![]() |
#2701 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
bearshare ![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
tylko ja się w tych torrentach nie moge połapać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
ja też, od tego mam brata
![]()
#2704 |
Zadomowienie
|
też na początku nie mogłam, ale to prosta sprawa
![]() ![]()
#2705 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam od TŻta
![]() Nadrabialam wszystko na bieżąco ale cos malo naspamowalyscie ![]() Pogoda u nas taka sobie, troche popadalo, pogrzmialo ale juz sloneczko wyszlo i jest okej ![]() A co do programow do sciagania plikow to do muzyki mam Bearshare i LimeVire (baaaaardzo szybko sciaga piosenki ![]() ![]() Jak sciagam bearsharem filmy to czesto co innego sie sciaga niz mialo byc wiec nie lubie tego programu do filmow :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
hej dziouszki!
![]() ![]() miałam robić z moim chłopakiem, a nas wywalili i ja robię na rano, a on na popołudnie i calutki tydzień się nie będziemy widzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
a ja szybko na chwile wpadłam do was
![]() wlasnie wrocilam bo bylam jeszcze u kumpeli posiedziec. a wiecie co wam powiem: nie ma mojej parasolki ![]() w sumie nie mojej tylko taty ![]() on nie wie, ze ja ją wczoraj wziełam i nie powiem mu jak będzie szukał, bo troche kasy za nią dał a ja w pijacko-piłkarskim szale ją zgubiłam ![]() ![]() ktoś jest w ogóle chamski i mi ją ukradł - tylko to sie mogło z nią stać bo jak obsługa sprzątała to niby jej nie znalazła tam gdzie ją zostawiłam ![]() ![]() wiecie co - chyba ide na te finanse i rachunkowość ;x Nija no widze, ze coraz wiecej z nas chce zdradzac histe i wos ![]() ![]() dzisiaj się też dowiedziałam na co jest chora moja kumpela z klasy. tzn przed maturami to wyszło ale ona nie chciała za bardzo mówić a nikt z nas nie naciskał. a dzisiaj się dowiedziałam, że ma tętniaka... straszne są te wszystkie choroby, kazdego może to spotkać... (tfu tfu) ![]() dobra lece sie tylko przebrac bo sie okazało, ze zaraz po mnie dziewczyny przyjadą i jedziemy do jednej posiedzieć a pozniej moze jednak zostane u jednej i obejrzymy sobie jakieś filmy - wiec wróce poznooooo ![]() a i tak najlepsza jest moja mama, która dzisiaj rozmawiając z mamą mojej przyjaciółki (pracują razem w szpitalu) dogadały się, że ja i moja przyj. polecimy sobie razem np do egiptu czy gdzie tam bedziemy chciały ![]() mamy sobie zabrać jeszcze kogoś jak ktoś chce lecieć i sruuuu lecieć ![]() ciekawe czy coś z tego wyjdzie. na razie musze troche ponad tydzień poczekać bo ona jutro leci z mamą na wyspy kanaryjskie ![]() ale zobaczymy zobaczymy ![]() miłego popołudnia ![]()
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam w antykwariacie i zostawiłam troche książek, zapłacili mi od ręki 63 zł. Troche mało no ale kasa jest od ręki a jakbym zostawiła w komis to nie mam pewności czy wszystkie zostaną sprzedane
przy okazji byłam w sklepie z koralikami i kupiłam materiały na 2 pary kolczyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Hula to potem pokaż swoje dzieła
![]() a tu coś o nas chyba : 'I ja ![]() ![]() weszlam na pierwsza strone jakiegoś wątku (coś dla nowych czy jakoś tak.) i zaraz 3 czy 4 wpis i tu o nas taka miła informacja ![]() ![]() lece ![]()
#2710 |
Zakorzenienie
|
zetka to my juz jesteśmy sławne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Adwokat diabła
|
Zetka, straszne =]
kurcze widzicie jakie to my złe i nie dobre jesteśmy.. strach się bać.. kurcze, my się jeszcze nie pozabijałyśmy ![]() musimy się koffać ![]()
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Oj łobuzy, łobuzy. Jakie niemiłe i w ogóle!
![]() Ja do ściągania używam Bearshare, ale jak już pisała pretty, niestety często ściąga się coś zupełnie innego albo pisze, że brak kodeków. A w torrentach niestety nie mogę się zorientować co i jak Wróciłam właśnie z siłowni i padam po prostu! nie mam siły stać na nogach ![]() A co do biżuterii, to ja tyż sama robię. Kiedyś nawet sprzedawałam i nie powiem, jakoś szło. Ale teraz generalnie robię już tylko dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Zetka, a ja kojarze ta dziewczyne co to napisala
kjarze ja z watkow o facetow, opieprzamy czasem dziewczyny, ktore toleruja takich chamopw i chamskie zachowanie i mowilam im zeby sie nie przjemwoaly i ona sie tam udziela ale taka mila dziewczyna [ze stanowczymi pogladami ![]() ale stad jej nie pameitam bo wtedy duuuuuuuuuuzo ludziow bylo ;x a ja sie jaram meczem portugalia-niemcy i sie jaram studiami [oby oby!] ;x Zetka, ja tez chce tyle kasy zeby sobie tak jezdzic; ( ;p w ogole dawno nie bylo Wen u nas :|
#2714 |
Zakorzenienie
|
Vill ja tez dzis sie jakos tak studiami jaram
![]() ![]() ![]() Zarejestrowalam sie wkoncu na uczelnie ![]() ![]() Zetko fajnie Ci ze masz mozliwosc podrozowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
dubel ; (
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-06-17 o 19:53 Powód: przepraszam ale to nie moja wina ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() Ktos mnie jeszcze pamieta? Vill, nie bylo mnie dluugo, bo bylam w Rzymie ![]() Padnieta jestem ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
wen a juz wrocilas z rzymu?
![]() ![]() Jak juz wrocilas to pisz jak tam bylo, jak pogoda i ogolem jak spedzalas czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja padam.. a pracuje caly tydzien.. aaaaaaaaa. ale zrobilam sobie chociaz ladne zdjecia u fotografa.. tzn moga byc:P ladniejsze niz do dowodu, ale ja bym zrobila ladniejsze:P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Wen, a boooo zapomnialaaaam
widzisz ja pamietalam ;x a ja kase chyba bede dawac jak juz bede znac wyniki... bo nie moge wybrac kierunku bez wynikow [na UE]
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak bede miec 160/200 to skladam tylko na 1 ![]() [miedzynarodowe stosunki gospodarcze ;x] lele z historia mozna startowac na ekonomie ; ) baaa nawet z polskim gdzieniegdzie ![]() [tak jak ja moglabym na dziennikarstwo z matma na UWr ![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
zmeczona
Vill, wie wiem, ze pamietalas ![]() ![]() A Rzym? Piekny i gorocy. Schodzilam sie za wszystkie czasy- dziennie conajmniej 15km robilismy. Po wyjsciu z lotniska dalo sie odczuc wilgoc w powietrzu, ale potem czlowiek sie przyzwyczaja. Mieszkalismy w hotelu 15min. spacerkiem od Colloseum- nieziemskie wrazenie robi w srodku, na zewnatrz tez zreszta. W ogole sie zdziwilam, bo stoi ono przy ruchliwej drodze. Najlepsze miejsce na ogladanie zachodu slonca ![]() Takze w okolice colloseum chodzilismy codziennie. Bylismy tez w Muzeach Watykanskich ![]() Cos ogromnego i swietnego ![]() Jest jedna sala z tkanymi obrazami i jeden z nich przedstawia Jezusa, ktory oddaje wrazenie, jakby sie na nas patrzy przy przechodzeniu obok niego ![]() Pelno pieknych freskow itp. ![]() Bazylika sw. Piotra to dopiero kolos! Chcialam isc na gore, bo mozna, ale Tz zle sie czul, wiec dalismy sobie spokoj. Oczywiscie 'pomacalam' sw. Piotra po stopie ![]() W ogole cala bazylika jest piekna i Pieta!!! Zawsze chcialam ja zobaczyc ![]() Bylam na grobie naszego Papy i duuzo ludzi plakalo- mi tez smutno bylo. A i Benedykta nie lubie! Pojechalismy w niedziele na Plac sw. Piotra i byl poza Rzymem ![]() Takze pasuje do mnie powiedzenie 'Byc w Rzymie i papieza nie widziec' Ale przynajmniej mam powod by tam wrocic. I bylismy w Muzeum Kapitolinskim- przeswietne, najlepsze w jakim bylam! ![]() Widzelimy meduze, popiersia najslawniejszych filozofow, wilczyce Remusa i Romulusa- robi wrazenie ; ) No i posagi bogow ![]() Hiszpanskie schody tez widzialam, ale w kosciol, ktory jest na szycie wjechala jakas Brytyjka i jest w renowacji ![]() Wiele rzecyz jeszcze widzialam, ale jestem padnieta wiec powypadalo mi z glowy. W ogole caly Rzym jest zabytkowy i mozna gadac i gadac... Kazddemu miejscu mozna zrobic zdjecie- doslownie. Inne wnioski: Jedzenie(sery!!!) i lody pyszne, Wlosi w ogole nie zatrzymuja sie na czerwonym, parkuja na srodku ulicy (mam zdjecie) i maja dziwny akcent, ale sa bardzo mili ![]() W ogole codziennie zachodzilismy do sklepu pewnego Pakistanczyka i codzennie nam mowil 'see you tomorrow', bo wiedzial, ze przyjdziemy i wczoraj tez to powiedzial, a my na to, ze wracamy do domu, takze sie z nami pozegnal ladne, poprzez uscisniecie dloni ![]() Takze jedzcie do Rzymu! A Tz planuje wyjazd do Lwowa ![]() Mam dosc latania :/
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmmm jak chce sie dostać ![]() tzn ogólnie można bo moja kumpela zmieniła zdanie i jednak idzie na coś innego niż prawo (no ale jak się zdaje 5 rozsz przedmiotów to sobie można wybierać;P) a ja sie wybieram do wyższej szkoły (jesli sie na to zdecyduje w koncu;p) bo chyba nigdzie indziej nie moge na uniwersytet z takimi przedmiotami. chociaz jeszcze popatrze sobie ![]() a ponoć wyższa szkoła bankowa nie jest zła więc kto wie ![]() przeżycia niezłe ![]() a co do lwowa <--- tam to dopiero jest kosmos ![]() na ulicach to chyba żaden porządek nie panuje i każdy jedzie jak chce ![]() ![]() jedna z najlepszych kawiarnii przy centrum mieści się w jakimś podwórku a wysoko nad tobą ludzie między dwoma domami mają linki i zmieniają pranie kiedy sobie pijesz kawke ![]()
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym gdzieś pojechać, coś zwiedzić
![]() Grecja, Hiszpania, Rzym, czemu to jest poza moim zasięgiem ![]() wen zazdroszczę ![]() Chyba sobie obejrzę mecz Holandia - Rumunia i tak nie mam co robić ![]() No to od 1 lipca pracuję w spożywczaku, a pod koniec czerwca mam się zgłosić i dowiem się więcej o tej pracy ![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
wpadam na chwile i znikam
![]() zrobiłam sobie kolczyki ale jutro wkleje fotki ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
a ja wygrzebalam patricka nuo i jego niebieskie oczy <3
przypomina mi niemeicka wymiane bo w niemczech tam samych takich facetow widzialam ![]() ajjjjjjjjjjjjjjjj moze tak trafilam bo niemcy niby brzydcy, a ja widzialam samich..... boskich!!! ;x
#2729 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() ja nic nie czaje ![]() ale chyba na tej niby mojej to nieee... ale beznadzieja.. ![]() DsC a Ty miałaś iść do jakiejś wyższej nie ![]()
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.