. zasnęłam ![]() ![]() obejrzałam skrzydła anioła( teściowej film to czasami ogladam) ![]() ![]() ja jestem przeszczęśliwa ze to mieszkanie bedzie wczesniej i te zbede mogła Tosi pokoik zrobić. no dobra kącik ale to lepsze niz wyciaganie ciuszków z kartonu... ja za wszystko sie wezmę w listopadzie jak juz wszystko bede wiedziała. teraz nie opłaca mi sie prac. i tez wypiore najmniejsze bo jakbym miała wszytsko to chyba z 5 prań by wyszło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
Ja to chyba będę jakimś ewenementem w ciąży na moim wydziale,bo chociaż zdecydowana większość to dziewczyny to tylko 2 i to z 5 roku są w ciąży,a nikt młodszy się "nie odważył"
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- paprotka86 ja tak dzisiaj rano zrobiłam- wstałam rano żeby się pouczyć i zasnęłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak mamy 70 m2 tylko tyle ze my mielismy wczesniej maly remont i mamy kuchnie laczona zpokojem goscinnym i sypialnie... wczesniej byloby ok bo byly 3 pokoje i kuchnia tylko nam sie zachcialo laczyc... owszem mozemy zrobic sciane ale nie oplaca nam siejak za rok wrcamay do ostrowa atam zamierzamy sie budowac... Farminka tak wogole to wasze zycie i to Ty bedziesz wychowywac ta dzidzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem jak to zalicze... w sobote chyba jest ( bo oczywiscie terminu jeszcze nie napisali taka szkoła) mam 130pyt do opracowamia
![]() ale kącik i tak możesz zrobić. rok jeszcze bedziesz mieszkac a zanim sie wybudujesz to tez minie... wez kawałek sypialni i juz.. ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Paprotka dasz radę
![]() Farminka bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Aleście napisały
![]() ![]() Zeberko dziękuję Ci za streszczenie Brzydulki ![]() ![]() ![]() ![]() Farminka uszy do góry, na pewno wszystko się pięknie ułoży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuulka89 chyba każda z nas daje czasem popalić swojemu Tż, ale co my możemy na te hormony ![]() ![]() samanthhha ja wypiorę wszystko od razu, bo tych większych nie mam za wiele, w sumie większość jest na 62, kilka sztuk na 68, a wolę to zrobić od razu, niechby się dzidziuś większy urodził to będzie gotowe. No i poźniej nie będę miała do tego pewnie głowy ![]() Jezzzzu, tyle napisałyście, że nie wiem co jeszcze i komu miałam odpisać ![]() O, kupiłam te koszyczki ![]() I Asiulka jak wracacie do osw to bardzo fajnie ![]() ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-21 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
No to nie będę się przejmować na zapas.Wiem,że w końcu mama się przekona
![]() To w takim razie z innej beczki.Zrobię mały sondaż odnośnie imion ![]() Lena/Laura/Gabriela Kuba/Maksymilian/Maciej Takie rozważamy z TŻtem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Sweet Deligths No jasne ze tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niezła ta Twoja mamcia ![]() A co to jest ta straciatella????? nie jadłam ![]() Marzenia się spełniają, szybciej niż myślimy ![]() A ja mam straszny humor, tylko płakać mi się chce. ![]() Spokojnej nocki dziewczynki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Dla dziewczynki Lena
![]() ![]() tak poza tym Paprotka twarda z Ciebie baba napewno dasz rade ![]() Majkela straciatellla mmmm to cos pysznego jakby smietankowe z kawalkami czekolady ![]() ale bym sobie cos pysznego zjadla... jakie lody... mniam ciekawe czy mam :??: Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.