![]() |
#2701 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
olinka malinka my mamy zamiar zapraszac gosci w polowie/pod koniec lipca. poki co wybieram zaproszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Co do zapraszania, to my chyba zaczniemy pod koniec lipca, tylko mamy problem, bo TŻ będzie musiał pracować w niektóre weekendy ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- kalinka te drugie nawet spoko, masz jakieś zdęcia na żywo?
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Kolejne piękne buty
![]() ![]()
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
Hej dopisuje sie do tej dlugasnej listy pazdziernikowych PM
![]() ![]()
#2706 |
Przyczajenie
|
czesc
![]() Dolaczam sie do Waszego wątku, wesele 16.10.2010 jeszcze nie mam wielu spraw zalatwionych,,, looooo a czasu coraz mniej;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- poprosiłam moderatorkę o aktualizację kalendarza, przejrzałam do tyłu wątek do 76 strony i wypisałam wszystkie nowe dziewczyny, a teraz musze lecieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Raczkowanie
|
Witajcie Silvyetta i Anett31!
![]() Ja też mam ślub 02.10.2010r. ![]() Cytat:
![]() Zupełnie o tym zapomniałam. Ja dziś tak siedzę i myślę (z racji tego, że mam wolny weekend), i zastanawiam się nad zawieszkami na alkohol. Chciałabym sama je zrobić. Nie problem kupić ozdobny papier i wydrukować na nim wierszyki. Ale czym je ładnie wyciąć? (chodzi mi o drobnofaliste brzegi) nożyczkami nie chce mi się dziubać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
Witajcie Silvyetta i Anett31
![]() Anett31 jesteśmy na ten sam dzień ![]() bianeczkaa fajnie, że pomyślałaś o aktualizacji kalendarza Ty nasz czuwajku ![]() olinka malinka ja takie nożyczki kupiłam za 5 zł w tesco, czasem są zestawy za 20 zł - 3 pary nożyczek tnące różne wzorki my zapraszać gości zaczynamy w lipcu, podejrzewam, że tak od połowy tego miesiąca wystartujemy, u mnie rodzina jest nieduża więc szybko pójdzie, gorzej od strony TŻta. Wielki plus to to, że byłam ostatnio na kilku weselach w jego rodzinie i wszystkich już dosyć dobrze znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Przyczajenie
|
hej,
Dziewczynki czy Wy macie juz zalatwione nauki przedmalzenskie etc? bo ja zaczynam o ty mmyslec ale ktos mi mowil ze to trzeba dogrywac 3 miesiace przed weselem. tylko potem ie chce miec za duzo na glowie;/ nie mam jeszcze pomyslu na sukienke, tzn wiem ze chce miec skormna sukieneczke bez zadnych udziwnien falban etc. i na ramiaczkach cos takiego jak w zalaczniku mi sie podoba...a jak Wam? Edytowane przez Anett31 Czas edycji: 2010-04-25 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, mówię wam jak się dzisiaj wściekłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-04-25 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Hej Bianeczkaa ,dzieki za kalendarz,wspolczuje Ci przez tego fotografa,mam nadzieje,ze zdazysz jeszcze rozwiazac ten problem,bo faktycznie lepiej by bylo wziac kogos innego,bo ten facet jakis niepowazny jest!!
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
bianeczka co za brak profesjonalizmu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do sukienki to ładna, ale jakiegoś wielkiego wrażenia nie robi... ale wiecie co, każda jedna znajoma, która szukała sukienkę mówiła mi, że zawsze jak w danym salonie upatrzyły sobie w internecie jakieś sukienki to po przymierzeniu okazały się niewypałem... nic tylko iść i przymierzać...przymierzać ...przymierzać... ![]() Tak przy okazji nie wiecie czy 1. maja salony będą otwarte???? pewnie nie...ale nadzieja umiera ostatnia :P ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- bianeczka dzięki za dopisanie ![]() co do fotografa to nie mam słów!!! ![]() ![]()
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
silvyetta, mądrala, ale bianeczka pisała o kamerzyście, a nie fotografie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
co by nie było, wniosek i tak ten sam :/ a ten koleś dobrze wie, że tż pracuje w Warszawie, i nie będzie przyjeżdżał specjalnie kiedy jemu się zamani nas nagrać!
![]() ![]()
![]() |
#2722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
milego dzionka wszystkim pazdziernikowym PM ![]()
![]() |
#2723 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no my mamy tak: - salę - fotografa (nie chcemy kamerzysty) - zespół - kościół - nauki i poradnię - suknię zamówioną - welon - biżuterię (a właściwie będę mieć tylko kolczyki) - etolę (wypożyczam) - zakupione zaproszenia (parę już rozdaliśmy) W tym miesiącu mam nadzieję że uda nam się zamówić obrączki. A co do zaproszeń to chcemy roznosić maj/czerwiec ew. lipiec żeby sobie to rozłożyć trochę w czasie. A chcemy jak najwięcej rzeczy zrobić wcześniej bo potem mój tż ma egzamin na aplikację więc nie będę go denerwować przygotowaniami. Poza tym ja we wrześniu się będę najprawdopodobniej bronić. Jeżeli chodzi o alkohol to jakoś nie przemawiają do mnie te naklejki. Trochę wygląda to na stole kiczowato.. I jakoś dla mnie to mimo wszystko wyrzucenie pieniędzy w błoto / strata czasu. Byłam już na kilku weselach gdzie ich nie było i wydaje mi się że to w niczym nie przeszkadza. Ale to tylko takie moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Co do sukienki to mi sie podoba, ale tak jak to Mądrala powiedziała co innego się podoba w internecie na modelce a potem zupełnie co innego na sobie. ![]()
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myslicie o tych sukniach?
#2726 |
Wtajemniczenie
|
Silvyetta, tak ja wypożyczałam w salonie,w którym kupiłam suknię.
Ta sukienka jest BARDZO ŁADNA.. eh śliczna ![]() Nie moge ogladac już sukni bo mam potem coraz większe wątpliwości czy wybrałam rzeczywiście ładną :|
#2727 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki a spotkałyście się może z tym, że nauki przedmałżeńskie są nieobowiązkowe? Bo jak byłam z TŻ-em u księdza w naszej Katedrze zapisywać się na termin ślubu to spytaliśmy się też o te nauki (byliśmy na początku lutego tego roku) to ksiądz nam powiedział że te nauki są nieobowiązkowe i to nasza wola czy chcemy w nich uczestniczyć czy nie, jednak oni bardzo do tego zachęcają... Zdziwiło mnie to bardzo. Tym bardziej, że tak naprawdę ksiądz nie chciał nam odpowiedzieć na wiele pytań, zapisał termin i godzinę i kazał zgłosić się na 3 m-ce przed ślubem a do tego czasu przemyśleć dokładnie czy chcemy być ze sobą przez całe życie
![]() ![]()
#2728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2729 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Chciałabym zobaczyć jego minę w trakcie rozmowy z szefem. ![]() ![]() Odnośnie nauk, to ja się nie wypowiadam, bo mój ksiądz powiedział - "3m-ce przed ślubem" i tyle się dowiedziałam. Dziewczynki, dziękuję za info dot. nożyczek "do zadań specjalnych". ![]() Cytat:
Kto jeszcze uważa, że zawieszki na alkohol są kiczowate? ![]() Tomalinka, zasiała u mnie ziarnko wątpliwości. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Gustuję w podobnych. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi podobają się suknie dopasowane do ciała na biodrach i stopniowo rozszerzające się ku dołowi. Ale jeszcze nie mierzyłam, a po przymiarce zdanie mogę zmienić. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Raczkowanie
|
Śliczne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.