|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
Witaj ![]() jesli chodzi o mnie, to mi podoba sie sukienka nr 2 ![]()
![]() |
#2702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() STOKROTKO a w ktorym kosciółku bedziesz miala slub?Aha i jeszcze wystroj mi zostal kosciola ale to ugadamy sie z pozostałymi parami u nas w tym dniu sa az 4 sluby.Mam rowniez organiste skrzypaczke i pania na wokal uffff udalo sie.W tym tygodniu jedziemy zaplacic zaliczki za orkiestre,sale,kamerzyste i fotografa.Jestem ciekawa ile wogole sie placi takich zaliczek. A u was kochaniutkie jak tam przygotowania? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Witam rowniez,tez zastanawialismy sie nad ta data ze wzgledu iz niemoglismy znalesc sali.Ale udało sie nam znajsc na 15,zreszta ta data jest dla nas bardzo wazna bo to 6 rocznica nasza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wczoraj posadzilam takie oto kwiatuszki przed domkiem, do tego sa 2 donice z takimi kwiatkami jedna na schodach przy wejsciu a druga na pienku na srodku ogrodka ![]() bylismy dzisiaj na spotkaniu z ksiedzem proboszczem i parami, ktore mjaa slub w naszym dniu, bede dogrywac dekoracje, reszcie sie spodobala, super, a proboszcz lopatologicznie tlumaczyl; kazda czesc slubu i rysowal martkerem po tablicy hehe ![]() bnylismy dzisiaj we wrocku na basenie i na obchodzie po centrach handlowych, ale sie wyszalelismy na basenie, masakra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma za co ![]() powtorze sie, ale podoba mi sie bardzo gorsecik na biuscie, jest ladnie wyciety i nie wyglada jak pancerz. ja tez nie mam jeszcze sukienki, nawet jeszcze nie szukalam, przegladam jak narazie gazety i strony w necie, ale ja z kolei jestem niska, wiec pewnie bede miec skromniejsza sukienke. wszystko sie okarze po pierwszych przymiarkach w czym mi ladnie ![]() ![]()
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#2707 |
Zakorzenienie
|
Kobietki dziekuje Wam za rady odnosnie butkow - zamowilam wlasnie nr 1 !!
![]() Ale oczywiscie nie obeszlo sie bez problemow... Dzis po poludniu sobie je upatrzylam, tak myslalam myslalam, poczytalam Wasze rady, pogadalam z mama i mowi OK zamawiam te 1, wchodze na aukcje a tu wszystkie wykupione !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ładna i odbrze w niej wygladasz a nie pytalas czy nei mzona tryzmac di dnia przed sluebm u nich ? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
a ze mam slub we wrzesniu gdyz moze byc ciut wilgotno wieczorem to jeszcze podczas harcow na parkiecie jak spoce kark to od razu m i sie wyprostuja ;p ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
zauwazylam ze forumowiczki to zgrabne laski i wiekszosc z was wybiera obcisle takie rybkowe ksztalty sukienek mi sie tez podobaja ale obawiam sie ze wygladalabym streasznie w takiej prze mojaj figure |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie wizaz dziala !!
Od rana probowalam wejsc, ale chyba jakies problemy byly i nie dzialalo. Z jednej strony dla mnie bo skupilam sie bardziej na pisaniu pracy a nie podgladaniu forum :p ale z drugiej tak troche samotnie bylo siedziec przed kompem bez Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uciekam na kawke na taras, piękna słoneczna pogoda. W takie dni ciesze sie że nie pracuję hehehheheh ![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
No własnie ja też miałam problem z wejściem na Wizaż i już się zastanawiałam, czy to mój komp i moje łącze nawala, czy odgórnie jakieś problemy są.
Ja mam załamkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Moja suknia była kupowana 120 km od mojego miasta, a poza tym wolałam żeby była juz w domku bo miałabym stresa
#2714 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szczecinie to jeszcze pójdę z mamą ją przymierzyć. Jak będzie ok to po świętach zamówię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakra robie codiznenie 200 brzuszkow i nic chyba w moim wieku to jesu nie do ogarniecia |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki
![]() nareszcie weszłam na forum, od rana coś mi net przerywał i nie chciało wejść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam to samo dopiero niedawno udało mi się wejść a póbowąłam od 8 rana
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Dzis mielismy sie spotkac ostatni raz z pania z poradni, ale nie moze, bo cos tam cos tam... i dopiero chce sie z nami spotkac 8 maja! A w kwietniu mamy isc do ksiedza spisac protokol !! Ona twierdzi ze ksiadz nie bedzie mial za zle ze nie mamy podbitej poradni, ale okaze sie jak z nim pogadam... a juz miala byc tak pieknie i wszystko zalatwione! Tz dzis dzwonil do parafii i bedzie miala na dzis akt chrztu
![]() Cytat:
Nio pogoda jhest dzis cudna! ja tylko co chwile wystawiam buzke do slonca w przerwach w pisaniu pracy ![]() Mi tez sie jakies syfki na buzi pojawily gryyy ![]() Mam sudokremi masc brzozowa i smaruje bo na mnie to dziala szybciutko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzisiaj dzionej piękny ![]() ![]() słuchajcie my chcemy jechać w podróż poślubną do Ciechocinka, co już wam wspominałam ![]() ![]() ![]() http://www.podjedlica.pl/pokoje.php |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Rozeznanie
|
Atomufka nam tych pytań nie zadawał, ale rozwieje Twoje wątpliwości
![]() ![]() No właśnie zapomniałam się pochwalić, nasze zapowiedzi u mnie już wiszą ![]() ![]() Cytat:
![]() Napewno wiele zależy od struktury włosa, bo np. mojej mamie takie loczki 2h by nie przetrzymały. Cytat:
![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
ania20m - jak dla mnie 4 jest ladniejszy, takie przytulniejsze sloneczne kolory ma i tez fajnie ze poddasze. Ja bym wybrala 4!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
No i mam za sobą pierwszą wizytę Teściów
![]() Mam pytanko do tych dziewczyn, które kupowały poduszeczki pod obrączki...mój kuzyn będzie podawał nam obrączki i nie wiem jaką poduszeczkę mu kupic - wszystkie wydają mi się takie niestabilne, nie chcę też takich, gdzie obrączki przywiązuje się do tasiemek...jakie Wy kupowałyście ???
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dermatolog mi właśnie powiedział, żebym smarowala na dzień Skinorenem, a na noc Isotrexinem (ale wcześniej mi nie one nie pomagały). ![]() ![]() ![]() Ja miałam nadzieję, że po retinoidach doustnych wszystko zejdzie i będę miała sokój raz na zawsze...a tu d... My daliśmy 100zł na zapowiedzi.
![]() |
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama jest chora i nie wiem jak obiora ja rodizce mojego przyszlego mam chyb anie mniejszy stres niz przed slubem co do poduszeczek to widzilam gizes taka do ktorej przyklejone jst zamykane pudelko na obraczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy chcemy miec dzieci i je po katloicku wychowac. Czy jestesmy przekonani o naszym zdrowiu psychicznym. Czy nas nikt do sklubu nie przymusza. Czy jak wystąpią trudności to sie nie rozwiedziemy. I tyle trwało to z ogladaniem dokumentów 20 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() kabimba i inne ślicznie wyglądacie w swoich sukniach ![]() a ja mam doła ![]() Czy tą suknię szyła Ci krawcowa? Bo wygląda jak firmowa? Przez weekend zrobiłam 30 zaproszeń i chyba 80 zawieszek. Tylko najlepsze jest to, ze nie wiem co wpisać... bo jeszcze nie spisalismy protokołu i nie jestem pewna czy ksiadz nas zapisał ![]() No i coś mi się przypałętało i jestem pociagająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
a my nie mamy zapowiedzi bo nasza parafia jest w IRLANDII a tam ksiądz uznał,ze nikt nas nie zna i bez sensu są zapowiedzi buuuuuuuuuuuuu
![]()
#2730 |
Zakorzenienie
|
katunia skoro wasza Pani z poradni jest chora i macie tyle czekac to dlaczego nie pojdziecie do innej poradni ? Przeciez kazde spotkanie mozna zrobić w innej nie musz isc do jednej.
Dziewczyny suknie macie bajeczne !!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.