|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
patika
Lapi dla mnie zwykła bioderma jest za ciemna. Kolor tej AR jest znacznie lepszy dla mnie. czy ty uzywasz coś na nią?bo pisałyście że destabilizuje się z kolorowymi. Ja bym chciała róż. Można? ......................... ......................... ................ patus , mieszam Bioderme z baza Sephory czasami ,mam nadzieje ,ze to jej nie destabilizuje ![]() ![]() generalnie te wszystkie filtry doprowadzaja mnie do szalu codziennie ![]() ......................... ......................... ............. a tak w ogole to dzien doberek ![]() ![]() teraz kawusia i popracowac troszke trza ....a popoludniu firmowy piknik ![]() milego dnia zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Bry Słonka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszuś dziś uzyłam podkładu LRP i jest taki sobie ale ponoć plamy się tak nie rzucały dziś w oczy ale trochę ciężki dla mnie ![]()
#2704 |
Zakorzenienie
|
Hej słoneczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Miszelka troszkę bo tam tylko powiedzmy degustacja jest
![]() ![]() ![]() ![]() Ja bazy pod makijaż nie stosuję...może faktycznie warto ![]() Miłego dnia Laseczki ![]() ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() na noc sie cosmelanem 2 smarnelam i pierwszy raz po nim skora poki co mi nie schodzi i nawet nie bylam czerwona rano a leciutko skorka pod oczkami podrazniona , chyba sie gebucha przyzwyczaja jednak yupi!!! ![]() ![]() ![]() milego wieczorka winko , serek i winogronka , dzis o ye ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Rozeznanie
|
doberek laseczki śliczne
![]() Miszka kokietnko - jakie boczki? ![]() ale szkoda ze już po weekendzie tak fajnie było no cóż, a teraz z rana kawka i ploteczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Michell72
Sprawdziłam..jestes młodsza dziecko ![]() ![]() ......................... ......................... ![]() witam w nowym tygodniu , to kawusia i do pracki marsz ![]() normalnie zaczynam lubic cosmelan2 , skorka nie schodzi drugi dzien po posmarowaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Hej laski...KAWA?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Miszuś jakbyś nie zdążyła przed deszczem to miałybyśmy tu Miss mokrego podkoszulka
![]() Stosowałabym jakąś bazę ale nie mam już na to czasu.Rano myję buźkę nakładam miejscami Auriderm potem flavo c potem filtr,podkład i puder.I muszę czekać zeby mi sie to po kolei wchłonęło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie któraś stosuje flavo?Bo mnie się wydaje że jestem po nim czerwona tzn plamy na polikach mi się buraczą ![]() Ide wieszać pranie i do pracki lecę ![]()
#2713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() normalnie zakupie cosmelan ale sam krem i będe tez piekna ![]() Wiinnii opowiadaj jak Tobie po cos2? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Nuśka,Lapi,Magda wysyłam próbaski..TZ własnie wziął ze sobą..Szatanka nie podałaś adresu to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
Miszka z którą neostratą?
żel czy krem |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Pies mi zeżarł pedzel do pudru
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Żel..a co który lepszy?kurcze musze czyms smarowac..bo do jesieni tak daleko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mallaa kawusie poproszę ![]() Miszelko znam ten zapach, fajnie będzie ale synek jeszcze nie teraz ![]() leń jestem, nie chce mi się znów pieluch i tych rzeczy, Twojego takiego gotowego 4 latka to z chęcią poprosze ![]() Dzięki za niespodzianki, kochana jesteś że tak o nas myślisz ![]() a właściwie jak pieseczki malutkie, zdaje się ze się sunia niedawno oszczeniła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale jak mi malibu ze stołu zrzuciła to juz takie fajne nie było ![]() czym Ty się katujesz - woda z cytryną, brrrrrr ja mam colcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
O tak - woda z cytrynką to jest to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
wole lekko zmineralizowaną.kurcze musze sie nawilzac bo tych kaw chlapie duzo,herbaty raczej nie pije,kolorowe napoje tez nie..tymbark jedynie..albo jakis pomaranczowy z miążem(uwielbiam)a potem to musze biogal wciagać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie smaruje ![]() ale w sumie nie wiem dlaczego, chyba czas zacząc znów, ale raz w tyg. to może być mało, chyba wróce do systemu - co drugi dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
[quote=jedynusia;12452899]pomarańczowy z farfoclami tez uwielbiam, szczególnie jak trochę campari jest w środku i 2 kostki lodu
![]() nie smaruje ![]() ale w sumie nie wiem dlaczego, chyba czas zacząc znów, ale raz w tyg. to może być mało, chyba wróce do systemu - co drugi dzień[/quoteno to ja dwa razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Kurde ucieło mi tekst musze od nowu pisać buuuuuuuuuuu
Miszka w środę jadę do gina ale nie wiem czy to nie za wczesnie żeby wiedział. Mojej kumpeli powiedzieli że będzie mieć dziewczynkę a urodził się chłopak bo dzieciątko do usg odwracało się tyłem ![]() Jesli będzie dziewczynka to Wiktoria a chłopak to Szymek. Co do wody z cytryną to dłuższe picie może podobno powodować przebarwienia. Gdzieś kiedys wyczytałam ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- A propo solarium była to jedna z moich pierwszych prac podczas studiów żeby na szkołę zarobić. Miałam jedną stałą spalona klientkę która przychodizła 2 razy w tyg na 20 lub 30 min i zostawiała mi kałużę potu ![]() Miałam też kumpelę która jak mówiła że dawno nie była na solarium to oznaczało to ok 2, 3 dni ![]() Dzisiaj jest cała w piegach ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Co do neostraty nie wiem która lepsza ale pytam się Miszka którą stosowałaś bo zanim zrobię cosmelan to chciałam też to wypróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
Kurczę, wywalało mnie ze strony
![]() Miszelko - ja też nie wiem jak można w solarium tyle wytrzymać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale Wiktorie mają charakterek, oj mają ![]() przyznam się wam do czegoś - musze iśc do solarium bo poprostu strasze ![]() pójde raz do stojącego, wyłącze lampy na buźke i naprawde wezmę jakąs folie albo cóś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Michell72
Nuśka,Lapi,Magda wysyłam próbaski..TZ własnie wziął ze sobą.. ......................... ......................... ......................... ...................... ![]() ![]() w moim miescie w koncu mozna kupic kosmetyki Biodermy ![]() ale mam lato fajne dzis , za chwile 3 raz sluzbowo na miasto lece to mi ta pogoda bardzo pasi tylko slonka siem bojem ale filtruje za kazdym razem Bioderma kolorowa dzis i mysle ,ze slonko mnie nie widzi ![]() Miszka naprawde zaczynam twierdzic ,ze cos 2 jest oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Cati neostarade mam zel,packam dla wykorzystania tubki,ale gorąco namawialabym Cie przed cosm na pigmanorm...po urodzeniu!!!! Nikola,Marcel to moje szkraby..Malla
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie położe sie po kims, taki głupol ze mnie ![]() folia, koszulka moze tona filtru hi hi ale będzie ubaw ![]() ale mam tak koszmarnie białe nogi ze nie ma rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.