|
|
#2701 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
bearshare
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja się w tych torrentach nie moge połapać
|
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
ja też, od tego mam brata
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
też na początku nie mogłam, ale to prosta sprawa
nauczysz sie
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam od TŻta
![]() Nadrabialam wszystko na bieżąco ale cos malo naspamowalyscie Pogoda u nas taka sobie, troche popadalo, pogrzmialo ale juz sloneczko wyszlo i jest okej ![]() A co do programow do sciagania plikow to do muzyki mam Bearshare i LimeVire (baaaaardzo szybko sciaga piosenki ![]() Jak sciagam bearsharem filmy to czesto co innego sie sciaga niz mialo byc wiec nie lubie tego programu do filmow :/ |
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziouszki!
ja tylko na chwilkę się zameldować... ale jestem zmęczona po robocie ![]() miałam robić z moim chłopakiem, a nas wywalili i ja robię na rano, a on na popołudnie i calutki tydzień się nie będziemy widzieć dlatego zaraz do mnie przyjeżdża... poczytam wieczorkiem co tutaj wypisujecie!
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szybko na chwile wpadłam do was
![]() wlasnie wrocilam bo bylam jeszcze u kumpeli posiedziec. a wiecie co wam powiem: nie ma mojej parasolki ![]() w sumie nie mojej tylko taty ![]() on nie wie, ze ja ją wczoraj wziełam i nie powiem mu jak będzie szukał, bo troche kasy za nią dał a ja w pijacko-piłkarskim szale ją zgubiłam ![]() ktoś jest w ogóle chamski i mi ją ukradł - tylko to sie mogło z nią stać bo jak obsługa sprzątała to niby jej nie znalazła tam gdzie ją zostawiłam ![]() ![]() wiecie co - chyba ide na te finanse i rachunkowość ;x Nija no widze, ze coraz wiecej z nas chce zdradzac histe i wos ![]() ![]() dzisiaj się też dowiedziałam na co jest chora moja kumpela z klasy. tzn przed maturami to wyszło ale ona nie chciała za bardzo mówić a nikt z nas nie naciskał. a dzisiaj się dowiedziałam, że ma tętniaka... straszne są te wszystkie choroby, kazdego może to spotkać... (tfu tfu) ![]() dobra lece sie tylko przebrac bo sie okazało, ze zaraz po mnie dziewczyny przyjadą i jedziemy do jednej posiedzieć a pozniej moze jednak zostane u jednej i obejrzymy sobie jakieś filmy - wiec wróce poznooooo ![]() a i tak najlepsza jest moja mama, która dzisiaj rozmawiając z mamą mojej przyjaciółki (pracują razem w szpitalu) dogadały się, że ja i moja przyj. polecimy sobie razem np do egiptu czy gdzie tam bedziemy chciały mamy sobie zabrać jeszcze kogoś jak ktoś chce lecieć i sruuuu lecieć heheciekawe czy coś z tego wyjdzie. na razie musze troche ponad tydzień poczekać bo ona jutro leci z mamą na wyspy kanaryjskie ale zobaczymy zobaczymy ![]() miłego popołudnia
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam w antykwariacie i zostawiłam troche książek, zapłacili mi od ręki 63 zł. Troche mało no ale kasa jest od ręki a jakbym zostawiła w komis to nie mam pewności czy wszystkie zostaną sprzedane
przy okazji byłam w sklepie z koralikami i kupiłam materiały na 2 pary kolczyków
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Hula to potem pokaż swoje dzieła
![]() a tu coś o nas chyba : 'I ja na społecznościach spotkałam się z takim - przepraszam za określenie - chamstwem, że odechciało mi się. Konkretnie w wątku dla maturzystek - bo nie siedziałam tam od września tylko napisałam w marcu, że chcę się przyłączyć, a one naskoczyły na mnie że dopiero o maturze myślę itd (ich zdaniem przyłączenie się do wątku oznaczało rozpoczęcie nauki chyba ) Ogólnie niemiła atmosfera dla "nowych"... 'weszlam na pierwsza strone jakiegoś wątku (coś dla nowych czy jakoś tak.) i zaraz 3 czy 4 wpis i tu o nas taka miła informacja ![]() lece
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
zetka to my juz jesteśmy sławne
|
|
|
|
#2711 |
|
Adwokat diabła
|
Zetka, straszne =]
kurcze widzicie jakie to my złe i nie dobre jesteśmy.. strach się bać.. kurcze, my się jeszcze nie pozabijałyśmy ![]() musimy się koffać
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Oj łobuzy, łobuzy. Jakie niemiłe i w ogóle!
![]() Ja do ściągania używam Bearshare, ale jak już pisała pretty, niestety często ściąga się coś zupełnie innego albo pisze, że brak kodeków. A w torrentach niestety nie mogę się zorientować co i jak Wróciłam właśnie z siłowni i padam po prostu! nie mam siły stać na nogach ![]() A co do biżuterii, to ja tyż sama robię. Kiedyś nawet sprzedawałam i nie powiem, jakoś szło. Ale teraz generalnie robię już tylko dla siebie. |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka, a ja kojarze ta dziewczyne co to napisala
kjarze ja z watkow o facetow, opieprzamy czasem dziewczyny, ktore toleruja takich chamopw i chamskie zachowanie i mowilam im zeby sie nie przjemwoaly i ona sie tam udziela ale taka mila dziewczyna [ze stanowczymi pogladami ]ale stad jej nie pameitam bo wtedy duuuuuuuuuuzo ludziow bylo ;x a ja sie jaram meczem portugalia-niemcy i sie jaram studiami [oby oby!] ;x Zetka, ja tez chce tyle kasy zeby sobie tak jezdzic; ( ;p w ogole dawno nie bylo Wen u nas :|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Vill ja tez dzis sie jakos tak studiami jaram
szukalam jakiegos fajnego mieszkanka ale nie ma jeszcze duzo fajnych ofert no coz w polowie lipca pojade do Gdanska to obadam czy duzo tego w gazecie ich jest ![]() Zarejestrowalam sie wkoncu na uczelnie w tym tygodniu chyba jeszcze wplace im za dwa kierunki i pozostanie mi czekac do 1 lipca na zapisanie sie na moje kierunki i 14 lipca wielki dzien Zetko fajnie Ci ze masz mozliwosc podrozowania ja bym na Twoim miejscu korzystala skoro to nie jest dla Twoich rodzicow problem finansowy a tym bardziej ze z kumpela
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
dubel ; (
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-06-17 o 20:53 Powód: przepraszam ale to nie moja wina ; * |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() Ktos mnie jeszcze pamieta? Vill, nie bylo mnie dluugo, bo bylam w Rzymie ![]() Padnieta jestem
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
wen a juz wrocilas z rzymu?
czy do neta tam weszlas? ![]() Jak juz wrocilas to pisz jak tam bylo, jak pogoda i ogolem jak spedzalas czas |
|
|
|
#2719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja padam.. a pracuje caly tydzien.. aaaaaaaaa. ale zrobilam sobie chociaz ladne zdjecia u fotografa.. tzn moga byc:P ladniejsze niz do dowodu, ale ja bym zrobila ladniejsze:P |
||||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Wen, a boooo zapomnialaaaam
widzisz ja pamietalam ;x a ja kase chyba bede dawac jak juz bede znac wyniki... bo nie moge wybrac kierunku bez wynikow [na UE]
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak bede miec 160/200 to skladam tylko na 1 ![]() [miedzynarodowe stosunki gospodarcze ;x] lele z historia mozna startowac na ekonomie ; ) baaa nawet z polskim gdzieniegdzie ![]() [tak jak ja moglabym na dziennikarstwo z matma na UWr
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
zmeczona
Vill, wie wiem, ze pamietalas ![]() ![]() A Rzym? Piekny i gorocy. Schodzilam sie za wszystkie czasy- dziennie conajmniej 15km robilismy. Po wyjsciu z lotniska dalo sie odczuc wilgoc w powietrzu, ale potem czlowiek sie przyzwyczaja. Mieszkalismy w hotelu 15min. spacerkiem od Colloseum- nieziemskie wrazenie robi w srodku, na zewnatrz tez zreszta. W ogole sie zdziwilam, bo stoi ono przy ruchliwej drodze. Najlepsze miejsce na ogladanie zachodu slonca ![]() Takze w okolice colloseum chodzilismy codziennie. Bylismy tez w Muzeach Watykanskich Cos ogromnego i swietnego ![]() Jest jedna sala z tkanymi obrazami i jeden z nich przedstawia Jezusa, ktory oddaje wrazenie, jakby sie na nas patrzy przy przechodzeniu obok niego Pelno pieknych freskow itp. ![]() Bazylika sw. Piotra to dopiero kolos! Chcialam isc na gore, bo mozna, ale Tz zle sie czul, wiec dalismy sobie spokoj. Oczywiscie 'pomacalam' sw. Piotra po stopie ![]() W ogole cala bazylika jest piekna i Pieta!!! Zawsze chcialam ja zobaczyc Robi wrazenie.Bylam na grobie naszego Papy i duuzo ludzi plakalo- mi tez smutno bylo. A i Benedykta nie lubie! Pojechalismy w niedziele na Plac sw. Piotra i byl poza Rzymem ![]() Takze pasuje do mnie powiedzenie 'Byc w Rzymie i papieza nie widziec' Ale przynajmniej mam powod by tam wrocic. I bylismy w Muzeum Kapitolinskim- przeswietne, najlepsze w jakim bylam! Widzelimy meduze, popiersia najslawniejszych filozofow, wilczyce Remusa i Romulusa- robi wrazenie ; ) No i posagi bogow ![]() Hiszpanskie schody tez widzialam, ale w kosciol, ktory jest na szycie wjechala jakas Brytyjka i jest w renowacji ![]() Wiele rzecyz jeszcze widzialam, ale jestem padnieta wiec powypadalo mi z glowy. W ogole caly Rzym jest zabytkowy i mozna gadac i gadac... Kazddemu miejscu mozna zrobic zdjecie- doslownie. Inne wnioski: Jedzenie(sery!!!) i lody pyszne, Wlosi w ogole nie zatrzymuja sie na czerwonym, parkuja na srodku ulicy (mam zdjecie) i maja dziwny akcent, ale sa bardzo mili ![]() W ogole codziennie zachodzilismy do sklepu pewnego Pakistanczyka i codzennie nam mowil 'see you tomorrow', bo wiedzial, ze przyjdziemy i wczoraj tez to powiedzial, a my na to, ze wracamy do domu, takze sie z nami pozegnal ladne, poprzez uscisniecie dloni ![]() Takze jedzcie do Rzymu! A Tz planuje wyjazd do Lwowa Mam dosc latania :/
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leluśka mi powiedziała i tak zrobiłam i zeszło ![]() hmmm jak chce sie dostać hehetzn ogólnie można bo moja kumpela zmieniła zdanie i jednak idzie na coś innego niż prawo (no ale jak się zdaje 5 rozsz przedmiotów to sobie można wybierać;P) a ja sie wybieram do wyższej szkoły (jesli sie na to zdecyduje w koncu;p) bo chyba nigdzie indziej nie moge na uniwersytet z takimi przedmiotami. chociaz jeszcze popatrze sobie ![]() a ponoć wyższa szkoła bankowa nie jest zła więc kto wie ![]() przeżycia niezłe ![]() a co do lwowa <--- tam to dopiero jest kosmos ![]() na ulicach to chyba żaden porządek nie panuje i każdy jedzie jak chce ![]() jedna z najlepszych kawiarnii przy centrum mieści się w jakimś podwórku a wysoko nad tobą ludzie między dwoma domami mają linki i zmieniają pranie kiedy sobie pijesz kawke
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym gdzieś pojechać, coś zwiedzić
Grecja, Hiszpania, Rzym, czemu to jest poza moim zasięgiem ![]() wen zazdroszczę buuuuuuChyba sobie obejrzę mecz Holandia - Rumunia i tak nie mam co robić ![]() No to od 1 lipca pracuję w spożywczaku, a pod koniec czerwca mam się zgłosić i dowiem się więcej o tej pracy
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na chwile i znikam
![]() zrobiłam sobie kolczyki ale jutro wkleje fotki ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wygrzebalam patricka nuo i jego niebieskie oczy <3
przypomina mi niemeicka wymiane bo w niemczech tam samych takich facetow widzialam ![]() ajjjjjjjjjjjjjjjj moze tak trafilam bo niemcy niby brzydcy, a ja widzialam samich..... boskich!!! ;x
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
na wyższe szkoły to się rejestrujesz i potem nie możesz się wycofać ![]() ja nic nie czaje ale chyba na tej niby mojej to nieee... ale beznadzieja.. ![]() DsC a Ty miałaś iść do jakiejś wyższej nie wybrałaś już coś?
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

ja tylko na chwilkę się zameldować... ale jestem zmęczona po robocie 
dlatego zaraz do mnie przyjeżdża... poczytam wieczorkiem co tutaj wypisujecie! 

ja bym na Twoim miejscu korzystala skoro to nie jest dla Twoich rodzicow problem finansowy