![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
na jakich przesłankach opierasz swoje zdanie, że jestem silną kobietą? jesteś dwoma powodami dzięki, którym żyję. pierwszy to powód ogromnej radości, drugi ogromnego smutku. i wiesz? nie pytaj którym bardziej.. bo sama nie wiem... tyle rozpaczy w milczeniu..
#2702 |
Przyczajenie
|
-Spoglądając w Twoje oczy
Widzę lęk. Powiedz dlaczego? -Wzięła pistolet i zabiłam wspólne marzenia. -Razem krążymy w świecie nienawiści. |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Więc spleć palce z moimi palcami i prowadź, daj się prowadzić
Bezwstydnie szczęśliwa Bo marzenia nie bolą! Uśmiech to taka krzywa, która wszystko prostuje
#2704 |
Zadomowienie
|
In my life theres been heartache and pain. I don't know if I can face it again. Can't stop now, I've traveled so far to change this lonely life. W moim życiu doświadczyłam bólu. Nie wiem czy potrafiłabym po raz kolejny stawić temu czoło. Nie mogę teraz przestać, zaszłam tak daleko, by zmienić to samotne życie. I wanna know what love is, I want You to show me. Chcę wiedzieć, czym jest miłość, pragnę Ciebie abyś mi pokazał. I've got nowhere left to hide. It looks like love has finally found me. Nie mam już gdzie się schować. Wygląda na to, że miłość w końcu mnie znalazła. I wanna feel what love is, and I know You can show me. chcę poczuć, czym jest miłość, i wiem, że możesz mi pokazać. Let's talk about love. I wanna know what love is, the love that You feel inside - I want You to show me. Porozmawiajmy o miłości. Chcę wiedzieć, czym jest miłość, miłość, którą czujesz w środku - chcę Ciebie, abyś mi ją pokazał.
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Tylko tyle udało mi się wytrzasnąć z wczorajszego odcinka Housa .
Dr.Taub: Dlaczego mnie tu przysłałeś ? Dr.House:Chcę żebyś określił stan pacjęta . Dr.Taub:Przecież nie żyje ! Dr.House:Pies naprawił telewizor ? Dr.House:Zadziwiające jak ludzie przyznają się do obelg .
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-10-29 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię - szepnęła.
co?! - wykrzyczał Kocham Cię - przeliterowała. To nie możliwe - wykrzyczał znów. Kochanie, to miłość. - powiedziała. Ty chyba zartujesz, bo ja nigdy nie pokocham takiego kogoś jak Ty - wykrzyczał jeszcze głośniej. Słucham?! To dlaczego jesteśmy ze sobą tak długo?! - wydusiła. Bo świetnie się bawię. - powiedział z zadowoleniem. facet = dupek. ` Ta bezgranicznie ufać mogła mu. ` Ta perfekcyjnie kłamać, potrafisz tylko Ty. ` Odchodząc, zabierasz uśmiech. ` Chora od tęsknoty. ` To dla Ciebie zostałam stworzona. ` Nigdy więcej, miłości aż po grób. ` Dla takich jak my, nie ma już nic, nawet miłości. ` Nie mów mamie, że się kochasz w chuliganie .. ;] ` Dążył do tego, by go znienawidziła. ` Znalazł sobie kolejną, taką głupią, naiwną. ` Brzydzę się Tobą. ` Że niby Ty potrafisz kochać?! się uśmiałam. ` zabrakło mi wiary, na miłość. _________________________ ________ nienawidzę, nienawidzę tego uczucia ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
Matematyk oświadcza się swojej dziewczynie:
-Dziewczyno mego serca, kocham cię wprost proporcjonalnie do odległości między nami, sinus twych rąk, cosinus twych nóg,parabole twych ust... Staniemy się ułamkiem: ja będę licznikiem, a ty mianownikiem... -Odczep się nieparzysty iloczynie, bo tak ci przypierwiastkuje, że zbiór twych zębów wyleci poza nawias kwadratowy twych ust.
#2709 |
Raczkowanie
|
A spaceship from another star
They ask me where all the people are What can I tell them? I tell them I'm the only one There was a war but I must have won Please take me with you. jakie masz prawo, by odbierać mi wschody i zachody słońca? chciałabym, żebyś mi urwał głowę. i rozdeptał na popękanym chodniku na ulicy pechowej łapiesz w palce chmury i upychasz je tak, żeby nie było widać gwiazd na moim niebie. zamierzam umrzeć. poupychane moje nogi, ręce i twarz w teksturowych pudełkach. jeszcze tylko wystarczy umieścić serce w tej szklanej gablocie i po wszystkim. zamierzam umrzeć. zdarza mi sie jeszcze śnić na jawie. rzęsami wspomnienia odkurzać. i gdy tak siedzimy w oknach naszej wyobraźni, niebo wcale nie wydaje się takie niebieskie. spływasz mi wolno po policzku i znikasz tak niewinnie za kołnierzem jak marionetka na cienkiej nici zwisam, stopami nie dotykam ulic. stopami dotykam dna. roześmianym czołem rozgrzanym chcę znów dotykać twoich radosnych warg zawstydzonych
#2710 |
Zakorzenienie
|
ratatamm - <3
--------------- właśnie straciłam resztkę szacunku, jaką miałam jeszcze do miłości. czy poszedłbyś ze mną na spacer jesienny poszukać dni nowych złocisto- promiennych? taka moja wada życiowa, że się w tobie zakochałam. zapatrzeni w siebie jak wycięci z love story. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka - Twoja
![]() ( okradłam ![]() Ciiri - ![]() ![]() ![]() Kochanaa - ten opis ' a chemik nie powie 'miłość, powie 'fenyloetyloamina'. ale dla niej będzie znaczyło to to samo, co tysiące poematów i pięknych słów. ' podoba mi się ![]() ![]() chocapic - śliczne ![]() martekbezmajtek - nawet bardzo może być ![]() Guzikixd - ochh, to dobrze, że się podobają ![]() Szafir. To jej kolor. Kolor jej oczu. Kolor jest myśli. Sprawiedliwych i szczerych. Jak Ona. Bez wzajemnego okłamywania, kokietowania, grania. Tu nie ma ról, scen, aktów. Tu jest prawdziwe życie. I w tym życiu Ona. Prawdziwa perła.
![]()
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
truskawkowa1993 i cukrowa panna - <3
![]() i skromnie. rękoma obejmuje niebo . nikt nie może stanąć miedzy nami, dopóki ja mam Ciebie a Ty masz mnie.
#2713 |
Przyczajenie
|
wiitam
![]() jestem noowa. w ogóle nie wiem czy nadaje się do pisania takich rzeczy.. xd ale dodam coś od siebie. może akurat komuś się coś spodoba.. jeśli coś sie powtórzyło to z góry przepraszam.. ` może czas już zapomnieć, że istniałeś.? ` ` ciągle wierze, że to co było w nas miało jakiś sens.. ` ` a łzy to stracone szczęście, które trwać miało w i e c z n i e . ` zrobimy tak: policzę do trzech, a Ty znikniesz. znikniesz z mojego życia, okej? pójdę przed siebie i będę wmawiać sobie, że Ty tam gdzieś na mnie czekasz.. i po prostu iść tak przed siebie, udając ze nic się nie stało.. a wiesz co na zawsze pozostanie w mojej pamięci? to ciepło Twoich rąk. i te Twoje rozmarzone oczy, w które uwielbiałam się wpatrywać.. <3 a ja nie chcę gwiazdki z nieba. TY mi w szczególności wystarczysz.. ![]() buziaki. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Jeśli mówią : Ty musisz! Ja mówię: niekoniecznie.
Patrzysz na moją twarz i pytasz, czy padał deszcz. Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz.. Tylko dzięki Tobie zasmarkana się uśmiecham ;* I proszę Cię, nie zostawiaj tak mnie, zatańcz ze mną. ;* Każdego dnia inspirujesz mnie do działania. ;* Przewracam kartkę, a ta też zapisana. Wielki napis głosi: 'NOWE ŻYCIE'. A ja nawet nie wiem, gdzie to.
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
kiedy mówisz mi Słońce.
koleś, weź przystopuj. nie nadążam za Twoimi humorami. puste, obojętne, brązowo-karmelowe oczy. jej oczy. 'weź mnie za rękę. zaprowadź na krawędź i stój tam ze mną aż się zmęczę i spadnę.' przypadek to Bóg przechadzający się incognito. - Einstein. będziesz kiedyś mój ? Twój uśmiech lekiem na całe zło. moje malinowe usta stęsknione za Twoimi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
xoxo
|
O ile łatwo jest wziąć tabletkę na ból głowy, tak serca nie ukoi się prochami...
Nigdy nie zaznać uczucia prawdziwej miłości,czy prawdziwej przyjaźni? Sama nie wiem,co jest gorsze Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników. Wygrałeś. Poddałam się. Oddałam Ci duszę wraz z sercem. Nie potrafię się już bronić przed miłością... Ulep mi anioła stróża Obiecuję ofiarować Ci wszystko, nie dając nic wartościowego dla tego materialistycznego świata.
#2717 |
Zadomowienie
|
Witam opisowe poetki
![]() ![]() ![]() Przyłącze się do waszego grona i postaram sie coś wyskrobać,od czasu do czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Na początek podam moje Królowe Opisów ![]() *_Anusia_ *kirkeblack *suve *agattee * BananowaBrazylijka *agrr *Drift *ciiri *powinnam *truskawkowa1993 *KaMa2704 *dontlookdown *nydee *keeendy *z innej bajki *RealGirl89 *Wreeednia *snowball *NieMyslPoczuj *Marzeniatko *chocapic *Sabiiina *abunee *12 Stonka *czanula4 *Miluuu ![]() ![]() (niektórych niestety ostatnio nie widziałam,ale mam ogromną nadzieje,że powrócą bo brakuje mi tu waszych opisów) ------------------------------------------------------------- No a teraz mój debiut: grosze miłości w kieszeniach wytartych spodni Cichy głosik w zakamarku mej duszy zadaje pytanie, czy będzie bardzo bolało, jeśli...jeśli coś pujdzie nie tak... moje emocje sięgają zenitu i zaczynam tracić nad nimi kontrole gdy spotykam Cię przypadkiem chowam łzy w kieszeniach Pociągnołeś za spust...pocisk miłość zabija mnie...
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2009-10-29 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
ratatamm-;*
nie jesteś 8 cudem świata, nie ześlesz mi gwiazdki z nieba, nie będę dzięki Tobie latać, lubisz śledzika, nie mówisz mi codziennie miłych słówek, nie mówisz jak poeta.. i w ogóle nie jesteś idealny. to wiesz co?ja i tak Cię kocham. moja głowa to trzepak. myśli są dywanami. i każdy mi trzepie.. bezsensowiec. a bezsensowcem to jest moje pojawianie się tu ![]()
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
` Szczęśliwi czasu nie liczą. A więc Kotku, która godzina?.
` Przecież ja .. przecież ja Cię TYLKO kocham. ` Nauczyłeś mnie, jak śmiać się, ale też jak płakać. ` Nienawidzę za dwa słowa ; za kocham i za Cię. ` Byłam jedną z wielu, wiem to dziś. ` Lubię gdy patrzysz, jak patrzę. ` Wciąż czuję Twój gniew nade mną. ` Spójrz, jak ona wygląda ! Co jej się do cholery stało ?! - Biedaczka, zakochała się. ` Najpierw dałeś jej powód do nadziei, a teraz naśmiewasz się z niej, że jest naiwną gówniarą. Masz Ty dupku w ogóle jaja? ;| _________________________ ______ walczę z nałogiem. = dzień 5 . Edytowane przez ZniknijzOczuMi Czas edycji: 2009-10-29 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Raczkowanie
|
Sukces jest umiejętnością wytrwania tam, gdzie inni rezygnują... ![]() Raj jest tam gdzie idziesz, piekło tu gdzie stoisz... A ja?? no cóż... ja wciąż idę... ![]() Ukrywam smutek, uśmiecham się. Niech wszyscy myślą że jest ok... Niektórzy mają mnie gdzieś i wytykają mi błędy. To wcale nie ważne jest, bo to są tylko przybłędy... !! ![]() Życie pie*dol się, nie zatrzymasz mnie...!! ![]() ![]() ![]() ________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaa widziałam kilka pochwał , aż japka mi się ucieszyła , nie mam zbyt duzo czasu ale dziękuję i okradam Was starsznie : ) dziękuję , że i Wy robicie to ze mną .
![]() długa gorąca kąpiel wprowadza w głęboki stan refleksji .
kocha i rani nas dzień w dzień . gdzieś na szycie góry wszyscy razem spotkamy się . nie zawsze zyję dobrze , bo żyję chwilą . to ja sen , chwytam Cię za rzęsę . |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
i jestem szczęśliwa. w cholerę szczęśliwa! <33
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() __________ nie będę tłumaczył się, jak winny ktoś. co złego w tym, że kocham cię? tak samo cieszę się, tak samo lecą mi łzy.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-29 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za wyróżnienia, coś tam chyba widziałam. Ubóstwiam was <3
_________________________ _ Nienawidzę poranków. Przypominają, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami.
Przeniknę do Twojej podświadomości, tak jak alkohol przenika przez Twoje gardło, do Twojej krwi. Byłeś poematem bez słów. Szkoda tych snów, które się bez nas wysniły. W Tobie niczego dla mnie nie było. Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. Pocałował mnie. W tak naturalny i oczywisty sposób, jak by to robił zawsze. Zupełnie bez żadnego wyraźnego powodu. Pocałował mnie tak, jak jeszcze nikt. Wydawało mi się, że tracę przytomność. Tak długo czekałam. Może byłeś stworzony by trwać obok mojego serca przez chwile? Nie wycinamy już na drzewach serduszek. Kaleczymy inaczej. Kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. Tyle że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis : termin na miłość. Zły sen. na tle czterech ścian. mój lęk. Zegar w sumie mierzy mi czas, znowu jesteś lecz nie ma tu nas. W słowach chcesz kochać? Nie chcę tej miłości. Pozwól mi kiedyś popatrzeć twoimi oczami. Najtrudniej pozbyć się straconych złudzeń. Mimo wielu burz ja, będę obok wciąż.. Moje łzy pragną wolności. Znudziła mi się zabawa w miłość, pożegnajmy się ładnie. Gdy zakochani całują się po policzkach, to znaczy, że błądzą po omacku, szukając swych ust. Pocałunek tworzy kochanków. Nie ma już sensu mieszać łez z wódką. Nie tłumacz mi i nie obiecuj, że wrócisz jeszcze kiedyś do mnie. Nie mów nic, przecież już wszystko wiem. Zamknę nasze serca, w których mieszka tylko chłód. Bo miłość nie boli to my ranimy się wzajemnie. Mówią, że miłość umiera między dwojgiem ludzi. To nieprawda. Nie umiera. Opuszcza tylko człowieka, odchodzi, jeżeli nie jest jej godzien. Miłość nie umiera, tylko ludzie umierają. Nie rób mojemu sercu nadziei jeśli wiesz, że nigdy je nie pokochasz. Chodź, jak rękę, pójdziemy wstecz po naszych wspólnych śladach. Pozwól, że poprowadzę Cię raz jeszcze... Uczę się za każdym razem, gdy się sparzę. Zabrałeś mi wiarę w miłość, ale nie nadzieję na nią. Dajesz mi przyjemność, ale nie zaspokajasz głodu miłości. Każdej nocy kładąc się do łóżka Dziękuję Bogu za Ciebie Że właśnie Ty zajrzałeś do mego serduszka Dziękuję za anioła co był w niebie Oddał mi to co miał najcenniejsze Zasłał mi największy dar miłości Otrzymałam największe w życiu szczęście Wiem, że teraz tęskni całe niebo I smutne jest i szlocha Za to ja mam obok kogoś kochanego Mam obok serce, które mnie tak mocno kocha Bez początku i bez końca... od zawsze i na zawsze... Razem ramiona, drżąc jednym drżeniem, dusze splątane, złączone usta... Nasza bajka, która nigdy nie zostanie spisana. Wspomnień mi nie zabierzesz. Zabiłam nadzieje...i choć podniosłam ją i cuciłam,nie obudziła się Z serca ... "Miłość ... tak dużo wiary jej poświęciłam. Prawda ... zawsze wierzyłam, że pochodzi z ust najbardziej ukochanej i zaufanej osoby. Wiara ... jest całkowicie związana z miłością i zaufaniem. Gdzie się jedno kończy a drugie zaczyna i skąd można wiedzieć, kiedy miłość jest najbardziej ślepa?" Jestem na łowach => jestem wolna!
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
- Czemu akurat on? - Bo tak pięknie wygląda moje odbicie w Jego niebieskich oczach, gdy maltretuje mnie łaskotkami, a ja nawet się nie bronię. - Ej… - Wiem, nigdy nie dawałam się łaskotać. Widzę dźwięki. Fruwają ponad głową i trzepocą skrzydłami. Światło szeleści odbijając się od powierzchni płaskich. Każdy dotyk pachnie. Zmysły powariowały – odszedłeś.
#2726 |
Rozeznanie
|
co ?! TY chyba żartujesz ! < 3
uwielbiam ! i cichutko zawsze podkradam ! < 33 _________________________ __
trochę dr. Hausa ; D Wilson: Wiesz, że rozładował ci się telefon? Doładowujesz go czasem? House (zdziwiona mina): Można go doładowywać? Zawsze kupowałem nowy. ![]() ,Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie samym" Jestem zbyt przystojny aby wypełniać papierkowa robotę "Białe kłamstwa, to takie kłamstwa, które mówimy aby inni poczuli się lepiej" dr Gregory House
#2727 |
Zakorzenienie
|
Czasem karani bywamy słonym mandatem
za przekroczenie gorzkiej granicy szczerości.
![]() |
#2728 |
Zadomowienie
|
Przyjmę Miłość mojego życia na pełny etat od zaraz
Wszyscy szukamy czegoś szczególnego...I wciąż biegniemy... Wróć!Nie zdążyłam jeszcze zrobić konfitur z Twoich słodkich pocałunków, a zimne wieczory nadchodzą... Ślizgam się na tęczy moich dziecięcych marzeń Zwiędła róża czeka jeszcze na Małego Księcia
#2729 |
Raczkowanie
|
…że Ty czekasz… gdzieś wśród gwiazd…?
Słodkim szeptem odprowadzasz mnie do snu… Chcę Twój blask w ramiona wziąć…
#2730 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-10-29 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.