|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
widze ze moj post wzbudzil wiele emocji
a ja tez spadam bo nawet nie wiem czy mam cos na jutro zadane xdd
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez spadam, baj
|
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajna witaj spowrotem
![]() ![]() ![]() A ja już mam koniec lekcji i na pewno mi zazdrościcie, wiem ![]() W ogóle dzisiaj jakiś dzień downa mamy ^^ |
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
oO a ocb?
![]() bylo dzis w miarę lajtowo, miałam szczesliwy numerek spr. z chemii był łatwy a z angielskiego przelozyla na za tydzien...
|
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
Odezwać się miałam podobno
aaj, stęskniło mi się za Wami również oto jestem, wracam, nie wiem jak to będzie z moim udzielaniem się tutaj ale się postaram Witajcie ![]() To teraz tak ino roz :- Kto nowy? ![]() - Co tam się działo/dzieje u Was jak mnie nie było? ![]() - Ktoś się odłączył? ![]() - Co tam mi macie do powiedzenia, wstręciuchy? Opowiadać mi wszystko raz raz, bo jak mam się tu zapanoszyć od nowa to chcę wiedzieć co tam u Was słychanego ![]() Karolajna aż mi się cieplej na serduchu zrobiło I dziękuję Wam że pamiętałyście o starej babce Monice naprawdę bardzo mi miło wiedzieć, że jeszcze pare osób na świecie czasem mnie wspomina i tęskni pozdrawiam Was wszystkie, te które znam i te których jeszcze nie znam Nie pogniewacie się jak nie będę czytać tego co napisałyście jak mnie nie było?
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Przepraszam, że się wtrącam w Wasz prywatny wątek, ale mam ogromną prośbę
. Czy mogłybyście poświęcić chwilę i wypełnić krótką ankietę?? Interesują mnie opinie osób m.in. z Waszego rocznika Ankieta dotyczy wizerunku nauczyciela w oczach uczniów. Oto link pod którym jest dostępna: http://webankieta.pl/ankieta/w1hps51rflv6 Nie ukrywam, że liczę na pomoc i z góry dziękuję! |
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, widzisz, jakby Ciocia Ola zrobiła 'listę' bo się zdenerwowała
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post10401949 ![]()
|
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
Monikaaaaaa
Witaj spowrotem
|
|
|
|
#2711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() patologia, żal to malo powiedzianeHej Monika!! no pewnie, że się obrazimy, teraz musisz czytać cały wątek za karę, że sobie poszłaś od nas ![]() ![]() Czyli wszystko zaczyna wracać do normy.... ![]() Hah ja mam totalne zawiechy dzisiaj ;] w ogóle rano wparowałam, koleżanka poszła wylosowac na dzisiaj numerek nie, no i wychodzi z pokoju i mowi, że 15 to ja uchachana od razu, że mam szczęśliwy numerek. Zaczęłam skakać po korytarzu jak totalny debil w ogóle, aż nagle mnie coś tknęło... idę do koleżąnki, która jest przede mną w dzienniku i się pytam, jaki ma numer, a ona mówi, że 13... Czyli ja mam 14, czyli zrobiłam z siebie palanta i zaciaszałam z nie wiem czego :/ beznadzieja nie wiem, po co pisze ha komedia miałam test z Wosu a idziecie do skzoły jak 3 klasy mają próbny egzamin? my mamy tylko skrócone ;/ |
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nawet jeszcze nie wiem jak to jest z testami próbnymi :P
Ale u mnie też dzisiaj dzień downa. Szczególnie na wuefie. Tak to jest, jak się nauczycielowi nie chce nic robić i udaje, ze coś wypełnia w dzienniku... To wtedy cztery inteligentne zaczynają latać po sali z czterema cyckami z piłek albo wpadać na siebie. Alternatywnie robiłyśmy też wielbłąda ![]()
|
|
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Monika ;d ;**
ostatnio Cię podglądałam na nk ;d u mnie? nic nowego. właśnie wróciłam z meczu... wdupiłyśmy... jutro mamy zdjęcia robione( drużyny) żeby dać na stronke mts żory. powiedziałam trenerowi jak wygląda sytuacja z obozem. powiedział że musze jechać. powiedził że mnie wsadzi w pociąg 24 sierpnia i mama mnie odbierze z Katowic. jestem ciekawa czy to wypali ;d ale jeżeli tak to supeeeer ;d tylko czy moja mama się zgodzi, żebym sama jechała pociągiem, z nad morza na śląsk ? oł, musze z nią pogadać. |
|
|
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
Martynoooo. Wierze w Ciebie
|
|
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola, że Ci się chciało, lol
nawet dobre miejsce tam miałam jak to pocięta kurtka? w szkole Ci pocięły? ![]() Hania, Agata, Martyna witam Was ![]() ![]() ![]() Agatko a cóż to za szczęśliwy numerek, co daje? bo ja niezorientowana ![]() Hania u nas taki dzień downa mamy codziennie chyba Martynko ja też Cię podglądałam a z obozem wypali, jak babka Monika mówi że wypali to się babki słucha
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
pol - knapejszyn ;d mata - maciora biola - łysy gera - wiewióra hista - soszka fiza - nawiedzona wos - dżejdżej hehe ;d fajnie by było jak by wypaliło ;d my też mamy codziennie dzień downa. nawet jak ma się zły humor, to zara sie poprawia ;dd a szczęśliwy numerek to numerek z dziennika ( u mnie losowany codziennie) który uwalnia cię od pytania, zadania i niezapowiedzianych kartkówek. znaczy sie nie. nie jest losowany codziennie tylko w pon losują na cały tydzień ;d a testy, to są, ale my poprostu później do szkoły przychodzimy, na 10.35 Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2009-01-12 o 17:59 |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
W szkole, bo ejstem w takim konflikcie
ale niby sie rozwiązało ale z jedną z bara, ona coś drze się 'o moja najlepsza przyjaciolka idzie' itd. (kiedys sie przyjaznilysmy) No i zachodze do szatni, a tam pocięta kurtka, tzn zszyje to bo po szwie. Może ktoś się pociągnął po prostu, ale wątpie, bo te nitki tam są jakby nożycami przecięte, ale nie złapałam za rękę.Szczęśliwy numerek u mnie jest - zwalnia z odpytywania i z niezapowiedzianych kartkówek przygotowanych na ten dzień. Ja miałam raz, pamiętam, w dniu, kiedy miałam skrócone lekcje, do tego tylko trzy - godzina, matma, wf. Fajnie
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-12 o 18:03 |
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko. trzeba mieć tupet żeby coś takiego zrobić.
to dawno się pokłóciłyście? |
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm. My to raczej nauczycieli po nazwiskach
chociaż kilka przezwisk jest, ale to takie mało oryginalne - łysy, psychiczna itp. ![]() Eeee no u nas takiego czegoś nie ma, tego numerka pff... niesprawiedliwe Ola, ja bym im tak nie dała sobie pogrywać głupie małpy powiedziałaś mamie albo komuś? pfff żal, żaaaaaaal tych dziewuch ![]() Dobra dziewczynki ja się zwijam dużo nie pogadałam, wiem jak wrócę to niechże mnie ktoś w końcu zapyta co u mnie bo ja się chcę pochwalić kulturalnie
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Rok temu.
I o coś takiego, przez co to one powinny być 'te złe' ![]() Otóż jedna z moich bylych wspaniałych przyjaciółek gadała na osobę któa była w tedy i jest teraz moją prawie przyjaciółką. Ja nie mogłam tego znieść i tak wyszło. Potem Ta co gadała coś dla innych na mnie i tak jej się udało zbuntować całą klasę ![]() Monika, była sprawa u pedagoga, za groźby. Wiecie, w tedy, pierwsza klasa, to jak powiedział OSTR: 'mocny to ty jesteś ale tylko przez internet' ![]() Swoich sprawnie umiały załatwić, tylko wyzwać przez GG, to starsze, albo mocniejsze koleżanki nasyłały . Dobra, co u Ciebie?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-12 o 18:15 |
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
głupie. ja nie wiem jak można być tak psychicznym.
każdy ma prawo sam wybierać sobie znajomych i nikomu nic do tego. nie mają prawa kogoś źle nastawiać przeciwko tobie... co u Ciebie panno Moniko ? a w ogóle miałaś czasem ochote do nas napisać? |
|
|
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
Ludziee, jak tak można
swoje sprawy się załatwia między sobą, a jak ktoś jest tak ułomny żeby potrzebować obstawy i szeregu obrońców to ma naprawdę problem ze sobą bo z gorylem za plecami to kozak, ale sam to taki potulny i niewinny pieseczek że aż żal d..ę ściska. Ehh. Zbulwersowałam się ![]() Martyno, czasem miałam ochotę, ale czekałam aż mi przejdzie... Bo głupio by mi było tak się wpiepszać skoro powiedziałam że odchodzę. No ale skoro chciałyście (podobno) żebym wróciła... odzywam się chociaż dla tych paru osób które mnie tu chcą. Ktoś mnie tu nie chce to śmiało, odzywać się ![]() Olu, mi tam nic nie mówią, bo wiedzą że ile muszę to się uczę, a jak nie muszę się na żaden sprawdzian ani kartkówkę uczyć to sobie mogę siedzieć cóż to za prezentacja? ![]() Aż mi się dziwnie zrobiło że się tak narzucam z tym pytaniem co u mnie ![]() ajm soł in low, la la la laaa... zakochana jestem po prostu, szczęśliwie do granic i to jeszcze nie zgadniecie w kim
|
|
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde farciara ! ;d zakochana szczęśliwie. oj ja też chcę!!!
mnie nie wyżuca mama z powodu nauki, bo i tak wie że jak odejde od kompa to nie zaczne się uczyć. ale wyrzuca mnie jak chce na kompa ;d tak samo brat ;d normalnie wkurzają mnie wtedy... dzisiaj zaś gadaliśmy, zaś 'zarywał'... zaś jest źle... olasia ja tam przyjade i poukładam te kobiety wstrętne ;d |
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
Mooonikooo gadaj bo my wszystkie niecierpliwe i spragnione imformacji jesteśmy
![]() A u nas też jest szczęśliwy numerek. Ja w tym półroczu miałam 6 razy I nie żeby tylko raz na jednej lekcji się przydał, bo ja zawsze tak trafiam, że nie ma żadnych takich lekcji... ^^
|
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam ale na razie nie mam czasu przeczytac..ta 3 klasa mnie wykonczy
![]() zobaczylam tylko co napisala Olasia...to jakas porazka! wspolczuje, szczegolnie tego ze musisz sie zadawac z takimi ludzmi! ale teraz najwazniejsze: Monikaaaaa! boze bejbe! co slychac, co sie dzieje? moze jeszcze dzisiaj bd ale nie wiem, bo jutro pyta z waktu i pisze sprawdzian z calego semestru z bio
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

a z angielskiego przelozyla na za tydzien...

To teraz tak ino roz 

jak to pocięta kurtka? 

No i zachodze do szatni, a tam pocięta kurtka, tzn zszyje to bo po szwie. Może ktoś się pociągnął po prostu, ale wątpie, bo te nitki tam są jakby nożycami przecięte, ale nie złapałam za rękę.
pff... niesprawiedliwe