Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 ! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-13, 13:31   #2701
Monika.P21
Przyczajenie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
ooo tez ładny! To będzie mój drugi typ!
A fotelik kupimy najwyżej osobno

Super ze wszystko ok! 12 cm to już spore to słoneczko!
Moja fasolka na ostatnim usg tez spała ... i pani gin się śmiała ze przecieraz sobie oczka i chyba ją obudziłyśmy

no takiej to dobrze! Ja tez siedze w domu cały dzień sama - niestety obiadek muszę ugotować i mam pracę domową - ehhh te papiery mnie dobijają!

hihihihi to pochwal się co upolowałaś ja bym już tez zaczęła zakupy ciążowe, ale przez to siedzenie w domu tylko na allegro mogę poszperać

cześć Tru!!!
Opowiadaj! Jak tam przeprowadzka? Były oszczędności i chleb z serkiem?
No i jak tam MUMI??? Buziaczki dla niej i maluszka!

wczoraj wysłałam linka mojemu mężowi na gg ... a on zaraz odpisuje - "fajny mam zamawiać? " hehe szybki jest, ale pewnie nawet nie zwrócił uwagi na szczegóły, tylko zobaczył jak wyglada

nic się nie martw! Pewnie jesteś super wysportowana laska i dlatego nic nie widać ... na wątku mamuś majowo-czerwcowych tez jest dziewczyna, której brzuszka nic a nic nie było widać ... teraz dopiero rośnie - są chyba nawet dwie Sasha i esti
Aniu wlasnie ze nie naleze do osob wysportowanych jestem bardzo szczupla za szcupla (nie zebym sie z tego cieszyla to moja zmora od dziecinstwa) i tym bardziej mialam nadzieje ze u takiej chudzinki szybko bedzie widac brzuszek a tu nic
Monika.P21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:34   #2702
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dziewczyny tez wam tak wypadają włosy? Ja juz nie mam na to siłe , zawsze miałam mocne włosy, nie maluje ich, dbam o nie, a mam wrażenie że są coraz cieńsze
WrednaAfrodyta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:40   #2703
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez wam tak wypadają włosy? Ja juz nie mam na to siłe , zawsze miałam mocne włosy, nie maluje ich, dbam o nie, a mam wrażenie że są coraz cieńsze
Ja tak miałam na samym początku ciąży, nawet jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem dwupakiem to kupiłam sobie Vitapil. Potem okazało się że to szalejące ciążowe hormony, a teraz juz się unormowało i jest zupełnie ok.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:45   #2704
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Czyli pozostaje poczekać aż wszystko się uspokoi....Myslicie że mozna stosowac radical taki preparat ziołowy do wcierania w skóre głowy?
Stary 2009-01-13, 13:46   #2705
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Czyli pozostaje poczekać aż wszystko się uspokoi....Myslicie że mozna stosowac radical taki preparat ziołowy do wcierania w skóre głowy?
Ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała do konsultacji z lekarzem. Niby to tylko preparat z pokrzywą (jesli dobrze kojarzę?), ale nidgy nie wiadomo.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 13:57   #2706
jusali
Rozeznanie

Mnie się właśnie wzmocniły włosy i paznokcie (pierwszy raz w zyciu mam takie długie i nie łamią się), a cera dalej jest do doopy
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:12   #2707
aha9
Raczkowanie

No witam dziewczyny, nie było mnie przez wekend i mam za swoje, 6 stron do nadrobienia
Cieszę się że Malga już z nami ja też stawiam na parkę
Syla już Ci wszystko piszę chociaż też specjaistką nie jestem, nie przejmuj się tym co piszą w necie, nie ma co się przejmować za wczasu, ja dowiedziałam się o dwurożności mojej macicy jeszcze przed ciążą. Lekarz z jednej strony mówił, że możemy mieć problemy z zajściem i z domoszeniem najgorszy miał być pierwszy trymest, z drugiej mówił, że niektóre kobiety dopiero podczas porodu dowiadują się o tej wadzie kiedy czyści się macice. Hm... ja jak poczytałam co pieszą w necie wpadłam w panikę i przepłakałam pół nocy, ale tak naprawdę w ciążę zaszłam za pierwszym strzałem udał się w pierwszym m-cu starań, teraz jestem w 17 tyg więc pierwszy trymest za mną i czuje się ok, nie miałam większych problemów, nawet już od 12 tyg nie łykam duphastonu, bo na początku brałam ze względu na macicę.
Teraz lekarz mówi, że schody moga się zacząć po 24 tyg i może być nieciekawie, ale jestem dobrej myśli, musi być dobrze, a martwienie się na zapas nic nie da. Mówił też, że przy naszej wadzie często zdaża się łożysko przodujące i wtedy poród naturalny jest niewskazany, szkoda bo mi zależy na tym. To tyle co moge napisać na ten temat, jak jeszcze mi się coś przypomnij to dam znać, trzymaj się kochana, będzioe dobrze, trzymam kciuki coby krwawienie nie wróciło
aha9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 14:17   #2708
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Wiesz, na początku to i tak nie będziecie za dużo gości zapraszać jak sie maluch pojawi, a jak coś to pisałaś chyba jeszcze o pufach? no nie wiem, pokombinuj jak Ci będzie najlepiej
Założyłam dziś normalne dżinsy pierwszy raz od jakiegoś czasu i mnie cisną w brzuch niesamowicie, chyba juz nie będę mogła ich nosić
A Ty w końcu pokupowałaś juz jakieś ciążowe ciuchy?
no pufy mam dwie ... a gości zawsze jest 8 szt ... ale jakoś pokombinuję
Co do ciuchów to nie mam nic ciażowego jeszcze ... jedna bluzka moze udawać ciążową, ale kupiłam ją jeszcze we wrześniu i ma rękaw 3/4
Cytat:
Napisane przez Monika.P21 Pokaż wiadomość
Aniu wlasnie ze nie naleze do osob wysportowanych jestem bardzo szczupla za szcupla (nie zebym sie z tego cieszyla to moja zmora od dziecinstwa) i tym bardziej mialam nadzieje ze u takiej chudzinki szybko bedzie widac brzuszek a tu nic
a no własnie mi pojawił sie brzuszek bo mam troche tłuszczyku, a dziewczyny o których pisałam są właśnie baaaardzo szczupłe ... więc to chyba normalne
Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
Mnie się właśnie wzmocniły włosy i paznokcie (pierwszy raz w zyciu mam takie długie i nie łamią się), a cera dalej jest do doopy
moje paznokcie też są suuuper! Nawet dziewczyny się pytały czy ja tipsy założyłam ja - przeciwniczka tipsów hehe .... cera dalej beznadziejna i włosy też mi wypadają

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:23   #2709
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Truheart tak to z pokrzywa jest, ale rzeczywiście teraz to strach czegokolwiek uzywac, w piatek ide do lekarza to sie skonsultuje- to dopiero moja druga wizyta
Stary 2009-01-13, 14:28   #2710
aha9
Raczkowanie

NOO A JA O dziwo na włosy nie narzekam, na początku się bardzo przetłuszały ale teraz juz ok i conajważniejsze nie wypadamą, co zawsze było moja zmorą zwłaszcza w okresie zimowym, paznokcie rosna jak oszalałe a cera no cóż, coś za coś w życiu pryszcza nie miałam, a teraz i na brodzie coś rośnie i plecy mi zaatakowało, no i liszaje mi sie jakieś zrobiły ostatnio, masakara, ostatnio troche poszalałm i kupiłam sobie krem za 200 zł, nie polecę go wam bo nie zauważyłam róznicy pomiędzy min a niveą, którą używałam no chyba że ta drastyczna cena, coś mi chyba odbiło że dałam się namówić, to był taki mój prezent dla siebie na wieść że będą mamą :0
aha9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 14:41   #2711
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Hej Dziewczyny!
Ale Wy płodne jesteście
Normalnie ledwo przeczytałam tyle tego naskrobałyście

Mi na twarzy zrobił się taki strup i smaruje go tylko mąścią z wit. A póki co się goi ale wygląda jakby ktoś na mojej twarzy papierosy gasił

Co do łóżeczka to nie mam pojecia jakie kupię, jak czytam o wózkach to też coraz mniej wiem...czuję się zagubiona w temacie

A dziś walczyłam z urzędami i mam dość mam coraz więcej papierów i już nawet teczka pękła od takiej ilości Najgorsze jest to, że ciężko znaleźć kogoś kompetentnego, który udzieli informacji i latałam dziś po schodach jak głupia aż mnie brzuch rozbolał. Straszna u nas jest biurokracja!

Co do własnego gniazdka to super sprawa, ale urządzanie go to już inna bajka...zwłaszcza jeśli chodzi o finanse. Jak widzę ile wydajemy na dom to jestem przerażona ale w sumie to dom i dlatego tyle kosztuje. 3 lata temu urządzałam mieszkanie i jednak to były mniejsze kwoty ale damy radę

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 15:14   #2712
katarzynka00
Zakorzenienie

Ja na czas ciąży zaplanowałam zapuszczanie włosów jak już kiedyś wspominałam i uważam to za strzał w 10 Tż sam komentuje,że rosną jak dzikie
Paznokcie zawsze miaŁam zdrowe, długie więc to bez zmian, no i cera moja robi się idealna.Przetrwałam to, a bywało, że wyłam do lustra
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:23   #2713
Karolinak82
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam mocnych włosów...mi od momentu zajścia w ciążę wypadają strasznie...mam nadzieję ze to się uspokoi... na twarzy też mi ciągle coś się pojawiało.Wszyscy mi przez to mówili że będzie na pewno dziewczynka bo dziewczynka zabiera mamie urodę...ale to w pierwszym trymestrze...teraz już jest dobrze...
To wszystko pewnie przez te szalejące hormony..więc nie ma się co przejmować
Stary 2009-01-13, 15:34   #2714
kamilka
Zadomowienie

Oj dziewczyny ale zaczęłam ten nowy rok...
w Nowy Rok z samego rana tak mnie poszczykło w szyi że tydzień w domu spędziłam. Przez 4 dni leżałam na wznak i się nie ruszałam. Jak już było wszystko ok, to wróciłam do pracy a ty taka niemiła niespodzianka, wszyscy obrażeni ze na zwolnieniu byłam i jestem wróg nr 1. Już podjęłam decyzję że jeszcze ok 3-4 tyg pracuje i idę na L4 i niech mnie pocałują w d***
Ehhh już mam dośc

Co do wózka, to mam to z głowy. Moja mama mi uszyje coś takiego tylko z dodatkowymi bajerami http://www.junior.biz.pl/pl/viper.html

Wczoraj byliśmy u lekarza no i w końcu dobre wiadomości... Rośniemy pięknie, dzidziolek ma już 32,5mm, za 3 tyg idziemy znowu się pooglądac i szczegółowo wszystko ogądac. Oj to piękne uczucie widziec tego robaczka Mój maż był niesamowity u ginekologa, wszystko móciał wiedziec. A co to, a dlaczego, a poco, a do czego, a czy to normalne . Ależ się cieszymy
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:40   #2715
musicman
Zadomowienie

no i kto ma największy brzuch? Zaczynam właśnie 16 tc i aż się boję co będzie dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120318.jpg (22,3 KB, 43 załadowań)
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:50   #2716
kamilka
Zadomowienie

jaki piękny ja jestem w 10 tc ale już od baaardzo dawna się w nic nie mieszczę i musiałam kupic ciuszki ciąźowe, bo wszystko mnie cisneło
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 15:55   #2717
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny ale zaczęłam ten nowy rok...
w Nowy Rok z samego rana tak mnie poszczykło w szyi że tydzień w domu spędziłam. Przez 4 dni leżałam na wznak i się nie ruszałam. Jak już było wszystko ok, to wróciłam do pracy a ty taka niemiła niespodzianka, wszyscy obrażeni ze na zwolnieniu byłam i jestem wróg nr 1. Już podjęłam decyzję że jeszcze ok 3-4 tyg pracuje i idę na L4 i niech mnie pocałują w d***
Ehhh już mam dośc

Co do wózka, to mam to z głowy. Moja mama mi uszyje coś takiego tylko z dodatkowymi bajerami http://www.junior.biz.pl/pl/viper.html

Wczoraj byliśmy u lekarza no i w końcu dobre wiadomości... Rośniemy pięknie, dzidziolek ma już 32,5mm, za 3 tyg idziemy znowu się pooglądac i szczegółowo wszystko ogądac. Oj to piękne uczucie widziec tego robaczka Mój maż był niesamowity u ginekologa, wszystko móciał wiedziec. A co to, a dlaczego, a poco, a do czego, a czy to normalne . Ależ się cieszymy
witaj kamilka daaawno Cię nie było
Super że dzidziołek rośnie i ma się dobrze!
Co do L4 to masz rację - nie ma nic gorszego od beznadziejnej atmosfery w pracy! Po co sie dodatkowo denerwować.
Jeszcze nie wiem jak to będzie u mnie, ale wydaje mi się ze ok! Szef narazie zadowolony - zresztą sam juz od roku wypytywał kiedy dzidzie planujemy
Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
no i kto ma największy brzuch? Zaczynam właśnie 16 tc i aż się boję co będzie dalej
aleeee cuuuudny!!! Pani już ciąży nie ukryje

cześć Cass biedna pewnie dalej masz problem z wizazem ... nic nie dało się zrobic? taka jestem ciekawa co u Was?

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-01-13 o 15:57
Stary 2009-01-13, 16:05   #2718
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Piękny

Stary 2009-01-13, 16:11   #2719
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Piękny
a może ktoś jeszcze się pochwali???

anusia jak ja Ci współczuje tych papierkowych spraw!
Wiem coś o tym, bo zanim dostalismy pozwolenie na budowę domku minęły prawie dwa lata! I w kazdym urzędzie mi mówili - na tej działce nie postawi pani domu! Koniec i kropka!

Ale Ania jest uparta i z pomocą mamy /która tez nabiegała sie po urzędach/ dostalismy pozwolenie!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 16:47   #2720
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
jaki piękny ja jestem w 10 tc ale już od baaardzo dawna się w nic nie mieszczę i musiałam kupic ciuszki ciąźowe, bo wszystko mnie cisneło
ja już w 2 miesiącu chodziłam w gaciach ciążowych bo było mi ciasno a teraz to już taka ciężarówka jestem że ho
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 16:57   #2721
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
a może ktoś jeszcze się pochwali???

anusia jak ja Ci współczuje tych papierkowych spraw!
Wiem coś o tym, bo zanim dostalismy pozwolenie na budowę domku minęły prawie dwa lata! I w kazdym urzędzie mi mówili - na tej działce nie postawi pani domu! Koniec i kropka!

Ale Ania jest uparta i z pomocą mamy /która tez nabiegała sie po urzędach/ dostalismy pozwolenie!
Oj żebyś wiedziała, że w urzędach mają w nosie nasz czas, nerwy, pieniądze. Oni mają swoje przepisy i koniec no i te godziny przyjęć

Dobrze, że jesteś uparta bo bez tego człowiek nic nie zdziała!

Stary 2009-01-13, 17:09   #2722
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja w niedzielę kupiłam sobie jeansy, golf i marynareczkę/bolerko, bo mimo, że to dopiero 11 tydz. brzuszek rośnie a normalne spodnie cisną.

Znalazłam tez fajną sprzedającą na allegro, podobają mi się ciuszki. Podaję link:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=449264
Stary 2009-01-13, 18:01   #2723
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ello...
nie mam mdlosci dzisiaj tralala
(jeden dzien spokoju a taka satysfakcja )

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
ehem wypadaja jak diabli... ja mam do tego krecone i wszyscy strasza ze sie rozprostuja...
ale za to jakie mam pokazne kudliska na rekach i nogach normalnie nigdy takich nie mialam
a o cerze nie wspomne... syfy to nawet na tylku chca wyskoczyc...egh

Cytat:
ooo mamciu... bogaty brzuszek... zazdroszcze... mnie cisna wszystkie gacie a brzucha brak... jakbym przewrazliwiona byla

uciekam dziewczyny cos na kolacje wszamac... dzisiaj kupilam kluski na parze do tego mam od mamy truskawki i smietanke...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-13, 18:29   #2724
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ello...
nie mam mdlosci dzisiaj tralala
(jeden dzien spokoju a taka satysfakcja )

ehem wypadaja jak diabli... ja mam do tego krecone i wszyscy strasza ze sie rozprostuja...
ale za to jakie mam pokazne kudliska na rekach i nogach normalnie nigdy takich nie mialam
a o cerze nie wspomne... syfy to nawet na tylku chca wyskoczyc...egh

ooo mamciu... bogaty brzuszek... zazdroszcze... mnie cisna wszystkie gacie a brzucha brak... jakbym przewrazliwiona byla

uciekam dziewczyny cos na kolacje wszamac... dzisiaj kupilam kluski na parze do tego mam od mamy truskawki i smietanke...
gratuluję braku mdłosci ... to super uczucie!

no kurcze następna ma shiza na truskawki ... ale mi robicie smaka!

Ale się cieszę - moja przyjaciółka wróciła dzisiaj od gina i ma super pęcherzyk ... a w piątek wraca jej TŻ ... i może juz niedługo nie będę samotną ciężarówką

Teraz czekamy na M. - wizytę ma na początku lutego i może dowie się czegoś więcej niż od poprzedniej ginki! ...
Fajnie by było- 3 przyjaciółki i wszystkie w 2-paku

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-01-13, 18:36   #2725
jusali
Rozeznanie

Musicman, zazdroszczę Ci
Też bym chciała mieć tak duży i uroczy brzuszek...choć muszę przyznać, że od czasu gdy umieściłam tu zdjęcie to mój bębzol urósł
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 18:56   #2726
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Znalazłam tez fajną sprzedającą na allegro, podobają mi się ciuszki. Podaję link:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=449264
Ja już u niej zamówiłam kilka rzeczy i czekam aż przyjdą.
Jeżeli chcecie u tej pani kupić spodnie porządnie się zmierzcie, bo rozmiarówka rzeczywiście nie odpowiada faktycznej (np. niektóre spodnie o rozm. 29 to faktycznie rozmiar 30 a nawet 31). Ale warto wysłać przed kupnem do tej pani e-maila z zapytaniem to wszystko dokładnie wytłumaczy.

Mi włosy nie wypadają. Wzmocniły się tak samo jak paznokcie.

Kupiłam dzisiaj Feminatal bo pani doktor zaleciła. No i jestem w kropce. Lepiej kupić Feminatal N czy Feminatal DHA? Cena tego drugiego trochę mnie odstraszyła.

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn biorących Duphaston. Kiedy gin zalecił odstawienie tabletek?
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 19:01   #2727
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Jeżeli chcecie u tej pani kupić spodnie porządnie się zmierzcie, bo rozmiarówka rzeczywiście nie odpowiada faktycznej (np. niektóre spodnie o rozm. 29 to faktycznie rozmiar 30 a nawet 31). Ale warto wysłać przed kupnem do tej pani e-maila z zapytaniem to wszystko dokładnie wytłumaczy.

Kupiłam dzisiaj Feminatal bo pani doktor zaleciła. No i jestem w kropce. Lepiej kupić Feminatal N czy Feminatal DHA? Cena tego drugiego trochę mnie odstraszyła.

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn biorących Duphaston. Kiedy gin zalecił odstawienie tabletek?

No to fajnie, że będzie już jakaś klientka, mam nadzieję, że zadowolona , bo chciałabym coś u niej zamówic.
Daj znak jak z jakością ciuszków.
Stary 2009-01-13, 19:05   #2728
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość

ja włąsnie przeglądam te ciuszki naprawdę fajne! Tylko nie za bardzo lubię kupować spodie bez mierzenia Mam szerokie biodra i raczej waską talię /tzn miałam kiedyś / i długość przewaznie mi nie odpowiada

Co do witaminek to ja mialam na początku Feminatal Metafolin, a teraz mam Feminatal N ... z tego co widzę juz powinnam brać DHA, ale skończę jeszcze to co mam. A ile kosztują te Feminatal DHA??? Ja za te pierwsze płąciłam ok 30 zł.

No i jeszcze duphaston - ja biorę nadal ... z 3 tabletek dziennie zjechałam na 2 ... podobno trzeba stopniowo odstawiać, nie tak od razu

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-01-13, 19:12   #2729
frida110
Zakorzenienie

U mnie w aptece Feminatal DHA kosztuje ponad 50 zł. Ale całe szczęście już znalazłam taniej w aptekach internetowych. (ok. 40 zł za 30 tabl.)

A co do jakości ciuszków to z pewnością dam znać Najbardziej obawiam się o spodnie. Bo wolałabym jednak je przymierzyć, a nie kupować tak "na oko".

Duphaston biorę od początku ciąży po 2 tabl. dziennie.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 19:27   #2730
UnholyOne
Ola-Unhola

Czekam z niecierpliwością na opinie

znalazłam kilka filmików z wózkami w roli głównej, nie szukałam za długo, więc nie wiem jak z innymi wózkami, może zainteresowane coś znajdą

http://www.youtube.com/watch?v=160j4...x=0&playnext=1

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145038&page=12
post344
opinie i fotki na żywo leviroo dla zainteresowanych

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2009-01-13 o 20:28
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości