|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
chętnie bym wzięła te próbki, ale nie wiem za co? bo odlewek takowych nie mam, ale moze jakies próbkensy z mojego podpisu? edit- czyzbyś pragnęła więcej kozy?
|
|
|
#2702 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A masz gdzieś linka do innych posiadanych próbek?
|
|
|
|
|
#2703 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja? a ja? pisałyśmy równocześnie
|
|
#2704 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A sam Cardinal i Frapin Cię interesują? O tak, Coza przypadła mi do gustu Nie na tyle żeby mieć własny flakon ale odlewką z chęcią się upajam.
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2706 |
|
Nindżopesz
|
Może, może
A póki co znikam.
|
|
|
|
#2707 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualniona lista
do oddania : Armani Mania pour Femme Max Mara Kashmina Touch Bvlgari Jasmin Noir Cacharel Amor Amor Sunrise Guerlain Shalimar Light Fendi Theorema Leggero Rosselini Manifesto Josephine L'A Premier Figuier L'A Jour de Fete L'A Fou D'Absinthe L'A Timbuktu (na jeden test) Lacoste (szara) Hermes Kelly Caleche (na 2-3 psiki) Hermes Merveilles (na 2 -3 aplikacje) J Lo Live E. Lauder Pleasures Exotic M. Jacobs Daisy Armani Diamonds (mogę odpsikać więcej) S. Ferragamo Incanto Shine Avon U by Ungaro Mogę odpsikać: R. Cavalli Seerpentine Givenchy Absolutely Irresistible Bvlgari Pour Femme Desnuda Marks&Spencer Autograph New York P. Balmain Balmya A. Schlesser Essential Lanvin Oxygene Armani Diamonds Marc O’Polo Midsummer Liz Clayborne Vintage Soul by Curve YR Bambus (mogę jeszcze dodatkowo czegoś poszukać w swoich zbiorach) Szukam: Dior Remember me I. Miyake Le feu d'Issey Annick Goutal, Mandragore Azzura Azzaro L'Occitane Ruban d'Orange J.Patou Un Amour Caron Miss Rocaille N.Ricci Love in Paris Fleur de pivone R.Lauren Pure Turquoise Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Too Feminine Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Chopard Pure Wish Chopard Wish Turquoise Diamond i wiele innych ...... ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
mam próbkę Cristobala, a i H. Mori Magical Moon mogę odpsikać ze swojego flakonu... za Issey Miyake- Le Feu i Chanel no 5 Eau Premiere. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
Pozbędę się 47ml N. Rodriguez for Her EDT!
Proszę o PW.
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2009-09-05 o 15:30 |
|
|
|
#2710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- ODDAM * LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA PRÓBKI FIRMOWE * CACHAREL Noa 0.80ml * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * MOSCHINO Glamour 1.3ml * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * BVLGARI Cologne Au The Rouge 1.5ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * DAVIDOFF Cool Water Wave 0.50ml A * GIVENCHY Organza EDP 0.50ml A * YVES SAINT LAUREN Opium EDP 0.50ml A * LANCOME Tresor 0.70ml A * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * MAX MARA EDP 1ml * AQUOLINA Pink Sugar 1.5ml A - atomizer ODLEWKI/PRÓBKI ROBIONE * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * ESCADA ocean Lounge 2ml w atomizerze * GUERLAIN Mentafollia 2ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 4ml * GUERLAIN Winter Delice 1ml * GUERLAIN Lavande Velours 1ml * YVES ROCHER Werbena 10 ml w atomizerze * YVES ROCHER zielona herbata 2ml * YVES ROCHER Neonatura 3ml * KENZO Le Monde est Beau 1ml * KENZO Indian Holi 3ml * KENZO Flower 1ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * DIOR Dolce Vita 0.80ml * DIOR Miss Dior Cherie L'eau 1ml * DIOR Miss Dior Cherie EDT 1ml * PRADA Infusion D'Iris 3ml * CALVIN KLEIN CK One 5ml * HERMES Ogródek Monsunowy 5ml 8 CACHAREL Noa 5ml * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * GUERLAIN Mitsouko EDT 1.5ml * CHANEL Chance EDP 1ml * LALIQUE Perles 1ml * ETRO Messe de Minuit 0.40ml * VOLUSPA Baltic Amber 1ml * DEMETER Leather 1ml * DEMETER Snow 1ml SZUKAM (interesują mnie tylko większe odlewki min. 5ml) SALVADOR DALI Purplelips Sensual SALVADOR DALI Purplelips YVES ROCHER Nature EDP YVES ROCHER Nature EDT CRRED Love in Black CHLOE 2008 EDP GIVENCHY Organza Jasmine 2007 DNNK Black Cashmere KENZO Jungle Tigre TOM FORD Black Orchid NINA RICCI Belle de Minuit GUERLAIN Samsara EDP i EDT (tylko próbka) VOLUSPA (oprócz Baltic Amber, Tabaco Vanillie, Cardamon Fig) L'ARTISAN (oprócz Piment Brulant, Safran Troublant, T4T) DEMETER (oprócz Leather, Snow, Holy Water, Sex On The Beach) THE BODY SHOP |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Albo cynamon, zioła, pieprz i przyprawy. "Zbieram" też FdB, Poisona. A może masz Eau des Beaux? Zapachów HdP kompletnie nie znam, może mają coś w kadzidlanych albo ziołowo-przyprawowych klimatach?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
HdP ma cos ziołowo - przyprawowego, poszukam później co konkretnie, bo mylą mi się te ich zapachy Ambre l'Occitane znasz? Z kadzideł mam tylko Amour le Parfum
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję pilnie próbki nowego Black Cashmere
Oddam w zamian to, co w podpisie.
|
#2714 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A może masz jakiegoś damskiego, najlepiej orientalnego klasyka? Ostatnio wzięło mnie na przypominanie sobie... Tak w typie Samsary itp. A może masz czarną Manię?
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() edit- o kurczaki! doczytałam ze zeby sie wymienić z redhaired trzeba CV wysłać ![]()
|
|
|
#2716 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ze śliwek mam jeszcze Ambre Narguile Hermessence. Mogą być te dwie za Sienne i Demeter?
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak to odebralam...
|
|
#2718 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dobre, dobre, rzeczywiście nie powinnam się wymieniać ot tak z niewiadomo kim, od dziś poproszę listy motywacyjne, wizażowe życiorysy i historie wymian ![]() Polly, nie kuś u licha bo już obiecałam Paulince Lepiej się zastanów czy chcesz Frapina i Cardinala a z Twoich próbek zawsze coś tam wybiorę - np. Fissore i Manię ![]() Cytat:
![]() Idę na PW. |
||
|
|
|
#2719 |
|
Matka buldoga
|
Czy widzialyscie gdzies w perfumerii wode toaletowa Clinique Happy Summer Spray? W butelce z kwiatowym motywem. Testowalam ten zapach na lotnisku w Tunezji, bardzo mi sie spodobal, ale guglujac na polskich stronach wogole go nie ma, na allegro tez pusto.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2009-09-06 o 13:34 |
|
|
|
#2720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ps. dysponuję jeszcze Zen Classic, Hermes 24 Faubourg, TM Eau de Star |
|
|
|
|
#2721 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() Zapach ładny, czuć cały czas nutkę klasycznego Clinique Happy + energizujący greipfrut ![]() Są w perfumeriach internetowych
|
|
#2722 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
- tez poczytałam i - a nawet nie wiedziałam ze taki zapach istnieje ![]() edit-a czy Ty przypadkiem nie masz Magie Noire? ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- oddam: Annayake Miyako-0,3 ml Armani-Czarna Mania Avon Incandessence Avon Individual Blue for him Balenciaga Cristoball Bvlgari Notte pou Femme Calypso Christiane Cello- Ambre- 0,6 ml Cartier Must CDG Palisander CDG-CDG edp Celine- oriental Summer Clinique- Aromatics Elixir- 0.9 ml CSP Sultan Safran Cristiano Fissore- Cashmere for man Czech&Speake- Rose Diesel Dilesel ++ Donna Karan Wenge Estee Lauder- Cinnabar Etro-Pegaso Frederick Malle- L'Eau d'Hiver Gabriela Sabbatini Devotion Gabriela Sabbatini EDP Givenchy- OI nowa-Les mithyques Gres- Cabaret Guerlain Shalimar edt Helmut Lang Joop- Wolfgang Lanvin Jeanne 2 ml-roll-on L'Artisan- Patchouli Patch L'Artisan- Fou d'Absinthe- 0,3 ml Memo Siwa- 0,2 ml Nikos Sculpture- 1,5 ml Parfumerie Generalle- Felanilla- kropelka Parfumerie Generalle- Coze Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie ![]() Parfums d'Empire- Ambre Russe- 0,3 ml Rochas-Absolu Sonia Rykiel Belle en Rykiel na 2 testy Serge Lutens- Bois Oriental Serge Lutens- Chypre Rouge YR Cedre Bleu YSL Nu edt szukam: Armani- Bois d'Encens Ava-Luxe- wszystkie drewna,przyprawy i kadzidła Annayake- Tsukimi Biehl parfumkunstwerke- pc 02 Biehl parfumkunstwerke- eo 01 Balmain- Ambre Gris Bond.No.9 Silver Factory Byblos Sandalo CBIHP November CBIHP Iron Goddes of mercy CDG Nomad tea CK Obsession Sheer Eau d'Italie- Sienne d'Hiver EM- Esscebtric 02 EM- Molecule 02 Estee Lauder- Sensuous Etro-Mahogany Etro-Patchouly Frederick Malle- Dans tes bras Frederick Malle-Noir Epices Hermes- Ambre Narguile Kilian- Back to Black Lancome- Magie Noire L'Artisan- Rien Maitre Parfumeur et Gantier- Ambre Precieux Nasomatto- Absinth Nasomatto- Hindu Grass Nasomatto- Black Afgano Norma Kamali Incense PG- Drama Nuui PG-Louanges Profanes i wiekszośc Perfumerie Generale także z serii prive Profumum- Victrix Profumum- Fiore d;Ambra Profumum,- Aqua di Sale Profumum- Patchouly Profumum- Santalum i inne ciekawe Profumum Susan Lang- Cashmere Susan Lang- Tamboti Wood Tann Rokka- Aki Tom Ford- Amber Absolute Tom Ford- Noir de Noir oraz wszelkie inne przyprawy, ambry i drewniaki oraz kadzidła,kawa i herbata, słodka paczula, zioła i las napary, wywary, dym i czary
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-06 o 19:06 |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() List może być zwykły. No to rezerwuję Frapina i Cardinala i pewnie śliwkę też Więc wymienimy się dopiero za jakiś czas, tak? Ja się piszę na Fissore jeśli aktualny i może da radę kropelka Kozy? Acha, i do wspólnych zakupów Fumidusa u Aggie poprosiłam o próbkę Wazamby, która pewnie mi nie podejdzie więc też będę mogła dorzucić. Ale to dopiero w połowie września o ile się dobrze orientuję więc pewnie się jeszcze zgadamy dokładniej ![]() EDIT: ach, no i pamiętaj o CV i liście motywacyjnym :P:P |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzn ja mogę wysłać juz teraz. czyli mam wysłać: mankę koze-mam próbke jakies 0,5 ml-wiecej niestety nie planuję sie pozbyc Fisiora - moze jeszcze coś dobierzesz? dla mnie: frapin CV - tylko co bedzie jak Ci sie spodoba?- ale wtedy coś wymyślimycardinal za Wazambę dziękuję-juz mam ją stestowaną i fajna jest nawet
|
|
|
#2725 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Adresik masz?Jak mi się, Boże uchowaj, spodoba szarlotkowa śliwka to będziemy kombinować, może jakaś odlewka czy coś
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, mogłabyś wrzucić mi do przesyłki z kozą Nikos Sculpture- 1,5 ml ?
Ja wyślę Ci w takiej samej ilości Etro-Patchouly ![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2009-09-06 o 20:34 |
|
|
|
#2727 |
|
Matka buldoga
|
No wlasnie, te opisane przez Ciebie widzialam, ale czy to jest ten sam zapach?
|
#2728 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mogłabym -tylko ze to jest damski Nikos Sculpture
|
|
|
#2729 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
Niestety, Cristobala, chciałabym tak od 5ml w górę, a Magical Moon juz do mnie leci. Pozdrawiam
|
|
#2730 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czarne- aktualne
szare- nieaktualne magenta- najnowsze dokładki w szukanych i do oddania oddam: Alexander McQueen-Kingdom-0.9 ml Amouage -Gold-1,5 ml spray Annayake Miyako-0,3 ml- Annayake-Tsukimi Armani-Czarna Mania-0,5 ml-spray Balmain- Balmya- 1 ml Bvlgari Notte pou Femme Bvlgari Notte PH- 1,5 ml Cerruti - Image-1,5 ml Cartier- Le Baiser Du Dragon- 0.8 ml Cartier Must CSP Sultan Safran CSP-Vanille Cannelle-0.6 ml Czech&Speake- Rose Chiara Ambra- Golden Rose- 1ml Chopard-Casmir-0.8 ml Diesel Dilesel ++ Dior- Tendre Poison- 0.2 ml Donna Karan-Black Cashmere-stara wersja-0,6 ml Durbano- Black Tourmaline- 0.7 ml Etro-Messe De Minuit Etro-Raving-0.4 ml Frapin- 1270- 0.3 ml Fendi-Asja--0.7 ml Fendi-Theorema Esprit d'Ete-1 ml Gres- Cabaret Gabriela Sabbatini Devotion Gabriela Sabbatini EDP Guerlain- Apres l'Ondee-1,7 ml Guess-Guess edp-1,5 ml Helmut Lang Hermes- Hiris-0.4 ml Issey Miyake - Le Feu- na 1 test IHP- Fire form Heaven-0,5 ml IHP-In The Library- 0.7 ml Joop- Wolfgang Kilian-Taste of heaven-0.8 ml Lancome- Attraction- 0.3 ml L'Artisan- Bois Farine-0,3 ml Les Nez- Let Me Play The Lion-0,5 ml Micallef-Black Sea-na 1 test Micallef- Note Poudre- 0.2 ml Mona Di Orio- Nuit Noire-0.4 ml Parfum d'Empire- Cuir Ottoman-ok 0.5 ml Parfumerie Generale-Bois De Copaiba-0.6 ml Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie ![]() Profumum Roma- Thundra-0.2 ml Roberto Cavalli- Oro- 0,5ml Sonia Rykiel Belle en Rykiel na 2 testy l Serge Lutens- Bois Oriental Tom Ford-White Patchouly-spray Tom Ford- Tobacco Vanille-0.2 ml Trussardi-Jeans Woman-2,5 ml Viviene Westwood-Libertine YR Cedre Bleu YR-Voile d'Ambre YR-Figuer-0,4 ml odlewka Trouble Boucheron 10 ml szukam: Armani- Bois d'Encens Ava-Luxe- wszystkie drewna,przyprawy i kadzidła Bond No9. Coney Island Byblos Sandalo CBIHP November CBIHP Iron Goddes of mercy Costes-Costes2 CDG Nomad tea CSP-Vanille Mokha Etro-Mahogany Etat Libre d'Orange- Noel au Balcon Frederick Malle- Dans tes bras Honore des Pres Chaman Party Kilian- Pure Aoud Lancome- Magie Noire L'Artisan- Rien L'Artisan-Al Oudh Maitre Parfumeur et Gantier- Ambre Precieux Nasomatto- Hindu Grass Omnia Profumo- Ambra PG-L'Ombre Fauve PG- Bois de Copaiba PG- Querelle, PG- Corps et Ames, PG- Cedre Sandaraque, PG-Bois Blond Profumum- Patchouly Profumum-Olibanum Profumum-Ambra Aurea Tauer-Incense Extreme Thiery Mugler-AMen Pure Coffee Sephora-Czekoladowanilia Sephora-Brown Serge Lutens- Fourreau Noir Shiseido-Feminite du Bois(stare) Six Scents series one- Scent no 4. Susan Lang- Tamboti Wood Susan Lang- Red Ginger Tann Rokka- Aki Tom Ford- Amber Absolute Tom Ford- Noir de Noir oraz wszelkie inne przyprawy, ambry i drewniaki oraz kadzidła,kawa i herbata, słodka paczula, zioła i las napary, wywary, dym i czary ![]() szukam tez nieniszowych zapachów męskich: JPG- Le Male Dior-Fahrenheit Ralph Lauren- Polo i inne męskie klasyki oddam też próbki za coolkulki z reala: beksa chętnie wymienię próbki na odlewki 3-5 ml: -Chaosu Donna Karan, - Patchouli Micallef, - Molecule 02, - Fille en Augilles, - Fiore Di Ambra, - Wazamba, - Escentic 02 - Six Scents Series One- Scent no 3 oddam próbki za próbki filtrów aptecznych
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-16 o 17:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

A masz gdzieś linka do innych posiadanych próbek?
A sam Cardinal i Frapin Cię interesują? 

Oddam w zamian to, co w podpisie.

- a nawet nie wiedziałam ze taki zapach istnieje