![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
#2702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, czy za fakturę mogę zapłacić w każdej filii, czy tylko tam gdzie odbierałam paczkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
BAN stały
|
http://odsiebie.com/pokaz/4533134---5a5a.html rosyjska 12
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
BAN stały
|
http://s40.radikal.ru/i088/0907/ed/6d311465ad5e.jpg
nie wiem jak tamte, ale tu jest taka czerwień 12861 Shimmering Diva (foto z netu) |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
Ori mnie coraz bardziej wkurza! Nie mam w tym katalogu 100 ale puscilam dzisiaj zamowienie i dosyc ze za przesylek 8 no ale spoko to jeszcze by przeszlo to jeszcze jakas zasrana oplata detaliczna 5 i jeszcze tam za jakies katalogi ktorych wogole nie chcialam 2 no i tak naprawde za nic dochodzi jeszcze 15, moim zdaniem to jest jakis bezsens i chyba przestaje sie w to bawic!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli składasz zamówienie przez internet to katalogi za 2 zł możesz sama usunąć. Jeśli zamawiasz na biuro a nie masz 100pp to masz oplate detaliczna 5zł + pordukt na biuro lub jesli Ci nie odpowiada zaden to oplata 8zl. Jesli zamawiasz na filie/oddzial to tylko oplata 5 zl ponizej 100pp Jesli zamawiasz na dom to oplata 10 zł + 5 zl oplata detaliczna lub zamiast oplaty produkt podany z cennika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | ||
Raczkowanie
|
Kurde, az nie wierze!!! PODOBA MI SIE KATALOG! Duuuuzo lepiej zrobiony niz poprzednie, naprawde! Oby nasz byl podobnY!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki pomarańcza ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Zobaczymy czy nasz będzie też taki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zgadzam się całkowicie -jeśli polska 12 będzie podobna, zapowiada się fajny katalog ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
BAN stały
|
Wybaczcie, jeśli nie mam racji, ale wschodnie katalogi idą o 1-3 numery za naszymi (ich 12 to mieszanka naszych 9-11), z tym że u nich za to wchodzą inne kosmetyki wcześniej, których nie ma u nas, jak np. kapsułki royal velvet. Mają także swoją serię kosmetyków brązujących, ponieważ jak ogólnie na świecie wiadomo Rosjanki lubią złoto także na twarzy (przepraszam jeśli kogoś uraziłam), a które naszym bladym buziom się nie przysłużą raczej, choć kto wie czy się jeszcze nie pojawią...
Od kilku miesięcy zaglądam na katalogi innych państw i mam wrażenie, że w naszym regionie (tzn. głównie środkowo-europejskim) najszybciej mamy nowości. Dlatego uprzedzam, że nasza 12 może w ogóle nie pokrywać się z tym, który wam się tak spodobał... |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
BAN stały
|
to prawda, że mieszanka, ale tu chodziło chyba o szatę graficzną, a to czasem się powtarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
A ja bym chciala, zeby i u nas pojawily sie znowu te kosmetyki brazujace - mam chetna na zel brazujacy SunKiss Gel i od baaaardzo dawna nie ma go w katalogach, ona ciagle o niego pyta, a ja nie mam jej nic nowego do powiedzenia, bo jak go nie bylo, tak nie ma; w zeszlym roku chyba wcale sie nie pojawil. Sama mam ten zel w staaarej wersji, chyba juz przeterminowanej, nawiasem mowiac, ale szkoda mi go wyrzucic. Takiego kosmetyku nie widzialam u innych firm (byc moze jest cos podobnego, ale ja nie znam), wiec nawet nie moge jej zaproponowac jakiegos zastepcy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
ja mieszkam w Anglii i w naszym obecnym katalogu ( wazny od dzis ) nie ma zadnych nowosci.... lipa....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy macie jakieś doświadczenia z kremem stopniowo opalającym do twarzy Optimals Radiance365 Face Summer Glow??? Ja go używam już ze dwa tygodnie a efekty rzadne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Czy macie jakieś doświadczenia z kremem stopniowo opalającym do twarzy Optimals Radiance365 Face Summer Glow??? Ja go używam już ze dwa tygodnie a efekty rzadne
![]() ja tam też nie widzę super efektów ale twarz się "świeci", krem zawiera drobinki rozświetlające i dlatego myślę że na KWC ma takie dobre opinie bo stwarza wrażenie promiennej twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie. Złożyłam już zamówienie na 130PP ale wczoraj koleżanka mi powiedziala że chciałaby jeszcze kilka rzeczy domówić. To jest maleńkie zamówienie, na 16zł, trzy produkty. Czy w takim wypadku, jesli już złożyłam zamówienie na ponad 100PP to mogę teraz złożyć drugie na mniej niż 50PP i nie naliczą mi przesyłki? czy jednak gdybym się zdecydowała to bym musiała za tą nieszczęsną przesyłkę zapłacić? Próbowałam symulować to zamówienie, ale po koszyku doliczają mi 10zł za przesyłkę. Jednak wolę się jeszcze upewnić, bo np rabatu 20zł mi nie odliczyli, chociaz napisali że jest odliczony, więc spodziewam się że będzie odliczony na tej fakturze która przyjdzie mi do domu. To jak to jest, powiedzcie, bo szukałam i nie znalazłam. Jeśli mam już złożone zamówienie na ponad 100PP i chce złożyć drugie na malutką ilość punktów to co z przesyłką? Bo słyszałam że jeśli np sie najpierw złoży zamówienie na 60PP a potem na np 45PP To za to drugie sie nie płaci bo w sumie sie przekroczyło te 100PP.
Co do tej 12 rosyjskiej to mi też się podoba - nowości sie pokrywają z tymi co któraś pokazała na naszej polskiej stronie, ale jest kilka produktów które u nas już są w 10 albo w 11 i nie sądzę żeby np Deep Impact miało znów pachnącą stronę w K12 jeśli ma już w K11, poza tym Enigma w promocji i kilka innych rzeczy, kóre u nas są już wcześniej. Także raczej nie ma szans żebyśmy miały taki sam katalog u nas, ale opracowanie graficzne faktycznie jest ok ![]()
![]() |
#2720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do rosyjskiego katalogu to również mi się podoba, ale myślę, że polski będzie zupełnie inny, bo przecież w PL nie są dostępne produkty z tej wybielającej serii do twarzy czy też puder brązujący ze słoneczkiem...
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
Mam Captivate i muszę Ci powiedzieć, że wyjątkowo w katalogu 11 odcienie na zdjęciu są dużo ciemniejsze niż w rzeczywistości. Captivate to delikatna czerwień, przypominająca prawie dojrzałe owoce jarzębiny
![]() Z trwałością nie jest źle, choć nie pamiętam, ile lakier trzymał mi się na pazurkach. Zajrzyj na KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez go uzywam raz na jakis czas (ale najwyzej 2 dni pod rzad). Efekty widze dzieki miejscom w ktorych sie nie dosmarowalam ![]() Po zastosowaniu kremu mam troszke inny koloryt cery, troszeczke ciemniejszy, efekty sa naprawde malo widoczne. Ale za to, makijaz na takiej buzce (po stosowaniu 1 dzien lub 2 tego kremu) wyglada i trzyma sie o wiele lepiej. Nie wiem jak to jest mozliwe.. ale jednak ![]()
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2009-08-02 o 10:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Ada ada i nadia07 dzięki wielkie za odpowiedź
![]() Sądziłam, że ten kremik będzie (tak jak mówią w opisie) stopniowo opalał a tu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
ale sie wkuuuu!!
patrzyłam okolo poludnia na braki i bylo super, to co mama jutro zamwiac wszyko jest... patrze teraz i znow balsamu stymulującego nie ma!!!! klienta mi glowe urwie chyba;/;/ 3 katalog czeka na niego....zamorduje chyba dzis kogos
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
A dla mnie zapach jest całkiem możliwy. Chciałabym tylko uzyskać ciut mocniejszy efekt opalinizny. Nie jakiś tam super brąz ale też nie tylko rozświetlenie, bo ten krem nie jest do tego
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Chciałam jeszcze zapytać gdzie usuwa się produkty oczekujące, których nie było podczas poprzednich zamówień? Mam jeden taki produkt, który był w promocji a teraz go nawet w k11 nie ma (a w cenniku ma normalną cenę), więc podejrzewam, że jak teraz będzie dostępny to mi go dołożą w tej normalnej cenie. Poczekam na kolejną promocję i wtedy zamówię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Brakujące produkty dołączają w tej cenie, w której były wcześniej zamówione
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.