|
|
#2701 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
Ja używałam ostatnio sprayu naphery, a teraz radical, ale nic nie robią, wiec chyba wrócę do starego, dobrego spray'u glisskur
|
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2703 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jest w rossmanie na promocji teraz , z tego co wiem to ułatwia rozczesywanie
ale to mi akurat nie potrzebne gdyby mial tylko to robic co myslicie o używaniu dziecięch szaponow do włosow np. Johnson&Johnson
|
|
#2705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
hi hi ja tak samo, ale nie mówie TŻ bo on myśli że już jestem zakochana w Michaelu ze skazanego
wystarczy Cytat:
100 lat! ![]() Przed chwilą zjadałm pyszną jagodziankę. mniam mniam ![]() a btw nie wiecie kiedy jest tłusty czwrtek?? bo któraś pisała że w ten czwratek, a podobno NIE a ja już się nastawiłam na pączki
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-11 o 14:18 |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo i po co![]() a tłusty czwartek ponoć 19 jest, ale pewna nie jestem
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Kulkaga wszysrkiego naj naj naj
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() heheA że diety już nie mam to zostaję dziś u TZ na noc i będę się duuuuuuużo alokoholizować Wypije też zdrówko Agi |
|
|
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Kulkaaga
---------------- () --- () ---() ---() ---------------- || -— || — || — || --------------{*~*~*~*~*~*~*} ------------ @@@@@@@@@@@@@ ------- -{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ } --------@@@@@@@@@@@@@@@@@@ --- --{~*~*~*~*~HAPPY~*~*~*~*~* ~} --- --{~*~*~*~BIRTHDAY*~*~*~*~* ~} --- --{~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~*~*} --- -----@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ---------------------)---------( -------------_____,-----------,___ ------------/_________________\ Szczęścia, zdrowia, pomyślności Czerp z życia same radości! Niech los Ci zawsze sprzyja, A co złe niech Cię omija. Dużo słodkości, szczęścia w miłości Samych luksusów, milion całusów. Niech odejdą precz gorycze Z głębi serca Tobie życzę. O czym myślisz, o czym marzysz Niech Ci w życiu się przydarzy!
|
|
#2714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() toć możem![]() ![]() ja ostatnio mam taki wilczy apetyt ze aż mój TŻ się dziwi wszystko pochłaniam i najgorsze jest to że nic nie tyje....a chciałabym(to nie ciąża )
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
ja z tego szoku musiałam zjeść pączka, a że w cukierni nie było, musiałam się zadowolić jagodzianką
![]() a kiedyś u mnie w domu mieliśmy 3 tyg pod rząd tłusty czwartek, bo za każdym razem myśleliśmy że to już ten wtedy miałam pączkowy raj
|
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam pączki a w auchanie są takie pakowane po 10 za niską cenę ale bardzo smaczne...i ile razy tam jestem to zawsze ląduje w koszyku pęczek pączków na stancji nie mam niczego żeby przygotować samemu pączki , choć kiedyś robiliśmy jestem pączkożercą![]()
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A chciałabys dzidziusia teraz ?Ja stwierdziłam, ze jakas nienormalna jestem, bo zamiast załamywac sie ze nie mam pracy to czuję sie jak na wakacjach i mam za***isty humor Jasne, szukam pracy, wczoraj też złożyłam podanie do pracy administracyjnej, ale jakos dobrze mi sie żyje (mimo że kasy czasem brak), no a chyba nie powinno i depresje powinnam mieć czy cóś ...
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ale mnie głowa boli Pogoda oropna ja nie wylaziam jeszcze z mieszkania dzis . Potem ide tylko na poczte i tyle . Jutro egzamin z matmy wiec tzeba sie pouczyc .
|
|
|
|
#2720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mam nową słodyczową miłość - batonik DOVE, mniam, wszytskie smaki - jak go jem, to czuje się jakbym opływała w luksusach. Pycha! tylko trochę drogi jak na batonika, bo cena wacha się od 2.5 - 3zł. |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby starczylo na wszystko...'a z drugiej czasem chcę taki brzdąc to byłaby jakaś odskocznia od tego wszystkiego..taka mała istotka która Cię kocha bezgraniczną miłoscią,tylko dlatego ze jestes, ach (to przez zdjęcia Czekoladki Gabrysi boskie jest to dzieckoi bardzo dobrze robisz ze sie nie zalamujesz...zalamywaniem nic nie zdzialasz, tylko zgorzkniejesz szybko jest jeszcze czas na to |
|
|
|
|
#2722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ludzie chyba za bardzo myśla i głowia sie nad tymi dziećmi i zawsze znajdzie się jakieś "Ale", ze lepiej poczekać, bo teraz nie ma warunków itd... A chyba lepiej pójść na żywioł i po prostu zrobic sobie to dziecko A co tam, moze zaszaleje jeżeli pójdę na staż i zrobie sobie to dziecko , wtedy będą musieli mi też dac macierzyńskie TŻ od marca będzie lepiej zarabiał, wiec może moze udałoby się... |
|
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
a tak a propos walentynek
ja kupilam to i pewnie zostaniemy w domku bo ja mam do 20 wyklady, a T Ż pracuje do 16....także będzie kolacja prz swiecach a później..... lulu
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie widzialam nawet emot, ale ty chyba nagrzebalas cos innego skoro miniaturki i avki widzisz. Ja grzebalam wtedy w opcjach.. i tam zanalzalm ze tylko wizaz zablokowalam. Nie wiem jak. Sprawdz w opcjach, a jak nie poradzisz sobie to proponuje od nowa zainstalowac mozille Cytat:
No u mnie obchodzony jest od wczoraj. Zjadalm dwa poczaki takie male domowej roboty, tzn niecale, bo to za duzo jak na redukcji :p Kulkaga 100 lat Paskudne sa te o smaku toffi, blee .
|
|
#2725 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałabym mu zpewnić bezpieczeństwo a na to mnie jeszcze niestety nie stać
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GURU![]() a ten glisskur dobry jest? i to spray tak?na co pomaga
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-11 o 14:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

::::°::::
a ja już się nastawiłam na pączki