Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-05, 21:33   #2701
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam,ja mam slub 15.08.09 w Kosciele oo Karmelitow.Sala,orkiestra ,fotograf i kamerzysta juz jest.Teraz tylko wybor sukni.Mam kilka typow.Niemoge sie zdecydowac ktora.Moze mi doradzicie?Aha ,Sukienke bedzie mi szyła krawcowa.Potem dobiore bizuterie,kwiaty,buty.Moj garnitur kupi w lipcu-bo raz tyje raz chudnieW czerwcu pewnie juz zaczniemy prosic.Co do makijarzu to cos takiego.A jak myslicie bukiety do takiego rodzaju sukni pasuja bardziej podluzne niz okragle?

Witaj
jesli chodzi o mnie, to mi podoba sie sukienka nr 2 i kolor i fason. gorset jest super, bardzo ladny na biuscie, a dol jest boski. pozdrawiam

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 21:39   #2702
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
witam
witaj ślubujemy tego samego dnia
Jak dla mnie to 3 suknia i ostatnia jest najładniesza. A jak u ciebie z fryzjerem, bo ja jeszcze nie znalazłam i nikt mnie nie chce czesać tego dnia Naszczęscie nie obeszłam jeszcze wszystkich salonów
Witaj,u mnie z fryzjerka jeszcze nierozmawialam ale jesli tylko bedzie miala pracujaca sobote to napewno.Chociaz zastanawiam sie nad fryzjerka ktora przyjezdza do domciu.Slub mam o 13 wiec czasu nieduzoDzis znalazlam Pania ktora bedzie mnie malowacCoraz bardziej widze ze czasu malo choc ponad 3 mc ale ile załatwien
STOKROTKO a w ktorym kosciółku bedziesz miala slub?Aha i jeszcze wystroj mi zostal kosciola ale to ugadamy sie z pozostałymi parami u nas w tym dniu sa az 4 sluby.Mam rowniez organiste skrzypaczke i pania na wokal uffff udalo sie.W tym tygodniu jedziemy zaplacic zaliczki za orkiestre,sale,kamerzyste i fotografa.Jestem ciekawa ile wogole sie placi takich zaliczek.
A u was kochaniutkie jak tam przygotowania?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
3 i ostatnia najładniejsze
a w ogóle witam, ślubuję 22 sieprnia 2009
Witam rowniez,tez zastanawialismy sie nad ta data ze wzgledu iz niemoglismy znalesc sali.Ale udało sie nam znajsc na 15,zreszta ta data jest dla nas bardzo wazna bo to 6 rocznica nasza.A jak tam diya1983 przygotowania u ciebie?Pozdrawiam
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 21:42   #2703
agus87
Zakorzenienie

witajcie
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
mi się podoba,ma bardzo ładne zdobieniaDziewczyny dziś byliśmy w poradni.Pani omówiła szybko temat w 1,5 godziny i przystawiła magiczny stępel...ufffffffffffff wreszcie to załatwiliśmy
no nareszcie moja droga hehe

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Aha, zapomniałam wam napisać że byłam na postkaniu z fotografem
TA sesja będzie mnie kosztowała wynajem studia (35zł za h) i 200zł za robociznę. Czyli tyle ile myslalam
troche drogawo tak mi sie wydaje, a ja doszlam do porozumienia z przyszla szwagierka i ona bedzie mi robila taka sesje u niej w domku, juz sie ugadalysmy
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
pytanie do dziewczyn ktore maja juz za soba spisanie protokolu,czy padly tam takie pytania?:

a) Czy zdaje sobie sprawę, że zgodne pożycie w małżeństwie jest zagrożone z powodu różnic w sprawach najbardziej wewnętrznych, czego z racji zaangażowania uczuciowego się nie dostrzega?
b)Jak postąpi w wypadkach konfliktowych, gdy żadna ze stron nie będzie chciała ustąpić, np. w sprawach moralnych i religijnego wychowania dzieci?
c)Czy zgodzi się na postępowanie wbrew prawu Bożemu, czyli na życie grzeszne dla zachowania wspólnoty w małżeństwie?
my nie mielismy takich pytan

wczoraj posadzilam takie oto kwiatuszki przed domkiem, do tego sa 2 donice z takimi kwiatkami jedna na schodach przy wejsciu a druga na pienku na srodku ogrodka

bylismy dzisiaj na spotkaniu z ksiedzem proboszczem i parami, ktore mjaa slub w naszym dniu, bede dogrywac dekoracje, reszcie sie spodobala, super, a proboszcz lopatologicznie tlumaczyl; kazda czesc slubu i rysowal martkerem po tablicy hehe

bnylismy dzisiaj we wrocku na basenie i na obchodzie po centrach handlowych, ale sie wyszalelismy na basenie, masakra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bratki2.jpg (59,4 KB, 37 załadowań)
Stary 2009-04-05, 21:43   #2704
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Witaj
jesli chodzi o mnie, to mi podoba sie sukienka nr 2 i kolor i fason. gorset jest super, bardzo ladny na biuscie, a dol jest boski. pozdrawiam
Witaj,dziekuje bardzo mi rowniez ta druga sie podoba ale musialam byc pewna jej.Jest duzo pieknych sukni ale na szczuple kobitki .Jakos nosze 38 czasem 40 i jakos niewidze sie w przylegajacych i prostych sukniach.A ta ma na celu zakryc to i tam
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 22:09   #2705
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Witaj,dziekuje bardzo mi rowniez ta druga sie podoba ale musialam byc pewna jej.Jest duzo pieknych sukni ale na szczuple kobitki .Jakos nosze 38 czasem 40 i jakos niewidze sie w przylegajacych i prostych sukniach.A ta ma na celu zakryc to i tam

nie ma za co
powtorze sie, ale podoba mi sie bardzo gorsecik na biuscie, jest ladnie wyciety i nie wyglada jak pancerz.
ja tez nie mam jeszcze sukienki, nawet jeszcze nie szukalam, przegladam jak narazie gazety i strony w necie, ale ja z kolei jestem niska, wiec pewnie bede miec skromniejsza sukienke. wszystko sie okarze po pierwszych przymiarkach w czym mi ladnie bo jak narazie to wszystkie sukienki, ktore widze sa idelane

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 22:24   #2706
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
A musialas?U nas tego nie bylo na szczescie
tzn nie musiałam,ale mówiłam bo nie chciałam wszczynać niepotrzebnej dyskusii.....i tak każdy z obecnych traktował te spotkania jak przymus

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 23:29   #2707
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Kobietki dziekuje Wam za rady odnosnie butkow - zamowilam wlasnie nr 1 !!

Ale oczywiscie nie obeszlo sie bez problemow...
Dzis po poludniu sobie je upatrzylam, tak myslalam myslalam, poczytalam Wasze rady, pogadalam z mama i mowi OK zamawiam te 1, wchodze na aukcje a tu wszystkie wykupione !! tragedia ! ale nie wolno tracic zimnej krwi, napisalam do sprzedawcy czy wystawi jeszcze te butki i po 5 minutach mi odpowiedzil i byla nowa aukcja wiec juz sie nie zastanawialm i kupilam! zaplacilam i bede z niecierpliwoscia oczekiwac na dostawe ! Mam nadzieje ze beda fajen te buciki...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-06, 11:24   #2708
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
właśnie wróciłam do domku z moja sukieneczką, już wam wklejam zdjęcia musiałam ja zanieśc do sąsiada,użyczył nam ustej szafy a i tak ledwo sie zmieściła prez tren. Krawcowa powiedziała że falbanki prasowała 4 h więc musiałam zorganizowac takie miejsce zeby sie nie pogniotła. Wyjazd ogólnie był udany kupilismy poza tym garnitur, buty i bielizne dla TŻ kupiłam też materiał na welon i bolerko.
Już się biore do nadrabiania....

ładna i odbrze w niej wygladasz

a nie pytalas czy nei mzona tryzmac di dnia przed sluebm u nich ?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
dziekuje jeszcze raz wam bardzo!
ja to w ogóle uważam że w tej skience wyladam lepiej niż te modelki je prezentujace hahah
a tak poważnie to miło mi że wam równiez się podobam w niej! ten mój welonik to bedzie pasował co? bede szyla, wkleje dla przypomnienia link.http://allegro.pl/item587744848_piek...i_slubnej.html
śchudłm 4 kg co prawda chodze na rollmasaż od 1,5 miesiąca ale myslę że to sres przed ślubny mni dopadł bo nie odchudzam się za specjalnie
no i do tej kieculki idealny welon

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
kotekMamrotek...suknia śliczności, niema to jak falbanki

Dzisiaj czeka mnie cięzki dzień - po raz pierwszy przyjadą do nas rodzice TŻ, co prawda już wcześniej się spotkali przelotem przy okazji oglądania sali, a dzisiaj przyjeżdzają na obiad...ech już się boję jak to wypadnie...brrrrrrr
mnie to czeka w swieta az strach pomyslec jak oni sie beda dogadyawac bardizej si emartwie tym spotkaniem niz przygotowaniami...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

Fryzurka też ładna i sama bym taką chciała, ale moje włosy prostują się średnio po ok 2 godz. a jeszcze jakby było wilgotno, to szła bym do kościoła w prostych drutach.
no to tak jak ja mam nei dosc ze dosc cienkie wlosy to jeszcze takie druty ze nawet jak sie na kreci to rozpadaja sie
a ze mam slub we wrzesniu gdyz moze byc ciut wilgotno wieczorem to jeszcze podczas harcow na parkiecie jak spoce kark to od razu m i sie wyprostuja ;p

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
Ciesze się ze ten rozmiar sukni wybrany przez te babeczki w salonie okazal sie trafny i nawet na długość okazała się dobra. Pierwsza przymiarka okazałą się ostatnią i w czwartek idę już odebrać gotowca

Teraz wracam do nadrabiania- czytania.
no fajna ta twoja kiecka
zauwazylam ze forumowiczki to zgrabne laski i wiekszosc z was wybiera obcisle takie rybkowe ksztalty sukienek mi sie tez podobaja ale obawiam sie ze wygladalabym streasznie w takiej prze mojaj figure
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 11:28   #2709
Zakorzenienie

Nareszcie wizaz dziala !!

Od rana probowalam wejsc, ale chyba jakies problemy byly i nie dzialalo.
Z jednej strony dla mnie bo skupilam sie bardziej na pisaniu pracy a nie podgladaniu forum :p ale z drugiej tak troche samotnie bylo siedziec przed kompem bez Was
Stary 2009-04-06, 11:31   #2710
kotekMamrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Witam
ślicznie w niej wyglądasz
Jak tak podpatruje te wasze falbaniaste suknie to stwierdzam, że są całkiem, całkiem, powoli się do nich przekonuje, a kiedyś kompletnie mi się nie podobały. To chyba zasługa tego, że tak dobrze w nich wyglądacie

....
Dziekuje wszystkim kobietkom za opinie-jeszcze raz!

Cytat:
pytanie do dziewczyn ktore maja juz za soba spisanie protokolu,czy padly tam takie pytania?:

a) Czy zdaje sobie sprawę, że zgodne pożycie w małżeństwie jest zagrożone z powodu różnic w sprawach najbardziej wewnętrznych, czego z racji zaangażowania uczuciowego się nie dostrzega?
b)Jak postąpi w wypadkach konfliktowych, gdy żadna ze stron nie będzie chciała ustąpić, np. w sprawach moralnych i religijnego wychowania dzieci?
c)Czy zgodzi się na postępowanie wbrew prawu Bożemu, czyli na życie grzeszne dla zachowania wspólnoty w małżeństwie?
U mnie nie!

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
W naszym protokole takie pytania nie padły.

Daliśmy dzisiaj na zapowiedzi. Za tydzień spadniemy z ambony
HIHIHI a jakby kto zgłosił sprzeciw hahha?jakis zazdrosny były facet?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Kobietki dziekuje Wam za rady odnosnie butkow - zamowilam wlasnie nr 1 !!

Ale oczywiscie nie obeszlo sie bez problemow...
Dzis po poludniu sobie je upatrzylam, tak myslalam myslalam, poczytalam Wasze rady, pogadalam z mama i mowi OK zamawiam te 1, wchodze na aukcje a tu wszystkie wykupione !! tragedia ! ale nie wolno tracic zimnej krwi, napisalam do sprzedawcy czy wystawi jeszcze te butki i po 5 minutach mi odpowiedzil i byla nowa aukcja wiec juz sie nie zastanawialm i kupilam! zaplacilam i bede z niecierpliwoscia oczekiwac na dostawe ! Mam nadzieje ze beda fajen te buciki...
i prawidłowo, bedziesz zadowolona zobaczysz!
uciekam na kawke na taras, piękna słoneczna pogoda. W takie dni ciesze sie że nie pracuję hehehheheh
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 11:33   #2711
azzis
Zakorzenienie

No własnie ja też miałam problem z wejściem na Wizaż i już się zastanawiałam, czy to mój komp i moje łącze nawala, czy odgórnie jakieś problemy są.

Ja mam załamkę Po 9 miesięcznej kuracji tabletkami przeciwtrądzikowymi właśnie syfy wracają I to dlaczego właśnie teraz, jak zostało tak niewiele do ślubu Idzie się pochlastać...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 11:35   #2712
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,ja mam slub 15.08.09 w Kosciele oo Karmelitow.Sala,orkiestra ,fotograf i kamerzysta juz jest.Teraz tylko wybor sukni.Mam kilka typow.Niemoge sie zdecydowac ktora.Moze mi doradzicie?Aha ,Sukienke bedzie mi szyła krawcowa.Potem dobiore bizuterie,kwiaty,buty.Moj garnitur kupi w lipcu-bo raz tyje raz chudnieW czerwcu pewnie juz zaczniemy prosic.Co do makijarzu to cos takiego.A jak myslicie bukiety do takiego rodzaju sukni pasuja bardziej podluzne niz okragle?
5 i 6
Stary 2009-04-06, 11:40   #2713
kotekMamrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
ładna i odbrze w niej wygladasz

a nie pytalas czy nei mzona tryzmac di dnia przed sluebm u nich ?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

no i do tej kieculki idealny welon
Moja suknia była kupowana 120 km od mojego miasta, a poza tym wolałam żeby była juz w domku bo miałabym stresa
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 11:48   #2714
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Znalazłam kabel do aparatu więc wklejam moją fryzure i suknie, niestety foto straciło na jakości ;/
śliczne Fajnie, że trzymają Ci się loki... moje włosy nie dałyby rady

Cytat:
bardzo ladna ta kiecunia
dobrze w niej wygladasz a jak sie dobrze czujesz to ja zmawaiaj
dzięki na święta jadę do mojej rodzinki więc jak znajdę tę suknię w
Szczecinie to jeszcze pójdę z mamą ją przymierzyć. Jak będzie ok to po świętach zamówię

Cytat:

motley, kotekMamrotek
- powiem krótko i treściwie - PIĘKNIE I BOSKO !!
dziękuję

Cytat:
zauwazylam ze forumowiczki to zgrabne laski i wiekszosc z was wybiera obcisle takie rybkowe ksztalty sukienek mi sie tez podobaja ale obawiam sie ze wygladalabym streasznie w takiej prze mojaj figure
nie wiem jaką masz figurkę ale do rybki trzeba mieć piękne krągłości żeby na prawdę super w niej wyglądać. Ja zmierzyłam ze dwie takie piękne suknie z koronki i wyglądałam tragicznie Zdecydowanie brakowało mi właśnie co nieco w biodrach i w biuście żeby wypełnić ładnie suknię. Także moim zdaniem bardzo szczupłe dziewczyny nie będą wcale dobrze wyglądały w takich sukniach.

Cytat:
Ja mam załamkę Po 9 miesięcznej kuracji tabletkami przeciwtrądzikowymi właśnie syfy wracają I to dlaczego właśnie teraz, jak zostało tak niewiele do ślubu Idzie się pochlastać...
niestety ja też walczę z pryszczami... wysypało mnie głownie na dekoldzie i plecach łykam tabletki i smaruję mazidłami... mam nadzieję, że do sierpnia się z tym uporam bo jak nie to chyba będę musiała do ślubu iść w golfie

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 11:54   #2715
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

nie wiem jaką masz figurkę ale do rybki trzeba mieć piękne krągłości żeby na prawdę super w niej wyglądać. Ja zmierzyłam ze dwie takie piękne suknie z koronki i wyglądałam tragicznie Zdecydowanie brakowało mi właśnie co nieco w biodrach i w biuście żeby wypełnić ładnie suknię. Także moim zdaniem bardzo szczupłe dziewczyny nie będą wcale dobrze wyglądały w takich sukniach.

u mnie jest inny problem ja nie mam talii znacyz mam troche bruzcha i oponke i dlateog rybka mi nie pasuje bo nie bedize tego wciecia nad biodrami byloby tka prosto psorto i do tegeo ten brzuch
masakra robie codiznenie 200 brzuszkow i nic chyba w moim wieku to jesu nie do ogarniecia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-06, 12:16   #2716
ania20m
Wtajemniczenie

Witam Dziewczynki
nareszcie weszłam na forum, od rana coś mi net przerywał i nie chciało wejść ale już jest ok, samo sie naprawiło

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 12:17   #2717
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki
nareszcie weszłam na forum, od rana coś mi net przerywał i nie chciało wejść ale już jest ok, samo sie naprawiło
Ja miałam to samo dopiero niedawno udało mi się wejść a póbowąłam od 8 rana
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 12:20   #2718
Zakorzenienie

Dzis mielismy sie spotkac ostatni raz z pania z poradni, ale nie moze, bo cos tam cos tam... i dopiero chce sie z nami spotkac 8 maja! A w kwietniu mamy isc do ksiedza spisac protokol !! Ona twierdzi ze ksiadz nie bedzie mial za zle ze nie mamy podbitej poradni, ale okaze sie jak z nim pogadam... a juz miala byc tak pieknie i wszystko zalatwione! Tz dzis dzwonil do parafii i bedzie miala na dzis akt chrztu jeszcze tylko jego akt urodzenia i do USC.... gryyy musi to byc takie pokomplikowane...

Cytat:
i prawidłowo, bedziesz zadowolona zobaczysz!
uciekam na kawke na taras, piękna słoneczna pogoda. W takie dni ciesze sie że nie pracuję hehehheheh
az sama trzymam kciuki zeby tak bylo!!

Nio pogoda jhest dzis cudna! ja tylko co chwile wystawiam buzke do slonca w przerwach w pisaniu pracy zeby sie troszke wygrzac.

Mi tez sie jakies syfki na buzi pojawily gryyy ale to chyba z powodu zblizajacej sie @ ! wiec na razi daje im spokoj.
Mam sudokremi masc brzozowa i smaruje bo na mnie to dziala szybciutko.
Stary 2009-04-06, 12:23   #2719
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzis mielismy sie spotkac ostatni raz z pania z poradni, ale nie moze, bo cos tam cos tam... i dopiero chce sie z nami spotkac 8 maja! A w kwietniu mamy isc do ksiedza spisac protokol !! Ona twierdzi ze ksiadz nie bedzie mial za zle ze nie mamy podbitej poradni, ale okaze sie jak z nim pogadam... a juz miala byc tak pieknie i wszystko zalatwione! Tz dzis dzwonil do parafii i bedzie miala na dzis akt chrztu jeszcze tylko jego akt urodzenia i do USC.... gryyy musi to byc takie pokomplikowane...

az sama trzymam kciuki zeby tak bylo!!

Nio pogoda jhest dzis cudna! ja tylko co chwile wystawiam buzke do slonca w przerwach w pisaniu pracy zeby sie troszke wygrzac.

Mi tez sie jakies syfki na buzi pojawily gryyy ale to chyba z powodu zblizajacej sie @ ! wiec na razi daje im spokoj.
Mam sudokremi masc brzozowa i smaruje bo na mnie to dziala szybciutko.
Sudokrem jest dobry ja też się smaruje od razu jak mi się pojawiają i znikają po 2 dniach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-06, 12:23   #2720
ania20m
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj dzionej piękny a ja w pracy siedze za biurkiem

słuchajcie my chcemy jechać w podróż poślubną do Ciechocinka, co już wam wspominałam i znalazłam super pensjonacik 90zł doba dla 2 osób i do tego codziennie gratis 45 minut w grocie solnej właściciel nam proponuje pokój nr 5 ale mi sie chyba bardziej podoba nr 4. Co myślicie??

http://www.podjedlica.pl/pokoje.php

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 12:34   #2721
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dzisiaj dzionej piękny a ja w pracy siedze za biurkiem

słuchajcie my chcemy jechać w podróż poślubną do Ciechocinka, co już wam wspominałam i znalazłam super pensjonacik 90zł doba dla 2 osób i do tego codziennie gratis 45 minut w grocie solnej właściciel nam proponuje pokój nr 5 ale mi sie chyba bardziej podoba nr 4. Co myślicie??

Nr. 4 jest lepszy moim zdaniem, ja uwielbiam poddasze
Stary 2009-04-06, 12:46   #2722
zielony_motylek
Rozeznanie

Atomufka nam tych pytań nie zadawał, ale rozwieje Twoje wątpliwości, te pytania które podałaś dot. tylko sytuacji gdy jest to małżeństwo 'mieszane' czyli tylko jedna strona jest katolikiem, przynajmniej tak pisze w wyjaśnieniu, jest też wiele innych pytań o które Was nie spyta jeśli na wcześniejsze odpowiecie na NIE, np. jeśli chodzi o wcześniejsze małżeństwa np. nie spytają wtedy w jaki sposób przestało istnieć bo nie ma sensu

Cytat:
Daliśmy dzisiaj na zapowiedzi. Za tydzień spadniemy z ambony
No właśnie zapomniałam się pochwalić, nasze zapowiedzi u mnie już wiszą do TŻ'ta idziemy dziś. A właśnie jeśli o tym mowa, mamy coś tamtemu księdzu za to dać, że wywiesi nam zapowiedzi?? Bo się nie orientuje

Cytat:
Fryzura super! o i można zrobic piekne loki, ja uwazam że to wszystko zależy od struktury włosa nie ma co! Suknia też piękna,całość boska!
Cytat:
śliczne Fajnie, że trzymają Ci się loki... moje włosy nie dałyby rady
Dziękuje dziewczyny
Napewno wiele zależy od struktury włosa, bo np. mojej mamie takie loczki 2h by nie przetrzymały.

Cytat:
właściciel nam proponuje pokój nr 5 ale mi sie chyba bardziej podoba nr 4. Co myślicie??

Jeśli zalezy Ci na poddaszu wybierzcie 4, a jeśli nie to szczerze mówiąc innej różnicy między nimi nie dostrzegam
Stary 2009-04-06, 12:55   #2723
Zakorzenienie

ania20m - jak dla mnie 4 jest ladniejszy, takie przytulniejsze sloneczne kolory ma i tez fajnie ze poddasze. Ja bym wybrala 4!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-06, 13:03   #2724
AgatkaL
Wtajemniczenie

No i mam za sobą pierwszą wizytę Teściów Było super - wypili brudzia, już gadali do siebie po imieniu i była kupa śmiechu. Teraz to moi rodzice są zaproszeni do Teściów w drugi dzień świąt.

Mam pytanko do tych dziewczyn, które kupowały poduszeczki pod obrączki...mój kuzyn będzie podawał nam obrączki i nie wiem jaką poduszeczkę mu kupic - wszystkie wydają mi się takie niestabilne, nie chcę też takich, gdzie obrączki przywiązuje się do tasiemek...jakie Wy kupowałyście ???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:25   #2725
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
HIHIHI a jakby kto zgłosił sprzeciw hahha?jakis zazdrosny były facet?
hehe, lepiej żeby nie, bo mamy troszkę nawiedzonego księdza i jeszcze by ślub odwołał
Cytat:
niestety ja też walczę z pryszczami... wysypało mnie głownie na dekoldzie i plecach łykam tabletki i smaruję mazidłami... mam nadzieję, że do sierpnia się z tym uporam bo jak nie to chyba będę musiała do ślubu iść w golfie
A czym smarujesz jeśli mogę wiedzieć? Bo ja nie wiem czym mam smarować...
Dermatolog mi właśnie powiedział, żebym smarowala na dzień Skinorenem, a na noc Isotrexinem (ale wcześniej mi nie one nie pomagały).
Ja miałam nadzieję, że po retinoidach doustnych wszystko zejdzie i będę miała sokój raz na zawsze...a tu d...
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
No właśnie zapomniałam się pochwalić, nasze zapowiedzi u mnie już wiszą do TŻ'ta idziemy dziś. A właśnie jeśli o tym mowa, mamy coś tamtemu księdzu za to dać, że wywiesi nam zapowiedzi?? Bo się nie orientuje
My daliśmy 100zł na zapowiedzi.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:30   #2726
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i mam za sobą pierwszą wizytę Teściów Było super - wypili brudzia, już gadali do siebie po imieniu i była kupa śmiechu. Teraz to moi rodzice są zaproszeni do Teściów w drugi dzień świąt.

Mam pytanko do tych dziewczyn, które kupowały poduszeczki pod obrączki...mój kuzyn będzie podawał nam obrączki i nie wiem jaką poduszeczkę mu kupic - wszystkie wydają mi się takie niestabilne, nie chcę też takich, gdzie obrączki przywiązuje się do tasiemek...jakie Wy kupowałyście ???
ale ci dobrze ja caly czas martwie sie spotkaniem w swieta
moja mama jest chora i nie wiem jak obiora ja rodizce mojego przyszlego mam chyb anie mniejszy stres niz przed slubem

co do poduszeczek to widzilam gizes taka do ktorej przyklejone jst zamykane pudelko na obraczki
Stary 2009-04-06, 13:31   #2727
evelina.00
Raczkowanie

Cytat:

Zadne takie pytanie nie padło. Generalnie to ze 4 pytania nam ksiądz zadal.

Czy chcemy miec dzieci i je po katloicku wychowac.
Czy jestesmy przekonani o naszym zdrowiu psychicznym.
Czy nas nikt do sklubu nie przymusza.
Czy jak wystąpią trudności to sie nie rozwiedziemy.

I tyle trwało to z ogladaniem dokumentów 20 min.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:32   #2728
gold-fish
Zakorzenienie

cześć

kabimba i inne ślicznie wyglądacie w swoich sukniach
a ja mam doła nie wiem w czym pójdę do ślubu... Jakoś coraz bardziej boję się zaufać krawcowej... zostały 3 miesiące, a ona na razie ma do uszycie jeszcze inne suknie... Tak bardzo bym chciała mieć wymarzoną suknię już teraz... Chce czuć się wyjątkowo i pięknie w tym dniu.... Nie wiem co mam zrobić.

Cytat:
Krawcowa powiedziała że falbanki prasowała 4 h .
Czy tą suknię szyła Ci krawcowa? Bo wygląda jak firmowa?

Przez weekend zrobiłam 30 zaproszeń i chyba 80 zawieszek. Tylko najlepsze jest to, ze nie wiem co wpisać... bo jeszcze nie spisalismy protokołu i nie jestem pewna czy ksiadz nas zapisał W sierpniu nie miał jeszcze kalendarza na 2009 roku, więc zapisał z pozostałymi parami na końcu.

No i coś mi się przypałętało i jestem pociagająca i zmęczona...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:42   #2729
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:

My daliśmy 100zł na zapowiedzi.
a my nie mamy zapowiedzi bo nasza parafia jest w IRLANDII a tam ksiądz uznał,ze nikt nas nie zna i bez sensu są zapowiedzi buuuuuuuuuuuuu

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 13:44   #2730
Sysunia_d
Zakorzenienie

katunia skoro wasza Pani z poradni jest chora i macie tyle czekac to dlaczego nie pojdziecie do innej poradni ? Przeciez kazde spotkanie mozna zrobić w innej nie musz isc do jednej.

Dziewczyny suknie macie bajeczne !!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości