|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
ja też sama nie robiłam nie martw się Kama
nie mam zdolności manualnych WCALE ale zaproszenie <nie chwaląc się> mieliśmy śliczne, moge przynieść na spotkanko![]() a pogoda dziś naprawde ładna... aż się w pracy siedzieć nie chce jak słoneczko zza okienka zachęca na spracerek
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/item794460324..._unikalne.html Mnie na spotkaniu niestety nie będzie, bo nie mam z kim małego zostawić. Moj Tz-cik pracuje do ok 20, w soboty troszkę krócej i niestety nie dam rady. Moze jakoś na kolejne spróbuje go moim rodzicom podrzucić, narazie mój tata jest w szpitalu i nie chce mamy dodatkowo obciążać.
|
|
|
#2703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze przy jednym dniu można się bawićdo oporuCytat:
![]() ja napisałam tylko to co widziałam. Myszy leżały zdechłe 2 w sali i jednka w przejsciu, no przecież nie w sałątce Zapewne najadły się trutki i padły. Ale ten fakt mnie zniesmaczył i tyle. A fatamorgana to zapewne nie była, mimo ża PAn który nas oprowadzał udawał że ich nie widzi
|
|
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jesteście szalone! Dziś biegnąc przez miasto, zabiegłam (ot tak sobie do Karola Brzyskiego)
Nie będzie mnie w Polsce przez cały grudzień i styczeń, bo jadę na dłuuugie wakacje więc dopytuję, czy w lutym jak się pojawię, to znajdzie dla mnie jeszcze czas. I a on na to, że na czerwiec to nie wie czy w ogóle mnie gdzieś zmieści ... Na szczęście okazało się, że to te PM z 5 czerwca są najbardziej aktywne od razu więc umówiłam się z Ola Sz. ... i odetchnęłam z ulgą. Teraz mogę spokojnie zająć sie planowaniem podróży przedślubnej a o całej reszcie związanej z 12 czerwca pomyślę w lutym pozdrawiam cieplutkie wszystkie super plannerki!!
|
|
|
|
|
#2705 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tymi myszami to rzeczywiście wierzyć się nie chce ![]() Cytat:
To chyba i ja muszę już zadzwonić i się umówić do upatrzonej makijażystki bo w końcu naprawdę zostanę umalowana przez Pania z kwiaciarni (jak w moim śnie)
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kogo wybierasz na makijażystke i fryzjerke
|
|
|
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na makijażystkę chciałabym Pania Błaszczak, bo ślicznie nasza Elizkę umalowała, szczegolnie oczy,wiec dzwoniłam do niej ale dopiero w styczniu będzie na przyszły rok umawiać wiec mam troszkę czasu ![]() Tak w ogóle to mam zamiar włosy sobie kupić na klipach i doczepiać ![]() Gosia musiałam to napisać, nie wytrzymałam, wybacz
Edytowane przez kamab22 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
uhahha może pani z kwiaciarni jest uzdolniona i w kierunku wizażu, ale... zapisuj sie, bo zobacz ile tu nas
Małgosiu, rzadko tu bywam, ale też się dopisuję do kalendarza PM 2010 ślub 12 czerwca 0 17.00 w kościela Andrzeja Boboli, a wesele w Focusie
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ząbków złotych tylko było brak
|
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nareszcie nas więcej
|
|
|
#2711 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tłumy czad
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
A czy która się maluje u p MArty Banach? Ja się do niej zapisałam, jeszcze przed wakacjami, bo słyszałąm ze na przyszły rok już w wakacje mogłabym mieć problem. Nie mam tylko fryzjera ani pomysłu
Co byście poleciły? Od razu mówię że oczekuje awangardowej fryzury, czegos oryginalnego i proszę mnie nie kierować do Chołoty czy Gali. ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- To i ja bym się chciała dopisać do listy ![]() Ślub 09.10.2010, g. 16.00, w kosciele Urszuli Leduchowskie w Lublinie, wesele sala weselna Dys 300
|
|
|
#2713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
równo 5 miesięcy po ślubie, link do naszych fotek.
![]() http://picasaweb.google.pl/xmagialenax/06062009# Cytat:
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-11-06 o 23:31 |
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Jak tam? Wyspane? Szkoda że dziś słoneczko nie świeci...Magialenko śliczne te Wasze zdjęcia
|
|
#2716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż już wcześniej widziałam część Twoich fotek, to muszę przyznać że Wasz plener wyszedł naprawdę rewelacyjnie (te jeziora i łąki), pewnie jeszcze nie raz zajrzę na tego linka.Oficjanie dołączam się do grona osób mających dwie lewe ręce, jeżeli chodzi o rzeczy plastyczne, rysowanie itp.
|
|
|
|
|
|
#2717 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jacy Wy młodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#2718 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Magialenka plener bardzo mi się podoba, przypomnij gdzie go robiliście?? |
||
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, nie widać, że mamy po 23 lata.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, pomozcie!
powiedzcie na co zwracać uwagę podpisując umowę z zespołem i właścicielami sali weselnej? |
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do myszy i potraw w gościnnym - jakoś średnio wierzę w to, co napisałaś. Czytając twoje posty kilka miesięcy temu pamiętam, że Twoje wypowiedzi często nie miały nic wspólnego z prawdą Cytat:
pozałatwialiśmy dziś kwestie kościelne. dostaliśmy zezwolenie ![]() śmignęliśmy również na poczekajkę - i już indeksy itd leżą na półce. niedługo nauki czas zacząć i odhaczyć poradnię
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-11-07 o 11:46 |
||
|
|
|
|
#2722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piosenki wybieramy my. W umowie musisz dokładnie określić cenę i ile zaliczki wpłacasz. I od kiedy zespół zaczyna, tzn czy chcesz ich przy błogosławieństwie czy dopiero na sali. Co do sali to nie pomogę, ja wynajmuje sama sale, kucharkę i obsługę mam swoja.
|
|
|
#2723 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Zastanawiam się nad wynajęciem mobilnego drink baru z profesjonalną obsługą. Niestety moje poszukiwania nie odniosły sukcesu. Jest sporo ogłoszeń z innych rejonów Polski, jednak najbardziej interesowałby mnie ktoś z lubelskiego. Mogłybyście mi kogoś doradzić? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2724 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jacy wy młodzi! ![]() Cytat:
ile maszposiłków ciepłych i zimnych i co oprócz tego (ciasta, napoje, owoce) czy sala będzie ustrojona, a później już przed samym weselem trzeba spisać pewnie jakie potrawy chcesz mieć, a i oczywiście nie wolno zapomnieć jaka cena, ile upustu dla dzieci i o zaliczce z zespołem to do od której i do której, za ile, tu ci za duzo nie pomogę Cytat:
Wiesz mnie też nie chce się wierzyć, ze w moim lokalu są myszy, ale mam świadomość że mogą być, bo jest tam ciepło, sucho i zazwyczaj spokojnie, to idealne miejsce biorąc pod uwagę ze mogą dodatkowo znaleść coś do zjedzenia (na dodatek niedaleko są pola uprawne). Ja ich jednak wolę nie ogladać. A gdyby mnie ktośnapisał, ze coś tam było nie tak jak trzeba to bym sięcieszyła, bo wiedziałabym na co zwrócić uwagę, aby u mnie tego nie było.Tak jak rozmawialismy z właścicielką to o wczeniejszym zakończeniu wesela wspominała tylko przy 2-dniowym weselu, ale skoro tak piszesz to się muszę dopytać bo głupio by było wypraszać gości. Oby nikt nie miał następnego dnia ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Chviałam pójść do salonu osiedlowego, nawet byłąm porozmawiać ale pani na pytanie co by mi zaproponowała, stwierdziłą że dziewczyny zazwyczaj przychodzą ze zdjeciem fryzury to tak to ona nie wie no to podziękowałam---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
bo sam to załatwiał. Trzeba się będzie wybrać jak wróci, bo nawet chcieli dostać namiary miejsca naszego ślubu i wesela.
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-11-07 o 15:46 |
||||||
|
|
|
|
#2725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie ok
Mam ogromny dylemat z tym fryzjerem A to przecież trzeba już załatwia! Zastanawiam sięteżw jakiej koleności to wszystko zrobić, myślałam nad tym żeby usiaść na fotel ostatnia, żeby mieć najświeższy mak i fryz, chyba pójdę na kilka czesań próbnych do różnych salonów i coś wybiorę.
|
|
|
#2727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Godziny przybycia do Tż przed weselem jeśli decydujecie się na wyjście z domu Mniej wiecej o której przyjedziecie z kościoła na sale Pierwszą piosenke Repertuar na weselu Podziękowania dla rodziców Oczepiny Godzine zakończenia weslela Przyśpiewki przy stołach jeśli się chce, i jakie ![]() Ja ustawiłam się z gościem z zespołu we wtorek przed ślubem i obgadaliśmy wszsytko Cytat:
|
|
|
|
#2728 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A czemu ze św.Rodziny braliście? Ja już się pogubiłam która to wasza parafia, która nie, wiem tylko gdzie ślub Zresztą najistotniejsze, że macie załatwione..zapraszamy na nauki..np do św.rodziny..w tą środę są pierwsze![]() Cytat:
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle że nawet na 1-dniowym większośc gości zwija się o 2-3 a najwytrwalsi (czytac nasi dobrzy znajomi ) zostaną do tej 4 ale też już ostatkiem sił
|
|
|
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą nie ma co gdybać i planować, może się okazać, że wesele bedzie wielką lipą i goście wyjdą po oczepinach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

nie mam zdolności manualnych WCALE

dobrze ze przy jednym dniu można się bawićdo oporu
Zapewne najadły się trutki i padły. Ale ten fakt mnie zniesmaczył i tyle. A fatamorgana to zapewne nie była, mimo ża PAn który nas oprowadzał udawał że ich nie widzi

a o całej reszcie związanej z 12 czerwca pomyślę w lutym 

, ząbków złotych tylko było brak