Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-07-14, 15:12   #2701
nanaaaaa87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 307
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez ¦nie¿ka Poka¿ wiadomo¶æ
no bo za bardzo sie skupiacie na tym ¿eby ros³y (ja tez)
a tak jak np.sie nie zapuszcza czy o tym nie mysli i za jaki¶ czas jest zaskoczenie ooo juz tyle mi uros³y dajcie na luz i juz dbajcie o nie i nie myslcie ile urosly ile nie maj± jakies swoje tempo i tak musi byc...
a wiecie ze cos w tym jest, ja jeszcze pol roku temu wypatrywalam kazdego centymetra, wstawalam o 5 zeby wlosy zdazyly mi wyschnac bez suszarki przed wyjsciem na uczelnie itp a efekty byly marne. Pozniej ze wzgeldu na natlok obowiazkow jakos zapomnialam o tym zapuszczaniu wlosow choc nadal o nie dbalam i wlasnie w tamtym tygodniu zauwazylam ze wlosy mi bardzo urosly, malo co nie zaczelam skakac pod sufit ze szczescia

ale niestety znow zaczelam okazjonalnie prostowac wlosy i moje koncowki nie sa juz w takiej dobrej formie, teraz zastanawiam sie nad sporym podcieciem koncowek i stosowaniem nissimu zeby szybko odrosly mi utracone centymetry...
nanaaaaa87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-14, 15:45   #2702
astra85
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 812

mam pytanie do dziewczyn uzywajacych tonik Neril,na ile Wam starcza ta butelka?bo ja zuzywam j± a ciagu okolo 5 tygodni
astra85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:14   #2703
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
A to mnie zaskoczy³a¶...o tych sposobach dziewczyny mówi³y najczê¶cikej i je stosowa³am...Rycyna i wax to d³u¿sza pi³ka? Hm...kurczaczek...nie wiedzia³am...a d³uzsza czyli masz na mysli pó³ roku,rok? Tak? Balsam sebo jest swietny,stosowa³am miesi±c czasu te¿ i lotion sebo,a bellisê przesta³am...Na rycyne sie rzeczywiscie dlatego wkurzylam Ale w³asnie j± dziewczyny tu wychwalaj± A wcierki jakie dok³adnie masz na mysli? Jakie Ty np.stosowa³as?
Wcierki s± na tym w±tku. Nie próbowa³am wszystkich oczywiscie, ale je¶li wierzê,¿e co¶ przyspieszy porost to my¶lê,¿e najszybciej w³a¶nie te wcierki.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Stosowa³am sebo z dodatkami, np aloes, niacynamid, ekstrakty,placent hair liquid, soki lub wody : brzoza, skrzyp, pokrzywa, ³opian , ginko z dodatkami np niacynamid. Aloesowy ¿el palomy i w³asny na bazie alginatu. Dodajê co mam w lodówce patrz±c w czym siê rozpuszcza.
Co do waxu to czyta³am,¿e po roku dziewczyny zauwa¿y³y efekty. Wax jest na bazie lawsonii czyli bardziej skuteczne by³yby podejrzewam pudry z amli, eclipty czy inne z aspirante.com. Jako¶ nie wierzê ¿e w waxie tych ekstraktów jest du¿o no i s± one gdzie¶ w ¶rodku sk³adu a SLS jest niemal na samym pocz±tku. I to w balsamie. Nic ju¿ nie wiem. Co do rycyny to jest te¿ wyci±g bodaj¿e z r±cznika (mam nadziejê,¿e nie k³amiê) czyli z ro¶linki, wiêc na efekty trzeba czekaæ, nie pojawi± siê natychmiast. Moim zdaniem jest to kwestia nawet kilku miesiêcy. Co do wygl±du, nawil¿enia to siê zgadzam, ¿e da siê szybciej ale przyspieszenia porostu to ju¿ w±tpiê i podchodzê sceptycznie do wypowiedzi ¿e komu¶ po m-cu stosowania w³osy zaczê³y rosn±æ 3 cm miesiêcznie. Ale mo¿e siê mylê. Ekspertem nie jestem.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Poka¿ wiadomo¶æ
hm.. jakie witaminki dodajesz? A+E tak± w kroplach? bo siê zastanawiam czy sobie w³a¶nie takiej nie kupiæ
Tak A i E oddzielnie z buteleczek.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
CYTUJÊ:

"Wcierka

*od¿ywka Jantar 23,43 ml
*GTE - 2%, 0,6 g.
*GSE - 2%, 0,6 g.
*niacynamide - 2%, 0,6 g.
*BHT - 0,1%, 0,03 g.
*alkohol - 15%, 4,5 ml.

Do szklanego naczynia wlewamy odmierzon± ilo¶æ od¿ywki Jantar, dodajemy GSE, czubat± ³y¿kê 0,5 ml (tak na oko jest to 0,6 ml. ja tak± ³y¿kê mam z mazide³, ale mo¿e mo¿na kupiæ j± gdzie¶ indziej). Mieszamy intensywnie aby sie rozpu¶ci³o ----> nie mog± utworzyæ siê grudki. Nastêpnie dodajemy BHT rozpuszczone w alkoholu (ja da³am 2 ziarenka, te¿ na oko, no bo jak mam odmierzyæ 0,03 g?) i mieszacie aby siê wszystko po³±czy³o, nastêpnie niacynamide i dopiero na koñcu GTE, na koñcu, bo gdy doda³am je razem, to siê grudki porobi³y i nie da³o siê ich rozp¶ciæ. Intenswnie mieszamy do ca³kowitego rozpuszczenia wszystkiego , przelewamy do ciemnej buteleczki i do lodówki. Trwa³o¶æ ok. 2-3 tyg.

Efekty: na razie nic mi jeszcze nie wyros³o , wcierka ma herbaciany zapach, kolor ró¿owo-br±zowy, skleja w³osy, ale da siê prze¿yæ, trochê barwi skórê, ale szampon sobie radzi z tym problemem.

Od¿ywka zrobiona dziêki pomocy dziewczyn z LU

*jako baza --->od¿ywka jantar----> 11 ml

* 15% spirytusu + 0,1% BHT ----> 2,25 ml. spirytusu(rozpu¶ci³am jedno wiêksze i ze 2 mniejsze ziarenka) ---->czyli 0,015g, da³am na oko kilka ziarenek

*ekstrakt ze skórki jab³ka ---> 1%---->0,15g

*ekstrakt z pokrzywy 3%------> 0,45g

*ekstrakt z kasztanowca ---->4%---->0,6g

*aloes w proszku ---->0,5%----->0,075g, po³owa ³yzeczki Z Mazide³ o pojemno¶ci 0,15

*niacynamide---->2% ---->0,3g

Piêknie po niej rosna w³osy (na d³ugo¶æ, na ilo¶æ to trochê za wcze¶nie) Po ka¿dym myciu s± d³uzsze".

¼ród³o: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Bardzo polecam ten W±tek!!!!

Oooo! Sorki za powtórkê. Dopiero zauwa¿y³am. To jest wcierka Juli i ponoæ jest bardzo skuteczna. Ja równie¿ polecam bardzo ten w±tek.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Oj wax i seboradin dzia³aj± i jutro pêdze do apteki po seboradinek bo mi siê skoñczy³ a zrobi³am sobie przerwê
Piszesz o seboradinie lotionie czy balsamie? Z lotionem siê zgadzam,¿e dzia³a, ale chodzi o stosowanie samego balsamu.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-14 o 15:57
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:44   #2704
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Oczywi¶cie ¿e po lotionie! Balsam to jest chyba tylko na d³ugo¶æ! Z reszta nie wiem bo nigdy nie stosowa³am go
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-14, 17:41   #2705
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673

Nie wiem nad czym zachwyt ja uzywalam seboradin szampon i balsam przez okolo 2 miesiace. Nie zauwazylam szybszego porostu w ogole.

Hmm moze tylko ten lotion przyspiesza? Jego nie uzywalam.
Stary 2009-07-14, 17:47   #2706
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

no bo to on przyspiesza!!!!! LOTION!!!!!
Stary 2009-07-14, 17:58   #2707
legallybrunette
Rozeznanie

Ale ja jestem idiotka !

Lece jutro zatem po lotion

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-14, 18:17   #2708
madzienka79
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 229

Cytat:
Ehe mi przy aplikacji na pocz±tku du¿o lecia³o ale znalaz³am sposób- robilam du¿o przedzia³ków i star± szczoteczk± od tuszu do rzes wciera³am w skalp a na d³ugo¶æ jako¶ sobie tam radzi³am. Ju¿ mi tak nie wypadaj±. Teraz problem z vatik±- nie wiem czy j± odstawiæ bo dopiero nieca³y tydzieñ j± stosuje a tak w³osy mi po niej(?) lec±
Nie ma powodu do paniki. Stosowalam Vatike i w sumie to temu olejkowi zawdzieczam regeneracje wlosow i wzmocnienie. Przez pierwszy miesiac wlosy tez mi lecialy z glowy, wiadomo te stare lub oslabione i zniszczone ustepuja miejsca nowym wloskom. W przeciagu drugiego miesiaca stan sie poprawil i wlosow tracilam mniej byly to juz jednostki. Vatike narazie odstawilam po dwumiesiecznej kuracji bo nie chce, zeby wlosy sie zbytnio przyzwyczaily do dzialania olejku i przestaly reagowac na niego ale do kuracji powroce na pewno bo warto.
madzienka79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-14, 19:03   #2709
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dziêkujê madzienka a¿ mi ul¿ylo. Legally a ja dzisiaj uzupe³ni³am zapas seboradinu Lotionu
Stary 2009-07-14, 21:01   #2710
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Dziêkujê madzienka a¿ mi ul¿ylo. Legally a ja dzisiaj uzupe³ni³am zapas seboradinu Lotionu
Nie ma za co, ja jak stosowalam pierwszy raz Vatike i na dodatek wiecej wlosow zaczelo mi "leciec" to czulam wielkie rozczarowanie, ze producent oszukuje, ze to nieprawda i takie tam, bo ja jestem z tych co odrazu cudow oczekuja zamiast cierpliwie poczekac. A pozniej gdy zauwazylam rewelacyjne efekty siedzialam wciaz na necie i ogladalam reklamy i recenzje o Vatice. Jeszcze poluje na jeden olejek podobno wlosy po nim rosna w szybkim tepie i sa grube, tylko u siebie nie moge go znalezc;(. Olejek nazywa sie SESA moze jakas dziewczyna stosowala go albo orientuje sie czy byla juz mowa o nim we watku?Olejki Khadi na porost wlosow podobno tez sa dobre.
Stary 2009-07-14, 21:11   #2711
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

no dobra,ale to jest wcierka na porost NOWYCH w³osów,a to jest ro¿nica pomiêdzy ro¶nieciem w³osów,które juz sa a gestnieniem w³osów poprzez wyrastanie nowych

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-14, 21:50   #2712
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
no dobra,ale to jest wcierka na porost NOWYCH w³osów,a to jest ro¿nica pomiêdzy ro¶nieciem w³osów,które juz sa a gestnieniem w³osów poprzez wyrastanie nowych
Jezeli chodzi ci o olejek Vatika to hinduski stosuja go na szybszy porost wlosow. Podobno po Vatice odrastaja wlosy dlatego tez "leca" te stare. W moim przypadku olejek przyspieszyl wzrost wlosow bardziej niz pobudzil do dzialania uspione cebulki, a stare wlosy musza kiedys wyleciec. Swietnie, ze olejek dziala w obie strony. Dodam rowniez, ze olejek doskonale wzmacnia paznokcie i nawilza skore wokol nich, wystarczy wetrzec odrobine olejku w paznokietki, rosna szybciej i sa mocniejsze, przetestowalam (stare nie wypadna bez obawy).

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-07-14 o 22:03
Stary 2009-07-14, 22:01   #2713
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Madzienko to mam rozumiec ¿e vatika przyspiesza porost w³osów? Fajny masz awatar. He he he bardzo oryginalny
Stary 2009-07-14, 22:08   #2714
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Poka¿ wiadomo¶æ
Jezeli chodzi ci o olejek Vatika to hinduski stosuja go na szybszy porost wlosow. Podobno po Vatice odrastaja wlosy dlatego tez "leca" te stare. W moim przypadku olejek przyspieszyl wzrost wlosow bardziej niz pobudzil do dzialania uspione cebulki, a stare wlosy musza kiedys wyleciec. Swietnie, ze olejek dziala w obie strony. Dodam rowniez, ze olejek doskonale wzmacnia paznokcie i nawilza skore wokol nich, wystarczy wetrzec odrobine olejku w paznokietki, rosna szybciej i sa mocniejsze, przetestowalam (stare nie wypadna bez obawy).
Mówisz powa¿nie??? Vatika tak dzia³a? Oooo... Muszê sie nad tym zastanowiæ Nawet nie sadzicie jaka ja mam ko³omyjê teraz w g³owie... Po tylu postach my¶la³am,¿e ju¿ wszystko wiem i stosowalam siê tego i co??? I nagle sie okazuje,¿e wszystko robie zle i nic nie wiem... Mysla³am tez o olejku sesa...hmm Ale do przet³uszczaj±cych siê w³osów olejki te¿ siê nadaj±??
Stary 2009-07-14, 23:25   #2715
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Madzienko to mam rozumiec ¿e vatika przyspiesza porost w³osów? Fajny masz awatar. He he he bardzo oryginalny
U mnie tak zadzialal. Widoczne byly duze odrosty na farbowanych wlosach, te wloski, ktore odrosly sa niestety slabsze. Polecam biotyne na szybszy wzrost wlosow i zelazo z witaminami z grupy B i drozdze. Naprawde do niedawna wlosy rosly mi wolno nie wiem moze to jest zwiazane z hormonami (jestem w ciazy) ale po Vatice zauwazylam zmiane, no i pazury mam twarde a wczesniej mi sie rozdwajaly i lamaly.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Mówisz powa¿nie??? Vatika tak dzia³a? Oooo... Muszê sie nad tym zastanowiæ Nawet nie sadzicie jaka ja mam ko³omyjê teraz w g³owie... Po tylu postach my¶la³am,¿e ju¿ wszystko wiem i stosowalam siê tego i co??? I nagle sie okazuje,¿e wszystko robie zle i nic nie wiem... Mysla³am tez o olejku sesa...hmm Ale do przet³uszczaj±cych siê w³osów olejki te¿ siê nadaj±??
, mam przetluszczajace sie wlosy i olejki nie powoduja, ze sa bardziej tluste, moze dlatego, ze zmywam je szamponami oczyszczajacymi. Obecnie koncze inny olejek Vatika z kaktusem o ile sie nie myle ten tez ladnie pielegnuje wloski ale moim zdaniem jego "kokosowy kuzyn" jest lepszy wlosy sa jakby bardziej zdrowsze a zdrowe wlosy szybciej rosna.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Dodam jeszcze, ze mam zaczatki anemii a jeszcze wlosy ani paznokcie mi sie przez to nie oslabily. Jestem pewna, ze to zasluga olejku kokosowego, gdybym nie byla pewna nie mieszalabym nikomu w glowce .

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Przystojniak z tego goscia na awatarze co? a jaki bujny ma zarost)

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Po skonczeniu Vatiki kaktusowej zaczynam kombinowac z Waxem. Buziaczki dla was dziewczynki. Duzo dzisiaj mnie tu bylo
Stary 2009-07-15, 06:06   #2716
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ja jestem idiotka !

Lece jutro zatem po lotion

W³a¶nie o tym ca³y czas piszê, ¿e nie wiem co u Guni ma przyspieszaæ skoro balsamu u¿ywa. I nie mogê do Was dotrzeæ. Wreszcie siê uda³o.

Moim zdaniem oprócz Vatiki i rycyna i sebo i placenta te¿ tak dzia³aj±,¿e na pocz±tku lec± w³osy a potem jest oki.
Co do biotyny to j± biorê od 2 m-cy, dro¿d¿e pijê od 2 dni, bleeee. W³osy mi rosn± i zagêszczaj± siê, ale 1 cm i nic szybciej. Widzê po odrostach na farbie.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2009-07-15 o 06:21
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-15, 09:04   #2717
legallybrunette
Rozeznanie

Bo na szamponie i balsamie o ile pamietam nie bylo nic takiego napisane.. ale skoro mowicie to pomyslalam ze kupiê.. trzeba mi bylo sie dokladniej zapytac niz smucic sie nie na mnie on nic nie pomaga
Stary 2009-07-15, 09:10   #2718
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Cytat:
Bo na szamponie i balsamie o ile pamietam nie bylo nic takiego napisane.. ale skoro mowicie to pomyslalam ze kupiê.. trzeba mi bylo sie dokladniej zapytac niz smucic sie nie na mnie on nic nie pomaga
A nie kusi Ciê spróbowaæ wcierki ze skórk± jab³ka?
Z tego co siê orientujê, wiza¿anki mia³y po niej bardzo dobre rezutlaty.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-15, 09:23   #2719
legallybrunette
Rozeznanie

Mhm... namowilas mnie musze poszukac jaki jest dokladny przepis i jak czesto trezba j± stosowac

Jesli chodzi o ten lotion (teraz juz pytam zeby znow czegos nie poomyliæ ) przyspiesza porost tylko ten niger? Czy ten z ¿en-szeniem tez? Bo bardziej podoba mi sie dzialanie tego drugiego. I dlatego pytanie czy on tez przyspiesza? Czy tylko niger?

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-07-15 o 09:44 Powód: zapomnialam dopisac
legallybrunette jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 10:02   #2720
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm... namowilas mnie musze poszukac jaki jest dokladny przepis i jak czesto trezba j± stosowac

Jesli chodzi o ten lotion (teraz juz pytam zeby znow czegos nie poomyliæ ) przyspiesza porost tylko ten niger? Czy ten z ¿en-szeniem tez? Bo bardziej podoba mi sie dzialanie tego drugiego. I dlatego pytanie czy on tez przyspiesza? Czy tylko niger?
Niektórzy twierdz± ¿e oba ale mi sie wydajê ¿e bardziej jednak niger, mam do niego po prostu zaufanie a co do tego drugiego to siê nie wypowiem bo nie stosowa³am,
z tym ¿e jest opinia i producent sam sugeruje ¿e niger(z czarn± rzodkwi±) jest na wypadanie,wzmocnienie i pobudzenie cebulek a ten pomarañczowy z rzeñ szeniem "zajmuje siê" regeneracj±, wzmocnieniem etc. etc. Zerknij z reszt± na KWC to ci siê rozja¶ni
Stary 2009-07-15, 13:58   #2721
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiem,¿e tez seria farmony radical wp³ywa na porost,ale przeraza mnie ten alkohol w skladzie
Stary 2009-07-15, 14:30   #2722
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
Wiem,¿e tez seria farmony radical wp³ywa na porost,ale przeraza mnie ten alkohol w skladzie
Alkohol przesusza a ja juz nie wiem gdzie przeczytalam, ze to wlasnie dzieki alkoholowi skladniki odzywcze w tych preparatach szybciej docieraja do cebulek wlosowych i zwiekszaja skutecznosc kuracji.
Stary 2009-07-15, 14:31   #2723
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Zapisa³am siê na 1 sierpnia do dermatologa, bo przy takim tempie wypadania w³osów, to nied³ugo ³ysa zostanê.

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-15, 14:39   #2724
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Poka¿ wiadomo¶æ
Alkohol przesusza a ja juz nie wiem gdzie przeczytalam, ze to wlasnie dzieki alkoholowi skladniki odzywcze w tych preparatach szybciej docieraja do cebulek wlosowych i zwiekszaja skutecznosc kuracji.
No tak,ale z kolei siano na g³owie,aczkolwiek d³ugie nie jest wcale lepsze od krotszych i zdrowych wlosów Boje sie radicalowej serii,choc taniej i obiecuj±cej,a widzê,¿e wiele z Was jej u¿ywa...
a dzi¶ prze¿ylam szok wielki...tego jeszcze w zyciu nie widzia³am na zywo...babka ok.35lat mia³a w³osy...do kolan Musia³m ja rzecz jasna zagadac ile czasu zapuszcza takie w³osy-powiedzia³a,¿e 20 lat! A jak pielegnuje? Zwyky szampon 2 w 1 pantene i nic wiecej i mowi,¿e nawet na koncowki nigdy nie narzeka³a,zawsze ma zdrowe. Jedyn ie po kapieli ciezko rozcesac,ale nic wiêcej nie narzeka

Edytowane przez guniaaa
Czas edycji: 2009-07-15 o 14:45
guniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-15, 14:50   #2725
madzienka79
BAN sta³y

Cytat:
No tak,ale z kolei siano na g³owie,aczkolwiek d³ugie nie jest wcale lepsze od krotszych i zdrowych wlosów Boje sie radicalowej serii,choc taniej i obiecuj±cej,a widzê,¿e wiele z Was jej u¿ywa...
Uzywalam, tej w ampulkach i wcale nie przesuszyla mi skory glowy ani wlosow, fajnie mi sie po niej wloski ukladaly i jakby zwiekszaly swoja objetosc. Alkoholu za specjalnie tez nie czulam. guniaaa: gdybym miala dostep tutaj do naszych wspanialych polskich Seboradinow, Nigerow czy Radicalow sama uzywalabym tego ponownie.
Stary 2009-07-15, 15:03   #2726
guniaaa
Wtajemniczenie

Sebo lepsze od radical???
Stary 2009-07-15, 15:53   #2727
legallybrunette
Rozeznanie

Radical jest tani? No jak dla kogo ja zaplacilam za jedno opakowanie ampulek 30zl, 3ba kupic 2 zeby byly efekty. Wiec wydalam na kuracje radicalow± 60zl.. Seboradin wychodzi tu duzo taniej

Po radicalu rosly mi szybciej jakos tak o 8mm na miesiac niz zwykle. Wiec uznalam ze 60 zl za 8mm mi sie nie opyla i odstawilam Teraz spróbujê sebo

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-07-15 o 15:55
legallybrunette jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-07-15, 16:01   #2728
guniaaa
Wtajemniczenie

Jak dla mnie 8 mm to siê opyla ale nie mia³am w sumie ampu³ek,a szampon serum i mgie³ke na mysli,ale w sumie przypomnialas mi o ampu³kach Troszke sporo,ale zawsze cos-chyba,¿e sebo zrobi te sama robote hmm... Bo takie kosmetyki jak neril czy dermena to raczej mi nie pomo¿e nie?
Stary 2009-07-15, 16:06   #2729
legallybrunette
Rozeznanie

Na ampulkach jest napisane ze przyspieszaja porost - to jest ich glowne zadanie wiec napewno lepiej zadzialaja niz szampon i mgielka, musisz stosowac codziennie na noc az zuzyjesz 2 opakowania, pozniej mala przerwa i znow Ale chyba wroce do nich.. bo w tym miesi±cu odpuscilam je i przyrost mam fatalny

Probowalam tylko ampulki joanny, ampulki farmony, odzywke i szampon fitomed, szampon seboradin - i co do nich moge siê wypowiedziec, na temat innych kosmetykow ktore wymienilas nie wiem nic
Stary 2009-07-15, 16:10   #2730
guniaaa
Wtajemniczenie

Fiu,fiu-duzo tego. A ta od¿ywka fitomed cos Ci pomog³a we wzro¶cie???
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.