|
|
#2702 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Mojego Tża przez długi czas odstraszał przed kupnem ten stereotyp "wieśniaka w BMW", co to muza na full, ruszanie z piskiem opon, neony w całym aucie po prostu burak za kierownicą. Albo, że wożonko dresów z ośki.
Ale jednak kupił Ogólnie ten mój Tż to zakręcony na punkcie motoryzacji. Auta to jego pasja i hobby
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, ten stereotyp niestety nadal jednak jest aktualny..
Nie mówię, że każdy, kto jeździ bmw to wieśniak, ale często widzę łysych kolesi w starych beemkach... ;/
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
mój szwagier ma bmw to samo co lick tylko wersję 5 drzwiową i nie szpanuje choc aurko ładne tylko dla rodziny z wózkiem się nie nadaje wogóle bo nie ma przebicia z bagażnika do środka...
ale dla mnie taka beemka jest oklepana średnio co trzeci kierowca ma taką bo są tanie... mojemu tż się inny samochód marzy i kaskę składa
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2009-12-17 o 21:40 |
|
|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko zależy od tego co facet ma w głowie
Idę się kąpać, malować paznokcie i może uda mi się wcześniej pójść spać
|
|
|
|
#2706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moj prezent 18-stkowy....![]() Ja po kapieli...zaraz ide zazyc leki i oko.23 spac....bo jutro do pracy na 7-16.... a to moj piesek luka....jak sie czuje w lozku rodzicow Krolowa... przewaznie nie spi na lozkach naszych....
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kuruj sie i wracaj do zdrowia jak najszybciej
|
|
|
|
|
#2708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Konto usunięte
|
Nie dziwię się, że rozpieszczona. Sama bym go/ja wyprzytulała, wygłaskała
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknego masz psiaka! Zazdroszczę! Mnie niestety tata nie pozwala na psa, a tak bardzo bym chciała.. ![]() Dobra, i ja zmykam spać. Dobranoc
|
|
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś od 7 nie śpię Łudzę się, że jak wcześniej dziś wstałam to uda mi się wcześniej wieczorem zasnąć Ehh pewnie jak zawsze, jak muszę być wyspana, to będę się kręcić na łóżku do 12-1 ![]() Śnieg sypie, wiatr wieje, więc pewnie zaspy się porobią Miłego dnia
|
|
|
|
#2712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
a do tego auto się zepsuło Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
A ja jutro o 5 muszę wstać
I jeszcze od 8 do 15 mam dwa nudne wykłady |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj my biedne... a na nudy to gazeta albo dobra książka
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Konto usunięte
|
To masz jeszcze gorzej niż ja
Pewnie jak zombi będziemy wyglądać Pocieszam się, że jest spora szansa, że skończymy o 18 zajęcia, a nie jak jest w planie, że o 20 Idę na kawę. Miłego pracowania
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kawa też by mi się przydała... ale nie będę piła bo ostatnio za dużo jej piję a to też nie za dobrze |
|
|
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
Ja bardzo ograniczyłam kawę. Teraz to tylko z mlekiem. Zbrzydła mi
Kiedyś czarną pijałam i zdarzało się nawet 3 razy dziennie. W tym tygodniu mam większą ochotę i chyba codziennie ją piłam. No ale wolę herbatę z cytryną ![]() Trochę się podmalujemy i może aż tak nie będziemy straszyć Pójdę dziś do kuzynki to może będzie miała jakieś gazety. Jakieś Cosmo na pewno u niej się znajdzie, akurat dla rozrywki i śmiechu
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam okres że piłam taką 2 w 1 tylko mi ona zbrzydła dziwny smak się zrobił więc przerzuciłam się na rozpuszczalną bez mleka ale ta też mi się przepiła i obecnie faza na kawę z mlekiem, ale zaczął mnie żołądek boleć wiec stwierdziłam że muszę przestać i ograniczyć się do 1 z rana; bo ona mi już nie pomagała a piłam bo po prostu mi smakowała. Ale takiej z fusami nie ruszę bo fusy na zębach mi zostają
i gryzą mnie ![]() TAaa nie wyspana to i w makijażu jak brzydal jestem tym bardziej że teraz jakieś pryszczochy mi się wykluły |
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko z ekspresu piję
Czasem, ale to już u kogoś, 3 w 1 wypiję, ale podobnie jak Ty z fusami nie ruszę. Także jak ktoś nie posiada ekspresu, w ostateczności 3w1 to biorę zawsze herbatę Tfu tfu, odpukać, ja z pryszczami nie miałam nigdy problemów. Wiadomo czasem coś wyskoczy, ale na szczęście nie są to wielkie wulkany Trochę korektora, albo podkładu i sprawa załatwiona. Jutro muszę o 5 myć łep |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie duże pryszczochy nie są ale już mogły by nie wyskakiwać przekwitam czy co ?
ale to może przez to że nie długo okres ja nigdy z rana nie myję głowy bo zaraz mnie choroba łapie albo zatoki albo jakieś inne świństwo |
|
|
|
#2721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogłabym umyć wieczorem, ale rano są takie oklapnięte Dobrze wysuszę i założę kaptur to nic mi nie będzie. Tylko znowu od mamy się nasłucham, żebym czapkę założyła
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Czapek nie cierpię
|
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
W Twoim przypadku czapka = koniec z fryzura. U mnie może dałoby się ją zreanimować, ale przecież nie będę na uczelni lakierem wywijać
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie raz widziałam jak lasencje się upiększały ale to z reguły gruba warstwa tuszu im odpadła albo tapeta się obsypała u koniecznie musiały poprawić
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, trochę przypudrować nos, albo pryszcza zakryć kolejną warstwą podkładu to ja rozumiem, ale bez przesady z tym poprawianiem
Nie rozumiem kolejnej warstwy szpachli na twarzBrzydzą mnie umywalki pokryte włosami pannic....tak trudno je spłuknąć, żeby nie pałętały się na powierzchni....bleee... I ten siwy, duszący dym po fajach...tak trudno wyjść na dwór zapalić...wygodnictwo... |
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
ooo blee takie włosy sa okropne
a takie pannice to zazwyczaj wielkie damy... u mnie w szkole na szczęście jest zakaz palenia w toaletach i wszyscy się stosują jak na razie.. jak dobrze że nie palę
|
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
Też nie palę i nie mam zamiaru
![]() 2 minuty w takim WC i człowiek śmierdzi jakby wypalił całą paczkę Mnie to bawią te pannice |
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
I z reguły różowy kolor to podstawa choć teraz coraz rzadziej się z nim spotykam, ale szpileczki kiecka ledwo tyłek zasłania
ostatnio widziałam taką to jak stała to cały czas obciągała tą spódnicę bo się jej podwijała komicznie to wyglądało |
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Wy tak gadacie o takich laluniach, a u mnie ani w LO, ani na uczelni takich nie ma. Jakies szczęście mam, że przynajmniej tam ich nie muszę oglądać ![]() W ogóle dzis tak wymarzłam, że szok.. Brr.... Ale juz wolę taką pogodę, niż deszcz
|
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
Ale jest zimnooooo ,aż mnie kości od mrozu bolą ,ale chciałam śnieg to mam więc teraz niech się utrzyma do Świąt .Cytat:
. Idę prostować włoski,a tak mi się nie chcę bo zajmie mi to ok godziny no ale cóż czego się nie robi dla dobrego samopoczucia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Łudzę się, że jak wcześniej dziś wstałam to uda mi się wcześniej wieczorem zasnąć

a takie pannice to zazwyczaj wielkie damy... u mnie w szkole na szczęście jest zakaz palenia w toaletach i wszyscy się stosują jak na razie.. jak dobrze że nie palę