|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Agusia - to widze fajna praca i chyba najwazniejsze by uczniowie byi kumaci i sympatyczni. A wiadomo, ze fantazja to domena mlodosci i czasem glupie pomysly - to po prostu tak ma byc
![]() Tak jeszcze kontynuujac twoj watek slubny - zapomnialam sie zapytac: Czy planujesz sobie sama robic bizuterie na slub?
#2702 |
Zakorzenienie
|
Madzia to pochwal sie tommorow fotkami z bizuteria, zobaczymy co nowego stworzylas
![]() u mnie wczoraj bylo goraco i dzis sie ochlodzilo a ja musze sie ruszac duzo, tzn. po domu, bo jak siedze albo sie poloze to umieram. Mysliscie, ze to zn iskiego cisnienia? i jak tu nie pic jednej kawy dziennie:/ Vcelka no pomylialam sie tylko o 5 dni ![]() ![]() ![]() Ostatnio ogladalismy taki film "rota do piekiel" czy jakos tak, ale to byla bardziej czarna komedia niz horror ![]() ![]() tego "ostatni Dom po lewej" to tez nie moge znaleźć z lektorem... Moja kolezanka ta, co wczoraj byla tez uczy pierwszy raz w szkole. W tej szkole, do ktorej razem chodzilismy. Poszla zlozyc podanie o praktyki, bo jej jeszczepol roku kursu zostalo a przyjeli ja dp pracy- tak po znajomosci, bo chodzila do nas do szkoly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Madzia, właśnie większość niekumata, ale najważniejsze żeby sympatyczni byli to się zawsze lepiej pracuje.
A co do biżuterii to chciałabym sobie sama zrobić, zobaczymy, muszę tylko coś sobie wymyśleć łądnego
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Domi - ja tam nigdy nie patrze, czy cisnienie niskie czy wysokie- u mnie co najmniej jedna kawa dziennie musi byc.
A co do twojej kolezanki - fajnie, ze udalo sie jej taka prace znalezc...a to ze po znajomosci - to niewazne-bylebyla dobra nauczycielka ..to dzieciaki i rodzice ja docenia ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Agusia - to moze sie pokusisz o szkielka Swarowskiego?
#2705 |
Zakorzenienie
|
Ja wolałabym nie pic kawy, ale cóz zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
Agusia - Tez prawda. A powiedz - podobaja ci sie diademy u PM? Do mnie jakos ten pomysl nie przemawia - ale jestem ciekawa opinii, ktorym sie to podoba.
#2708 |
Zakorzenienie
|
nigdy o tym nie myślałam tak na prawdę. Ogólnie lubię świecidełka więc mnie nie przeszkadza, co innego kwestia finansowa bo na pewno więcej takie ozdoby kosztują niż np z kryształków
#2709 |
Wtajemniczenie
|
chyba sie nie rozumiemy
![]() http://images.google.pl/images?hl=pl...title&resnum=1 lub takie: http://www.sklep-izabela.pl/index.ph..._gr,17800.html Jak widzisz nie sa jakos kosmicznie drogie... Do nich rowniez mozna mocowac krysztalki jak i rowniez kamienie szlachetne. Do mnie ta ozdoba nie przemawia - bo jest za bardzo ksiezniczkowata i troche zbyt strojna jak na slub. A tak BTW - gdybym miala jeszcze raz brac slub- bizuterie na bank bym robila sama. Przyjemnosc tworzenia duza, poza tym jest oryginalna - nawet jak robisz z jakiegos wzoru, ale zawsze podswiadomie go przerobisz tak by pasowal do twoich preferencji...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-09-04 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Mi sie tez diademy nie podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ja tez moge poogladac, ale az tyle swiecidelek chyba bym nie zalozyla..jakies wielgachne przywieszki, łancuszki...aż taka sroka nie jestem...
w ogole to z bizuterii najbardziej lubie kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam na studniowce, ale taki malutki diademik... Mi sie to akurat podoba, tylko ze nie jakies wielgachne itd.. tylko takie delikatne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
A mnie się diademy w ogólne nie podobają, ale za to diamenty jak najbardziej
![]()
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
no baaaa...... a tak serio mówiąc to gdyby tak miało być to wierzcie mi żebym zaprosiła was wszystkie z lejdiskowego wątku
![]() jesteście mi bliższe niż osoby które znam od lat. ja tam mam z napisami.. chce obejrzec antychryst, podobno mocny mi się kiedyś podobały, teraz już nie. Ja też chcę kiedyś jeszcze wziąć kościelny ![]() Kupiłąm na wieczór 2 drinki sobieski ![]() M. przyjeżdża dopiero jutro wieczorem, podobno ma zawieźć matki znajomej córkę na wesele... mam nadzieje że nic nie kręci.. i mówi żebym nie marudziła bo i tak jest u mnie co tydzień i nawet niby to jego mama i babcia tak stwierdziły. Mówi że on przestanie przyjeżdżać i teraz ja zacznę. A ja na to: dobra! Niech najpierw zapozna mnie ze swoją rodziną ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-04 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Zuzia pamietaj, ze ode mnie na Twoj slub aż trzy osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
BAN stały
|
luz
![]() kto wie może jak będę miała 25, może 26 lat wezmę ślub ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ja to jestem genialna ![]() ma się nie równi w tej głowie ![]() cóż trzeba być optymistką, na swoim ślubie podobno wyglądałam jak księżniczka, to teraz jak królowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
ode mnie na razie 2, ale wiesz, zależy ile Ty z tym ślubem będziesz zwlekać
![]() a tak poważnie, to może on też przeżywa na swój sposób ten Twój rozwód i się dziwnie zachowuje. Albo tak jak mówi, że mama i babcia mu ględzą, no ale bez przesady to dorosły facet, a tak w ogóle to on ma rodzeństwo? Bo jak nie to może dlatego tak go traktują
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia ta teraz królowa murowana ![]() ja moge być dróżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
BAN stały
|
Jest jedynakiem
![]() no i wiecie one nie wiedzą do kogo on jeździ bo mnie nie znają, to skąd mają widzieć jaka jestem. Znają mnie tylko ze zdjęć. Wszyscy stwierdzili że chuda jestem bardzo.. (trzeba mnie w styczniu było zobaczyć). Matka jego stwierdziła że wyglądam na sympatyczną osobę.... dobrze że nikt nie wie że ja mam tylko miłe pozory a tak to diabeł wcielony ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjdź duszo nieczysta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
BAN stały
|
wiecie wezmę sąsiadkę której obiecałam kratę browara jak poznam kogoś ciekawego
![]() a właśnie jeszcze jej nie kupiłam... no ale niech chociaż poznam jego rodzinę... to będe wiedziała że jest już tak na poważnie.. chociaż może i on to tak traktuje skoro jedzie ze mną na sprawę i cieszy się że załatwiam unieważnienie... ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- NIEEEE ![]() paszła mnie z tą wodą!!!!! (egzorcyzmy Zuzanny J.) ![]() no ja liczę od każdej z was 2 osoby ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-04 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Zuzia Ty nie ogladaj tego "Antychrysta" poganko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.