Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 17:20   #2701
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ta druga ma podpinany tren? bo nie wygląda chyba, ze chcesz żeby za Tobą się ciągał przez całe wesele
pewnie tak, ale upewnię się w piątek

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:22   #2702
anjadka
Raczkowanie

Dziewczyny!
Co myslicie o takiej bransoletce i kolczykach?

http://www.allegro.pl/item626807366_...a_crystal.html
http://www.allegro.pl/item627575608_...ywne_cuda.html
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:26   #2703
jaga_2001
Zakorzenienie

kaska, moja jest niemal identyczna jak ta z annais Kate ylko moja az tak mocno nie opina bioder.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:27   #2704
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
kaska, moja jest niemal identyczna jak ta z annais Kate ylko moja az tak mocno nie opina bioder.
a pokaż najlepiej na sobie i fotę z netu

Stary 2009-05-12, 17:29   #2705
bzyczka1
Zakorzenienie

Ana robiłam to pierwszy raz i efekt był jak dla mnie wspaniały, pozostały pojedyncze włoski ale nie wiem czy to wina plastrów czy naszego braku umiejętności, ale to naprawdę były pojedyncze włoski. Pewnie gdyby tż byl dalej chętny do wyrywania to i ich by nie było Wosk nie kleił mi się do nóg, tzn nie zostawał na nich po oderwaniu plastra. Efekt utrzymał się 2 tygodnie. Dopiero wtedy zaczęły odrastać.

Anjadka kolczyki śliczne, jednak bransoletka mi się nie podoba, nie wiem wygląda tak...zwykle

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:37   #2706
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam wszystkim bardzo za rady co do fryzurki Ja własnie wróciłam z przymiarki A co do mojej grzywki to ona taka nie będzie. Fryzjerka mi z nią nic nie robiła, bo powiedziała, że potem mi ją ładnie obetnie i mam narazie jeszcze troche ją zapuścić, ale raczej zdecyduje się na upięte i troszkę rozpuszczone. Co do przymiarki to sukienke trzeba tylko troszeczkę skórcić i zwęzyć bo od stycznia schudłam 4 kg Nawet pani sama mi to powiedziała, bo jak byłam po nią w styczniu to pasowała idealnie hehe. Do odbioru mam ją za 2 tyg. ale przeleży pewnie jeszcze u nich do ślubu, bo co ja z nią zrobie na miesiąc przed ślubem. Do sukni będe miała koronkowe bolerko z krótkim rękawem nie ma go na zdjęciu, bo je wypożyczam i aktualnie było w czyszczeniu. Kupiłam welon i takie ładne wsuwki do fryzurki. Zdjęcie z przymiarki, welonu i wsuwek wklejam poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie004.jpg (132,7 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie003.jpg (135,0 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotka2.jpg (44,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotka3.jpg (59,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotka-00.jpg (59,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotka-002.jpg (57,3 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-05-12 o 17:55
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:55   #2707
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana robiłam to pierwszy raz i efekt był jak dla mnie wspaniały, pozostały pojedyncze włoski ale nie wiem czy to wina plastrów czy naszego braku umiejętności, ale to naprawdę były pojedyncze włoski. Pewnie gdyby tż byl dalej chętny do wyrywania to i ich by nie było Wosk nie kleił mi się do nóg, tzn nie zostawał na nich po oderwaniu plastra. Efekt utrzymał się 2 tygodnie. Dopiero wtedy zaczęły odrastać.

Anjadka kolczyki śliczne, jednak bransoletka mi się nie podoba, nie wiem wygląda tak...zwykle
To są plastry tylko do nóg, czy do innych części ciała też? i pamiętasz może cenę?
No i jeszcze jak powiesz mi jak to robiliście, będę wdzięczna jakoś rozgrzewaliście, czy jak?

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam wszystkim bardzo za rady co do fryzurki Ja własnie wróciłam z przymiarki A co do mojej grzywki to ona taka nie będzie. Fryzjerka mi z nią nic nie robiła, bo powiedziała, że potem mi ją ładnie obetnie i mam narazie jeszcze troche ją zapuścić, ale raczej zdecyduje się na upięte i troszkę rozpuszczone. Co do przymiarki to sukienke trzeba tylko troszeczkę skórcić i zwęzyć bo od stycznia schudłam 4 kg Nawet pani sama mi to powiedziała, bo jak byłam po nią w styczniu to pasowała idealnie hehe. Do odbioru mam ją za 2 tyg. ale przeleży pewnie jeszcze u nich do ślubu, bo co ja z nią zrobie na miesiąc przed ślubem. Kupiłam welon i takie ładne wsuwki do fryzurki. Zdjęcie z przymiarki, welonu i wsuwek wklejam poniżej
Ślicznie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 17:59   #2708
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Emilko sto lat, spełnienia marzeń i dużo szcześcia

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Świetnie? Bosko Proszę, wklejam suknię w załączniku
suknia bardzo ładna, ma zwiewny dół, a ja takie uwielbiam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczynki kupiłam sobie wczoraj stanik do ślubu. Generalnie to ja mam zamiar iść bez stanika do ołtarza dlatego jest ten stanik taki żebym go jeszcze mogła spokojnie założyc

a więc są tu zbliżenia wszytskich koronek od każdej rzeczy i całość na mnie i na podłodze

Może być ??

kasiaher zebys szybko dostala i humorek sie poprawil
i czekamy na fotki z przymiarki
ulala super

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
kaska87 może moją chcesz

P.S. Dzisiaj dostałam od dziewczyn z pracy prezent ślubny - zestaw sztućców na 12 osób Takie trochę dziwne są Ale widać, że porządne... takiego to już pewnie sobie nie kupię
Takie:
fajne

Cytat:
Napisane przez Pysiowata Pokaż wiadomość
ja też będę miała w małym kościółku ślub i będę zmuszona sama go przystroić i nawet posprzątać, ale takie są uroki małych miejscowości. Mój kościół jest mały i zbyt dużo ozdób się po prostu nie zmieści. Planuję tylko dać duży bukiet przy ołtarzu, plus kokardy przy każdej ławce. Na krzesła jest materiał już w kościele, jedynie z tyłu dołożę jakąś drobną ozdobę. Myślę że w 500zł spokojnie się zmieszczę. Nie wynajmuję firmy do przybrania kościoła, tylko zamówię kwiaty i ozdoby. Sami przystroimy kościół.
myślę, że 500 zł to dużo za dużo, materiał na ławki-tzn wstązki kupisz za mniej więcej 10 zł za rolkę, nawet taniej, zależy jaki szeroki ma być.Za bukiet pod ołtarz nie powinnas dac więcej niż 100 zł. Ja będę płacić za dekoracje koscioła mniej niż 300 zł, tak szacuje po tym jak ostatnio moja kciaciarka dekorowała mój kościół, do tego dzielimy się kosztami z drugą para ślubującą w tym samym dniu. Prawdopodobnie dekoracja będzie zawierać trzy kompozycje kwiatowe- jedna duża przy ołtarzu głównym i dwie mniejsze gdzieś na boku, do tego klęczniki i pokrowce na krzesła ozdobione kwiatami, a także wstązki przy co drugiej ławce.

Cytat:
Czesc dziewczyny.

U mnie do niczego. Mam dola. Mielismy ciezka przeprawe z ojcem TZ. W koncu poszlismy wszyscy na kompromis i zaprosimy jego gosci pod warunkiem, ze zaplaci za wszystkich gosci TZ (za jedzenie, ciasto i alkohol). Zaprosilismy tez jego kobiete, ktora i tak od razu powiedziala, ze ze wzgledy na nasze dobro nie przyjdzie. Ale i tak ojciec TZ tak mnie wkurzy, ze wczoraj nie dalam rady zasnac do 4 nad ranem, spalam tylko 4 godziny, po czym zasnac znow nie moglam. Do tego pol nocy przez pacana przeplakalam i zastanawialam sie po co zyje :sciana: a to wszystko w dniu moich urodzin... Do tego wzoraj matka TZ zrobila mu awanture, ze jak zaprasza tamta kobiete, to ona nie przychodzi i... powiedziala, ze w zwiazku z tym nie jest jego matka Takze mi tez zafundowala za***isty prezent urodzinowy

Chwala Bogu, ze dzis jest nieco lepiej... Ale problemy dalej pozostaja...
ech wykończysz się z tą rodziną kochana

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim bardzo za rady co do fryzurki Ja własnie wróciłam z przymiarki A co do mojej grzywki to ona taka nie będzie. Fryzjerka mi z nią nic nie robiła, bo powiedziała, że potem mi ją ładnie obetnie i mam narazie jeszcze troche ją zapuścić, ale raczej zdecyduje się na upięte i troszkę rozpuszczone. Co do przymiarki to sukienke trzeba tylko troszeczkę skórcić i zwęzyć bo od stycznia schudłam 4 kg Nawet pani sama mi to powiedziała, bo jak byłam po nią w styczniu to pasowała idealnie hehe. Do odbioru mam ją za 2 tyg. ale przeleży pewnie jeszcze u nich do ślubu, bo co ja z nią zrobie na miesiąc przed ślubem. Kupiłam welon i takie ładne wsuwki do fryzurki. Zdjęcie z przymiarki, welonu i wsuwek wklejam poniżej
ślicznie wygląda całość, fryzurka z tyłu mało dopracowana, ale jak lekko ją zmodyfikujesz będzie ok. Suknia bardzo ci pasuje

Ubraliśmy już Tż na ślub, ma praktycznie wszystko oprócz bielizny Bardzo się cieszę, że mamy to już za sobą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:02   #2709
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziękuję do sukni będę miała też koronkowe bolerko z krótkim rękawem, ale je wypożyczam i nie ma go na zdjęciu, bo było w czyszczeniu.
Stary 2009-05-12, 18:07   #2710
Sysunia_d
Zakorzenienie

Anjadka a mnie sie branzoleta podoba taka delikatna , bedzie sie napewno piekni mienic.

Zastanawiałabym sie jednak nad tymi kolczykami - dla mnie osobiscie sa za bogate takie srokowate . Nie lepsze bylby takie delikatne ten kryształ na koncu piekny ale nad nim jest tego za duzo.

Oczywiscie to tylko moja opinia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:20   #2711
zlotko855
Rozeznanie

anjadka mi kolczyki sie podobaja, zalezy jeszcze jaka masz suknie, ale jak spokojniejsza, bez swiecidelek to czemu nie zaszalec z kolczykami, bransoletka ok, ale moze lepsza by byla z takich krysztalkow jak w kolczykasz te mniejsze, ale za to gesciej.

kwiatuszek super wygladasz w sukni

gucia chcialas info o drukarni z krk.... jesli nadal potrzebujesz to daj znac.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:29   #2712
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczynki kupiłam sobie wczoraj stanik do ślubu. Generalnie to ja mam zamiar iść bez stanika do ołtarza dlatego jest ten stanik taki żebym go jeszcze mogła spokojnie założyc

a więc są tu zbliżenia wszytskich koronek od każdej rzeczy i całość na mnie i na podłodze

Może być ??
no jasne ze moze byc
super jest TZetowi napewno sie spodoba

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedzcie mi... zaproszenia wysyłacie w tej kopercie zaproszeniowej?? czy wkładacie je jeszcze w jedną koperte i tą dopiero adresujecie?? czyli w dwie koperty czy w jedną??
No i czy nie za wcześnie na zaproszenia?? ślubujemy 25 lipca.
no wlasnie ma podobnie pytanie ja tez slubuje 25 lipca i mama TZete juz mnie pogania ze pora wyslac zaproszenia a ja myslalam ze gdzies poczatkiem czerwca dopiero ...

ja nie wkladam w druga koperte

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

zaaaabcia a ja nie moge zobaczyc Twoich obraczek jakis blad mi wyskakuje i stronka nie chce sie otworzyc a z opisu wnioskuje, ze bardzo podobne do naszym, wiec moja ciekawosc jest jeszcze wieksza
a to dziwne ..
w takim razie specjalnie dla Ciebie dodaje w zalaczniku

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Justynka33333 -a macie slub sami w tym dniu?U nas w kosciele sa trzy sluby oprocz nas i wszystkie pary sie skladaja po rowno.Zreszta niewyobrazm sobie zebym jako ja pierwsza ubrala kosciol i nastepna para weszla na gotowe niedajac nic kaski
CHYBA BYM SZLA I ZRYWALA:h ahaha:
u mnie jest z tym problem ..
bo my mamy slub o 15 a para wczesniej ma o 14 i nie wiem co z dekoracja ... .

Cytat:
Czesc dziewczyny.

U mnie do niczego. Mam dola. Mielismy ciezka przeprawe z ojcem TZ. W koncu poszlismy wszyscy na kompromis i zaprosimy jego gosci pod warunkiem, ze zaplaci za wszystkich gosci TZ (za jedzenie, ciasto i alkohol). Zaprosilismy tez jego kobiete, ktora i tak od razu powiedziala, ze ze wzgledy na nasze dobro nie przyjdzie. ...
Moze pomyslisz ze sie uwzielam na Ciebie ale nie rozumiem to najpierw walczycie z tata TZeta zeby nie przchodzil ze swoja nowa kobieta a teraz ja zapraszacie ... a co jak by sie zgodzila i powiedziala ze przyjdzie? powiedzielibyscie jej ze zaprosiliscie tylko dlatego ze wam pasowalo a nie dlatego ze ja chcecie na swoim weselu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 251236903_MV_LG[1].jpg (12,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 251236903_PR_LG[1].jpg (11,7 KB, 9 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:39   #2713
atomufka
Zakorzenienie

zabcia piekne obraczkiMy mamy takie same ale z tytanu a wasze sa z bialego zlota?

kaska 87 a jak spodoba ci sie jakas to chcesz kupic juz teraz suknie?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:44   #2714
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
zabcia piekne obraczkiMy mamy takie same ale z tytanu a wasze sa z bialego zlota?

dziekuje
tak nasze sa z bialego zlota 14K
tylko ze te paski po bokach bede z zoltego zlota a ten pasek w srodku z bialego 26 maja mamy do odebrania

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-12, 18:44   #2715
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim bardzo za rady co do fryzurki Ja własnie wróciłam z przymiarki A co do mojej grzywki to ona taka nie będzie. Fryzjerka mi z nią nic nie robiła, bo powiedziała, że potem mi ją ładnie obetnie i mam narazie jeszcze troche ją zapuścić, ale raczej zdecyduje się na upięte i troszkę rozpuszczone. Co do przymiarki to sukienke trzeba tylko troszeczkę skórcić i zwęzyć bo od stycznia schudłam 4 kg Nawet pani sama mi to powiedziała, bo jak byłam po nią w styczniu to pasowała idealnie hehe. Do odbioru mam ją za 2 tyg. ale przeleży pewnie jeszcze u nich do ślubu, bo co ja z nią zrobie na miesiąc przed ślubem. Do sukni będe miała koronkowe bolerko z krótkim rękawem nie ma go na zdjęciu, bo je wypożyczam i aktualnie było w czyszczeniu. Kupiłam welon i takie ładne wsuwki do fryzurki. Zdjęcie z przymiarki, welonu i wsuwek wklejam poniżej
Śliznie wyglądasz, ładniutki welonik
Stary 2009-05-12, 18:45   #2716
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

kaska 87 a jak spodoba ci sie jakas to chcesz kupic juz teraz suknie?
nie wiem w sumie zostało 11 miesięcy a niektóre z Was kupowały nawet 1,5 roku przed ślubem-pozyjemy zobaczymy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-12 o 18:58
Stary 2009-05-12, 18:47   #2717
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje
tak nasze sa z bialego zlota 14K
tylko ze te paski po bokach bede z zoltego zlota a ten pasek w srodku z bialego 26 maja mamy do odebrania
To termin mojej drugiej przymiarki i prawdopodobniej ostatniej zlotko, BEAMI dziękuję
Stary 2009-05-12, 18:48   #2718
evelina.00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Składać sie mozna wtedy jak pary sie dogaduja , gorzej jest jak kazda para chce co innego W sumie to ja mam swoja wizje i nie wiem jakby to było gdybym musiała sie ugadac z jakas inna para i ta by mi narzucała swoja dekoracje

No to juz jest spora kwota
A mi sie wydawało że 1250 to dobra cena za to co bedzie zrobione. Nigdy w zyciu nie uloze sama tak kwiatów ani dekoracji krzeseł jak florystka.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:49   #2719
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

dziewczyny zaczelam rozgladac sie za bizu i znalazlam takadsc0185.jpg ale drogaaaa,a reszta taka
623738103.jpg

624355675.jpg

629890489.jpg

629892279.jpg

630744898.jpg

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:53   #2720
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a to dziwne ..
w takim razie specjalnie dla Ciebie dodaje w zalaczniku
zaaaabcia sliczne macie obraczki dziekuje, ze wkleilas zdjecie
wiec tak, my bedziemy miec podobne, po bokach zolte zloto a w srodku biale tylko ze nierodowane (slomkowy kolor). trzeba pomyslec nad grawerkiem

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 18:55   #2721
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a pokaż najlepiej na sobie i fotę z netu
na sobie nie wrzuce :P

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ech wykończysz się z tą rodziną kochana
i jeszcze TZ robi mi teraz przeprawy. Bo mamy jezdzic po gosciach ojca i ich zapraszac, gdzie ojciec sam powiedzial, zeby dac mu zaproszenia to sam pojedzie. Ale ten nie, ze my tez musimy, Glupia bylam, bo przedwczoraj sama powiedzialam, ze nie wypada samemu ojcu dawac zaproszenia. Teraz mam za swoje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a572396ccfd1e03fmed.jpg (63,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c8e485fb0a69f93bmed.jpg (58,9 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dc1e732b8563cce4med.jpg (62,4 KB, 34 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:03   #2722
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Suknia śliczna i zarazem delikatna, która pasuje do Ciebie Ja przed Ślubem schudłam ok 7 kg Więc u mnie w salonie mieli co przerabiać I na Weselu jeszcze troszkę mi spadał gorset ale jakoś sobie poradziłam.
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:07   #2723
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Suknia śliczna i zarazem delikatna, która pasuje do Ciebie Ja przed Ślubem schudłam ok 7 kg Więc u mnie w salonie mieli co przerabiać I na Weselu jeszcze troszkę mi spadał gorset ale jakoś sobie poradziłam.
No ja ją będę odbierała miesiąc przed ślubem, ale zostawie ją jeszcze w salonie i odbiore jakiś tydzień przed ślubem gdyby było trzeba coś ewentualnie znowu zwążyć, bo myślę, że nie przytyję.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
dziewczyny zaczelam rozgladac sie za bizu i znalazlam takaZałącznik 2243649 ale drogaaaa,a reszta taka
Załącznik 2243650

Załącznik 2243651

Załącznik 2243652

Załącznik 2243653

Załącznik 2243654
Ten ostatni komplet bardzo mi sie podoba

Dziewczyny a co myslicie o mojej fryzurce ze studniowki?? Zdjecie wstawilam w poscie 2680

Czas edycji: 2009-05-12 o 19:16
Stary 2009-05-12, 19:17   #2724
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
To termin mojej drugiej przymiarki i prawdopodobniej ostatniej zlotko, BEAMI dziękuję
ja mam druga przymiarke 22 maja
a jeszcze butow nie mam kupionych

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
zaaaabcia sliczne macie obraczki dziekuje, ze wkleilas zdjecie
wiec tak, my bedziemy miec podobne, po bokach zolte zloto a w srodku biale tylko ze nierodowane (slomkowy kolor). trzeba pomyslec nad grawerkiem
dziekuje kochana
to widze ze podobne faktycznie duzo dziewczyn na forum ma wlasnie takie a mam pytanie ile w PL kosztuje dodanie brylanciku? bo mi powiedzieli jakies 300-400$ wiecej wiec zrezygnowalam ...

no wlasnie ja tez mysle nad grawerem chcialabym cos orginalnego

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-05-12, 19:19   #2725
anjadka
Raczkowanie

Kwiatuszek ladnie wygladasz a w TEN dzien bedzie jeszcze piekniej z makijazem itd

Riana, te przed ostatnie kolczyki to skad sa? Bo sliczne!!!
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:21   #2726
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Kwiatuszek ladnie wygladasz a w TEN dzien bedzie jeszcze piekniej z makijazem itd
Dziękuję
Stary 2009-05-12, 19:26   #2727
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
No ja ją będę odbierała miesiąc przed ślubem, ale zostawie ją jeszcze w salonie i odbiore jakiś tydzień przed ślubem gdyby było trzeba coś ewentualnie znowu zwążyć, bo myślę, że nie przytyję.
Ja odebrałam we wtorek a w sobotę miałam Ślub i suknia była na mnie za duża Nie wiem jakim sposobem aż tyle schudłam. Jadłam mniej ale to chyba przez tą " bieganinę" aż tyle spaliłam.
Stary 2009-05-12, 19:28   #2728
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Ja odebrałam we wtorek a w sobotę miałam Ślub i suknia była na mnie za duża Nie wiem jakim sposobem aż tyle schudłam. Jadłam mniej ale to chyba przez tą " bieganinę" aż tyle spaliłam.
Ja pewnie przez ten miesiąc od odebrania sukni schudne jeszcze jakieś conajmniej 2kg jak nie więcej, bo zawsze jak się stresuje to nic nie jem. No i przed ślubem będzie bieganina to też dużo daje.

Mam do Was ogromną prośbę. Widziałyście już moją suknie na mnie i chciałabym, żebyście zobaczyły czy ten bukiet do niej pasuje bardzo proszę. http://www.kwiaty.lodz.pl/galerie/kwiaty-do-slubu/bukiety-slubne/ Tu jest strona internetowa, a ten bukiet to od góry w 2 rzędzie przedostatni. Będę bardzo wdzięczna

Czas edycji: 2009-05-12 o 19:45
Stary 2009-05-12, 19:43   #2729
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Ja pewnie przez ten miesiąc od odebrania sukni schudne jeszcze jakieś conajmniej 2kg jak nie więcej, bo zawsze jak się stresuje to nic nie jem. No i przed ślubem będzie bieganina to też dużo daje.
No właśnie trzeba uważać aby nie schudnąć zbyt dużo bo później wymarzona suknia tak jak u mnie będzie nie tak dopasowana jak chciałam.
Stary 2009-05-12, 19:45   #2730
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale Ty masz rybkę
A skąd! To nie rybka! Tylko wąska literka A

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości