|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Jaka dziś straszna pogoda chyba z 2 godzinki odśnieżałam plac żeby wyjechać autem. Jedyną korzyścią jest to że trochę się poruszałam. Ale ręce bolą mnie masakrycznie. Przynajmniej humor mi się trochę poprawił i kolorków dostałam heh
![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
aldi, to ładnie się załatwiłaś. Mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujesz
![]() caroline, fajny trening miałaś, ja też dziś troszkę odsnieżałam i wiem jaki to dobry trening dla rąk, tylko niestety teraz bolą mnie strasznie. Ja przez 4 dni jadłam orkisz z warzywami, więcej nie dałam rady, bo jak już czułam ten zapach, to mi się niedobrze robiło, może wrócę niedługo do niego, jak mi przejdzie. Ćwiczyć też jakoś nie mam czasu i siły, bo po powrocie z pracy, obiadek, potem trzeba odpocząć i już wieczór, ale staram się mieć choć trochę ruchu w ciągu dnia, dziś mi odśnieżanie wystarczy, ale jutro... może rowerek czas odkurzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno się nie odzywałam ale i wy miałyście sporo prac przed świętami a w trakcie pewnie gości bo za dużo nie pisałyście. GRATULUJE!!! ![]() ![]() Mi udaje się trzymać wagę w miejscu choć nie powiem że to jest łatwe ![]() Pozdrawiam pa kochane ![]()
![]() |
#2704 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo włączenia węglowodanów rano na wadze 0.3 kg mniej ![]() Chyba nie każda dieta sprawdza się u wszystkich, choć są to diety masowo stosowane- Dukan to chyba obecnie bije rekordy popularności... Może nie zmuszaj się do tego orkiszu, skoro Cię odrzuca po kilku dniach ![]() ![]() Odkurz koniecznie swój rowerek, mój- to ulubiony sprzęt domowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Od 5.01 -3 kg ( I faza Dukana- brrrrr ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Ja za rowerkiem za bardzo nie przepadam, wolę stepper, tylko o 21 nie będę chodzić, bo sąsiedzi by przylecieli od razu, a wcześniej to jakoś czasu nie ma, ale muszę się zmobilizować, chociaż 30 minut dziennie. Zawsze sobie powtarzam, że jak mam siedzieć te 30 minut przed kompem czy tv, to lepiej pochodzić na stepperku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Ja mam w domu orbitrek i uważam że to naprawdę fajny sprzęt. Ćwiczyłam na nim kiedyś i bardzo fajnie wpływał na nogi. Już po 2 tygodniach było widać efekty. Od dziś do niego wracam. Ćwiczyłam tak 30 minut, myślę że na początek wystarczy. Mnie zawsze nudziły ćwiczenia, więc zastosowałam świetny trik. Ćwicząc oglądam telewizję lub czytam książki. Tym samym łącze przyjemne z pożytecznym.
![]()
![]() |
#2707 |
Przyczajenie
|
witam
![]() cyz moge sie dolaczyc ? ![]() mam 166 cm wzrostu i 85 kg;( magdzie gratuluje!! strasznie zazdroszcze ![]() ja zaczelam wczoraj dietke na parowarze ![]() gotuje warzywka i miesko z kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć wątek trochę przycichł miło, że jest jeszcze ktoś kto chce się przyłączyć. Długo tak zamierzasz jechac na tych warzywkach i kurczaku? Jesz coś jeszcze? ![]() Ile właściwie chcesz zrzucić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Przyczajenie
|
moze dlatego warto go znow rozkrecic hyhy
![]() dzis zjadlam jablko, duzo warzyw i udko z kurczaka oczywiscie gotowane na parowarze, do tego na kolacje miseczke mleka 0,5% z otrebami ![]() Oczywiscie ze zamierzam jesc.. ale gotujac na parowarze ![]() ![]() zamierzam jesc jakies nabialy typu serki wiejskie, mleko na kolacje lub owoce, a na obiad piersi z kurczaka lub indyka.. diete mam od wczoraj wiec narazie jeszcze nie kombinuje tylko pozbywam sie tego co mam w zamrazarce ![]() pije tez czerwona herbatke..lisciasta, nie ekspresowa, jak i 2 l wody.. mam nadzieje ze znajde tu wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Muszę przyznać, że -20 kg to sporo do zrzucenia, wydaje mi się, że na 65 kg powinnać poprzestać, bo i tak masz dużo do schudnięcia i musisz dbać o to, by Twoje ciało pozostało jędrne.
A można wiedziec ile masz latek, bo z tego, co wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, to młodziutka jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Przyczajenie
|
w tym roku 19 skoncze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć Olenka
![]() Hej dziewczyny Jestem JUŻ !!!!16 dni na diecie Dukana , pierwszy raz tak się zmobilizowałam można powiedzieć zaparłam ![]() ![]() Całusy p.s ćwiczenia wieczorne jak najbardziej ![]()
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Niestety, znów leczenie ![]() ![]() Rowerek i ćwiczenia po godzinie co 2- gi dzień (1 dzień przerwy). Ograniczenie węglowodanów (ew. 1 kromka razowca, bez makaronów i ryżu), warzywa (bez ziemniaków, kukurydzy), chude mięso, nabiał i 2 porcje owoców. Kiedy nie jem chleba, ziemniaków, makaronu i ryżu, to nie mam też ochoty na słodycze ![]() Łyknę l-karnitynę i za pół godziny ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Przyczajenie
|
micia88 dziekuje za mile przywitanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Przyczajenie
|
czemu ucichlo ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście ucichło trochę ale może to przez tą pogodę. Ja dalej sie odchudzam ale dziś kolejna przeszkoda popsuł mi się mój nowy steper poprostu musiał mi się trafić z wadą konstrukcyjną bo pękł na spawie i raczej nic nie da się zrobić. Jutro napiszę z reklamacją ale jak go będę musiała odesłać na własny koszt to sie nie opłaca. No nic zła tylko jestem a i przestałam sie ważyć normalnie odwyk już drugi tydzień nie stanełam na wadze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Moja waga wariuje:po Dukanie (-3kg) zaczęłam brać tabletki hormonalne i szybko + 1 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżdżę też na rowerku 3x w tygodniu, spalając za każdym razem 350-400 kcal, z ćwiczeniami nie bardzo, ale na zachętę już kupiłam sobie nową matę do ćwiczeń ![]() ![]() Myślę, że Wam idzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Przyczajenie
|
![]()
Zabiegana , zalatana ale już wam pisze jak to u mnie z gubieniem tych słodkich kilogramów
![]() Na dukanie 22 dni !!! nie wierze w to , niech mnie ktoś uszczypnie . Cała rodzinka się już przyzwyczaiła ,że ja tylko białko konsumuje.Zero odstępstw od diety! do słodyczy nie ciągnie . Znajomi którzy mnie nie widzieli po nowym roku są zdumieni moim wyglądem ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zadomowienie
|
micia88
świetnie Ci idzie dieta Dukana, też próbowałam, ale wysiadł mi żołądek po 4 dniach ![]() u mnie zimą dieta bardzo restrykcyjna się nie sprawdza, lepszy ruch+ ograniczenie jedzenia (jeśli słodycze, to innych rzeczy mniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() Z tym ważeniem to prawda ![]() ja85gusiek a co u Ciebie z dietą i sportem? ![]() Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2010-01-22 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
aldi, a u mnie nieciekawie. Zimno, więc ćwiczyć się nie chce, a i czasu jakoś nie mam. Na basen nie chodzę, bo po ostatnim się przeziębiłam, poczekam aż mróz zelżeje. A co do dietki, to chyba rozleniwiłam się po świętach, a na dodatek koledzy w pracy mnie tuczą słodyczami, choć staram się odmawiam, nie zawsze dam radę. A i jeszcze @ się przyplątała, więc do słodyczy mnie ciągnie. Ale od poniedziałku KONIEC ZE SŁODYCZAMI i należałoby się wziąć za ćwiczenia, może niecodziennie, ale chociaż 3 razy w tygodniu, bo nie po to przez tyle czasu się męczyłam, żeby teraz wszystko zaprzepaścić!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
Aldi steper jest na razie do wyrzucenia żeby go naprawić trzeba przyspawać nowy trzon a pisałam do gościa z reklamacją i stary numer allegro nie dołączył mi dowodu zakupu czyli paragonu a teraz go wymaga o czy oczywiście informowałam od razu jak dostałam przesyłkę i w sumie nie chce mi się z gościem użerać i kłócić po prostu wystawiłam negatywa z informacją że stepery do du.... i tyle.
A dalej ćwiczę na trampolinie i skaczę na skakance choć na steperze lepiej mi się ćwiczyło a co do diety ta tak jak gosik trochę się roleniwiłam i podjadam słodycze i chleb ale staram się jeść mniej i co jest śmieszniejsze dziś satnełam na wadze i kolejne 1,3kg mniej aż się zdziwiłam ale chyba naprawdę poprawiłam sobie metabolizm ćwiczeniami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak się przeziębiłaś, to masz rację, z tym basenem lepiej odczekać. Słodycze też dla ludzi, byle z umiarem- jak jest zimno, to naprawdę ciężko na białku i warzywach ![]() Mnie od sportowego zastoju ratuje rowerek- naprawdę, nie wiem, co bym bez niego zrobiła tej zimy ![]() Cytat:
![]() ![]() za spadek wagi ![]() Też nie mogę teraz wytrzymać na restrykcyjnej diecie, jak Wy, za zimno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie sumienie ruszyło, bo dziś trochę na rowerku pojeździłam.
A i tak średnio 3 razy w tygodniu ok. 30-40 minut bawię się ze swoją psiną (owczarkiem podhalańskim) na dworze, super trening. Dziś też zabawa zaliczona, tylko trochę krócej, bo przy -17 stopniach, to nie jest przyjemnie tak biegać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta
![]() U mnie waga stoi !!! nadal 80,0000 i siódemka jakoś nie kwapi się pokazać co mnie bardzo irytuję i frustruję !! Ale wiem z doświadczenia innych osób które się odchudzają ,że waga czasem staje nawet na jedne miesiąc aby potem spada na łeb na szyję . Czekam na ten moment ![]() Ćwiczenia jakoś mi nie idą , nie mam czasu nawet na pół godziny gimnastyki a co dopiero na bieganko - pogoda nie sprzyja . Jak wam idzie ??!!
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
micia88, widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też czasu na ćwiczenia i znowu jestem przeziębiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane forumowiczki
![]() Dołączam do was późno i może wchodzę w rozmowę ale chcę sie dołączyc do Waszej grupy wsparcia ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ;** |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Tysiaczek, witamy, witamy. Oczywiście, że możesz do nas dołączyć, choć ostatnio zrobiło się tu cicho, ale zawsze nowa osoba coś nowego wniesie. A więc tak, pomóc, w miarę możliwości, oczywiście, że pomożemy. Tylko Ty nie możesz płakać nad sobą, z powodu swojej wagi, bo z pewnością, jest coś w Tobie, czego inni Ci zazdroszczą! Ale jeśli chcesz zgubić trochę kg, to razem zawsze jest łatwiej. Tylko powiedz nam ile chcesz zgubić i jak zamierzasz to zrobić, to będzie nam łatwiej rozmawiać.
Aha i śliczny masz avtarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Przyczajenie
|
Miło mi
![]() No więc schudnąć chciałabym z 15kg, w sumie dla mnie nawet 3 kg byłoby mega mobilizacją ![]() Pewnie ze sie nie użalam nad sobą, mam takie momenty ale wiadomo każdemu przechodzi z czasem ![]() Czasem myślę sobie ze nie jestem aż tak strasznie wygladająca itp ale moje wszelkie kompleksy zaczęły sie w gimnazjum gdzie lalunie chodzą na szpileczkach a kazdy kto nie waży 50kg lub mniej jest już ZŁY , mam moje kumpelki które są szczupłe, nie maja jakis uprzedzeń do mnie i z tego sie ciesze ![]() Czasem też myślę że sama zwracam na siebie uwage tym że np maluje się, ubieram modnie, kupuje bluzki w znanych sklepach (oczywiscie nie powinnam, tak przynajmniej twierdzą one) ale uważam że nawet jeśli jestem gruba to zadbana powinnam być no nie ? ;> Co do avatarka fajnie ze Ci sie podoba ![]() Pozdrowionka kochane ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Przyczajenie
|
Tysiaczek Witamy serdecznie
![]() Nie załamuj się kobitko bo naprawdę szkoda czasu ! Jeśli chodzi o diety to mogę Ci polecić dietę Dukana . Jeśli lubisz mięsko i nabiał to jest to dieta idealna dla Ciebie . A i efekty w pierwszej fazie są imponujące więc ogromnie motywują . A dziewczyny które tak uważają że niby tylko dla nich są modne ciuchy to się grubo mylą i chyba muszą się udać do psychiatry !! Kretynki !! Daj znać jak będziesz gubić kg ? p.s Wczoraj rano na wadze ujrzałam magiczne 79,8 kg ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.