|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Od kiedy wstawiłam zdjęcie ze studniówki na nk i ustawiłam je jako główne, oglądają mnie jacyś dziwni ludzie. Dostaję nawet zaproszenia od obcych.
A jutro mam spr z matmy z ostrosłupów, walców, stożków i innych pieroństw
|
#2702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Takie "gwiazdorstwo" skłania jedynie do rozmyślań nad usunięciem konta.
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie widoczna tylko dla znajomych...
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zablokowaną, jakżeby inaczej. Zresztą wszystko oprócz wieku i szkół mam tajne.
Ale zdjęcie główne da się wyświetlić. ![]() Swoją drogą, u nas była ostatnio akcja, bo do naszej klasy zapisał się jakiś koleś jako gość. Ktoś go zaakceptował, bo miał nazwisko jak jeden z kolegów z klasy. Koleś miał w galerii zdjęcie naszej koleżanki z klasy i podpis, z którego wynikało, że to jego dziewczyna. Potem się okazało, że to jakiś fałszywy człowiek, który sobie przywłaszczył zdjęcie tej laski.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:46 |
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie się przyczepiły ostatnio konta fikcyjne, a nie mam sumienia ich blokować, bo się uśmiać czasem idzie, np. zaprasza mnie: "Wszystkie Marty, Martusie", a ja na imię mam Andrea xD!I się za tworzenie zabrałam, o. Czeba się rozwijać. I się mi teraz przypomniała dzisiejsza matematyka: P: I wyszedł nam pierwiastek z czech. K: O! To z daleka. |
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam takiego nauczyciela, który nie wymawia "cz" tylko "trz". PrzeTRZytajcie, nauTRZcie się.
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam tylko ze z walca, stożka i kuli
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Pani Buka
|
witam
![]() Boooże jakie mam ciężkie te ostatnie dwa dni siedzę w szkole od rana do 15.20, potem mam korki, dzisiaj jeszcze po korkach pojechałam z tatą na zakupy na piątkową imprezę... jutro na szczęście luźniej. ale i tak chodzę zmęczona i niewyspana, i boli mnie głowa... jeszcze TŻ-ta łapie jakieś przeziębienie, mówilam, żeby się do mnie nie zbliżał jak jestem chora :Pa i mam płytę ze studniówki ale nie mam na razie siły i czasu tego oglądać, może w czwartek razem z TŻ-tem ![]() a tak co do tematu ślubów... dowiedziałam się że dziewczyna z mojej klasy podobno jest w ciąży i chyba jest już po ślubie nie gadam z nią w sumie za wiele, wiedziałam, że ze swoim facetem jest prawie 3 lata i mają powazne plany... no i ona, taka drobniutka, jakoś przytyła ostatnio, i przyszła do szkoły po przerwie dłuższej w takich loczkach, i dziewczyny mi powiedziały wszystko głupio mi pytać, ale ciekawa jestem, co na to rodzice i czy to była wpadka...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-02-10 o 20:15 |
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nam ostatnio opowiadała, ze jest po studiach matematycznych i fizycznych- uczy nas tego, tego i jeszcze wychowawczą z nią mamy- kolega chciał z komplementem wyskoczyć ale mu nie wyszło. Ot powiedział po prostu: "Ale ma pani łeb". Pani nie wiedziała czy ma się śmiać czy płakać czy co xD Na biologii też już panią do płaczu doprowadziliśmy. Ze śmiechu oczywiście
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj sprawdzian z lektury.
Kto to G. wymyślił ?! Czytam lekturę,po niej streszczenie i pisze beznadziejnie,bo zamiast doceniac literaturę patrzę jaki kto miał kolor na sobie i ilu dokładnie ludzi tam stało
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam parę zdjęć wrzuconych, ale galerię zablokowaną dla nieznajomych. I dodatkowo specjalnie na żadnym nie widać moich oczu Tylko pinezki psują efekt
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
60% z wosu...zawiodłam się, ale jestem zadowolona z pracy pisemnej, bo dostałam 18/20
![]() Czuję się chyba lepiej niż wczoraj. Dziś zaraz po lekcjach zabrałam się do roboty, odrobiłam lekcje i napisałam prackę również z wosu |
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kaczkę stworzyłam
Dumna z się jestem. Co prawda już mi powiedziano, że jej nie stworzyłam tylko z nocnika wycięłam. I nikt nie chce wierzyć, że na nocnikach nie ma takich fajnych w dotyku ;C
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się uczyć z matmy 2 godziny dzisiaj
![]() W ogóle to się za bardzo z tej matmy opuściłam w tym roku. Ale w ogóle w tej trzeciej klasie mi przestało na wszystkim zależeć, byleby tylko dostać się na to, co chcę. ![]() W ogóle dzisiaj koleżanka do mnie, że widziała podobną sukienkę do mojej tylko malinową. Okazało się, że widziała właśnie sukienkę Scarlett. Jeśli poznała, to znaczy, że krawcowa się spisała. Chciałabym jeszcze gdzieś iść w tej kiecce, ale co jak się żadne wesele nie szykuje. ![]() anlejka po co Ci kaczka jak z nocnika?
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe co do śmiesznych słówek jakie wydają nasi nauczyciele to moja wych. która jest POLONISTKĄ mówi.............famfara. ..................WYCIĄG sobie karteczke...
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku.
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Ona z filcu nie z nocnika
I powstała w przypływie weny twórczej spowodowanej przymusem uczenia się, bo co ja za to mogę, że jak się trzeba uczyć to ja robie wszystko byle się nie uczyć? Ale kaczka podbija serca oglądaczy Chyba pomyślę nad hodowlą filcowych kaczek xD! Już mam dwa filcowe kwiatki, więc kaczki do kolekcji i jeszcze coś stworzyć i sobie mogę farmę w bloku otworzyć
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2720 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Idę spać, choć mam dużo roboty. No, może zrobię choć model figury na matmę ;| Tragicznie mi ostatnio.
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś ma ochotę zbojkotować 14 lutego?
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też sobie wpadł z dziewczyną, ale długo już są ze sobą.. mieszkają teraz u niej.. co do reakcji rodziców to nie było żadnej hecy.. czytam już 'Wiatr od wschodu', ale wcześniejsze części zdecydowanie ciekawsze.. chociaż może to tylko tak na początku ![]() teraz idę wziąć prysznic i kładę się do łóżka.. z @, która mnie odwiedziła wieczorem ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
! Od miesiąca już są serducha u nas, ot co. Zrobię jeszcze jedną kaczkę i napiszę na niej 'antywalentynka' o.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
My organizujemy free hugs:P więc również bojkotuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ten dzień nie przeszkadza :P Jesteśmy z TŻ ponad 2,5 roku, więc raczej nie spędzamy czasu ze sobą tak jak na początku. Są to zwykłe spotkania ( wieczór filmowy, wypady z jego znajomymi do pubu, bo on w tygodniu mieszka w mieście w którym chodzi do szkoły, do domu wraca na weekendy i święta). A 14 luty jest tak naprawdę kolejną okazją do wybrania się na prawdziwą randkę
Oczywiście nie chodzimy na randki tylko w walentynki, no ale faktycznie rzadko się to zdarza... Także nie mam nic do tego dnia. Jak byłam sama to po prostu robiłam to co na dzień. Chociaż przyznam, że irytują mnie tłumy w kinach, restauracjach
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spać. Trzeba iść. Bo jutro PP. I dwa angielskie. Może matury odda?
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na 8:15 a mi się tak strasznie spać nie chce
|
|
|
|
#2728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale to tylko moje zdanie. JAK? Zdradź mi tajemnicę! |
||||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
biorę jakiś szablon z internetu, szyję, wypycham watą i gotowe
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szydełkujesz, czy szyjesz z materiału?
Hehe. Umówiłam się z TŻtem na "pierwszą randkę" z okazji walentynek.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Do mnie się przyczepiły ostatnio konta fikcyjne, a nie mam sumienia ich blokować, bo się uśmiać czasem idzie, np. zaprasza mnie: "Wszystkie Marty, Martusie", a ja na imię mam Andrea xD!

Jeśli poznała, to znaczy, że krawcowa się spisała. 

zaręczyny albo ślub w młodym wieku to taki pseudo-dowód miłości, pokazanie całemu światu jakim to się nie jest dojrzałym