![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Jeszcze jedno pytanie z mojej strony
![]()
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
Denerwuje mnie Avon tymi brakami przed Świętami - z jednej strony zachęcają do zakupów, a potem produkty nie przychodzą - mam w brakach masło z MM i pęsetkę. Masło na szczęście było dla mnie, ale też chciałam dać na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś moze mi powiedziec jak na żywo wygląda powiększająca szminka pillow pink?czy to jest jasny czy ciemny róż?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie się udało dokupić go w COK, bo na podglądzie faktury miałam je 2 razy wymienione z tymi samymi numerami, ale innymi niż katalogowymi i wszędzie było brak w magazynie. W dodatku dziewczyny w COK powiedziały, że przy zamówieniu na przyszły tydzień mają zero i szefowa nie dowiedziała się, kiedy będą dostępne w magazynach. Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-12-05 o 18:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Złożyłam dziś zamówienie z k17. Wzięłam tyle dla siebie i na prezenty, że głowa mała. Nie wiem z czego za to zapłacę
![]()
#2707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam od liderki zaproszenie do biura po odbior: upominku, zestawu próbek i katalogu. Zresztą inne koleżanki konsultantki też.
Otóż w torebeczce był : długopis, malutka czekoladka-pomadka, życzenia Świąteczne od naczelnego. I teraz nie wiem co z tego było upominkiem dla mnie za rok puszczania regularnych zamowień? Zestaw próbek składał się z różnych 7 próbek, a katalogu nie bylo. Jeszcze na końcu zarządano podpisu na liście za odebrany podarunek. W ciągu roku nie otrzymałam od liderki niczego, ani nawet wsparcia czy ja jestem przeczulona czy są to kpiny w żywe oczy.?Przecież ona cały rok zarabiała dzięki moim zamowieniom nie kiwając nawet palcem i tak mi dziękuje? Ja swoje klientki traktuję inaczej czy nie należy mi się trochę szacunku z jej strony? Sorry, ale musialam się wyżalić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raz domówiłam w poniedziałek przez neta i przyszła o 1 dzień później ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dawno mnie tu nie było...mam syzbkie pytanie sorks może o tym byłam mowa ale nie mam czasu szukać..bo składam zamówienie i jak kliknełam na "pokaż opisy" przy niektórych rzeczach pojawiło mi się na czerwono Podany numer nie został znaleziony
To znaczy że brak produktu ?wcześniej były te czerwone kulki ale to na końcowym etapie składania zamówienia...
#2713 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15689445]to znaczy ze błędne nr wprowadzilas
![]() heh no dzięki ![]() numery były poprawnie wprowadzone....ale anulowałam wpisywanie zamówienia i jeszcze raz zaczęłam i wszystko było ok...coś im się psuje ...mam nadzieję że braków nie będzie ![]()
#2717 |
Raczkowanie
|
http://www.avon-katalog.pl/2009/11/k...dzie-pracowac/
Hmm... jestem konsultantką Avon od 8 lat i nigdy nikt mi nic nie mówił o jakimś "terenie" mojej działalności... wręcz przeciwnie jest u mnie duża rotacja klientek. Czy ja coś przegapiłam w regulaminie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Ja działam w Avonie z mamy siostrą razem wysyłamy zamówienia, dzielimy się zyskami itd. kiedyś chodziłyśmy na spotkania, ale to było zanim na studia wyjechałam. W Avonie już jesteśmy ok. 7 lat i powiem wam, że Liderki nie widziałyśmy na oczy jakieś 3 lata
![]() ![]()
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny co do składania zamówień na COK to o ile się nie mylę wygląda to tak:
dzień składania zamówienia -> dzień dostawy do COK poniedziałek -> czwartek wtorek -> piątek środa -> poniedziałek czwartek -> wtorek piątek, sobota, niedziela -> środa więc jeśli zamówienie zostało złożone w piątek to i tak do poniedziałku nie zostanie pobrane do realizacji, więc na moje oko edytowanie go w sobotę czy niedzielę nie zmieni terminu dostawy, tak przynajmniej było kiedy czas oczekiwania był krótszy |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od niej dostałaś jedynie ten długopis, próbki i mini czekoladkę-pomadkę, resztę dostała od swojej OMS celem przekazania konsultantkom. Moje dziewczyny dostały ciekawsze prezenty, bardziej wartościowe, dodawałam również coś z nowosci z katalogu następnego, jeszcze nie wszystkie, mam troszkę dużo konsultantek ![]() Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-12-06 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Jak ja składam zamówienie w czwartek, to nawet jak pobiorą czy to w czwartek czy dopiero w piątek to paczka do COKu przychodzi w poniedziałek i wtedy też ją odbieram. Wcześniej dzwoniłam czy paczka na takie i takie nazwisko jest u nich już na magazynie żeby się upewnić. Ale teraz już nie dzwonię i zawsze dostaję je w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
Co powiecie o tym nowym maśle z minerałami z planet spa i serii himalajskie jagody Goji?
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie klientki nawet przy zamówieniu do 100 zł dostają więcej niż liderka dała Ankoro... Żałosna żenada, potwierdzam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
W AVONie jestem od nie dawna, chociaż wcześniej pracowałam z moją mamą. Moja liderka na początek oprócz tego, co mi daje AVON nie dała mi nic. Najbardziej zawiodłam się na niej, gdy moje pierwsze zamówienie wyniosło coś ponad 500zł i ta chwaliła mnie przed OMS (akurat to było na szkoleniu) i obiecywała jakieś prezenty, których oczywiście do dzisiaj nie dostałam. Trochę to żałosne. Jednakże wiem, że zawsze mogę do niej zadzwonić, proradzić się, pogadać, jest to starsza babeczka. Aczkolwiek myślę, że każdej konsultantce chociaż na święta należy się jakiś bonus. ;[ To wstyd, że każda szanująca się konsultantka daje swoim klientkom coś na święta extra, a AVON i liderki nie. ;[
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się w 100 %
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.