|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
chej śpicie?ja chyba też idę spac.....tak tu cicho.....to sobie pójde... DOMI7KS chyba się podjaraliście.Przejdzie wam po sexsie...inaczej nie uśniecie hihi.A kiedy ślubujecie?
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha ha ha, po seksie już dawno dziś ![]() ![]() A ślubujemy w paździeniku, ale kiedy dokładnie, to sie okaże w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie 10 lub 24 październik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
edytowalam wczesniejszego posta
![]() ach, zapomnialam dodac, ze napisalam jej jeszcze, ze dla mnie moje zaproszenia nie sa najpiekniejsze, ale do brzydkich tez nie zalicze, sa proste, ale dla mnie eleganckie jest to co proste wlasnie. No i te kaze, ktora przyoszczedze na zaproszeniach wole np. wydac na jakies piekne kolczyki z krysztalami svarowskiego lub np. buty. :P
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
Właśnie go przeczytałam.Nie znam cię i nie wiem jaka jestes w rzeczywistosci ale nie nawidzę takich osób które wchodzą na forum,żeby obrażac,oceniać
![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to tego, ja sie z nia kiedys dwa razy spotkalam. Widac mnie zamniala. Ja ja dokladnie pamietam. Od samego poczatku wydawala mi sie strasznie wyniosla... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
ehh ludzi to naprawde potarafio nieraz byc...jaga wazn ze masz to w nosie
![]() my cie znamy z wizazu i cie lubimy ![]() nio a ja wlasni becze jak bob ehh life is brutal sometimes
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Rozeznanie
|
No cóż Jaga, ja po przeanalizowaniu dowodów w postaci zaproszeń zajrzałam w głąb Twojej duszy, dokonałam subsumpcji wyników dokonanej obserwacji pod stosowne wzorce i mogę autorytatywnie stwierdzić, iż w glanach nie chodzisz
![]() A ta dzewucha to chyba ma kompleksy. Ja wydam 4 złote na zaproszenia bo mi się akurat takie podobają a nie mam ani czasu ani ochoty ani zdolności by zrobić coś ładnego własnoręcznie. Są osoby które wydają jeszcze więcej. No i co k... z tego??? są elegantsze?? bo śmiem twierdzić że charakteryzująca konkretną osobę elegancja nie jest wprost proporcjonalna do kasy wydanej przez nią na zaproszenia! Mi Twoje zaproszenia nie przypadły do gustu bo mam inne upodobania ale obiektywnie są skromne, ale gustowne. A podobać mają się Tobie! ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-12-12 o 23:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
heh, akurat tamto forum mi sie przydaje bo dotyczy konkretnie mojego regionu
![]() Cytat:
![]() ciesze sie, ze ktos je nazwal gustownymi, mimo, ze mu sie nie podobaja. ![]() ![]() ![]() No i fakt, co komu do domu, gdy chata nie jego? ![]() ![]() ![]() I fakt, podobaja mi sie (za wyjatkiem litery Z w slowie "zaproszenie", ale TZ zakalaz cokoliek zmieniac ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz 1000x razy wole swoje jak ta tanioche za zlotowke (tzn. wiekszosc, bo niektore sa ladne, jak np. cale perlowe, albo z jakims dyskretnym nadrukiem, bez brokatu, zlocen itp rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
aaa kloce sie z tzem i woggle dzisiaj strasznie mi sie tesknilo za tata az sie jak glupia poplakalam w autobusie
![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Sas co sie stało????
![]() Iza240 dobrej nocki ![]() Jaga ta Twoja koleżaneczka jak taka mądra to niech sobie kupi super zaproszenia za 18 zł za sztuke, zapłaci 1500 zł za same zaproszenia ![]() ![]() http://jum.pl/ tu są te zaproszenia ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-12 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
sas, poloz sie, przespij, jutro moze bedzie lepiej jak odpoczniesz.
![]() ![]() domi, no jak dla mnie to sama przyjemnosc dawac gosciom co co sie samemu robilo, nawet jesli robilo sie to w rodzie. Uwazam, ze w takim wypadku licza sie checi, by jakos wyszczegolnic goscia, by nie byl zapraszany standardowym zaproszeniem, ktore juz mam enty raz na entym weselu. ![]() ![]() ![]()
#2715 |
Rozeznanie
|
na tej stronie są też takie za 24 zł
![]()
#2716 |
Zakorzenienie
|
ach, te ze zlota wstazka
![]() zaraz zaraz, moje sa robione na podobny styl ![]() ![]() ![]() ![]() te dezen tez sa super ![]() Jakbym wychodzila za miliardera to takie zaproszenia bym kupila bez zastanawiania sie nawet. ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-12-12 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojoj, nie mów, że ta kieca to cos takiego ![]() ja jestem w tej zakochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
Mi się te zaproszenia podobają, ale bez przesady. Jakbym miała tyle kasy na zaproszenia to bym je sobie zaprojektowała albo zleciła to komuś.
Dobrze dziewczynki- ja zmykam do łóźka bo oczy mi się kleją ![]() ![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
jej to taka. Jak dla mnie to za duzo tam tego i tych koralikow i naszywek i haftow i marszczen i falbanek.
W twojej to przynajmniej tylko kalbanki i marszczenia, przez co nie ma takiego przeladowania ![]()
#2720 |
Zakorzenienie
|
Narazie suknie ogladałam tylko w internecie, myślę, że po Nowym Roku zaczne odwiedzac salony
![]() Ja równiec uciekam spać....dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
pierwsza :P
Witajcie spioszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja jedna koleżanka ma taką obrączkę dla mnie wydziwiana rozumiem jakoś udziwnione ale elegancko by to było załączam zdjęcie mój TŻ był zazdrosny jak leciałam do brata samolotem a on nie leciał jeszcze nigdy Cytat:
![]() fajna piękny bukiet Cytat:
zobaczcie co mój przyszły szwagier wymyślił ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-13 o 08:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Dzięki laski, znalazłam poszewkę na niego i mam nadzieję, że mi nie zczernieje
![]() i radochę mam, że on już jest w domku i czeka na ślub ![]() ![]() Przez to wszytsko Tż mial dzisiaj koszmar ślubowy !! Że jest dzień prezed ślubem a on nie ma przysięgi przygotowanej ![]() kropka trochę taki staroświecki ten bukiet sie wydaje ![]() domiks łądna suknia, na żwyo nie wygląda wcale jak Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry kobitki
![]() zaspalam i nie poszlam na zajecia... tzn na zaliczenie z ekonomi.. / heh... chyba po jakies zwolnienie bedzie sie trzeba przejsc do lekarza ![]() wiec mam wolny dzionek i jade z kumpela po salonach slubnych poumawiac sie na jakies mierzenie, bo pozniej sie okaze, ze za dlugo czekalam i zostane bez sukienki ![]() milego dnia ![]()
#2725 |
Zakorzenienie
|
pisałam do jednego sprzedawcy na allegro wiadomość czy ma jeszcze inne węże do odkurzacza a ten mi tak odpisał
Jednak przed Pani "odwiedzinami" musze upewnic się czy wąz jest na magazynie, zeby nie telepała się Pani na darmo ![]() widzę że ma poczucie humoru hahaha telepała myślałam że w fotela spadnę jak to przeczytałam
#2726 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie w moim guście. A poza tym widziałam raz taką suknię na pannie mlodej i efekt był mało udany. Cytat:
A co do Wiśniewskiego- może on w jakiegoś innego boga wierzy? ![]() ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-12-13 o 10:02 Powód: poprawka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Dawno mnie tu nie było... my obrączki tez mamy wybrane ( chociaż nigdy nic nie wiadomo
![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Bliskosc,127 Śliczna, pierwszy raz słyszałam. Ja tez sie zastanawiam nad piosenka i nie mam pomysłu... chcielibysmy cos melodyjnego do tanca, nie żadne walce czy coś w tym stylu... no i polską piosenkę. Jak macie jakies to piszcie może znajde to czego szukam ![]() http://pawcio70.wrzuta.pl/audio/tZej...decki_-_piekna na pierwszą piosenke może i nie pasuje, ale jako podkład muzyczny na płyte (czy coś w tym stylu) ... podoba mi się ![]() Nasze przygotowania stanęły w miejscu, coś sie "ruszy" dopiero w granicach lutego po mojej sesji ( najgorszej na całych studiach). Juz bym chciała żeby był luty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
jaga przeczytalam twoj edytowany post.. coz moge powiedziec.. roznych mieszkancow ma ten swiat.. moze dziewczynie ulzylo jak sobie pogadala.. miej ja w nosie bo co sie bedziesz przejmowac.. a w glanach tez chodzilam kiedys.. teraz wole biala koszule, perły, szpilki.. a co sobie mysla jacys obcy ludzie to mi wisi..
Kliwio myslisz ze staroswiecki?? moze jest w ym troche racji za to mi sie bardzo podoba.. pasuje do sukni ![]()
#2729 |
Rozeznanie
|
jak wplacilam zaliczke to w rozmowie z pania z salonu powiedzialamz e szukalam na necie i nie moglam znalesc i pani byla tak mila i rpzeslala mi zdjecie na maila ![]()
#2730 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.