|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Cytat:
albo ja tak pisze bo zmeczona jestem ![]() ![]() no bo mialam na mysli odpowoadajac Ci, że moze teraz to zmieni, nie bedzie spotykal sie prawie codziennie z ta "druga osoba", że może teraz jest naprawde zakochany (a wtedy nie byl az tak) i nie beda mu potrzebne tak częste kontakty z kims innym ![]() teraz dobrze ?? ![]() i dodalam ze może nawet Cie z tym kims pozna i ten ktoś nie bedzie jednostką, która bedzie mozgla Wam jakos zaszkodzic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie nie źle mnie zrozumiełaś mam na myśli, że druga osoba to partner/partnerka w związku! no i jak usłyszałam , że wcześniej się spotykał z drugą osobą (partnerką)P prawie codziennie to stwierdziłam, że ja chyba w związku nei jestem... tylko co to w takim razie za relacja według niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa ![]() no to to jest chyba znak zeby isc do bioli :P no ale tak zrozumialam :P zrozumialam druga osobe jako piate kolo w zwiazku no mniejsza juz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak nie jest z nią, bo ona go zostawiłą dla swojego kolegi z pracy... co do zdjęć byłych to jakoś tak wyszło, że przglądał je na kompie i gadaliśmy na skype no i on jakoś te zdjęcia komepntował i jak usłyszałam hasło "a to nie bo z byłą" no to moja kobieca ciekawość była silniejsza chyba powinnam usunąć to zdjęcie i tego maila z tym zdjęciem, żeby na nie nie patrzeć. a swoją drogą to ona wygląda na nim strasznie staro ![]() Cytat:
gdyby było tak jak zrozumiałaś to bym chyba Wam tutaj płakała dniami i nocami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
HUla co inneog wygladac co inneog byc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
a ja ide spać.
Nie ma sensu siedzieć bo tylko się denerwuję i stresuję kiedy będą wyniki z geografii ..
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was pytanie
![]() Jak ubierają się zazwyczaj dziewczyny na studiach, jak przychodzą ubrane na wykłady czy ćwiczenia? Tak bardziej na sportowo czy już tak elegancko. Wiem, głupie pytanie ![]() ![]()
#2709 |
Zakorzenienie
|
U mnie naprawdę jest różnie. Częściej można spotkać dziewczyny ubrane może nie elegancko, ale bardziej już kobieco. Swetry zamiast bluz, czółenka, baleriny niż obuwie sportowe.
Ja nie zwracam uwagi, gdy ktoś przyjdzie w bluzie z kapturem i z plecakiem, inni też nie. W końcu to normalna sprawa, każdy ubiera się, jak chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
ee no jasne,że tak.
U mnie są osoby z różnym stylem od kobiecego po taki typowo ,że tak to nazwę 'lansiarsko - sportowy ' ;P
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też jest różnie i samaubieram się w zależności od humoru. Raz potrafię przyjść w adidasach i bluzie z kapturem, a innym razem spódnicy, marynarce i obcasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dokładnie ![]() na politechnice wiekszosc na sportowo ;] ale od humoru tez duzo zalezy, wiez różnie nie ma chyba wiekszej reguly jesli ktos kto kocha adidasy dostanie sie na uniwerek, to nikt mu na sile szpilek nie zalozy ![]() wracam do biooo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas raczej nie spotkasz dziewczyny z plecakiem, czy takiej ubranej typowo na sportowo. Wszystkie wyglądają mniej lub bardziej elegancko. Sama osobiście zmieniłam przez to styl na elegancki ( mimo że czasami mam dość obcasów i zakładam adidasy, jeansy i t-shit a na to kardigan ![]() Jejku nauka administracji jest jeszcze nudniejsza niż historia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
marta i codziennie chodzisz w obcasach na uczelnię??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Hula a skąd takie pytania?
![]() bo ja np. zawsze chodzę na obcasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
na uczelnie tak
![]() ![]() Mój ulubiony zestaw to dzinsy, szary sweterek, a pod spód bluzeczka na ramiączka z koronką i z takimi śmiesznymi guziczkami w kształcie serduszek, do tego uwielbiam srebro więc na szyi zawsze łancuszek z zawieszka i kolczyki na uszach, do tego moja ukochana już torba z NY ( Pretty gdyby nie ty to pewnie bym jej nie kupiła ![]() A włosy zwykle w wysoki kucyk związuje bo staram się nie prostować mojego okropnego siana ![]() TŻ zabrał mi książke i nie moge sie uczyć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu ja też często chodzę w obcasach chociaż ze względów zdrowotnych nie powinnam ale je uwielbiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się dziwie, że TŻ mnie kocha bez makijażu, w dresie, albo w pizamie w której szwędam się cały dzień, wysmarowana mascią cynkową, rozczochrana, albo co gorsza z przetłuszczonymi włosami brrr... Ehh miłosc jest ślepa na to wychodzi ![]() A mi było bardzo ciężko na początku chodzić dzień w dzień na obcasach, nogi bolały okropnie, po miesiącu przyzwyczaiłam się i dzisiaj zrobiłam kilka kilometrów na obcasikach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Zadomowienie
|
omg..kurde ja szpilki to tylko jak musze zakladam.. a dzis kupilam sobie kolejne dresy ;D;D i normalnie chodze do pracy w bluzach z kapturem heh jeszcze zatesknicie za takim stylem ;P hihih
![]() a tak w ogole to mam zamira sobie stworzyc plan dzialania do wiosny.. ![]() a teraz zjadlam pyszne pianki mniamii ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
ja już mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! na szczęście jutro wolne ... w środę hiszpański, w czwartek psychologia .. i dopiero w przyszłym tygodniu prawo ... i koniec tymczasowo ..
![]() Ja ubieram się hmm.. na pewno nie sportowo, ale tak normalnie. A na moją uczelnie mowią Beverly Hills, więc możecie sobie wyobrazić jak tam jest ![]()
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te TŹ to tacy są że jak kochają to jakby ślepi byli ![]() i już sobie pogadałam z P. i jest lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam problemy ze stawami, cały czas w kolanach mi strzyka, tż mnie goni z tym do lekarza, a ja jak zwykle opieram się eh... zawsze u mnie cos lekarze wynajdą ![]() I wiedziałam że z P będzie lepiej jak porozmawiacie ![]() Ja ostatnio zrobiłam tż awanture, że nie rozmawiamy, tylko każdy siedzi przed kompem i do siebie się nie odzywa, na szczęście po rozmowie jest lepiej tylko ciekawe na jak długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam podobno zniekształcone małe palce u stóp ![]() nigdy mi to nie przeszkadzało, ale jakieś 2 miesiące temu zaczęła mnie coś jedna stopa boleć no i nie mogłam żadnych butów założyć bo bolało. No i poszłam na prześwietlenie i do chirurga i babka właśnie powiedziała że to przez ten kształt palców i że raczej mnie czeka własnie jakiś zabieg chirurgiczny albo korekta plastyczna;] jaaasne, chodzę w obcasach nadal, czasami boli, czasami nie. Trudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
to widze że nie tylko na mam problemy ... mi na treningu coś się przestawiło i teraz mam coś z łękotką - biegać nie mogę, przysiadów robić nie mogę, siedzieć z podkulonymi nogami nie mogę, po turecku też nie, bo zaraz boli.. jedynie co mogę, to ćwiczyć na orbitreku
![]() ![]()
#2729 |
Zakorzenienie
|
Stworzyłam sobie liste co bede robic po sesji. Niech to sie wreszcie skonczy, noooo... Jeszcze 3 egzaminy, wykonczyc sie mozna. W tym semestrze popelnilam wiele bledow i teraz nie mam czasu na ich poprawianie. Szykuje sie na poprawki juz
![]() ![]()
#2730 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha, a ja bylam na sankach i ulepilismy balwaaana
![]() Snieg nawiedzil Anglie ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.