|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
nie wiem
bo nawet nie wiem co sie dzieje![]() ostatnie co wiem, to że były igry w gliwicach ![]() a gdzie Ty na tą imprezę idziesz? Cytat:
__________ laptop mi się coś psuje ... a i tak mi go tata zabiera do Niemiec, to może odda do sprawdzenia, bo jeszcze jest na gwarancji...a z tego co wiem, dysk D mi się popsuł...i teraz coś głośniej chodzi ![]() jestem załamana bo miałam nad morze wziąć laptopa i teraz będę odcięta od świata chyba że jeszcze do końca czerwca kupię sobie nowego!
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a ja kurde zla jestem, bo czuje, ze z tego co schudlam juz cos przytylam, a wcale nie jem wiecej ani nic;/
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
I ja jestem na wiecznej diecie
a mimo to przytyło mi się jak tylko wyzdrowialam i mam taki sflaczały brzuch![]() Ale dzisiaj zrobie sobie spacer i zakupy ![]() Ogólnie od rana mam mnóstwo energii, zrobiłam pranie, gotuje się właśnie zupa koperkowa, a później zrobie stefanke z przepisu jednej z wizażanek. Szkoda, że pogoda kiepska, wiatr wieje i pochmurno, a calą noc były burze ( boję się burz, a mimo to strasznie mnie fascynują i uwielbiam oglądać błyskawice). |
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię burze. Ale oczywiście tylko wtedy, gdy jestem w domu albo w samochodzie.
Dostałam awizo, zaraz idę po podatek. Nareszcie. |
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie burze
![]() lubie wtedy zasypiac. co do odchudzania/przytycia, moja waga to zwykl 50kg +/- 2kg. co najlepsze, czasem np sie troszke zaokragle [niewiele ] a po wadze i wymiarach w ogole tego nie widac;xale mi sie wydaje, ze kazdy organizm sam ustala swoja optymalna wage, jesli nie zaburzamy teg procesu [np jedzac duza ilosc slodyczy lub kompletnie sie nie ruszajac.. lub w druga strone - glodzac ]
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie zamnie kciuki od 15.30 do 17.30 prosze
mam egzamin..---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- w ogole wytropilam dzis na fakultecie jedna z wizazanek z adm na mojej cuzelni, ale z 3 chyba roku :P |
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj liczę na jakąś energię z kosmosu, która pozwoli mi się uczyć!
![]() w nocy nie mogłam spać bo położyłam się do łóżka o 4:30 i już minęła mi pora spania ;P było jasno i nie chciało mi się spać więc męczyłam się z 2h prawie... no nic, za 8min zaczynam naukę i trzymajcie kciuki, żebym mogła się skupić i w końcu nauczyć się czegoś z makro bo poniedziałek już za chwilę. ![]() słyszałyście o tych dziewczynach ?http://www.youtube.com/watch?v=PJUyJJT3Oc4 http://www.youtube.com/watch?v=aVBUws36_0Q http://www.youtube.com/watch?v=RP8JgkUaFmA podobno są dosyć dobrze
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka ja pierwszy raz je słyszę ale śpiewają świetnie
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, jak ja bym chciała tak śpiewać. Ale i tak nie jest źle, mam słaby głos, ale przynajmniej nie mam skłonności do fałszowania.
Trzeba się cieszyć tym, co się ma ![]() Podatek: 350 zł, z których już nie ma większości, bo poszło na opłaty. |
|
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
i za mnie też od 16. 30 do 18, baardzo proszę
![]() nauka zaostrza mi apetyt, przed chwilą, w odstępie jakichś 15 minut zjadłam parówkę, kawałek drożdżowki, tosta z masłem orzechowym i dżemem, śledzia i koktajl truskawkowy chyba jestem w ciąży ![]()
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki.
Czytam temat z imionami dla dziewczynek. Mój Boże Rozumiem, gust gustem i chęć użycia wreszcie swojego ulubionego imienia, ale czemu ci rodzice nie wejdą w skórę swoich dzieci i nie zastanowią się, czy kiedyś dziewczynie nie będzie głupio przedstawiać się jako "Dżesika" albo coś takiego.I kiedyś uważałam, że np. Julia i Wiktoria to ładne imiona, nie szalałam na ich punkcie, ale ładnie brzmiące, fajne pochodzenie, ale popularność zabiła te imiona. Nie chciałabym być w ciąży, bo to dopiero byłby kłopot, jak nazwać dziecko. |
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Kalioppe jak tylko skoncze pisac, to bede trzymac za Ciebie
Ville Dzesika, Oskar, Tania ( jak masz na imie?- Tania.- ale ja nie pytam sie ile bierzesz, tylko jak Ci na imie..) i wiele takich brzydkich imion rodzice daja dzieciom |
|
|
|
#2713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja dla swojej córki mam już imię- Maja także ten kłopot w razie zajścia w ciążę odpada, heh ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a ja będę o Tobie myśleć zanim zaczne pisać, więc przez pierwszą godzinę masz moje wsparcie
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez kalioppe Czas edycji: 2009-05-22 o 14:24 |
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoja coreczke nazwe Izabela ; )
od kilki lat tak chce, i chyba mi sie nie zmieni ;p jesli w ogole bede miec dzieci. kolo zaliczenioe z mikro juz w pn a ja jestem w domu w czarnej d.. ;/ a jeszcze dzisiaj przychodzi do mnie przyjaciolka, jutro ja do niej.. i kurde... zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce.... ale coz, mus to mus ;]
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ja kiedyś będę mieć dzieci to będzie Julia i Marek (i wcale nie dlatego, że tak mają na imię główni bohaterowie naszej Brzyduli, zbieg okoliczności
).
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
A ja moją córeczkę nazwę którymś z imion użytych w Jeżycjadzie.
Póki co podoba mi się Gabrysia, Natalia. A co do chłopca to Jacek, ale podoba mi się też Piotr i Paweł, ale chyba zbyt wielu mężczyzn nazywa się Piotr i Paweł. Jednak ide na koncert juwenaliowy, a później nauka. |
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myslalam ze ona jest ula? hmm.. nie ogladam tv i tak
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julia Kamińska to aktorka, która gra Ulę ![]() Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że umieram. A moje umieranie jest spowodowane katarem, pewnie alergicznym. Mama chce szukać alergologa i już teraz, natychmiast mnie do niego zawieźć. Wzięłam Zyrtec, Apap na ból głowy i 2 Scopolany, bo od kichania (?) jest mi potwornie niedobrze.
|
|
#2719 | |||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo tak to umieram ze strachu. ![]() Cytat:
A ja chciałabym być w ciąży, i moja córeczka nazywałaby się Weronika. Jest tylko jeden mały problem - brak kandydata na ojca. ![]() Ale gdybym wpadła to bym nie rozpaczała. Stare już jesteśmy, trochę się pozmieniało. ![]() Też kiedyś myślałam, żeby nazwać córkę Róża, albo.. Laura. Wiadomo czemu. ![]() Zdecydowałam się. W styczniu wyjeżdżam na pół roku do Le Havre.
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, ta Jeżycjada... Oczywiście ja też absolutnie kocham i uwielbiam te imiona
![]() Em, świetnie, że się zdecydowałaś. I mam pytanie, co z Paryżem. Jedziesz?
|
|
|
|
#2721 |
|
|
ville, ja bardzo chętnie, tylko że ze mną jest taki problem, że ja nie umiem nic planować dużo w przód.
Czym byśmy tam właściwie miały zamiar jechać i na ile dni? Ile kosztują bilety na musical? Jechałybyśmy z kimś jeszcze?Ja na 99% będę mieć z makro poprawkę we wrześniu, więc też trzeba wziąć to pod uwagę..
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też jest trudno planować, bo nie wiem, co będzie z pracą, a co za tym idzie - z pieniędzmi.
Dni: mniej więcej 5, tak sądzę. Czym: to nie mam pojęcia, co będzie najwygodniejsze i w miarę tanie, najlepiej samolotem, dlatego rozglądam się za promocjami lotniczymi. Z kim: oprócz mnie lecą moje dwie koleżanki + jeszcze koleżanka koleżanki. Więc jeżeli zdecydowałabyś się, to byłoby 5 osób. Bilety: no właśnie, bo na początku planowałam z koleżankami jechać na dwa musicale, ale z jednego jesteśmy gotowe zrezygnować (wiadomo, koszty, plus to, że jest grany w Rouen, to ponad 100 km od Paryża, więc dojazd itp.). Na Mozarta bilet kosztuje około, trochę ponad 50 Euro. A wyjazd to sądzę, że w okolicach 20, bo premiera jest 22. To tak wstępnie. Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-22 o 17:45 |
|
|
|
#2723 |
|
|
Moja sesja poprawkowa trwa 14-27 września.
![]() Daj znać jak już trzeba będzie podjąć jakąś konkretną decyzję.
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladam ciekawy przypadek benjamina... o ile pamietam ktores z Was chyba widzialy
mialam jechac na zakupy, po jakies portki na lato ale zaczelo lac
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Dam znać
Ja miałam iść do babci, dobrze, że nie poszłam. Zostanę później odwieziona ![]() I mam czerwone pazurki Ach, mała rzecz, a cieszy
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
co do imion to jak będę miała dziewczynkę to nie mam pojęcia jak jej dam na imię ale dla chłopca bym chciała Tomek
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Suuuper, odnowilam kontakt z moja znajoma z Francji (corka kolegi mojego taty)
Chyba z 7 lat sie nie widzialysmy ni nic.. Ah ![]() http://wiadomosci.onet.pl/1976157,11,item.html Nie lubie jej. Paniusia wielka z przkretu :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-05-22 o 20:15 |
|
|
|
#2728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nareszcie dostalam podatek
![]() Troche za pozno napisze ale trzymalam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
no ale do tego czasu jeszcze sporo zostalo :PCytat:
Cytat:
![]() Kurcze jaki temat sie rozwinął ![]() Jutro rano jade z TŻtem na komunie do jego siostrzenicy i wracam w niedziele. Dzis szukalam bluzeczki jakiejs eleganckiej i znalazlam fajna i nie drogą Jutro sie odezwe a jak juz nie zdążę to zycze milego weekendu |
||||
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tez mam podwyzszona temperature : ( ale coz.. i tak planuje pouczyc sie jakies 3h mikro.. ciezke zycie studenta
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.joemonster.org/gry/15838/Splashback
zagrajcie sobie w to ![]() wciąga bardzo u mnie już pół grupy się wciągnęło![]() edit. zetka Ty nadal używasz całej serii Radical prawda? powiedz mi proszę czy działa ona na Ciebie? Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-05-22 o 23:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

?
bo nawet nie wiem co sie dzieje
... a i tak mi go tata zabiera do Niemiec, to może odda do sprawdzenia, bo jeszcze jest na gwarancji...
a ja kurde zla jestem, bo czuje, ze z tego co schudlam juz cos przytylam, a wcale nie jem wiecej ani nic;/
a mimo to przytyło mi się jak tylko wyzdrowialam i mam taki sflaczały brzuch