|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Papierosy pale okazyjnie (naprawde okazyjnie
), wiec juz od jednego jest mi taaak blogo, lubie to uczucie.Kawy nie pije, gdybym ja wypila po nieprzespanej nocy zamiast pobudzenia mialabym tylko mdlosci. Ja mam wczesnie rano niskie cisnienie. Dlatego lubie sie wysypiac i wstawac pozno
|
|
|
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy... |
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
C do tętna to przyzwyczaiłam się, ważne że nie mdleje [już ]do tego idzie przywyknąć, no cóż może to nie jest zbyt rozsądne podejście...
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dobrze spie, tylko lubie pooozno sie klasc i pozno wstawac. Takim juz jestem nocnym markiem
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ciśnienia i tętna,to nie paliłam,nie palę,kawy nie piłam i nie piję,a i bez tego miałam jazdy
|
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? bo ja czesto mam i sie dziwilam wlasnie bo nigdy mi sie to nie zdarzało wczesniej. A cos o tym wspominalas?
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się, Znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdziwie się zaczęło, Nie skończyłoby się. Skończyło się, bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna Nigdy się nie kończy... |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
HMMM czyli musze sie z tym pogodzic
z tym tetnem...upierdliwe to tetno za pierwszym razem jak mialam depresje i brałam tabletki to czułam sie super tylko nie pamietam po jakim czasie to było a teraz tak nie do konca przez ten pluls...poczekam jeszcze bo co mi pozostało.wczoraj napalilam sie jak pocztałam troche w necie na wizyte u homeopaty musze pogadac z moim lekarzem.-podobno leki działaja po 2 tyg no i zawsze natura a samopoczucie swietne co wy na to![]() szukam wszelkich opcji aby wyjsc z tej choroby i zeby juz nigdy nie wrócila.dlaczego niektórzy zapadaja tak łatwo na depresje? to pytanie mnie trapi czy mamy cos w genach? moja znajoma ,która odstawiła leki juz po 2-3 tyg zaczeła czuc sie zle -no niestety a juz myslałam,ze jej sie uda bez leków. |
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj orgaznim sie buntuje przeciw wczesnemu wstawaniu albo cos Cisnienie mam za niskie albo ok 120/80. Mam nadzieje, ze tak zostanie i nadcisnienie mi nie grozi. Za to tetno mialam dosc wysokie jak chodzilam taka rozdrazniona i poddernerwowana, teraz jest juz ok Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-03 o 00:12 |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
miałam 7 zagrożeń [nie licząc I semstru] i zdałam wszystko!
głupio przyznać ale w domu nie bardzo interesowali się tym więc pisze tutaj.
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]() teraz odpoczywaj
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]()
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
kiniak,ja również gratuluję
trzeba to opić..
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Lenko
Tzreba opić ale chyba za ładne oczy bo nawet pieniędzy na jedno piwo nie mam, tak się spłukałam
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
kiniaczekgratulacje wielkie mega wielkie
![]()
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Coś przycichł ten wątek, co u Was słychać ? Pozdrawiam.
Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2009-06-05 o 21:11 |
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któras z Was bierze witaminę Q10'' ?
Mam pewną rewelacje na jej temat
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
qoenzym q10
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pierwszy raz poczułam szczęście. Teraz, przed chwilą. Mogłabym się przyzwyczaić do takiego życia bez autodestrukcji.
Nie biorę już leków i wiecie co? To wcale nie jest takie straszne zaczynam powoli czuć emocje, nie wiem jak to opisać ale przez leki troche mi to zgasło,ee i tak pewnie nie wiecie o czym tu pisze, nie umiem tłumaczyć
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy któras z was stosowała ekstraty BACHA ![]() zamówilam sobie i wczoraj otrzymałam paczke ale narazie nie stosowałam poniewaz nie było potrzeby-krople sa zrobione na zyczenie z 3 składnikow ,które sa odpowiednie na moj stan czyli lęki,obawy itp. |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ktory to juz dzień doła
Siedze i ryczę-codziennie. Nasiliły mi się objawy somatyczne, serce albo wali, albo zwalnia tak jakby się mialo zatrzymać. Jak szybko bije, to ból w klatce i zaraz sie boje ze zejde na zawał.
![]() Edytowane przez mysza007 Czas edycji: 2009-06-07 o 20:46 |
|
|
|
#2726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JEAN CARPER NA serce polecam qoenzym q10-rewelacja + wit c [dawka wit C powinna wynosic od 500 do 1000mi na dobe] na uspokojenie kozłek lekarski do picia kwasy omega 3 to podstawa oraz magnez z potasem jezeli bedziesz brala je systematycznie to juz po tygodniu lub dwóch bedzie poprawa! na depresje dziurawiec w tabletkach zaraz idz do apteki i spróbuj ... Edytowane przez krolowaa Czas edycji: 2009-06-08 o 15:15 |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzie się załamać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
mysza psychiuatra i dobre leki
i korzystaj z zycia plus terapia ind. |
|
|
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ważna kwestią w chorobie jest zmiana nastawienia i myslenia.... to co nas doprowadza do choroby trzeba zmienic ,mniej stresów a tak najprosciej ujmując trzeba inaczej reagowac na sytuacje stresowe. ja własnie zmieniam swoje nastawienie do życia to nie jest takie trudne. nie ma rzeczy niemozliwych ! jestem w trakcie czytania ksiazki na temat psychoterapii i juz mnie wciągnęła bardzo przydatne rzeczy tam piszą.
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Brook no właśnie jutro mam wizytę u psychiatry. Cholernie boję się tych leków, ale nie mam wyjścia.
No i kontynuuję ciągle terapię ind. ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

bede sie lepiej czuła

choruje na nerwice lękową od ponad roku. Z poczatku myslalam ze to tlyko zle samopoczucie. Ale zaniepokoilam sie kiedy dzien w dzien przez rok fatalnie sie czulam. Pozniej mialam rozne dziwne ataki- zaslabniecia, kołotania serwca, skoki cisnienia, mdlosci itd itp. I tak w internecie wpisujac objawy natknelam sie na temat nerwicy. Wyniki badan mialam ok wiec w koncu dopuscilam do siebie mysl ze to jednak moze miec podloze psychiczne (moj internista o tym wspominal ale ja nie moglam w to uwierzyc bo wydawalo mi sie ze takie osoby jak ja- wesole kontaktowe, wyluzowane nigdy cos takiego nie spotka). No i w koncu nie mogac wytrzymac tego postanowilam isc do psychiatry. Dostalam Citabax 20mg. I po okolo 2 tyg moj stan sie znacznie poprawil. Lekarz mowi ze powinnam brac te tabletki conajmniej przez pol roku. Zauwaxylam ostatnio ze majac przerwe kilkudniowa(skonczylo mi sie opakowanie) choroba szybko powrocila... i boje sie ze te tabletki bede musiala łykacv caly czas :/ mam tez wizyte u psychologa umowiona ale jakos nie moge sie przełamac... wydaje mi sie ze mimo to ze ludzie bardziej negatywniej oceniaja wizyte u psychiatry to jakos łatwiej tam isc- biore tabletki i tyle. A u psychologa trzeba mowic o najitymniejszych sferach swojego zycia, bardzo sie uzewnetrzniac obcej osobie i jakos nie bardzo to widze
Adaś
), wiec juz od jednego jest mi taaak blogo, lubie to uczucie.

musze pogadac z moim lekarzem.-podobno leki działaja po 2 tyg no i zawsze natura a samopoczucie swietne co wy na to

Siedze i ryczę-codziennie. Nasiliły mi się objawy somatyczne, serce albo wali, albo zwalnia tak jakby się mialo zatrzymać. Jak szybko bije, to ból w klatce i zaraz sie boje ze zejde na zawał.