![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Z zazdrością to jest różnie - mój TŻ na początku był strasznie o mnie zazdrosny, bo wtedy byłam w grupie z moim byłym, a jego szlag trafiał. Było płno kłótni, ale po pół roku się skończyło, bo mój były przeniósł się na zaoczne
![]() U mnie z włosami jest tak, że jak robią się troche dłuższe to układają się jak chcą - nic nie moge z nimi porządnego zrobić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
Szybko mi rosną, ale dojrzewam do myśli, że w tej chwili są za długie i chce je ściąć
![]() Mes czekamy na fotorelację ![]()
#2703 |
Lena
|
z fryzjerkami to tak u mnie jest- że ja nigdy nie wiem dokładnie czego chcę- i potem chodzę w "kudłach" które u mnie się nie układają tak jak powinny. no nie wuiem- nie umiem się zgadać z fryzjerkami. nawet teraz- choć przyniosłam zdjęcie- i chciałam podobną o podobnej długości to obcieła mnie prawie do ucha..... na szczęście super wyglądam!!!!! nawet nie spodziewałam się!
![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() A co do włosów to na początku roku wybrałam się do fryzjerki, która znalazła wyjście na mój problem. Mam grube, ciężkie włosy, ni to kręcone ani falowane. Od tej pory są poskromione ![]() Ale jest ale... Zawsze mi się marzyło jakieś ładne upięcie ślubne, a z tego co mam ciężko. Musiałabym zapuszczać najpóźniej od nowego roku, a to co mam teraz mi pasi.
#2705 |
Konto usunięte
|
mes-super,że wszystko się udało
![]() ![]() Ja też mam dość długie włosy,ale jak się robią już za łopatki to tracą blask i się potwornie rozdwajają. Dlatego to ich chyba najlepsza długosc to do łopatek ![]() Ja muszę się wybrać do gin tylko prywatnie oczywiście.Nie byłam kupe czasu i nie wiem do kogo isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Bambusiek mam nadzieje że będzie OK! 3mam kciuki!
![]() ![]() Ja z włosami nie mam problemu bo nie ma co z nimi zrobić nowego. Mam loczki więc grzywka odpada (chociaż kiedyś miałam ale codzienne prostowanie mnie męczyło), asymetrii też nie widać bo zawsze są w nieładzie, artystycznym oczywiście ![]() ![]()
#2707 |
Zakorzenienie
|
Honolinko mi poleciła koleżanka takiego dziadziusia - jest juz na emeryturze i tak dziwnie mi było do niego iść, ale jak porozmawiałam z mamą to Ci starsi są lepsi, bo bardziej się troszczą o to, żeby kobieta mogła jeszcze mieć dzieci i mają większe doświadczenie. Jak chcesz to podam Ci na priv namiary.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Konto usunięte
|
ivona84 ale on przyjmuje prywatnie? Kurczę nigdy nie byłam u faceta ginekologa:P. Możesz wysłać namiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tez wybieram się w pon do gin i już przezywam
![]() ![]() ![]()
#2710 |
Zakorzenienie
|
Bambusiek będzie dobrze. 3mamy kciuki...
ja idę do gina 24 sierpnia, no chyba, że mi okres znowu wpadnie.. A też by wypadało w końcu iść bo na takiej kontrolnej wizycie byłam 2 lata temu, w zeszłym roku byłam jak mi się okres spóźniał... pochwalcie się fryzurkami później ![]() Ja do fryzjera pójdę chyba po urlopie, podciąć końcówki. Fryzjerka zaleciła zapuszczać włosy do ślubu ![]() przed chwilą przybiegłam... To był pierwszy raz po rocznej przerwie. miałam ochotę się zatrzymać i tyle, ale dzięki Tż biegłam dalej. i jak na pierwszy raz to biegło się super... 5,3 km |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
A ja do gin mam iść za 2 tygodnie - jakoś nie przeżywam, bo już w swoim ćwierćwieczu na tej ziemi sie nachodziłam
![]() ![]() Niunia Ty to się normalnie katujesz z tymi cwiczeniami, ale bieganie to nie dla mnie kompletnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
elunka88 nic się nieprzejmuj, to nie z nią bierzesz ślub i to nie z nią spędziśz resztę życia
bambusiek wszytsko będzie dobrze, trzymam kciuki ![]() ja do gina idę jutro ![]() ![]() ![]() A u fryzjera byłam w poniedziałek i powiedział że mam niezniszone końcówki ![]() ![]() A poza tym byłam z koleżanką ogladać suknie i jej się spodobała taka jedna własnie taka skormniejsza ale piękna ![]() ![]()
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ja w przeciągu ostatniego półrocza byłam u gina chyba co miesiąc, więc na razie (mam nadzieję) nie będę musiała się wybierać....
nicolaaa - faktycznie niezła cena
#2714 |
Wtajemniczenie
|
nicolaaa to nawet taka znośna cena, a znalazłaś coś dla siebie?
![]()
#2715 |
Zakorzenienie
|
Nicola przyzwoita cena za suknię - do przyjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
oj widzialam dwie takie z tym że jedna za droga bo 2200 a ja mysle ze cala się ubiore za 2000 ale druga byla za 1800 i byla przesliczna ale ja mam jeszcze duzo czasu
![]() no i muszę wybrać się do jaworzna bo tam jest duzo sklepów i może odnajdę moją krawcową ![]() EDIT: zrobiłam zdjęcie sukienki która spodobała się mojej przyjaciółce ale nie jest najlepszej kopii bo robione moją komórką i w dwóch częsciach bo nie dało się ując jej w jednym zdjęciu ![]() znalazłam też podobną w poście JennyAniołek 2652 na str 89 - pozwolę sobie ją wkleić.
Edytowane przez nicolaaa Czas edycji: 2009-08-12 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pamiętam jak dwa lata temu zaczynałam biegać... wtedy to normalnie więcej szłam niż biegłam, ale za to byłam też większa.... Nicolaa to faktycznie nie drogo jak za suknię... A powiedz mi, jest tam gdzieś u Was w Sosnowcu jakiś sklep czy krawcowa co cała suknia z dodatkami za 800zl wyjdzie?? znalazłam w poradniku z targów ślubnych i mnie to ciekawi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
niunia32 nie mam pojęcia, bo ja dopiero będę za suknią chodzić w lutym po targach a masz moze adres to może skojarzę albo się przejde i zapytam
![]() ![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
Nicolaa mam
![]() Salon w Sosnowcu ul. jedności 10 Mają też w Krakowie ul. Św. Filipa 13 nie wiem czy to te 800zl prezentowanej suknie czy jak o i jeszcze znalazłam stronkę http://www.sukniemaja.pl/ Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-12 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Rozeznanie
|
niunia32 właśnie patrzałam na mapie i ul.jedności jest blisko mojego gina do którego idę jutro na 15 więc jeśli dam radę to tam podjadę bo to dwie ulice dalej to się dowiem. dobrze że napisałaś bo pewnie jakbym nie była w tamtej okolicy to by mi się nie chciało ale i tak muszę tam jechać
![]()
#2721 |
Raczkowanie
|
Mes gratulacje!!
![]() ![]() ![]() ![]() Bambusiek 3mam kciuki! ![]() ![]() ![]() elunka88 współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() Znalazłam na necie suknie podobną w 95-ciu %-ach do tej mojej wymarzonej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musicie uruchomić wyobraźnię i połączyć mój tył z przodem sukni katalogowej ![]() ![]()
#2722 |
Rozeznanie
|
tinussia90 a Ty już sukienkę szyjesz?
Mes gratuluję i życzę dużo szczęscia ![]() ![]()
#2723 |
Raczkowanie
|
nicolaaa nie szyję sukni tylko byłam sobie przymierzyć
![]() ![]() ![]() ![]()
#2724 |
Rozeznanie
|
tinussia90 pewnie czytałam ale zapomniałam
![]() a suknia piękna i w moim stylu ![]()
Edytowane przez nicolaaa Czas edycji: 2009-08-12 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Tinusia - piękna suknia
![]() ![]() ![]() A nie boisz się iść na przymiarkę z TŻ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Konto usunięte
|
tinussia90 suknia jest piekna!!
![]() Właśnie takie mi się najbardziej podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
Ivona84 dziękuję
![]() ![]() ![]()
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po wizycie u kosmetyczki, zrelaksowana
![]() ![]() tinussia90 jako pierwsza pokazałaś się nam w sukni. Pierwsza przymiarka dziewczyny za nami ![]() ![]() ![]() niunia32 pozwoliłam sobie wejść na stronkę tego salonu, rzeczywiście ceny są bardzo atrakcyjne, można powiedzieć, że wręcz nieporównywalne z tymi z salonów firmowych ![]() Dobra zmykam, ale będę za jakiś czas na pewno ![]()
#2729 |
Raczkowanie
|
tinussia90 śliczna sukienka i ślicznie w niej wyglądasz
![]() elunka88 ty co miesiąc chodziłam do gin a ja w samym lipcu byłam 3 razy ![]() ![]() ![]() nicolaaa to bardzo przyzwoita cena jak za suknie ślubną. Ja chyba bede szyć sobie sukienke bo jest dużo taniej a po za tym moja babcia jest krawcową wiec jakby co pomoże ![]() A ja jestem załamana. Mój tż miał kiedys ciezką operacje kręgosłupa ( groziło mu ze nie bedzie chodził) i teraz co jakiś czas go boli jak sobie nadwyręzy i do tego krzyże go bolą. ![]() ![]()
#2730 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() hecate bardzo mi przykro z powodu tego, że Twój TŻ ma takie problemy zdrowotne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isabele TŻ wyglądał na dość zdziwionego i jakoś zaniemówił ![]() ![]()
Razem od 25.05.2006r. ![]() Zaręczyny - 24.05.2009r. ![]() ![]() Ślub - 4.06.2011r. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tinussia90 Czas edycji: 2009-08-12 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.