![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer - Lublin
Hej wszystkim. Wiem, że jest masa pytań o dobrego fryzjera a mniej odpowiedzi. Na usprawiedliwienie powiem, że ileś stron temu dodawałam porade o Gosi z Latającej Owcy.
Ponieważ ona strasznie zajęta szukam ponownie. Nie znacie kogos, kto zna sie i nie boi odważnych nieco cięć? Mam krótkie włosy, zapuszczam grzywke bo zmierzam do dlugiej asymetrycznej. Plus maluje je kontrastowo, jasne i ciemne w sensie. Potrzebuje nieco zmienić kolor i oswiezyc to co mam. Zastanawialam sie miedzy Platinium (ale to do kogo) albo Pierre, bo tam maja tych wszystkich specjalistów kreatywnych ![]() Możecie kogoś polecić kochani moi? Na koniec września mi potrzeba. Dziekuję! Edytowane przez MissHeresy Czas edycji: 2014-09-05 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Przyczajenie
|
witam, z Waszego polecenia byłam w Sensei i jestem mega zadowolona. Byłam podciąć tylko grzywkę, ale jednak wielu fryzjerów zawsze albo za krótko albo krzywo podetną a ja jestem perfekcjonistką i muszę mieć równiutko i każdy skrawek włosów dokładnie omówić z fryzjerką. Pani Agnieszka z tego salonu jest super. Wychwaliłam ją i wspomniałam, że wiele osób w internecie ją poleca, szczególnie na wizażu, aż się zarumieniła
![]() Poszłam do niej tylko dlatego, że moja fryzjerka miała urlop. Ale już wiem, że pójdę do niej kolejny raz jak mojej fryzjerki nie będzie. Mam fryzjerkę z os. Kruczkowskiego - nazywa się także Agnieszka i zawsze wie lepiej co mam na myśli. Mojej mamie też robi super fryzury. Ma czas dla klientki, zawsze wysłucha i każdy szczegół ustali z klientką. Mam do niej tylko prywatny numer więc nie podaje. Ale jest to taki osiedlowy salon trochę z rodem PRL a ona tam przyszła po zamknięciu swojego salonu i na jakiś tam innych zasadach jest niż normalny pracownik. Ale to nie ma znaczenia. Znaczenie za to ma cena. W osiedlowych fryzjerach zawsze jest taniej. Ale szczerze mogę polecić Agnieszkę z salonu na os. Kruczkowskiego, to chyba będzie adres Kruczkowskiego 14 - tam są pawilony i 2 salony fryzjerskie- to trzeba się kierować do tego, który jest na przeciwko Szpitala Kolejowego ![]() no i to, że jestem do niej przywiązana od 6-7 lat to chyba też o czymś mówi ![]() Edytowane przez locoloco Czas edycji: 2014-09-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Przyczajenie
|
Hej gdzie polecacie dekoloryzować włosy w Lublinie?
![]() I jakie ceny tam są? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Przyczajenie
|
polecam Ci salon kosmetyczny El Lamis z ul. Zana 41, mają tam fryzjera i dekoloryzowanie z farbowaniem wg cennika na stronie za 180zł jeśli nie masz bardzo długich włosów, możesz zresztą sama sobie zajrzeć na ich stronę .
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-09-08 o 14:51 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
A ja chciałam spytać jaki fryzjer zrobi mi ładne blond-platynowe włosy, teraz mam nierówno rozjaśnione włosy, trochę żółto-rudo-blond. Czekam na propozycje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Przyczajenie
|
bez sensu edytujecie posty, bo jest w nich link? To po co jest możliwość wstawiania linka? Czy aby nie przesadzacie, podaję jakiś salon, co robi dekoloryzowanie i daję linka do cennika, w którym ma to opisane, na podanej stronie ma też telefon, gdzie może zadzwonić i zapytać o szczegóły. A wy usuwacie link i teraz człowiek musi wyjsć z tego forum i szukać adresu strony salonu a tak klinkąłby stąd i miał gotowca. Jakaś alergia na linki czy co? Bez przesady nie nawaliłam ich tu 50, raptem jeden, który może komuś się przydać.
Jeśli podejrzewacie mnie o "reklamę" to trzeba było cały post wywalić, bo przecież podałam tam namiary na konkrtny salon... Trochę zdrowego rozsądku by się przydało. Ciekawe czy tego posta też wykasujecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
gdzie w lublinie robia dobrze ombre? i dodatkowo doradzi stylizacje?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
O Ombre był post kilka stron wcześniej.
Zatem, po przeczytaniu opinii zapisałam sie do Platinium, zaskoczona byłam, bo jakis pan odebral, a myslalm, ze tam 2 panie są. Ale teraz dopiero sobie pomyslałam, tam nie maja cennika nigdzie. Mozecie okreslic przedział cenowy, ci którzy tam byli, w sensie ile za strzyzenie, malowanie? Jak zawsze bede wdzieczna ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Przyczajenie
|
Polecam Martę w Mafii Piękna - tu masz link http://mafiapiekna.pl/. Super są jeżeli chodzi o farbowanie, ombre i takie tam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Ja mam cienkie włosy, są do łopatek i przydałoby mi się cięcie, które sprawi że będzie ich optycznie więcej - ale nie chcę zejść bardzo na długości. Mam traumatyczne przejścia z fryzjerami,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
nie sądziłam, że kiedyś nadejdzie taki czas, że nie bd mogła nawet znaleźć chwili na zrobienie takiej prozaicznej rzeczy jak wstawienie fotki
![]() byłam pod koniec sierpnia, ale dopiero teraz się zabrałam za wstawienie fotki pierwsze foto: przed drugie foto: prostowane u fryzjera po strzyżeniu trzecie foto: w przypadku schnięcia samemu albo dużej wilgotności ![]() byłam w Sensei u Marcina ![]()
13.01.14 <--- pierwsze olejowanie maski i oleje na etapie testów ![]() ![]() ![]() szampon: babydream, z pomarańczą i chilli, Olej: ze słodkich migdałów, bdfm, łopianowy, lniany(także do picia) www.pustamiska.pl Edytowane przez xxxCoCoxxx Czas edycji: 2014-09-20 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Ja też idę do Marcina. Zapuszczam, więc mam zamiar ściąć tylko końcówki i nadać im jakiś kształt. Mój luby tam chodzi już na stałe (pisałam o jego pierwszym podejściu) i zawsze ładnie go ścina
![]() Koleżankę też, ale ona również tylko podcina do jednej fryzury i farbuje - bardzo zadowolona. Zobaczymy co będzie ze mną -jestem mocno wymagająca ![]() Tak odnośnie facetów-fryzjerów i długich włosów (wątek poruszany wcześniej). Mam dwóch znajomych fryzjerów i obydwaj nie lubią ścinać długich, bo to przeważnie tylko końcówki itd. Faceci lubią tworzyć ![]() ![]() Edytowane przez PetitChat Czas edycji: 2014-09-20 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
seriously? no.
|
Byłam wczoraj u pani Agnieszki z Sensei i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Strone maja w budowie ale sa na fb : https://www.facebook.com/platinium.lublin strona to www.platiniumhd.pl narazie przerzuca na fb. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jak ombre to tylko Marlena w Platinium !!! mozna najpierw przyjsc na konsultacje za free. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Właśnie, jakie ceny?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Podziele sie wrazeniami po Marcinie z Sensei. Zapuszczam, wiec z dlugosci naprawde MINIMALNIE poszlo, ale za to dobral mi swietna fryzure. Wlosy nabraly lekkosci, super ukladaly sie po wyjsciu, czyli wymodelowane (prostowane) oraz po umyciu! Jako, ze sa naturalnie falowane i to byl moj odwieczny problem z fryzjerami, zeby one bez wysilku w modelowanie ukladaly sie ladnie, oceniam wyczyn pana Marcina na 5 z plusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Raczkowanie
|
W snsei jest tylko Marcin i Agnieszka, wiec na pewno ten sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje w Sensei strzyżenie długich włosów??
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
Strzyzenie dlugich wlosow w Sensei kosztuje 55 zl. Przynajmniej u Marcina. Z tego co wiem to on scina i farbuje. Fryzury robi tylko Agnieszka, jesli kogos by to interesowalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
A kto lepiej strzyże w Sensei? Marcin czy Agnieszka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
Ja bylam u Agnieszki, jestem zadowolona poki co, mam krotkie bardzo wlosy z asymetryczna grzywka, o to mi generalnie chodzilo. Wybieram sie do niej jeszcze raz zeby wyrobic sobie opinie ostateczna.
Za sciecie plus farba plus toner bo zolcieni nienawidze a zawsze mi wychodza zaplacilam 150 zl co jest cena bardzo atrakcyjna. Do Platinium nie poszlam bo takie ceny to ja moge placic jak juz kogos znam i mu ufam, na pewno nie pojde z ulicy na ponad 300 zl kiedy nie wiem czego sie spodziewac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
szczerze to jestem rozczarowana sensei... muszę isc i poprawiac do innego salonu zarówno ścięcie jak i kolor, niestety włosy mam tak bardzo pocieniowane, że nie ma przejscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie odnośnie fryzjerki Justyny Ostrowskiej z art style, czy ktoś był w tym salonie i może mi powiedzieć czy warto się tam wybrać... chce zrobić sobie krótką fryzure i szukam kogoś odpowiedniego kto mi fajnie obetnie włoski a nie bardzo oriętuje się gdzie w lublinie można kogoś takiego znaleźć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
To niedobrze. Napiszesz gdzie poszłaś i czy jesteś zadowolona? Ja nie miałam z Sensei problemu ale wciaz chyba nie jest to to, czego szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Przyczajenie
|
Polecacie jakis salon na kalinie?
Wysłane z aplikacji mobilnej ios Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Konto usunięte
|
do kogo z PierreLupina najlepiej się umówić na 'american colors balejage'?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.