|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Czyżbyś kochana unikała wątku w obawie że jeszcze byś coś przed nowościami kupiła ??
![]()
|
|
#2702 |
|
BAN stały
|
Która to Poppy bag?
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ulrop, pojechałam z TŻ nad morze a teraz dalej tapetujemy mieszkanie rodziców. A na nowosci czekam i nic wcześniej nie kupie - o!
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
O, ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0132#
Jeszcze nikt jej nie obfocił |
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdję ć raczej nie było...
|
|
#2706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym poście sama się chwaliła: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1392 Ale niekoniecznie chcę |
|
|
|
|
#2708 |
|
BAN stały
|
Może kup sobie jasnoszarą, np. Andi lub Elvie lub Emili? Nadają się na sezon jesienno-zimowy idealnie
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Nad szarą też myślę, konkretnie nad Emilką, chociaż na moje ramię pewnie nie wejdzie i nie wiem czy się polubimy przez to, bo ja noszę torebki praktycznie tylko na ramieniu. Andi też mnie korci, ale w czerwieni. Ale na teraz potrzebna mi torebka biała bądź jasnobeżowa, bo żadna z wymienionych przez Ciebie nie będzie mi pasować do zwiewnej letniej białej kiecki w kwiatuszki, czy do bluzki ecru nakrapianej w zlote kropeczki.
|
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, postanowiłam w końcu sprawdzić co to za cudo ta etorebka, skoro wiele wizażanek kusi 5% rabatem i przepadłam
zakochana jestem w andi i emili, wypłata którą dostanę we wrześniu rozplanowana co do grosza ( paranoja, wiem ) myślicie że na początku października jeszcze jakąś upoluję czy można się spodziewać zmiany asortymentu? a swoją drogą na allegro już zwietrzyli biznes. Sprzedają te torebki po 125 zł...
|
|
|
|
#2711 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Dziękuję jakiejś miłej wizażance za skorzystanie z kodu
|
||
|
|
|
#2712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak my wszystkie
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 |
|
BAN stały
|
Iwona ma rację: biała lub jasnobeżowa torebka do tak jasnych rzeczy będzie za blada! Może czerwona Marietta?
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostaw troche dla innych Kazda z nas chce miec jakis rabacik na nowosci Swoja droga(bede ciekawska),jesli moge spytac: ile udaje wam sie "uciulac" na koncie rabatowym? Z mojego kodu jeszcze nikt nie skorzystal i ciekawa jestem ile mozna uzbierac dzieki temu pieniazkow
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A uzbierać możesz przeciętnie pewnie około 5 zł od jednego skorzystania, jeśli ktoś kupi jedną torebkę w granicach 100 zł. 5% od zakupu danej osoby
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2009-08-26 o 21:07 |
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
i te pieniądze co zgromadzisz na koncie to przy zakupie chyba możesz wykorzystać tylko taką kwotę jaka stanowi połowę wartości torebki
nie można np za darmo potem wziąć
|
#2718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem jak to dziala-mnie ciekawi ile mozna sobie tak uzbierac-w sensie kwoty. Dajmy na to ile przez miesiac macie przewaznie zyskow z tych kodów? Bo tak jak mowie z mojego nikt jeszcze nie skorzystal wiec ja sie totalnie nie orientuje... a widze.ze czesc z Was baaaardzo czesto dziekuje za skorzystanie z kodu:P
oczywiscie-mozecie nie odpowiadac ile macie na koncie,tak mnie to po prostu zastanawia
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
też już nie mogę się doczekać nowości - dłuży mi się ten sierpień
a najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy we wrześniu coś się pojawi - w połowie, czy pod koniec? Może któraś z Was ma jakieś "przecieki" ?
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis kurier przyniosl nasze torebki, obie z mama jestesmy bardzo zadowolone. Ciesze sie, ze wziela dla siebie Emilke, bo elvie ma troszeczke za dlugie uszy jak dla mnie, ale na pewno bede ja od mamy porzyczala
![]() Za to Emilka uwazam, ze kompletnie nie nadaje sie do noszenia na ramieniu Dla mnie to nie problem, bo ja tak nigdy torebek nie nosze, no ale pare postow wyzej ktos pisal wlasnie, ze sie obawia, ze nie wejdzie na ramie. Ja jestem tak szczuplutka, a noszenie jej na ramieniu to jakas katorga by byla juz nie mowiac o tym jak smiesznie by to wygladalo.I wogole jak przepakowalam rzeczy z innej mojej torebki do Emi to calosc wydawala mi sie sporo ciezsza Tez macie takie wrazenie? A moze to przez te krotkie raczki? No i standardowo pytanie o zamek Czy wam ta gora zmiekla i zaczela sie troszke sama ukladac?Ogolnie jestem bardzo zadowolona, juz jutro ja biore do pracy Wyglada slicznie, niedlugo bede pewnie miala jakies fotki to moge wrzucic No i moj kod, zachecam do skorzystania: 2e9fc239 |
|
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam,że ktorejs z dziewczyn odpisali ze nowosci beda w polowie wrzesnia,ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
|
|
#2723 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Co do noszenia torebek w ręce lub na przedramieniu: zawsze nosiłam torebki na ramieniu lub na długim pasku i nie wyobrażałam sobie inaczej. Skusiłam się na Andi myśląc: "jakie szczęście, że ma ten długi pasek". A teraz... w ogóle go nie używam! Najwygodniej nosi mi się tę torebkę w ręce i na łokciu, wcale nie jest to niewygodne (jak mi się zawsze zdawało), a dodatkowo zauważyłam, że torebki tak noszone o wiele lepiej wyglądają, lepiej się prezentują, a i cała sylwetka wygląda lepiej, jakoś tak zgrabniej Nawet Mariettę zaczęłam nosić w ten sposób.Ma to jeden minus: na więcej torebek teraz w sklepach zwracam uwagę, wcześniej wszystkie z krótkimi rączkami odrzucałam od razu
|
||
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, gdzie dajecie Emilkę żeby skrócono pasek??
Bo ja się nie oriętuje w tym..do szewca mam dać<??>
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2725 |
|
BAN stały
|
Do kaletnika
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na real zdjęcia mi się sama z siebie gora nie układa ale coraz sprawniej i jednym ruchem powoli da się ładnie wygiąć i dziękuję 2 dobrym duszkom
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
Ja się tak nastawiłam na emilkę w jesiennych kolorach, że jak nie dadzą, to będę naprawdę bardzo rozczarowana...
|
|
|
|
#2729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O wlasnie A dawalyscie wogole do skrocenia? Nic na ten temat nie slyszalm... a wlasnie jak zalozylam dzis sobie na ten dlugi pasek, zeby zobaczyc jak wyglada to od razu zauwazylam, ze jest za dlugi no i zdziwilo mnie, ze jest bez regulacji Nawet jak nosze torebke w reku czy na przedramieniu to wydaje mi sie, ze on za mocno wisi.... powinien byc krotszy, blisko pracy mam zaklad kaletniczy to jutro polece ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Jednym ruchem naciskam na srodku w dol i do przodu ( chyba glupio to opisalam ) i wtedy ona sie tam tak zapada
|
|||
|
|
|
#2730 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A czerwona Marietta podobała mi się dopóki mama nie kupiła beżowej. ona jest za ciężka jak dla mnie. Noo, mogłabym o niej pomyśleć do czerwonych czółenek ze starozłotymi nitami, bo i ona ma złotawe dodatki, ale i tak jak mam wybierać, to wolę Andi. Może i jest większa, ale jakaś taka lżejsza się wydaje. Nie jest taka przytłaczająca. Cytat:
Także przy okazji raz jeszcze proszę o skorzystanie z mojego kodu Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

zdję ć raczej nie było...

zakochana jestem w andi i emili, wypłata którą dostanę we wrześniu rozplanowana co do grosza ( paranoja, wiem 

Dla mnie to nie problem, bo ja tak nigdy torebek nie nosze, no ale pare postow wyzej ktos pisal wlasnie, ze sie obawia, ze nie wejdzie na ramie. Ja jestem tak szczuplutka, a noszenie jej na ramieniu to jakas katorga by byla juz nie mowiac o tym jak smiesznie by to wygladalo.
Tez macie takie wrazenie? A moze to przez te krotkie raczki?