Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-06, 23:03   #2701
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

fiolusiek dobre nozki masz :d
iwonko ja tez sie troche boje ze w ciazy jestem bo okres mi sie spoznia...
ja sie trzymam niezle od popoludnia, bo wrocilam do lublina i tz i przyjaciolka mnie wzieli w obroty zebym sie nie zadreczala i nawet sie rozerwalam i w carry kupilysmy z nia razem takie same kurteczki tylko ona rozm m a ja xl
ale wczesniej droga do lublina- ok 7h w samochodzie byla straszna tylko plakalam i balam sie wejscia do domu w ktorym juz mamy nie ma i nie bedzie jeszcze chwile sama w domu bylam to ataku histerii dostalam to bylo straszne... i mam takie wahania- raz sie posmieje a raz histeria... ale coz zrobic

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 23:23   #2702
kasiamniam
Wtajemniczenie

Fiolusiek nie ma źle z nóżkami szkoda ze moich nie widziałas wiadomo ze jak sie siedzi to są o wiele większe a wogole masz fotki przed schudnieciem i po? napewno duza roznica moze wkleisz moze byc bez twarzy choc z checia bym Cie poznała bo lubie wiedziec z kim pisze
Madzia okres ci sie pewnie spóźnia ze stresu który miałas ostatnio wiec napewno niedługo dostaniesz poka poka jaka kurteczke kupilas no i 3maj sie i bądź dzielna

To widzę dziewczyny, ze dzis filmowa niedziela była ja sie ciesze bo od jutra moj tasiemiec leci "Na Wspólnej"
Ide zaraz spać bo jutro po 6 pobudka bo musimy jechac na mieszkanko nowe bo robotnicy przyjezdzaja no i akurat wykorzystamy czas i pomalujemy kuchnie na limonkowy zielony kolorek a łazienke na pomarańcz Najgorsze jeszcze nas czeka dopiero przewieźlismy 1/5 rzeczy a najgorsze jest to ze na 4 pietro wiec ruchu bede miala duzo
Buziaki 3majcie sie

Ps. Kupiłam se na ebayu wkoncu gorsecik na "upojne noce" hahaha bo zawsze o takim marzyłam i jest boski jak chcecie to wkleje foto

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2009-09-06 o 23:27
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 07:18   #2703
Tereskaa
Zakorzenienie

Fiolusiek, nie chcesz takich nóżek to oddaj, ja chętnie stałabym się właścicielką takich

Madziu, Kasia ma rację, okres się może spóźniać ze względu na stres To dobrze, że masz koło siebie bliskich, którzy powodują, że chociaż cierpienie jest troszkę mniejsze

Kasiu, zobaczysz kochana, jak sobie polatasz na to 4 pięterko to tak zjedziesz z wagi, że sama będziesz zdziwiona Wiem co mówię, bo kiedyś mieszkałam na 3 piętrze i takie wchodzenie po schodach dużo daje a teraz mieszkam na 10 piętrze i mam windę i niestety to jest zabójstwo dla mnie chociaż czasami staram się wdrapać na to 10 pięterko o własnych siłach
Heheheh, fanka "Na wspólnej" Ja też się już nie mogę doczekać dzisiejszego wieczorku żeby znów wpaść w ten wspólnowy nastrój
A gorsecik pokaż koniecznie Ja zawsze o czymś takim marzyłam

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 08:54   #2704
brick27
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Fiolusiek nie gadaj głupot masz fajne nogi chętnie się zamienię, ja mam uda jak panczenista więc to dopiero jest koszmar.
Madziu trzymaj się kochana dobrze że masz wsparcie i że najbliższe osoby są koło Ciebie.

Ja cały weekend przeleżałam w łóżku żeby się wyleczyć. Trochę pomogło, przynajmniej nie mam już temperatury. Nie lubie być chora bo wtedy zawsze mnie dołek dopada że mieszkam sama, i nawet mi nie ma kto herbaty zrobić, tylko wszystko sama.
Widzę że nie tylko ja mam problem z okresem, u mnie dalej nic. Waga dalej stoi, też zaniedbałam basen, ale mam nadzieję, że jak już się wyleczę to znowu będę chodzic regularnie.
Przepraszam że tak smęcę od rana, ale ostatnie coś mam podły nastrój.
Teresko a jak ty się czujesz? Mam nadzieję że już lepiej.

Miłego dnia
brick27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 09:04   #2705
madzia_g
Zakorzenienie

hej baby!
dziekuje caly czas Wam za wsparcie okres bez kitu pewnie ze stresu.. tylko my ostatnio malo skuteczna metode stosowalismy- globulki antykoncepcyjne
ja schcialam sie pochwalic- mimo kilku grzweszkow schudlam kilogram Teresko popraw mi na 94
brick kuruj sie nam
jesli chodzi o seriale to dawno nie bylam wciagnieta w nic, czasem sex w wielkim miescie, czasem brzydula no i w tempie ekspresowym jakis czas temu z TŻ zaliczylismy 5 sezonow gotowych na wszystko buzki!

edit!! Teresko czemu w tabelce mam 97???? bylo przeciez 95... a teraz ze tej kilogram mniej to popraw na 94

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2009-09-07 o 09:10
Stary 2009-09-07, 10:03   #2706
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brick27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Fiolusiek nie gadaj głupot masz fajne nogi chętnie się zamienię, ja mam uda jak panczenista więc to dopiero jest koszmar.
Madziu trzymaj się kochana dobrze że masz wsparcie i że najbliższe osoby są koło Ciebie.

Ja cały weekend przeleżałam w łóżku żeby się wyleczyć. Trochę pomogło, przynajmniej nie mam już temperatury. Nie lubie być chora bo wtedy zawsze mnie dołek dopada że mieszkam sama, i nawet mi nie ma kto herbaty zrobić, tylko wszystko sama.
Widzę że nie tylko ja mam problem z okresem, u mnie dalej nic. Waga dalej stoi, też zaniedbałam basen, ale mam nadzieję, że jak już się wyleczę to znowu będę chodzic regularnie.
Przepraszam że tak smęcę od rana, ale ostatnie coś mam podły nastrój.
Teresko a jak ty się czujesz? Mam nadzieję że już lepiej.

Miłego dnia
Oj to dobrze kochana, że już Ci lepiej Trzymaj się cieplutko i kuruj
U mnie czasem lepiej, czasem gorzej, mam czasami takie dołki, że sama nie wiem co się dzieje Dzisiaj przyjechałam do mamy, bo tata wyjechał i posiedzę z nią przez pare dni, więc jest mi nieco raźniej

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
hej baby!
dziekuje caly czas Wam za wsparcie okres bez kitu pewnie ze stresu.. tylko my ostatnio malo skuteczna metode stosowalismy- globulki antykoncepcyjne
ja schcialam sie pochwalic- mimo kilku grzweszkow schudlam kilogram Teresko popraw mi na 94
brick kuruj sie nam
jesli chodzi o seriale to dawno nie bylam wciagnieta w nic, czasem sex w wielkim miescie, czasem brzydula no i w tempie ekspresowym jakis czas temu z TŻ zaliczylismy 5 sezonow gotowych na wszystko buzki!

edit!! Teresko czemu w tabelce mam 97???? bylo przeciez 95... a teraz ze tej kilogram mniej to popraw na 94
Madziu, przepraszam, nie wiem skąd ten lapsus się wkradł Wszystkie poprawki naniosę jak będę już w domku, bo główną tabelkę mam na kompiku u rodziców Także proszę o cierpliwość
A jak tam kochana w pracy?

Ja lecę zaraz z mamcią na zakupki na ryneczek, czyli jakiś kilometr w jedną stronę na laczka, a z powrotem z obciążeniem w postaci warzywek

Stary 2009-09-07, 10:30   #2707
mandragona
Marudziara

Witajcie Dziewczynki
Ja dziś idę na mały spacerek z psem a później chyba nareszcie to bieganie

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 11:19   #2708
madzia_g
Zakorzenienie

spoko Teresko nie ma problemu abys poprawila bo 94 a 97 to jest roznica

Stary 2009-09-07, 13:48   #2709
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki
Ja dziś idę na mały spacerek z psem a później chyba nareszcie to bieganie
To miłego spacerku

Cytat:
spoko Teresko nie ma problemu abys poprawila bo 94 a 97 to jest roznica
Oj jest wielka różnica A ile sobie trzeba odmówić i ile się trzeba napracować by zrzucić te 3 kg

Ja już po ryneczkowych wędrówkach Ale mnie mama obładowała ziemniakami i owockami i warzywkami I zajrzałam do lumpka, bo było dziś po 50 groszy za sztukę Wyrwałam fajne wdzianko i spodnie lniane

Stary 2009-09-07, 17:56   #2710
maja.net
Raczkowanie

Cześć dziewczynki moje kochanepo długiej nieobecności. Własnie nadrabiam posty.Odezwę się potem jak wszystko przeczytam, a teraz pora na Brzydulę
maja.net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:59   #2711
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja.net Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki moje kochanepo długiej nieobecności. Własnie nadrabiam posty.Odezwę się potem jak wszystko przeczytam, a teraz pora na Brzydulę
Hehehehe, kolejna serialomaniaczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 22:21   #2712
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dziewczyny dajcie mi kopa w bo weszlam na wage i sie zalamałam , 2 kg do przodu Ja niewiem juz tak dobrze mi szło i znowu musiało sie spierniczyc ah czemu ja nie mam silnej woli smutno mi , zle i wogole mam doła z tego powodu ryczec mi sie chce jestem taka głupia. Musze chyba zaczac z Wami pisac bo jak pisalam to chudłam bo musialam wam sie zwerzac a przestalam i o! waga do gory Jestem gruba, brzydka, oblesna nienawidze swojego ciała!! Niechce tak wygladac

wklejam gorset o ktorym pisalam ale co z tego jak ze mnie taki tłuścioch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EPSN0352.jpg (33,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg EPSN0354.jpg (31,9 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2009-09-07 o 22:31
Stary 2009-09-07, 22:55   #2713
madzia_g
Zakorzenienie

kasia cudny gorset i ladnie w nim wygladasz a z dietka- coz kazdy ma gorsze dni, ale nie zmarnuj tego co osiagnelas! bacik motywacyjny

i Teresko szybko jedz do rodzicow bo wiem ze to glupie ale dziala mi na nerwy jak widze w tabelce 97 zamiast moich 94 wiem glupie to ale tak mam

mnie jak zwykle na wieczor zal dopada caly dzien jakos jak na ta sytuaacje dobrze sie mialam, nawet na zakupach bylam i w ogole w lokalu z przyjaciolka, odmulilo mnie to kupilam torebke, majtusie, przyszly mi baleriny, tz mi drugi tel kupil. i wiem ze to puste ale jakos mnie to hmm zagluszylo, odmulilo- wiadomo przyjaciele, tz, ladna pogoda, miasto piekne i w ogole. ale wlasnie do domu wrocilam i cos mnie sciska caly dzien do mnie to nie docieralo, bylo poza moja swiadomoscia i az wyrzuty sumienia przez to mialam(tzn wyrzuty ze nie siedze w domu i nie placze) a wrocilam i taka pustka, taki zal

Stary 2009-09-07, 23:03   #2714
agsienka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! U mnie nic dobrego - cały czas ta sama waga. Muszę się bardziej kontrolować! W sobotę byłam na basebnie ( po 16 latach), było super!!! jutro zapisuję się na gimnastykę. poza tym - to co najważniejsze - mój synek lubi szkółę. Pozdrawiam was i piszcie..jesteście moim natchnieniem...

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Madziu! Trzymaj się. Jesteśmy z Tobą>
Stary 2009-09-07, 23:05   #2715
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agsienka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! U mnie nic dobrego - cały czas ta sama waga. Muszę się bardziej kontrolować! W sobotę byłam na basebnie ( po 16 latach), było super!!! jutro zapisuję się na gimnastykę. poza tym - to co najważniejsze - mój synek lubi szkółę. Pozdrawiam was i piszcie..jesteście moim natchnieniem...

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

dziekuje

a odnosnie nas ogolnie czujemy sie zaszczycone bedac natchnieniem

Stary 2009-09-08, 08:41   #2716
brick27
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
Dzieki za wsparcie, już jestem prawie zdrowa przynajmniej dzisiaj normalnie oddycham . Cieszę się bo bedę mogła wrócić do basenu.
Kasiu gorsecik ekstra, może kiedyś też się na taki zdecyduję, jak będzie ktoś żeby mnie w nim oglądał. A te dwa kilogramy na pewno szybko stracisz, tylko się nie poddawaj, dołanczam się do Madzi i wysyłam kopniaczka motywacyjnego. I nie mów, że jesteś brzydka i obleśna bo wcale tak nie jest, głowa do góry i walczymy razem dalej.
Teresko widzę że masz nosa do tych lumpków ja to nigdy nic dla siebie nie mogę znaleźć, i te kobiety, które tam się rozpychają i walczą o każdą rzecz, męczą mnie strasznie.
Agsienka fajnie że twój synek lubi szkołę przynajmniej z tego powodu nie musisz się stresować.
A i zapisuję się do klubu serialowiczek hihihiihi też oglądam.
Pozdrawiam, miłego dnia
Stary 2009-09-08, 09:29   #2717
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Dziewczyny dajcie mi kopa w bo weszlam na wage i sie zalamałam , 2 kg do przodu Ja niewiem juz tak dobrze mi szło i znowu musiało sie spierniczyc ah czemu ja nie mam silnej woli smutno mi , zle i wogole mam doła z tego powodu ryczec mi sie chce jestem taka głupia. Musze chyba zaczac z Wami pisac bo jak pisalam to chudłam bo musialam wam sie zwerzac a przestalam i o! waga do gory Jestem gruba, brzydka, oblesna nienawidze swojego ciała!! Niechce tak wygladac

ale glupoty opowiadasz choc waze mniej od ciebie gorzej bym w nim wygladala uwierz bo mam typ figury jablko a do tego mega biust wiec spokojnie mozesz w nim sie pokazywac
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:41   #2718
fiolusiek
Zakorzenienie

kasia patrz jaki mam biust dodam tylko ze tu i tak mi nie wyszedl tak jaki jest w rzeczywistosci bo jest wiekszy a jaki mi sie przypomni jaki mialam wczeniej to
Stary 2009-09-08, 10:44   #2719
anaka82
Raczkowanie

Witam wszystkie wizazystki

Kasiu gorsecik jest sliczny i wygladasz w nim zjawiskowo, wiec przestan opowiadac bajki na swoj temat

Ja niestety jestem chora kaszel mam taki ze normalnie jak kaszle to ziemia sie trzesie znacie moze jakis dobry sposob na szybkie pozbycie sie kaszlu ??????

Zycze wszystkim milusiego dnia i pozdrawiam
anaka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 13:17   #2720
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za wsparcie od dzis biorę się do roboty
Fiolusiek twój jest bardzo apetyczny moze w tym gorsecie mojego biustu nie widać, ale mam naprawdę tez duży <DD> na fotce ponizej widac mniej wiecej jak wyglada, ale on nie jest w sumie moja zmora, jak pozostala czesco mojego ciała a zwłaszcza obwisły brzuch
Stary 2009-09-08, 14:19   #2721
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie od dzis biorę się do roboty
Fiolusiek twój jest bardzo apetyczny moze w tym gorsecie mojego biustu nie widać, ale mam naprawdę tez duży <DD> na fotce ponizej widac mniej wiecej jak wyglada, ale on nie jest w sumie moja zmora, jak pozostala czesco mojego ciała a zwłaszcza obwisły brzuch
d to moje marzenie przed odchudzaniem staniki w rozmiarze FF byly male wiec lepiej nie narzekaj
Stary 2009-09-08, 14:23   #2722
kasiamniam
Wtajemniczenie

Ja na biust wcale nie narzekam ale na co innego
To po odchudzaniu jaki teraz nosisz
Stary 2009-09-08, 14:26   #2723
fiolusiek
Zakorzenienie

pewnie E bo wcale mi sie az tak nie zmniejszyl dla mnie najgorsze sa biodra i brzuch i cycki
Stary 2009-09-08, 15:32   #2724
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ejjjjj laska, a przełożyć przez kolanko i dać klapsa za te głupoty Wyglądasz bosko w tym gorsecie I powiem Ci, że jak tak ogólnie patrzę na Twoje zdjęcia to tak sobie myślę... jaka ta laska jest zadbana, jak potrafi zrobić i makijaż i się ubrać... także jesteś w pewnym sensie dla mnie wzorem A tymi dwoma kiloskami to się nie martw, przyjdzie do przeprowadzki to zrzucisz, zobaczysz I nie dołować mi sie tu

Cytat:
kasia cudny gorset i ladnie w nim wygladasz a z dietka- coz kazdy ma gorsze dni, ale nie zmarnuj tego co osiagnelas! bacik motywacyjny

i Teresko szybko jedz do rodzicow bo wiem ze to glupie ale dziala mi na nerwy jak widze w tabelce 97 zamiast moich 94 wiem glupie to ale tak mam

mnie jak zwykle na wieczor zal dopada caly dzien jakos jak na ta sytuaacje dobrze sie mialam, nawet na zakupach bylam i w ogole w lokalu z przyjaciolka, odmulilo mnie to kupilam torebke, majtusie, przyszly mi baleriny, tz mi drugi tel kupil. i wiem ze to puste ale jakos mnie to hmm zagluszylo, odmulilo- wiadomo przyjaciele, tz, ladna pogoda, miasto piekne i w ogole. ale wlasnie do domu wrocilam i cos mnie sciska caly dzien do mnie to nie docieralo, bylo poza moja swiadomoscia i az wyrzuty sumienia przez to mialam(tzn wyrzuty ze nie siedze w domu i nie placze) a wrocilam i taka pustka, taki zal
To chyba raczej mam szybko jechać od rodziców bo tabelkę mam u siebie w kompie, a teraz jestem u staruszków

Absolutnie kochana nie miej wyrzutów sumienia, że starasz się żyć normalnie. Twja mama na bank by chciała żebyś tak żyła, co wcale nie oznacza, że nie cierpisz z powodu jej odejścia. trzymaj się

Cytat:

Oj tak, tak, basenik to cudna spraw Ja to zawsze jak wyjdę z basenu to mam takie dziwne uczucie, że ten mój ciężar mnie przygniata w końcu wyporność jest extra a grawitacja beeeee

Cytat:
Napisane przez brick27 Pokaż wiadomość
Teresko widzę że masz nosa do tych lumpków ja to nigdy nic dla siebie nie mogę znaleźć, i te kobiety, które tam się rozpychają i walczą o każdą rzecz, męczą mnie strasznie.
Hehehe, to ja właśnie jestem taką rozpychającą się babą Ja się zaopatruję w całkiem sporym lumpku, więc tam jest tyle miejsca, że nikt się na nikogo nie pcha W piątek kolejne polowania

Bricku, jak Twoje samopoczucie?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Zapomniełabym, kupiłam dziś Aplefit i normalnie rewelacja Tak napycha żołądek tym błonnikiem, że jak przychodzi do jedzenia to aż mi się nie chce I do tego mam taki dziwny jadłowstręt Jak sobie pomyślę o jedzeniu to chce mi się
Dziś na śniadanko zjadłam 2 kawałeczki razowca z pasztetową, pomidorkiem, cebulką i bazylią, później poskubałam słonecznik, na obiadek rosołek z makaronem i marchewką + skrzydełko z rosołku, później znów poskubię słonecznik i zjem 2 gruszeczki, takie super twarde (dla mnie najlepsze na świecie) i na kolację wieśniak

Stary 2009-09-08, 19:39   #2725
kasiamniam
Wtajemniczenie

Teresko dziekuje za miłe słowa ale wiem doskonale ze jesli ja nie bede sie czuła dobrze w swoim ciele i nie bede siebie akceptowac to inni sobie moga tylko pogadac, bo ja i tak wiem swoje strasznie sie przejmuje swoim wygladem, niewiem jak wy dziewczyny macie ale ja non stop mam takie dziwne myslenie ze ciagle z kimkolwiek rozmawiam lub kolo kogos przechodze to mysle ze oni sa mysla" o matko ale grubas" naprawde moze powinam isc do jakiegos lekarza

a tak wogole to Teresko ty łupiesz te ziarna ze słonecznika? bo ja kocham tez sobie usiasc i polupac, ale nawet nie mam pojecia czy takie ziarka maja duzo kcal i czy mozna se od czasu do czasu nanie pozwolic?? wiesz cos o tym?
Stary 2009-09-08, 21:14   #2726
agsienka
Raczkowanie

[QUOTE=kasiamniam;14141189]niewiem jak wy dziewczyny macie ale ja non stop mam takie dziwne myslenie ze ciagle z kimkolwiek rozmawiam lub kolo kogos przechodze to mysle ze oni sa mysla" o matko ale grubas"
- Ja niestety też często tak myślę
Stary 2009-09-08, 21:39   #2727
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

a tak wogole to Teresko ty łupiesz te ziarna ze słonecznika? bo ja kocham tez sobie usiasc i polupac, ale nawet nie mam pojecia czy takie ziarka maja duzo kcal i czy mozna se od czasu do czasu nanie pozwolic?? wiesz cos o tym?
Takie ziarenka prosto ze słonecznika, jeszcze nie wyłupane mają 350 kcal na 100 gram ale ile się trzeba nałupać żeby wyłupać te 100 gram pewnie taki jeden mniejszy słonecznik to będzie ok 100 gram nasion

Cytat:
niewiem jak wy dziewczyny macie ale ja non stop mam takie dziwne myslenie ze ciagle z kimkolwiek rozmawiam lub kolo kogos przechodze to mysle ze oni sa mysla" o matko ale grubas"
Cytat:
- Ja niestety też często tak myślę
I ja też tak mam niestety Okropne to uczucie

Stary 2009-09-08, 22:02   #2728
fiolusiek
Zakorzenienie

ale sie wam marzy by wszyscy na was patrzyli jakby nie bylo na kogo innego zartuje oczywiscie teraz juz mi troche to myslenie przechodzi ale dalej nie moge sie przelamac do jedzenia wsrod ludzi np idac ulica
Stary 2009-09-09, 08:05   #2729
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ale sie wam marzy by wszyscy na was patrzyli jakby nie bylo na kogo innego zartuje oczywiscie teraz juz mi troche to myslenie przechodzi ale dalej nie moge sie przelamac do jedzenia wsrod ludzi np idac ulica
Taaaaaa, szybkie połykanie jedzenia żeby jak najmniej ludzie widzieli i ciągłe myśli, że inni sobie pomyślą, że taki grubas a jeszcze źre

Wczoraj z mamcią zrobiłyśmy sobie długi spacer, ja mam dziś 0,5 kg mniej A mamcia przez miesiąc schudła 6 kg Dzielna baba

Stary 2009-09-09, 08:45   #2730
brick27
Raczkowanie

Cześć dzewczyny.
Dziękuje Teresko za troskę, już wszystko ok. Więc wracam do basenu nareszcie. Gratulacje dla ciebie i mamy za zgubione kiloski.

Co do tego że wstydzicie się chodzić po ulicy bo wszyscy na was patrzą. To wyobraźcie sobie jakiego ja mam stresa nie dość że gruba to jeszcze wielkolud(mam187cm) więc proszę was nie dobijajcie mnie jeszcze bardziej. Wam przynajmniej jeden kompleks odchodzi, nawet nie wiecie jaki to problem stwarza przy kupowaniu ubrań nie dość że dużego rozmiaru muszę szukać to jeszcze żeby rękawy nie były za krótkie i spodnie nie wyglądały tak'' jakbym miała wodę w piwnicy".

Miłego dnia dziewczynki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości