Scent Bar V - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-03, 14:18   #2701
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ałć!
Faktycznie pechowy początek dnia...

Z tymi piszczelami to masakra jest. Ja też zwykle mam je obrypane.
Chodzenia w kozakach nie polecam, ale może zakolanka? Albo wysokie glany?
Sabbath! Właśnie sobie wyobraziłam siebie w glanach i normalnie chichoczę przed komputerem

A serio to mam nadzieję, że dzisiejsza akcja pociągowa juz długo się nie powtórzy...
Stary 2008-09-03, 14:27   #2702
_kapryska_
JESTEM ONA

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ponieważ rzeczywiście jestem w pracy, a apteczkę służbową o kant można potłuc, przemyłam sobie skaleczenia micelem Biodermy (miniaturkę, na szczęście, noszę w kosmetyczce), przykleiłam na wierzch chusteczkę higieniczną (plater przecieka ) i żyję
Dzielna kobieto...musi byc dobrze
Estetyka estetyką , tak nisko M nie będzie patrzył

edit: dzięki ,że jesteś

.

Edytowane przez _kapryska_
Czas edycji: 2008-09-03 o 15:29
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 15:45   #2703
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Madziczko, polecam ten sam tusz, co Tymena jest świetny i za małe pieniądze

Z kolei odradzam kupno tuszy Lancome, miałam kilka i każdy z nich po 3 tygodniach wysychał i strasznie kruszył się na rzęsach

Contax, dziękuję Czy on pogrubia tak samo jak np 200 Calorie? (jeżeli możesz porównać) Czy może dodatkowo wydłuża (bo na wydłużeniu też mi zależy - mam strasznie krótkie i gęste rzęsy) i dodatkowo rozczesuje?

Tusze z Lancome'a (miałam do czynienia z Hypnose i Fatale) dawały na moich rzęsach efekt gumowych i posklejanych owadzich nóżek, choćbym nie wiadomo, jak się starała

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 15:51   #2704
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Kurrr... nie trafiłam dzisiaj w pociąg, i zawisłam pomiędzy schodkami wejściowymi a peronem nic mi nie jest, mam tylko pokaleczone i poobtłukiwane piszczele, ale jak na rozpoczęcie dnia to mało przyjemne....

Bo jest środa, najokropniejszy dzień tygodnia...

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zabieram się chyba powoli za uzupełnianie recenzji na KWC. Uzbierało się w torebce 184 kosmetyków do ocenienia, miałam też zgłosić dziś podkład Borghese ale zapomniałam pudełka żeby przepisać skład.
Wcześniej recenzowałam systematycznie, ale zauważyłam usunięcie kilku moich recenzji, niestety nie wiem których, bo bym je poprawiła i trochę straciłam zapał do recenzowania.
Zresztą czytając wasze opisy zapachów mam świadomość że nie potrafię tak opisywać i że moje recenzje nie są takie rozbudowane i tak pomocne, więc cały czas odwlekam ocenianie zapachów.
Usunięte?! Ale czemu? Ktoś doszedł do wniosku, że perfum też powinno sie używać miesiąc zanim się je oceni? Aż sprawdzę czy moje recenzje nie poznikały...

A na nowe recki czekam z utęsknieniem Kilka z Twoich sprawiło, że sięgnęłam po niektóre zapachy

Cytat:
Hi hi no nie, złapałam go w ostatniej chwili, ręką dlatego wchodziłam do pociągu jak ta sierota, na pół na czworakach, z torbą w jednej, butem w drugiej ręce, skrzywiona i potłuczona jak nieszczęście. Oj tam, przeżyję, bolec to bolało rano, a teraz to mam problem estetyczny z gatunku "jak ja się swojemu M. w niedzielę pokazę?:
Pokażesz, jaka jesteś biedna i niech pociesza

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Oj, na takie legendarne nogi to będzie patrzył

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 15:52   #2705
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Contax, dziękuję Czy on pogrubia tak samo jak np 200 Calorie? (jeżeli możesz porównać) Czy może dodatkowo wydłuża (bo na wydłużeniu też mi zależy - mam strasznie krótkie i gęste rzęsy) i dodatkowo rozczesuje?
W moim przypadku Masterpiece Max sprawował się lepiej niż 2000 Calories.
Dobra szczoteczka, ładny kolor na rzęsach, głęboka czerń, nie skleja, brak efektu owadzich nóżek.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Usunięte?! Ale czemu? Ktoś doszedł do wniosku, że perfum też powinno sie używać miesiąc zanim się je oceni? Aż sprawdzę czy moje recenzje nie poznikały...

A na nowe recki czekam z utęsknieniem Kilka z Twoich sprawiło, że sięgnęłam po niektóre zapachy
Nie wiem czy były to recenzje perfum, czy czegoś z pielęgnacji/kolorówki, wiem ze usunięto, bo liczba moich recenzji zmalała. Straciłam trochę zapał na jakiś czas, ale dziś znów oceniłam 12 produktów.
Na razie recenzje zapachów zapisuję w pliku, potem wkleję partiami po kilka.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 16:02   #2706
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nawet nie wiedziałam, że ktoś może usunąć recenzje. Ciekawe jaki warunki muszą spełnić....

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 16:10   #2707
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath! Właśnie sobie wyobraziłam siebie w glanach i normalnie chichoczę przed komputerem
Ja tez nie mogę powstrzymać uśmiechu na myśl o takim obrazku.

Cytat:
Hihihi! Świetny pomysł.

Cytat:
Oj prawda...

Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że ktoś może usunąć recenzje. Ciekawe jaki warunki muszą spełnić....
Muszą być zgodne z regulaminem.
Mnie też usunięto jedną, bo okazało się, że oceniłam niewłaściwy produkt. Szkoda, bo zabawna była, ale moja wina.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 16:16   #2708
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Muszą być zgodne z regulaminem.
Mnie też usunięto jedną, bo okazało się, że oceniłam niewłaściwy produkt. Szkoda, bo zabawna była, ale moja wina.

Jak już o recenzjach - twoje bardzo lubię Takie "2 w 1". Są bardzo rzeczowe, konkretne, a przy tym - przezabawne. Na recenzji specyfiku Bielenda Sexy Look ( na brzuch), zanosiłam się ze śmiechu na cały dom ( szczególnie w wątku o motywie chwytania brzucha kombinerkami).

Ja ostatnio się przełamałam i wróciłam do recenzowania- ale innych produktów, nie perfum, bo jakoś tak łatwiej przekazać, o co mi chodzi

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 16:18   #2709
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Dzielna kobieto...musi byc dobrze
Pewnie, ze będzie dobrze a co do patrzenia, to obawiam się, ze jednak będzie...

Cytat:

Bo jest środa, najokropniejszy dzień tygodnia...

Bardzo mozliwe (chyba, że ktos na mnie klątwę rzucił i takie są skutki ) - za to coraz blizej do weekendu

Cytat:
Tiaaa, już to widze jeszcze mi się nalezy za ostatnie....

Cytat:
Cytat:
Oj prawda... .
Niesamowite jesteście, naprawdę, juz się nawet nie rumienie, tylko uśmiecham

A tak BTW chciałam sie pochwalic: nabyłam sobie w poniedziałek nowe patrzałki ostatnie nosiłam przez 6 lat, więc się cieszę jak kto głupi
Stary 2008-09-03, 16:24   #2710
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Ja ostatnio się przełamałam i wróciłam do recenzowania- ale innych produktów, nie perfum, bo jakoś tak łatwiej przekazać, o co mi chodzi
Ja zabrałam się do opisywania zapachów, na razie w pliku, mimo że mam świadomość że nie są to dobre i wartościowe recenzje, nie takie jak Wasze, ale sama korzystam często z KWC, więc dam coś od siebie. Wiem że w KWC najłatwiej dotrzeć do opisów i recenzji, chociaż na forum opisy są bardzo ciekawe, szkoda ze nie wszyscy recenzują.
Szkoda ze przed usunięciem recenzji, albo po usunięciu nie przychodzi PW że recenzja taka i taka zostanie/została usunięta bo nie spełniała jakiś tam warunków, proszę ocenić raz jeszcze.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 16:36   #2711
_kapryska_
JESTEM ONA

Cytat:

Oj.. No ja nie wątpię w "te" nogi...chciałam tak polecieć romantycznie troszkę ..i myślę .. w oczy może hihihi

edit: ooo tym bardziej,ze nowe okularki

.

Edytowane przez _kapryska_
Czas edycji: 2008-09-03 o 17:59
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 17:35   #2712
Fenris
Czekam na Ragnarok

Wczoraj bardzo mocno przywaliłam tyłem głowy wychodząc spod stołu kuchennego, tak że nie mogłam chwilę wstać i do dzisiaj mnie boli Ale dzisiaj już cała głowa boli, a nie tylko tył. Mam przymknięte oczy cały dzień

A ze spraw wesołych to dostałam kredyt. Już mam wszystko załatwione i pieniążki na koncie. Operacja 11.09 aktualna, ale prawko przeniosłam na 6.10, żeby nie spiep..rzyć jakąś komplikacją po operacji (bo miałam zacząć 15.09).

A teraz zastanawiam się nad Nikonem Coolpix P80 - to ten 18x zoom optyczny. Czy ktoś coś o nim wie? Czy warto?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 17:41   #2713
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Wczoraj bardzo mocno przywaliłam tyłem głowy wychodząc spod stołu kuchennego, tak że nie mogłam chwilę wstać i do dzisiaj mnie boli Ale dzisiaj już cała głowa boli, a nie tylko tył. Mam przymknięte oczy cały dzień

A ze spraw wesołych to dostałam kredyt. Już mam wszystko załatwione i pieniążki na koncie. Operacja 11.09 aktualna, ale prawko przeniosłam na 6.10, żeby nie spiep..rzyć jakąś komplikacją po operacji (bo miałam zacząć 15.09).

A teraz zastanawiam się nad Nikonem Coolpix P80 - to ten 18x zoom optyczny. Czy ktoś coś o nim wie? Czy warto?

Co za środa, Biedna Fenris, jak cię będzie dalej boleć, to może wizyta u lekarza? Mam nadzieję, że to tylko obicie.

Trzymam kciuki za operację

Powiedz mi ile kosztuje prawo jazdy - ogólnie jakie są ceny? Czy za egzamin płaci się dodatkowo? Przymierzam się na paźdzernik, listopad zacząć

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 17:53   #2714
MoniaK
Zakorzenienie

Fenris, trzymam kciuki i zazdroszczę Ci

Blue, co Ty mówisz? Dlaczego Twoje recenzje mają być mało wartościowe? Dostaniesz bacik na pupę Ja też mam świadomość, że moje opisy nie są tak barwne, zabawne i elokwentne ja niektórych dziewczyn ale myślę sobie, że nie warto się przejmować i pisać a nóż komuś się spodoba.
Bardzo lubię czytać recenzje dziewczyn z forum i przyznam się, że takie od razu rzucają mi się w oczy

Madzik, też polecam Masterpieca a z podkładów True Mach (fajny lekki). Teraz zastanawiam się nad tym mineralnym z Loreala
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 17:58   #2715
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

MoniaK- też zaznaczyłam sobie na liście True Match, tylko, że kolorów tyle, że łooo, nie wiem czy się nie pogubię Mam nadzieję, że są też odcienie dla bladolicych?

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 18:09   #2716
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK- też zaznaczyłam sobie na liście True Match, tylko, że kolorów tyle, że łooo, nie wiem czy się nie pogubię Mam nadzieję, że są też odcienie dla bladolicych?
Myślę że mają; ja co prawda nie jestem mocnym bladzioszkiem więc nie pomogę w kwestii koloru. Bardzo lubię ten podkład, gdyż nie tworzy maski, jest lekki i fajnie się dopasowuje do skóry (nie lubię ciężkich i mocno kryjących podkładów)
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 18:16   #2717
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Myślę że mają; ja co prawda nie jestem mocnym bladzioszkiem więc nie pomogę w kwestii koloru. Bardzo lubię ten podkład, gdyż nie tworzy maski, jest lekki i fajnie się dopasowuje do skóry (nie lubię ciężkich i mocno kryjących podkładów)

O to tak jak ja Tylko, że ja szukam czegoś kryjącego i lekkiego jednocześnie Się ma wymagania. Właśnie teraz ten fluid z Rimmela, który mam jest ciut za ciężki i lepki - kupowałam go w zimie i na zimę był ok, na cieplejsze już nie - stosowałam go teraz tylko miejscowo. Normalnie nienawidzę, jak podkład mi się lepi na twarzy Wprawdzie i tak zawsze używam pudru sypkiego na podkład, ale jak podkład jest za tłusty i za lepki to puder się nierównomiernie rozkłada.

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 18:21   #2718
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Madziczko, True Match ma fajny kolor dla bladolicych (choć nie tak ekstremalnie bladych) w zimnym odcieniu - C2 Tutaj masz paletę wszystkich kolorów dostępnych w Polsce: http://www.lumiere.pl/paletykolorow/p376.html. Jeśli będzie za ciemny, zawsze możesz spróbować kupić na allegro jeszcze jaśniejszy kolor sprowadzany ze Stanów.
Ja osobiście polecam - rzeczywiście fajnie stapia się ze skórą i kolor ładnie się dopasowywuje.

A co do tuszu, też polecam Masterpiece
Stary 2008-09-03, 18:21   #2719
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
niestety recenzje perfum w kwc nie sa usuwane;/ piszę niestety, bo niektore osoby piszą takie recenzje, ze noz sie w kieszeni otwiera (oczywiscie nie są to recenzje wizazanek z Perfum)... juz pare razy byl temat poruszany na wizazu ale zawsze wniosek ten sam-o perfumach mozna pisac co sie chce ale mam nadzieje, ze to sie niedlugo zmieni tak jak udalo sie przeforsowac kwestie oceniania perfum po testach na skórze (kiedys mozna bylo oceniac po tescie na papierku!!!!!!!!!!!!!!)

Cytat:

Nie wiem czy były to recenzje perfum, czy czegoś z pielęgnacji/kolorówki, wiem ze usunięto, bo liczba moich recenzji zmalała. Straciłam trochę zapał na jakiś czas, ale dziś znów oceniłam 12 produktów.
Cytat:
usuwane są recenzje niezgodne z regulaminem:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kodeks.php

Cytat:
Szkoda ze przed usunięciem recenzji, albo po usunięciu nie przychodzi PW że recenzja taka i taka zostanie/została usunięta bo nie spełniała jakiś tam warunków, proszę ocenić raz jeszcze.
jako recenzentka kosmetyków masz obwiązek znać regulamin i się do niego stosować. Istnieje na forum technicznym wątek, w którym zgłasza się recenzje niezgodne z regulaminem i te recenzje są przez moderatorów usuwane.
Takich recenzji pojawia się codziennie kilkanaście-kilkadziesiąt i sa one usuwane bez inforrmowania recnezenta o tym-w koncu przy wystawianiu recenzji zawsze wyskakuje link do regulaminu - jezeli go nie znasz albo sie do niego nie stosujesz to tylko i wyłącznie Twoja wina

z doświadczenia powiem, ze 90% recnezji "leci" za zbyt krótki czas używania

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 18:27   #2720
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Paulinko - podobał mi się punkt o stosowaniu kosmetyku do swojej grupy wiekowej Ostatnio mama przeglądała KWC w poszukiwaniu kremu do cery dojrzałej, czyta recenzje - a tam np. same superlatywy bo kremu dla "pięćdziesiątki" używa np. dziewczyna 28-letnia Mamie z lekka opadły ręce.

A mnie opadają, jak czytam, że krem jest "milusi", "super" i "fajna cena" - i koniec recenzji

Nolu - dziękuję za linkNawet C3 nie wygląda źle - sprawdzę przy okazji.

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 18:33   #2721
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Paulinko - podobał mi się punkt o stosowaniu kosetyku do swojej grupy wiekowej Ostatnio mama przeglądała KWC w poszukiwaniu kremu do cery dojrzałej, czyta recenzje - a tam np. same superlatywy bo kremu dla "pięćdziesiątki" używa np. dziewczyna 28-letnia Mamie z lekka opadły ręce.
Po to właśnie jest regulamin. Niestety wciąz pojawia się mnółstwo recenzji niezgodnych z nim - osłabiają mnie recenzje np. płynu micelarnego po testach czy niedawno była taka perełka-dziewczyna oceniła serum po 10 minutach od nałożenia i była niezadowlona, ze nie ma efektów ;/ rece opadają...

Stary 2008-09-03, 18:39   #2722
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Po to właśnie jest regulamin. Niestety wciąz pojawia się mnółstwo recenzji niezgodnych z nim - osłabiają mnie recenzje np. płynu micelarnego po testach czy niedawno była taka perełka-dziewczyna oceniła serum po 10 minutach od nałożenia i była niezadowlona, ze nie ma efektów ;/ rece opadają...

Chociaż się zastanawiam teraz czy jakieś moje recki nie zostały wywalone - nie żebym wystwiła reckę po 5 minutach od nałożenia kremu ale sprawdzę z ciekawości

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 18:40   #2723
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Powiedz mi ile kosztuje prawo jazdy - ogólnie jakie są ceny? Czy za egzamin płaci się dodatkowo? Przymierzam się na paźdzernik, listopad zacząć
Ja nie Fenris, ale że akurat siedzę w temacie, to Ci odpowiem
U mnie ceny wahają się od 1300 do 1600 zł,w mniejszych miastach jest znacznie taniej. Dochodzą jeszcze badania lekarskie - 50 zł. Za egzamin płaci się dodatkowo, chyba ok. 130 zł. No i w razie niezdania płaci się jeszcze za każdy następny.

Ja zaczynam w przyszłym tygodniu
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 18:43   #2724
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
U mnie ceny wahają się od 1300 do 1600 zł,w mniejszych miastach jest znacznie taniej. Dochodzą jeszcze badania lekarskie - 50 zł. Za egzamin płaci się dodatkowo, chyba ok. 130 zł. No i w razie niezdania płaci się jeszcze za każdy następny.

Dziękuję Mniej więcej tak liczyłam. Trzymam kciuki

Sprawdziłam - usunięto jedną moją recenzję Emolium - nie wiem do końca dlaczego. Z tego, co pamiętam, podobnie jak noseknosek jestem w trakcie pierwszego opakowania i używam od 3-4 tygodni. Recenzja noska jest, mojej nie ma

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 18:48   #2725
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Jak już o recenzjach - twoje bardzo lubię Takie "2 w 1". Są bardzo rzeczowe, konkretne, a przy tym - przezabawne. Na recenzji specyfiku Bielenda Sexy Look ( na brzuch), zanosiłam się ze śmiechu na cały dom ( szczególnie w wątku o motywie chwytania brzucha kombinerkami).
Madziu
Fajnie, że kogoś bawią maje recenzje czasami. O recce Bielendy zapomniałam już, ale wyobraź sobie, w czasie mojej nieobecności dostałam PW od dziewczyny, która ponoć boki zrywała przy reckach MagnaScopic (choć w przypadku tego produktu moją faworytka jest recenzja Kijanki ), maseczki witaminowej Nivea i sztucznych rzęs Zenker (swoją drogą sama zaczęłam się śmiać kiedy przypomniałam sobie próby użycia tego cuda). Może to głupie, ale nieodmiennie cieszą mnie takie sygnały.

Cytat:
A to prawda...
Mozna napisać co progukt robi, albo czego nie robi.

Cytat:
Niesamowite jesteście, naprawdę, juz się nawet nie rumienie, tylko uśmiecham
A czemuż miałabyś się rumienić. Toż żaden wstyd takie nogi...

Cytat:
A tak BTW chciałam sie pochwalic: nabyłam sobie w poniedziałek nowe patrzałki ostatnie nosiłam przez 6 lat, więc się cieszę jak kto głupi
Bo masz z czego. Dobrze dobrane okulary to niesamowita ozdoba. Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
To i ja spróbuję, bo oczekiwania mam podobne do Twoich.
Choć w kwestii bladzioszkowatości trochę mi się zmieniło. Z Vichy w odcieniu Alabaster ewoluowałam ostatnio w ciemna stronę na tyle, że Nude jest mi za jasny. szkoda, że wkrótce wrócę do normy...

Cytat:
O to tak jak ja Tylko, że ja szukam czegoś kryjącego i lekkiego jednocześnie Się ma wymagania. Właśnie teraz ten fluid z Rimmela, który mam jest ciut za ciężki i lepki - kupowałam go w zimie i na zimę był ok, na cieplejsze już nie - stosowałam go teraz tylko miejscowo. Normalnie nienawidzę, jak podkład mi się lepi na twarzy Wprawdzie i tak zawsze używam pudru sypkiego na podkład, ale jak podkład jest za tłusty i za lepki to puder się nierównomiernie rozkłada.
Ja tak mam z Doirskin Sculpt. Czeka na jesień, bo o ile podczas chłodów jest niezły, to w upałach wygląda paskudnie.

Cytat:
niestety recenzje perfum w kwc nie sa usuwane;/ piszę niestety, bo niektore osoby piszą takie recenzje, ze noz sie w kieszeni otwiera (oczywiscie nie są to recenzje wizazanek z Perfum)... juz pare razy byl temat poruszany na wizazu ale zawsze wniosek ten sam-o perfumach mozna pisac co sie chce ale mam nadzieje, ze to sie niedlugo zmieni tak jak udalo sie przeforsowac kwestie oceniania perfum po testach na skórze (kiedys mozna bylo oceniac po tescie na papierku!!!!!!!!!!!!!!)
Fakt. Tez nie raz wypowiadałam się na ten temat i, w razie potrzeby, znów dorzucę swój kamyczek na kupkę wyrzekań.
Dodam jeszcze, że wpieniają mnie recenzje perfum, których się w ogóle nie używało, tylko wąchało na kimś.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 18:53   #2726
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Diorskin Sculpt to masakra ( dla mnie osobiście), zresztą mama ma podobne uczucia jak twoje - gdzie to rozświetlenie, zdrowy koloryt i lifting? Mama stwierdziła, że jak dla niej to trochę zmarnowana kasa. Zmęczyła go do końca, bo ja go nie chciałam (spróbowałam raz i czułam się jak w makijażu prawie, że scenicznym)

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 19:00   #2727
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

a skąd ten wniosek? ja 2 lata temu w małym mieście płaciłam za kurs 1300zł i z tego co wiem to w cale nie przepłaciłam, po prostu takie są ceny (które zresztą przez 2 lata tez wzrosły)

Cytat:

Sprawdziłam - usunięto jedną moją recenzję Emolium - nie wiem do końca dlaczego. Z tego, co pamiętam, podobnie jak noseknosek jestem w trakcie pierwszego opakowania i używam od 3-4 tygodni. Recenzja noska jest, mojej nie ma
pielęgnacje oceniamy po miesiącu. Widocznie recenzji noska jeszcze nikt nie zgłosił do usunięcia

Stary 2008-09-03, 19:03   #2728
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - nie, rodzice chrześniaka są OK, chodzi o inne "przypadki"
Ufff Dobre chociaż to

Cytat:
Co do odpierania ataków - oj potrafię, potrafię, i to tak, że wszystkim w pięty idzie.

Cytat:
Tylko czasem chciałabym "nie musieć" odpierać ataków, tylko się normalnie bawić
Otóż to

Cytat:
Czego efekt widać, bo już wstałam i pędęm zaparzałam kawę
Za to jaki dzień masz długi

PS. Moja ulubiona pora dnia to poranek, gdy zaczyna świtać Niestety - najrzadziej go oglądam, bo lubię dłuuugo spać

Cytat:
niedawno była taka perełka-dziewczyna oceniła serum po 10 minutach od nałożenia i była niezadowlona, ze nie ma efektów ;/ rece opadają...
Albo to (specyfik na cellulit): "Rozstępów nie likwiduje"
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 19:03   #2729
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
a skąd ten wniosek? ja 2 lata temu w małym mieście płaciłam za kurs 1300zł i z tego co wiem to w cale nie przepłaciłam, po prostu takie są ceny (które zresztą przez 2 lata tez wzrosły)
moi znajomi w innym mieście płacą 1100
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 19:07   #2730
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Ups, wyszło na to, że "zakablowałam" Noska Przepraszam, chciałam tylko wiedzieć jaka "reguła" tym rządzi.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Za to jaki dzień masz długi

Gryksiu, oszukali mnie podli Prąd był cały dzień. Pewnie się nie wyrobili i wyłączą mi niespodziewanie za 2 dni...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Albo to (specyfik na cellulit): "Rozstępów nie likwiduje"

Albo ktoś w recce owego specyfiku na cellulit pisze prosto z mostu, że cellulitu u niego brak, ale postosuje

Frank Zappa

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-09-05 o 23:29 Powód: post pod postem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości