|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Ja się wzięłam za pisanie recenzji KWC, ale po 2 już mam dość
I już wiem czemu się nie wyspałam - w nocy była pełnia Myślę czy się jutro nie wybrać na zakupy do Kazia, chcę zobaczyć do H&M na buty i kiecki na wesele i może do SP przy okazji. Kończy mi się polski Wax do włosów suchych i zniszczonych, ale jednak wolałam ten dla blondynek i chętnie bym go znów kupiła Lucynko mnie też te żele kuszą, ale na razie chyba nie potrzebuję nowych. Czekam na Sun Goddes z Avonu a mam jeszcze oliwkowego Palmolive, Senses Beach Party i Ziajowego Blubelka.
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nawet dobrze spało. Wczoraj odłożyłam kolejny lakier do puszczenia w świat - liliowy z drobinkami z Delii - ładny kolor, ale chyba mi nie pasuje. Kusiły mnie żele Oriflame, ale dosyć szybko mi przeszło - moze jak będę miec okazję powąchania w katalogu to mi się któryś spodoba i kupię.
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wole nie pisać ile mam żeli
No ale po tylu latach mam katalog w łapkach no i jeszcze -20% od cen katalogowych![]() Dziś zamierzam się zrobić na bóstwo! Nie mamy planów n a wieczór jeszcze, ale muszę się jakoś rozerwać bo się już zanudziłam w te wakacje. Tylko siedzenie przed kompem i robota na działce! poza tym chcę włożyć moje wysoookie sandałki na platformie
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj isa przypomniała mi o olejku z pestek malin, dawno go nie używałam więc wyszperałam go z łazienkowej szafki użyłam na noc pod krem. On jest bardziej tłusty, gęsty niż olej z owoców leśnych, ma też trochę bardziej intensywny zapach. A teraz maluję paznokcie ![]() Hosenko, czy wklejałaś zdjęcie z fioletowym glamłerem na paznokciach?
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy - nie, nie wklejałam, bo miałam go niecałe 24 godz na paznokciach i nawet nie pomyslałam o zdjęciu
Kolor jest cudowny
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że tłusty to mi nie przeszkadza a na zapach myślę narzekać nie będę - olej z owoców leśnych w ogóle nie pachniał.Ja jeszcze mam nieotwarty olej z róży rdzawej ECO, muszę go w końcu wypróbować.
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja siostra była wczoraj na pedicure u kosmetyczki i wróciła z pieknym lakierem na paznokciach- ciemny fiolet z Oriflame
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-08-07 o 11:18 |
|
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Chyba tydzień mnie tu nie było,w ogóle na nic nie miałam czasu ![]() Przede wszystkim spóźnione i fuksji Ice, bardzo dziękuję za odpowiedź co do bikini, nie spodziewałam się, miałam pytać jeszcze raz Bardzo ładny ten kostium, ale widzę, że jest lekko piankowy, ja taki już mam, miałam nadzieję, że znalazłaś coś całkiem miękkiego dla bezbiustowych![]() Kosmetycznie dobrze zaczęłam sierpień - kupiłam tylko jeden lakier do paznokci złoty Essence, widziałam zdjęcie Isy i mi się spodobał, a że akurat długo czekałam na pociąg i była ostatnia sztuka w naturze...Za to wczoraj pomalowałam sobie w końcu paznokcie - czerwienią Vipery, piękny kolor, bardzo mi się podobały moje pazurki, bo w końcu podrosły... ale już dzisiaj mam odpryski mimo że użyłam NT jako podkład i utwardzacz ![]() No i zakochana jestem w balsamie z tbs, właśnie się zastanawiam, czy kliknąć to masło co Angel pokazuje, no ale to może wieczorem, bo wtedy kończy się aukcja, to jak dużo napiszę, to kliknę w nagrodę ![]() Piszecie o żelach Oriflame, a wiecie, ja nigdy nie miałam nic z tej firmy, tak samo z Avonu . Nie znam konsultatki żadnej i nie szukam![]() No a poza tym to u mnie jakieś dziwne problemy się zaczęły, w dodatku będę musiała zniknąć na kilka dni, żeby mocno wziąć się za pisanie, baaardzo proszę o kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- A jeszcze mi się przypomniało, bo mi się chyba zaczyna też przykro czas ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FUViEfKiV_w
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze z 10 by się przydało a potem sie zobaczy ![]() Cytat:
Miałam, ale dzielnie się powstrzymuję, w następnym katalogu nadal są w promocji więc mogą poczekac ![]() Dobre ![]() Jadę złożyć ostatnią parę kolczyków (tę, na którą mi brakło kasy ostatnio ) i spotkać się z koleżanką ze studiów i z podstawówki, bo pracują w jednym miejscu- będzie niespodzianka, ta z podstawówki nie wie że znam jej współpracownicę
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mnie ostatnio rozwaliła cała stronka demotywatory.pl. Oglądałam te fotki chyba z pół dnia a te są wg. mnie najlepsze ![]()
|
#2712 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
your Angel, dostałam dziś paczuszkę - moja mina po otwarciu -
Nie spodziewałam się aż takiej ilości pyszności. Wszystko doszło w stanie idealnym, jedynie Insolence się troszkę wylało, ale minimalnie. Teraz sama nie wiem od czego zacząć testowanie. Jeszcze raz baaaardzo Ci dziękuję! Cytat:
A to z linka świetne. ![]() Cytat:
Zrobiłam właśnie na obiad rybę duszoną w ziołach i sałatkę. Teraz ogarnę tu trochę i zabiorę się za testowanie próbek i odlewek od Angel. A wieczorem rower, może podjadę jeszcze do drogerii po lakier jakiś.
|
||
|
|
|
#2713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak dobrze, że to już piątek!! codziennie z TŻem mamy wieczorem jakieś spotkanko ze znajomymi i późno chodzimy spać, a rano nie umiem się z łózka podnieść jutro się nareszcie wyśpimy, a wieczorem GardenParty |
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
O tak! isa, ja wczoraj pół nocy siedziałam z bratem i oglądaliśmy Demotywatory! Laliśmy ze śmiechu z co niektórych! Mi się spodobały te:
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisała do mnie na gg koleżanka ze studiów, ona studiuje nasz kierunek dalej(bo jest na jednolitych magisterskich) i pytała czy już się obroniłam. Zaproponowała też spotkanko, myślę, że chętnie się wybiorę Dawno nie widziałam dziewczyn ze studiów, właściwie od marca!
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z miasta ze sprayem rexony (tak, zeby się dopsikiwać w ciągu dnia a nei czekać aż się wchłonie kulka), chusteczkami do higieny intymnej i do demakijażu (to na żagle, a że akurat promocja w Rossmannie to ), pastą do zębów i błyszczykiem Rimmela w tubce (ale to usprawiedliwione, od dawna szukałam czerwonego błyszczyka o odcieniu pomidora i znów Rossmann wsztrelił się z prpmocją wrr, to jets nieuleczalne
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam sobie śliczny .... lakier
Astor nr 15 Koloru opisać nie umiem
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-07 o 16:33 |
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pomalowałam moje szpony Mellow. Normalnie kocham ten kolor
|
#2719 | |
|
|
Cytat:
Za to mojej czerwieni nie było i pani powiedziała, że już nie będzie, więc zadowoliłam się fioletem. Poza tym kupiłam jeszcze dwa maty - waniliowy 145, brązowy 146 i puder w kamieniu Vipery, bo potrzebowałam czegoś do poprawek w ciągu dnia, a ten ma puszek i lusterko.
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wytrzymam... Siedziałam dzisiaj nad pracą, potem w ramach relaksu poszłam na rower na godzinę... No i po nim zachciało mi się nałożyć maskę na twarz. I tak sobie z nią siedzę, zaschła mi, to poszłam pod prysznic... A tam nie ma wody
W ogóle, nawet zimnej ) i w dodatku z maską na twarzy, spryskuję się co chwila termalką i nawet nie wiem, kiedy puszczą wodę Dobrze, że nikt do mnie dzisiaj nie przychodzi
|
#2721 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć
dawno mnie nie było. jestem bardzo zaganiana ale i baaardzo szczęśliwa ![]() kosmetycznie nie szaleję, jedynie nie udało mi się oprzeć tym białym meteorytom stęskniłam się za Wami bardzo
|
|
#2722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nałożony w 2 warstwach jest taki rożowo-fioletowy, a po 3 - głęboki fiolet Dumam nad ciemną czerwienią GW
|
|
#2724 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak na razie zmyłam lakier Essence Glam Rock, chyba mi się znudził już, muszę się zastanowić czy nie puścić go w świat. A tą ciemną czerwień chciałam, ale nie ma. ![]() Może jeszcze gdzie indziej ją znajdę. |
|||
|
|
|
#2725 |
|
|
jeszcze ich nie odebrałam
jak zdążę do następnego spotkania to wezmę ze sobą ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- fuksjaa dzięki moje szczęście niestety jest dość ulotne bo to po prostu TŻ przyjechał na trochę dłużej niż zwykle,, tak doczytywałam wątek i z Twoich opowieści wywnioskowałam, że Twój związek z TŻ też jest trochę na odległość?
|
|
#2726 | |
|
|
Cytat:
Teraz tak trochę na odległość, od 11 miesięcy. Chociaż teraz i tak nie mam na co narzekać, bo widujemy się prawie co tydzień, ale bywało tak, że nie widzieliśmy się prawie miesiąc. Na szczęście został nam niecały miesiac i konieeec. Fakt, że ja będę bardzo zajęta, TŻ także, ale jednak lepiej żyć ze świadomością, że jest 10km ode mnie niż że ponad 100.
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
|
Cytat:
my już na odległość jesteśmy 3 lata a ogólnie ze sobą 5 właśnie w środę była rocznica
|
|
|
#2728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale skoro już tyle tej termalki wypsikałaś na to to nie lepiej było na wacik i ściągnąć maseczkę w ten sposób?Cytat:
a gdzie to byłaś? Bo zapomniałam ![]() Cytat:
Czy on jest na paznokciu taki sam jak w buteleczce? Bo kurczę mam podobny z HM chyba i nie chciałabym dublować Cytat:
|
|
#2729 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Estello wiesz może kiedy ten podkład wejdzie do naszych drogerii?
https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci/Mineralny-mus Czy skoro już jest w wizażowej rubryce to już należy go szukać Zagraniczne serwisy zwykle podają od kiedy dana nowość jest dostępna w handlu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

No ale po tylu latach mam katalog w łapkach no i jeszcze -20% od cen katalogowych

Kolor jest cudowny

i fuksji
. Nie znam konsultatki żadnej i nie szukam
Teraz ubyło 3,5 ale jeszcze sporo do zrzutu. 

Astor nr 15 

moje szczęście niestety jest dość ulotne
Czy on jest na paznokciu taki sam jak w buteleczce? Bo kurczę mam podobny z HM chyba i nie chciałabym dublować