|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Ćwirko bardzo dziękuję za przesyłkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Przyczajenie
|
kochane, hm...mam pytanko - kiedy będzie organizowane następne zamówienie ???...bo niestety na te się nie załapałam
![]() ![]() ![]() ![]() ...a gdyby ktoś składał w najbliższym czasie zamówienie - to jest ono niezmienne ![]() http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?n amespace=productDisplay&o rigin=onlineProductDispla y.jsp&event=display&prnbr =EE-247840&page=1&cgname=OSCL OALSZZZ&rfnbr=6490&atp=a rozmiar S, kolor b02 winter white http://www2.victoriassecret.com/comm...nbr=6490&atp=a rozmiar S, kolor berrylicious p39 buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
Paczucha dotarła, pieniądze przelane
![]() Ćwirko bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
halo? ktos mi pomoze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Jeżeli będziecie kiedykolwiek zbierać ekipe na zakupy w VS to ja pisze się na to, tylko dajcie znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, sweet_ pina zaproponowała zorganizować zamówienie, więc składajmy ![]() http://www2.victoriassecret.com/comm...nbr=6490&atp=a poprosze rozm. xs sweterk koloru berrylicious i koloru ultra indigo |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Przyczajenie
|
Witam! Mam do Was pytanie, czy któraś z Was widziała (w rzeczywistości
![]() <ciach> Bardzo mi się podoba, dowiedziałam się że w Warszawie został otwarty salon VS ale czy są tam również te płaszcze? czy któraś z Was wie coś na ten temat?Bo tak kupować przez allegro i nie przymierzyć to nie najlepiej, później nie można zwrócić. A w sklepach szukałam takiego musztardowego i nic nie znalazłam ciekawego. Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2009-10-07 o 22:16 Powód: złamanie regulaminu podforum |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
Hej,
Co sądzicie o tym swetrze?? Ktoś ma? Jakie ma wymiary.. http://www.victoriassecret.com/comme...ZZZ&rfnbr=6490 |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście podróbkowo wielkie działa i nadal są w sprzedaży ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
wiec nie dostane tego plaszcz juz nigdzie?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę w sobotę z VS
![]() ![]() Za balsamiki i masełka vat wyszedł na maksa tani bo 1,29zł od sztuki ![]() ![]() Zaraz powysyłam wam wyliczenia ![]() ![]()
#2713 |
Zadomowienie
|
Super
![]() ![]() Eary, przypomnieć Ci się na PW z danymi do wysyłki (zamówienie z Asos) czy gdzieś masz moje namiary?? Edit: A właśnie teraz dopiero pomyślałam: Eary, moge troszkę na to masełko poczekać więc czy nie będzie dla Ciebie problemem gdybyś wysłała mi je razem z rzeczami z zamówienia z Asos, na które czekamy?? Edytowane przez nieshya Czas edycji: 2009-10-11 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja czekam na wyliczenie, rozlicz mi też razem z tym LaSenzę ![]()
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanie drogie wizazanki jaka jest rozmiarówka staników VS , słyszałam ze są bardzo ciasne w obwodach i najlepiej zamówic o rozmiar wiekszy niz normalnie??
#2718 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
bym nie powiedziala...
#2719 |
Rozeznanie
|
Ja mam w dokładnie takim rozmiarze jak noszę w PL, czyli w obwodzie 32/34 - 70/75 i są takie same jak te z naszą rozmiarówką, ale każdy może mieć inne odczucia, również Ty, więc nie da się komuś tak jednoznacznie doradzić - wg własnego doświadczenia wzięłabym rozmiar taki jak w PL, przynajmniej pod względem obwodu, bo z miseczkami słyszałam, że różnie mają. Mi akurat pasuje taka jak w PL, ale nie kupuję staników typu "extreme lift" itp., nieraz mają taką serię, że ciężko się oddycha - wrażenia dziewczyn z forum zza oceanu.
Kosmetyki Książki Ubrania, buty, dodatki - Victoria' Secret, Cubus, New Yorker, Lupoline, Reserved, Tatuum Zapraszam ![]() Edytowane przez vLain Czas edycji: 2009-10-11 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
|
i z tym też sie nie zgodze
![]() ja ogólnie radze próbowac wszystkiego na własnej skórze ![]() bo co seria to inne odczucia co do rozmiaru ![]() inaczej jest z pinkiem, a inaczej z perfect one ogólnie mnie troche dziwią pytania o rozmiary, bo: każda z nas jest inna, a dobór biustonosza to wg mnie tak indywidualna kwestia- inaczej jest w przypadku koszulek a inaczej biustonoszy ja uwazam ze trzeba zacząć szukac rozmiaru od jakis tanszych biustonoszy i miec jako takie rozeznanie przez to. nikt przez forum nie dobierze stanika (w sensie na tym wątku :P) moze i bym sie nawet wypowiedziala, ale np ja sie boje odpowiedzialnosci za dobieranie ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2009-10-11 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
Ok, ale mikakrolikowa na pewno wie jaki ma rozmiar w PL, więc chodzi tylko o różnicę między PL a US. To co napisałam jest prawdą, tak jak pisałam, noszę staniki z VS w takim rozmiarze jak te polskie i są takie same. Można się ewentualnie dowiedzieć np. na forum zagranicznym czegoś na temat danego stanika - sporo ludzi kupuje w VS i ma jakieś spostrzeżenia - i się delikatnie zasugerować, bo przecież dziewczyna nie poleci do US po to, żeby przymierzyć stanik, a jak jej się podoba to czemu nie kupić. Za doradzanie odpowiedzialności nikt nie bierze, można się zasugerować, ale o tym też pisałam w poprzednim poście.
#2722 |
|
zrozumiałaś mnie inaczej niz miałam na mysli no ale ok
![]()
#2723 |
Zakorzenienie
|
Dziewyczyny jaki rozmiar mam w Pl wiem a chodziło mi o rożnice w rozmiarówce bo słyszałam ze jak mam 70 to lepiej wziąsc odpowiednik 75 wiem tez ze nie da sie poradzic przez forum ale jakieś doświadczenie macie ktore serie sa luzniejsze itp.np. jak z maitkami S posującymi na M, ale dzieki za porade poszukam opini na temat danego modelu jak już sie zdecyduje ,ktory bym chciała
![]()
#2724 |
Zadomowienie
|
czyli nikt nie wie co z tym plaszczem :P?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
a to do naszej E.Grelki
![]() Edytowane przez Ewula4 Czas edycji: 2009-10-13 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
hej HO
![]() ja się ...tylko przypominam _ Eary Grel - pamietaj o mnie .... ![]() dajcie znac kobietki, do kiedy nalezy składac zamówienie no mam nadzieje, że teraz już nie bede musiła zawisnąć na liscie oczekujacych ... ![]() ![]() ![]() buziolki, milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
Ćwirko - wysyłałam Ci PW - czy wysłałaś mi ten biały staniczek od stroju VS z zamierzchłego już zamówienia??
Bo jeszcze do mnie nie dotarł... |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poszukam zaraz czegos na stronce EDIT:Jednak nic dla siebie nie znalazłam =(
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2009-10-17 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Eary Grel;14517900]Teraz chyba zamówienie robi Ćwirka ale potem o ile jakaś organizatorka nie zaklepała sobie miejsca ja bym chciała jakieś zrobić
![]() Takie do 190$ żeby nie było cła ![]() mam pytanko, jeśli w zamówieniu będą same ubrania do 190$ to też nie będzie cła? ![]() jeśli tak to czy któraś z Was organizatorek zamówiłaby mi sukienkę, trochę drogą ale właśnie nie chcę płacić cła, jeśli to możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.