![]() |
#2701 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Cytat:
![]() zrobimy casting ? ![]() ![]() Cytat:
![]() te upały też muszą wykańczać co ? kurde ja ni wiem idz moze do jakiegos innego lekarza..eh ja naprawde nie wiem chcialsbym pomoc ale wirtualnie to tak srednio sie da. ![]() wrocilam jestem padnieta na cycki moje dwa w pracy fajnie ![]() pomagalam dzis wybierc kremy do paszczęk i takich tam a potem spotkanie w sprawie pracy, ale to byla rozmowa kwalifgikacyjna jak sie okazalo ![]() ja myslalam ,ze dogadac szczegoly akcji jade to se w japonkach pojechalam rozowej tunice :P ale bylo luzno i fajknie duzo gadalam,babka zachwycona iloscia roznych akcji jakie mialam ![]() i beda dzwonic z kilkunastu nas maja wybrac 3. zobaczymy :P hgehehe a teraz pije piwo ![]()
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
no w sumie tak
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Wtajemniczenie
|
Padam
mowia,ze mlodzi ludzie maja duzo czasu,nie wiem ktorzy ![]() Deszcz ja sie pytam gdzie ten deszcz ? ![]() Zabcia ![]() mam juz dosc ,ciagle mnie boli zoladek,nie wazne co zjem ;/ idzie sie pochlastac |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Moderatoreska
|
Aga pewnie dostaniesz tą pracę ty to zdolniacha jesteś, wszędzie sie wkręcisz
![]() ![]() ![]() Magda to koleżanka miała wyjątkowe szczęście ![]() Nohemi z tym drugim razem to zgadzam się z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Aga, super
![]() ![]() ![]() ![]() Co do castingu to tak, zgadzam się ![]() Magda, oby więcej, tylko żeby koleżanka samochodu nie załatwiła jak będzie tak parkować ![]() Parvaa, a co to się dzieje? Od dawna tak masz? Ewesko, stres większy, ale wart zachodu ![]()
#2706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze po sobie dopiero weszłam do domu i tak się spać chce że ałaaaa biedny brzuchol. Do lekarza pedem, jeslibóle są długo juz to trzeba to sprawdzic... Cytat:
![]() zreszta zobaczymy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bardzo wielkie. gosciu jej całe swoje zycie opowiedzial hehe ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Moderatoreska
|
A ja siedzę i w kółko słucham piosenki Sumptuastic- Pacyfik
![]() Spodobała mi się bardzo, wogóle lubię niektóre piosenki tego zespołu. O prawku juz nie myśle nie będę się za wcześnie denerwować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie przypomnialam, ze bede miala okres w niedziele na te upały i wogole
![]() nie lubie okresu
#2710 |
Zakorzenienie
|
ewesko moja kolezanka tez sie denerwowała, to ją troche dzien wczesniej podpiłam i szybko zasnęła a nastepnego dnia sie jeszcze dobrze nie przebudziała hehe bo to było na 7 rano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
Moj zoladek,temat rzeka hehe
nie dosyc ze zbiera mi sie w nim powietrze i nie moge sie go pozbyc nie inaczej jak bekajac,potrafi mi sie odbijac tak z 3 godziny ![]() to piecze i piecze,ssie ehhh a nie mam czasu narazie isc zrobic gastroskopi,w wakacje sie zmobilizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Może Kamiś masz refluks żołądkowy , moj wujek ma cos takiego
ale on ma zoladkowo-przelykowy i tez go piecze i odbija sie i wogole nooo idz idz na badania, z tym nie ma zartow a ja jak narazie odpukac czuje sie dobrze, omijajac moją nerwicę ![]()
#2713 |
Zakorzenienie
|
kurcze parvaa powinnaś isc chyba do tego lekaza troche wczesniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Co będzie to będzie, tylko już nie mogę słuchać mojego tż-ta co powtarza, że i tak nie zdam, a widział chyba ze 3 razy jak jechałam po prostej i było ok ;/ A w niedziele pewnie znowu będzie to powtarzał :/ Ostatnio mu powiedziałam, że jak będzie tak mówił to odłożę słuchawkę bo nie mam zamiaru go słuchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
Moze i powinnam ale nie mam czasu zeby isc teraz
![]() ostatnio jak bylam u ortopedy to siedzialam 3 h w poczekalni wiec narazie sie pomecze mam ochote na tosta i tak zastanawiam sie czy robic czy nie a moze zjem loda hehe ale mam dylematy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Magda, kupili?
![]() Ewesko, czemu on tak mówi? Nie radzisz sobie za kierownicą? A gdzie wsparcie?:/ Aga, lepsze japonki niż kapcie ![]() Parvaa, musisz koniecznie iść.
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie za TZ wkurzał, ajk miałam meic wyniki wczoraj z ostatniego egzaminu i obiecałam, ze zadzwonie i powiem mu. a ten w tym czasie 4 dzwonil, czy juz mam wyniki wrrr myslałam, ze go strzele ![]() Cytat:
![]() powiedzieli, ze jak sie obroni (mgr) to pomyslą ![]() edit: a ja tak jak obiecałam dzis kreciłam 30 min hula-hopem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Zawsze jak jezdziłam z instruktorem to mówił, że bardzo dobrze sobie radzę i sam był w szoku, że oblałam egzamin :/ On się spodziewał, że zdam za pierwszym razem. Jak mówiłam to tż-towi to mi mówił, że każdy instruktor tak mówi :/ A ja że nie bo jakbym robiła błędy to by mi je wytykał, żebym wiedziała co robie zle i żebym tych błędów nie powtarzała. Dla niego to ja powinnam juz śmigać autkiem bez żadnego problemu to by było ok :/ Ach szkoda gadać :/ Powiedział, że pewnie we wtorek i tak dostanie sms-a ode mnie, że oblałam:/ Ładne mi pocieszenie i wsparcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
ewesko wydaje mi się, ze jakby ci nie szło, to instruktor by ci o tym powiedział i zaproponowal dodatkowe lekcje (mojej kolezance tak zrobił i miała 2 godzinki na placyku worda
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Zawsze jak coś zle zrobiłam to kazał mi powtarzać, aż zrobię to dobrze i sie nauczę. Ja uważam że jezdziłam nawet dobrze ![]() edit: A tym gadaniem tz-ta to ja juz przestałam sie przejmować, jeszcze mu pokażę ![]() ![]() edit2: Hehehe a instruktor mnie ostrzegał, żeby nie jezdzić z rodzina to znaczy nie uczyć się bo przeważnie potrafią tylko krytykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
to tak samo jak moja mama z tata nie lubi jechac. bo on ją krytykuje hehe tzn. co tak blisko jedziesz, co tak nerwowo szok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
BAN stały
|
Cytat:
odezwala sie ta **************** ![]() a sama 3 razy lepsza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z ciebie sie dziewczyny zbijaly a ty i tak swoje ![]() nie bede sie wypowiadala ostrzej bo szkoda karniakow przez taka jak ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
BAN stały
|
bo tak mialo byc
![]() i nie wytyka sie drugiemu co samej sie pisze nie wiedzialas o tym? |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Laura myslec o kazdym można sobie co sie chce. ale ja przynajmiej wprost nie mowiłam o nikim że ma "brzydka paszczę" itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
BAN stały
|
co ty sie dziewczyno czepiasz ze pisze o czyjejs paszczy
paszcza- w znaczeniu zartobliwym byla i nie pisalam ze ktos ma brzydka paszcze tylko ze pewnie modelki nie maja pieknych paszczy takich jak z makijazem- no ale bez przesady nie mialas sie czego doczepic tylko swiata modelek?hahaha magda boze masz chyba 24 lata a piszesz jakbys miala o polowe mniej ![]() i nie zaprzeczaj ze nie pisalas tego co ty mi wyzej wytknelas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak bo o tym, ze wprost Zabe obrazałas pisząc, ze jest podobna do Chopina to juz nie wspomne hehe ![]() ale o tym wiedza wszyscy, zreszta nawet wtedy kilka osób dało ci ostrzezenia , co skutkowało juz 2 razy banem ![]() Laura nigdy nikomu nie napisałam, ze jest brzydki itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.