Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-12, 22:58   #2701
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

chej śpicie?ja chyba też idę spac.....tak tu cicho.....to sobie pójde... DOMI7KS chyba się podjaraliście.Przejdzie wam po sexsie...inaczej nie uśniecie hihi.A kiedy ślubujecie?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:00
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:04   #2702
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
chej śpicie?ja chyba też idę spac.....tak tu cicho.....to sobie pójde... DOMI7KS chyba się podjaraliście.Przejdzie wam po sexsie...inaczej nie uśniecie hihi.A kiedy ślubujecie?

Ha ha ha, po seksie już dawno dziś a ostatnio ja u Tz zostaje coraz częściej i siedzimy długo w nocy,a w dzien spimy do 12

A ślubujemy w paździeniku, ale kiedy dokładnie, to sie okaże w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie 10 lub 24 październik

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:06   #2703
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ha ha ha, po seksie już dawno dziś a ostatnio ja u Tz zostaje coraz częściej i siedzimy długo w nocy,a w dzien spimy do 12

A ślubujemy w paździeniku, ale kiedy dokładnie, to sie okaże w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie 10 lub 24 październik
to macie czas na omówienie takich szczegułów spokojniewdech....wydec h

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-12, 23:07   #2704
jaga_2001
Zakorzenienie

edytowalam wczesniejszego posta

ach, zapomnialam dodac, ze napisalam jej jeszcze, ze dla mnie moje zaproszenia nie sa najpiekniejsze, ale do brzydkich tez nie zalicze, sa proste, ale dla mnie eleganckie jest to co proste wlasnie. No i te kaze, ktora przyoszczedze na zaproszeniach wole np. wydac na jakies piekne kolczyki z krysztalami svarowskiego lub np. buty. :P

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:13
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:14   #2705
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
edytowalam wczesniejszego posta
Właśnie go przeczytałam.Nie znam cię i nie wiem jaka jestes w rzeczywistosci ale nie nawidzę takich osób które wchodzą na forum,żeby obrażac,oceniać-chodzi mi o tą dziewczynę która tak cię oceniła.Szkoda gadać.Popieram kolczyki svarowskiego są piękne

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:16
Stary 2008-12-12, 23:20   #2706
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie go przeczytałam.Nie znam cię i nie wiem jaka jestes w rzeczywistosci ale nie nawidzę takich osób które wchodzą na forum,żeby obrażac,oceniać-chodzi mi o tą dziewczynę która tak cię oceniła.Szkoda gadać.Popieram kolczyki svarowskiego są piękne
iza, ja wiem. To tylko ograniczeni ludzie oceniaja kogos np. po stroju. Owszem, swego czasu chodzilam w glanach (raz nawet mialam irokeza ), nawet uwazam, ze to byly jak dla mnie najwygodniesze buty, w ktorych kiedykolwiek bylo mi dane chodzic, ale chodzilam w nich niecaly sezon. Poza tym, to bylo 10 lat temu. Od ponad 5 lat ubieram sie w styl elegancki. Obcnie mam fizia na punkcie seksi bluzeczek, spodnic olowkowych, butow typu peep toe. Szpil nosic nie moge ze wzgledy na kolana, ale nie uwazam sie za osobe malo elegancka. Ba. nawet moj TZ uwaza, ze mam w sobie klase. A to cos musi znaczyc...

to tego, ja sie z nia kiedys dwa razy spotkalam. Widac mnie zamniala. Ja ja dokladnie pamietam. Od samego poczatku wydawala mi sie strasznie wyniosla... takia wiecie "wyzej sram jak mam"... Ciagle mowila z podniesionym nosem, gestyulowala trzymajac rece przy sobie i ciagle "ą", "ę"...

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-12, 23:23   #2707
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
iza, ja wiem. To tylko ograniczeni ludzie oceniaja kogos np. po stroju. Owszem, swego czasu chodzilam w glanach (raz nawet mialam irokeza ), nawet uwazam, ze to byly jak dla mnie najwygodniesze buty, w ktorych kiedykolwiek bylo mi dane chodzic, ale chodzilam w nich niecaly sezon. Poza tym, to bylo 10 lat temu. Od ponad 5 lat ubieram sie w styl elegancki. Obcnie mam fizia na punkcie seksi bluzeczek, spodnic olowkowych, butow typu peep toe. Szpil nosic nie moge ze wzgledy na kolana, ale nie uwazam sie za osobe malo elegancka. Ba. nawet moj TZ uwaza, ze mam w sobie klase. A to cos musi znaczyc...

to tego, ja sie z nia kiedys dwa razy spotkalam. Widac mnie zamniala. Ja ja dokladnie pamietam. Od samego poczatku wydawala mi sie strasznie wyniosla... takia wiecie "wyzej sram jak mam"... Ciagle mowila z podniesionym nosem, gestyulowala trzymajac rece przy sobie i ciagle "ą", "ę"...
nie musisz się tłumaczyć dobrze cię rozumiem.Nauczka na przyszłośc żeby nie buszować po innych forach idę spać dobrej nocy

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 23:25   #2708
sas
Wtajemniczenie

ehh ludzi to naprawde potarafio nieraz byc...jaga wazn ze masz to w nosie
my cie znamy z wizazu i cie lubimyhehehe
nio a ja wlasni becze jak bob ehh life is brutal sometimes
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:26   #2709
jupik
Rozeznanie

No cóż Jaga, ja po przeanalizowaniu dowodów w postaci zaproszeń zajrzałam w głąb Twojej duszy, dokonałam subsumpcji wyników dokonanej obserwacji pod stosowne wzorce i mogę autorytatywnie stwierdzić, iż w glanach nie chodzisz
A ta dzewucha to chyba ma kompleksy. Ja wydam 4 złote na zaproszenia bo mi się akurat takie podobają a nie mam ani czasu ani ochoty ani zdolności by zrobić coś ładnego własnoręcznie. Są osoby które wydają jeszcze więcej. No i co k... z tego??? są elegantsze?? bo śmiem twierdzić że charakteryzująca konkretną osobę elegancja nie jest wprost proporcjonalna do kasy wydanej przez nią na zaproszenia! Mi Twoje zaproszenia nie przypadły do gustu bo mam inne upodobania ale obiektywnie są skromne, ale gustowne. A podobać mają się Tobie! Co do wydawania pieniędzy- w 100% zgadzam się z Twoja argumentacją! I choć ja akurat nieszczególnie oszczędzę na zaproszeniach (i to nie ze względu na gości tylko na siebie) to np. na zawiadomieniach zamierzam jak najbardziej ciąć koszty i kupię jakieś proste białe albo kremowe za 1 zł albo tańsze.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:29 Powód: dopisek
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:26   #2710
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ehh ludzi to naprawde potarafio nieraz byc...jaga wazn ze masz to w nosie
my cie znamy z wizazu i cie lubimyhehehe
nio a ja wlasni becze jak bob ehh life is brutal sometimes
co się stało?

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-12, 23:28   #2711
jaga_2001
Zakorzenienie

heh, akurat tamto forum mi sie przydaje bo dotyczy konkretnie mojego regionu
Cytat:
Napisane przez jupik
No cóż, ja po przeanalizowaniu dowodów w postaci zaproszeń zajrzałam w głąb Twojej duszy, dokonałam subsumpcji wyników dokonanej obserwacji pod stosowne wzorce i mogę autorytatywnie stwierdzić, iż w glanach nie chodzisz
A ta dzewucha to chyba ma kompleksy. Ja wydam 4 złote na zaproszenia bo mi się akurat takie podobają a nie mam ani czasu ani ochoty ani zdolności by zrobić coś ładnego własnoręcznie. Są osoby które wydają jeszcze więcej. No i co k... z tego??? są elegantsze?? bo śmiem twierdzić że charakteryzująca konkretną osobę elegancja nie jest wprost proporcjonalna do kasy wydanej przez nią na zaproszenia! Mi Twoje zaproszenia nie przypadły do gustu bo mam inne upodobania ale obiektywnie są skromne, ale gustowne. A podobać mają się Tobie! Co do wydawania pieniędzy- w 100% zgadzam się z Twoja argumentacją! I choć ja akurat nieszczególnie oszczędzę na zaproszeniach (i to nie ze względu na gości tylko na siebie) to np. na zawiadomieniach zamierzam jak najbardziej ciąć koszty i kupię jakieś proste białe albo kremowe za 1 zł albo tańsze.
jupik, normalnie mi ulzylo jak napisalam, ze w glanach nie chodze

ciesze sie, ze ktos je nazwal gustownymi, mimo, ze mu sie nie podobaja. Fakt, nie wszystko wszystkim ma sie podobac, bo gdyby tak bylo to swiat bylby nudny jak flaki z olejem. Niemniej przykre to, gdy ktos, kto zupelnie Ciebie nie zna probuje Ciebie rozszyfrowac na podstawie jakiejs malej drobnostki.

No i fakt, co komu do domu, gdy chata nie jego? niech sie cieszy, bo moich "brzydkich" zaproszen i tak nie dostanie, wiec nie bedzie musiala oczu meczyc.

I fakt, podobaja mi sie (za wyjatkiem litery Z w slowie "zaproszenie", ale TZ zakalaz cokoliek zmieniac ) i jestem usatysfakcjonowana tym, ze nie dalam zarobic komus obcemu, tylko wlasnorecznie je zrobilam. I do kompetu bede miec zawieszki na butelki a jak mi wieksza szajba odbije to tez i menu na kazdym stole bedzie pasowac do calosci. ot co

Ja juz 1000x razy wole swoje jak ta tanioche za zlotowke (tzn. wiekszosc, bo niektore sa ladne, jak np. cale perlowe, albo z jakims dyskretnym nadrukiem, bez brokatu, zlocen itp rzeczy ), no i moje sa jeszcze tansze od tych, wiec oszczednosc pelna geba A ja sknerus jestem. pies ogronika

AV by jaga_2001

Czas edycji: 2008-12-12 o 23:40
Stary 2008-12-12, 23:34   #2712
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
co się stało?
aaa kloce sie z tzem i woggle dzisiaj strasznie mi sie tesknilo za tata az sie jak glupia poplakalam w autobusie beznadziejny dzien i noc tez sie taka zapowiada
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:35   #2713
domi7ks
Zakorzenienie

Sas co sie stało????
Iza240 dobrej nocki

Jaga ta Twoja koleżaneczka jak taka mądra to niech sobie kupi super zaproszenia za 18 zł za sztuke, zapłaci 1500 zł za same zaproszenia Nawet znalazłam taka stronę, gdzie są w takiej cenie. My z moim Tż również sami będziemy robić

http://jum.pl/ tu są te zaproszenia

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:41
Stary 2008-12-12, 23:44   #2714
jaga_2001
Zakorzenienie

sas, poloz sie, przespij, jutro moze bedzie lepiej jak odpoczniesz. bo pewnie to ze zmeczenia

domi, no jak dla mnie to sama przyjemnosc dawac gosciom co co sie samemu robilo, nawet jesli robilo sie to w rodzie. Uwazam, ze w takim wypadku licza sie checi, by jakos wyszczegolnic goscia, by nie byl zapraszany standardowym zaproszeniem, ktore juz mam enty raz na entym weselu. A to czy ladne czy brzydkie to przeciez rzecz wzgledna. Mi np. jej kieca sie nie podoba. :P Z calym falbaniastym dolem, ale pasma pofalowanego materialu puszczone pionowo w dol. I sorry gregory, ale jej kieca dla mnie nie jest elegancka.

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-12, 23:45   #2715
jupik
Rozeznanie

na tej stronie są też takie za 24 zł Dezen sie nazywają. Tylko kto jest tak zdesperowany żeby toto kupować??

Stary 2008-12-12, 23:50   #2716
jaga_2001
Zakorzenienie

ach, te ze zlota wstazka

zaraz zaraz, moje sa robione na podobny styl ten sam tekst w srodku i tez pozolkle kartki Ale moje o wieeeeeleeee tansze...

te dezen tez sa super

Jakbym wychodzila za miliardera to takie zaproszenia bym kupila bez zastanawiania sie nawet.

AV by jaga_2001

Czas edycji: 2008-12-12 o 23:55
Stary 2008-12-12, 23:56   #2717
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
sas, poloz sie, przespij, jutro moze bedzie lepiej jak odpoczniesz. bo pewnie to ze zmeczenia

domi, no jak dla mnie to sama przyjemnosc dawac gosciom co co sie samemu robilo, nawet jesli robilo sie to w rodzie. Uwazam, ze w takim wypadku licza sie checi, by jakos wyszczegolnic goscia, by nie byl zapraszany standardowym zaproszeniem, ktore juz mam enty raz na entym weselu. A to czy ladne czy brzydkie to przeciez rzecz wzgledna. Mi np. jej kieca sie nie podoba. :P Z calym falbaniastym dolem, ale pasma pofalowanego materialu puszczone pionowo w dol. I sorry gregory, ale jej kieca dla mnie nie jest elegancka.

ojoj, nie mów, że ta kieca to cos takiego

ja jestem w tej zakochana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rapsodia_1.jpg (13,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukniaa.jpg (95,3 KB, 42 załadowań)

Stary 2008-12-12, 23:58   #2718
jupik
Rozeznanie

Mi się te zaproszenia podobają, ale bez przesady. Jakbym miała tyle kasy na zaproszenia to bym je sobie zaprojektowała albo zleciła to komuś.
Dobrze dziewczynki- ja zmykam do łóźka bo oczy mi się kleją dobranoc!

Stary 2008-12-13, 00:04   #2719
jaga_2001
Zakorzenienie

jej to taka. Jak dla mnie to za duzo tam tego i tych koralikow i naszywek i haftow i marszczen i falbanek.

W twojej to przynajmniej tylko kalbanki i marszczenia, przez co nie ma takiego przeladowania natomiast w Twojej to jakis taki dloj (jak dla mie!) za masywny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1843_1.jpg (79,7 KB, 40 załadowań)

AV by jaga_2001

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 00:20   #2720
domi7ks
Zakorzenienie

Narazie suknie ogladałam tylko w internecie, myślę, że po Nowym Roku zaczne odwiedzac salony

Ja równiec uciekam spać....dobranoc

Stary 2008-12-13, 08:34   #2721
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

pierwsza :P
Witajcie spioszki ja juz na nozkach ale jeszcze w pizamce Własnie Tżcik przyniosl mi jajeczniczke do lozeczka zaraz musze sie ubierac i wstawac bo na 14 do pracy buuu
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 08:45   #2722
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A tak, ściskałam Rozpłakałam sie jak głupia
Nie martw się, przynajmniej będziecie mieli ciepełko w aucie

Każda z nas uwielbia zmiany TŻ pewnie się z Toba droczy

Ja nigdy nie leciałam, ale jak na razie nie moge się odwazyc... TŻ chciał, żebysmy w podróz poślubna lecieli samolotem, ale ja mu powiedziałam, że wykluczone, bo musiałby mnie uspać do lotu

Wszystko będzie w porządku i szczęśliwie dojedziecie do domku na Święta

Piękny bukiet!

Oj zgadzam się, niektórzy rzeczywiście strasznie wydziwiają i jak widze coś takiego, to się zastanawiam czy to obrączka ślubna, czy ot taka ozdoba

moja jedna koleżanka ma taką obrączkę dla mnie wydziwiana rozumiem jakoś udziwnione ale elegancko by to było załączam zdjęcie

mój TŻ był zazdrosny jak leciałam do brata samolotem a on nie leciał jeszcze nigdy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
My też nie będziemy mieć klasycznych obrączek, jakie maja Anula i popscene. Ale nie będą to też jakieś ekstrawaganckie W każdym razie będzie widać, że to obrączka
No chyba, że nam sie odmieni i kupimy tradycyjne
no tak ale ja sądze że muszą być eleganckie a nie jak Michał Wiśniewski co ma teraz z napisem "Bóg jest miłością " a żonę trzecią ma

Cytat:

fajna piękny bukiet

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
pierwsza :P
Witajcie spioszki ja juz na nozkach ale jeszcze w pizamce Własnie Tżcik przyniosl mi jajeczniczke do lozeczka zaraz musze sie ubierac i wstawac bo na 14 do pracy buuu
ja w pidżamce piję kawkę

zobaczcie co mój przyszły szwagier wymyślił http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=126933
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 497345202.jpg (21,6 KB, 11 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-13 o 08:59
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 09:33   #2723
kliwia
Zakorzenienie

Dzięki laski, znalazłam poszewkę na niego i mam nadzieję, że mi nie zczernieje
i radochę mam, że on już jest w domku i czeka na ślub
Przez to wszytsko Tż mial dzisiaj koszmar ślubowy !!
Że jest dzień prezed ślubem a on nie ma przysięgi przygotowanej iohihiyh

kropka trochę taki staroświecki ten bukiet sie wydaje

domiks łądna suknia, na żwyo nie wygląda wcale jak Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 09:36   #2724
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry kobitki

zaspalam i nie poszlam na zajecia... tzn na zaliczenie z ekonomi.. / heh... chyba po jakies zwolnienie bedzie sie trzeba przejsc do lekarza

wiec mam wolny dzionek i jade z kumpela po salonach slubnych poumawiac sie na jakies mierzenie, bo pozniej sie okaze, ze za dlugo czekalam i zostane bez sukienki

milego dnia

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 09:59   #2725
śliweńka
Zakorzenienie

pisałam do jednego sprzedawcy na allegro wiadomość czy ma jeszcze inne węże do odkurzacza a ten mi tak odpisał

Jednak przed Pani "odwiedzinami" musze upewnic się czy wąz jest na
magazynie, zeby nie telepała się Pani na darmo

widzę że ma poczucie humoru hahaha telepała myślałam że w fotela spadnę jak to przeczytałam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:00   #2726
jupik
Rozeznanie

Cytat:
jej to taka. Jak dla mnie to za duzo tam tego i tych koralikow i naszywek i haftow i marszczen i falbanek.

W twojej to przynajmniej tylko kalbanki i marszczenia, przez co nie ma takiego przeladowania natomiast w Twojej to jakis taki dloj (jak dla mie!) za masywny.
Nie podobają mi się takie suknie- zgadzam się z Tobą Jaga, za dużo tego wszystkiego, w ogóle całość wygląda jakby wściekły kot wskoczył do szafy i zmasakrował tą suknię. I to świeci się jak choinka, tylko czubka brakuje!

Cytat:

Nie w moim guście. A poza tym widziałam raz taką suknię na pannie mlodej i efekt był mało udany.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
moja jedna koleżanka ma taką obrączkę dla mnie wydziwiana rozumiem jakoś udziwnione ale elegancko by to było załączam zdjęcie

mój TŻ był zazdrosny jak leciałam do brata samolotem a on nie leciał jeszcze nigdy

no tak ale ja sądze że muszą być eleganckie a nie jak Michał Wiśniewski co ma teraz z napisem "Bóg jest miłością " a żonę trzecią ma
Obrączki są zbyt... oczoj**ne. Ze wszystkim trzeba mieć umiar...
A co do Wiśniewskiego- może on w jakiegoś innego boga wierzy? albo może on uważa, że on sam jest bogiem i chce "uszczęśliwiać" swoją miłością kogo popadnie

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-12-13 o 10:02 Powód: poprawka
Stary 2008-12-13, 10:47   #2727
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie. Dawno mnie tu nie było... my obrączki tez mamy wybrane ( chociaż nigdy nic nie wiadomo ) Po nowym roku jedziemy zamówić. w rzeczywistości sa o wiele ładniejsze.

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Bliskosc,127

Cytat:
my disco polo wybraliśmy BOYS ,Z TOBA CHCĘ BYĆ, ocencie
Śliczna, pierwszy raz słyszałam. Ja tez sie zastanawiam nad piosenka i nie mam pomysłu... chcielibysmy cos melodyjnego do tanca, nie żadne walce czy coś w tym stylu... no i polską piosenkę. Jak macie jakies to piszcie może znajde to czego szukam Przy przeglądanie piosenek natknęłam sie na tą.

http://pawcio70.wrzuta.pl/audio/tZej...decki_-_piekna

na pierwszą piosenke może i nie pasuje, ale jako podkład muzyczny na płyte (czy coś w tym stylu) ... podoba mi się

Nasze przygotowania stanęły w miejscu, coś sie "ruszy" dopiero w granicach lutego po mojej sesji ( najgorszej na całych studiach). Juz bym chciała żeby był luty

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 11:04   #2728
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

jaga przeczytalam twoj edytowany post.. coz moge powiedziec.. roznych mieszkancow ma ten swiat.. moze dziewczynie ulzylo jak sobie pogadala.. miej ja w nosie bo co sie bedziesz przejmowac.. a w glanach tez chodzilam kiedys.. teraz wole biala koszule, perły, szpilki.. a co sobie mysla jacys obcy ludzie to mi wisi..

Kliwio myslisz ze staroswiecki?? moze jest w ym troche racji za to mi sie bardzo podoba.. pasuje do sukni

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:06   #2729
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to skąd masz zdjęcie

210zł to dużo

jak wplacilam zaliczke to w rozmowie z pania z salonu powiedzialamz e szukalam na necie i nie moglam znalesc i pani byla tak mila i rpzeslala mi zdjecie na maila w katalogu w slaonie jest takie samo
Stary 2008-12-13, 11:25   #2730
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości