Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 09:07   #2701
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Nie odbierajcie tego jak jakąś napaść z jego strony w kierunku moich kilogramow. Bron boze.
On gdzies kiedys przeczytał że kilogramy na + moga powodować trudności z zajściem w ciązę. No i zrobił to specjalnie, bo wie, że chcę dziecko, a trudno mi się zmobilizować do schudnięcia, a ciągle tylko marudze ze jestem gruba

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-01-09 o 09:08
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 09:57   #2702
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to jaką ja mam szkołę zrobić żeby mieć te kwalifikacje? jakie trzeba mieć wykształcenie? ja już mam magistra i nie wiem co dalej. a co do pracy w przedszkolu to bardzo bym chciała, uwielbiam dzieciaczki

super, ze dzidzi już serduszko bije, pewnie przeżycie jest posłuchać bicia własnej dzidzi.
mozesz isc na podyplomowke z przedszkolnej i to podobno wystraczy one sa najczescie 1.5 roczne.. ale jak masz 1.5 roku sie meczyc to lepiej idz na uzupelniajace magisterskie - 2 lata a juz na 100% bedziesz miala kwalifikacje na zawsze bo znajac nasz rzad kiedys powiedza ze te ktore skonczyly podyplomowki nie maja wyksztalcenia

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Kurczak z ryżem

składniki
pierś kurczaka - jak z mężem to podwójna, lub 3 pojedyncze
polowa papryki czerwonej
troche kukuryszy
kilka lisci sałaty lodowej
mała cebula
kawałek pomidora
przyprawa do żeberek lub do gyrosu
sos do salatek z octem jablkowym - z biedronki polecam
3 lyzki wody i leiwy/oleju do sosu

pokrojona w kawalki piers kurczaka obsypac solidnie przyprawa do gyrosa/lub zeberek, wymieszac, i odstawic na chwile by przeszlo. W miedzyczasie wstawiamy ryz oczywiscie. I robimy salatkę. Kroimy mała cebule jak lubimy, (w polkrazki, w kostke, ) kroimy polowe czerwonej papryki, dodajemy 3-4 lyzki kukurydzy, i jednego malego pomidora w kostke i mieszamy. Zalewamy to sosem.
Smazymy miesko bez tluszczu, i gotowe.
Ja na to polozylam jeszcze 3 trojkaciki cameberta bo mialam smaka na niego
pieknie.... i trzymam kciuki za wytrwalosc

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nie mniej nie wiecej ale potem chodzilam w tyl a nie w przod

Bylam wczoraj u lekarza... hmmm to nie podagra bo wyniki krwi wszystkie w porzadku... Dostalam skierowanie do ortopedy i dalej nie wiem co mi jest...
to ja nadal trzymam kciuki i czekam na wiadomosci od ortopedy

Cytat:
Nie odbierajcie tego jak jakąś napaść z jego strony w kierunku moich kilogramow. Bron boze.
On gdzies kiedys przeczytał że kilogramy na + moga powodować trudności z zajściem w ciązę. No i zrobił to specjalnie, bo wie, że chcę dziecko, a trudno mi się zmobilizować do schudnięcia, a ciągle tylko marudze ze jestem gruba
tak myslalam ze to w tym sensie bylo..

aha anulaaa daj znac w poniedzialek jak wyniki
Stary 2010-01-09, 10:15   #2703
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

kliwia w takim razie trzymam kciuki za dietkę. a dużo chcesz schudnąć??

tez czytałam, ze waga na + moze powodowac problemy z zajsciem w ciązy, ale to samo sie tyczy facetów (osłabiona jakos plemników) dlatego mój męzul wczoraj stwierdził, ze czas sie wziąć za siebie. ma do zrzucenia 20kg a zaczyna od dzis. dzis rano było wielkie ważenie ja będe go dopingowała oczywiscie. w załozeniu jest aby co miesiąc chudł 5 kg, ale nie wiem czy to sie uda, ważne aby się wziął za siebie i aby sie cos tam w tej wadze u niego ruszyło

a jaki dodatkowy motywujący argument (poza dzieckiem) podałam mu, ze jak schudnie, to juz nie bedzie musiał sie odchudzac i w koncu przestanę mu gadac hehe

teraz ma 190cm wzrostu i wazy 105kg. a cel to 85kg (wg BMI)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:35   #2704
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

kliwia w takim razie trzymam kciuki za dietkę. a dużo chcesz schudnąć??

tez czytałam, ze waga na + moze powodowac problemy z zajsciem w ciązy, ale to samo sie tyczy facetów (osłabiona jakos plemników) dlatego mój męzul wczoraj stwierdził, ze czas sie wziąć za siebie. ma do zrzucenia 20kg a zaczyna od dzis. dzis rano było wielkie ważenie ja będe go dopingowała oczywiscie. w załozeniu jest aby co miesiąc chudł 5 kg, ale nie wiem czy to sie uda, ważne aby się wziął za siebie i aby sie cos tam w tej wadze u niego ruszyło

a jaki dodatkowy motywujący argument (poza dzieckiem) podałam mu, ze jak schudnie, to juz nie bedzie musiał sie odchudzac i w koncu przestanę mu gadac hehe

teraz ma 190cm wzrostu i wazy 105kg. a cel to 85kg (wg BMI)
Madzia to juz chyba drugie podjescie twojego Tz? oby mu sie udalo.
Wczoraj w ddtvn bylo o ludziach ,ktorzy staraja sie o dziecko przez kilka lat i przez jakie piekło przechodzą ...nie wiedzialam ze tak duzo par ma z tym problem
Mam nadzieje ze mnie cos takiego nie spotka.Nawet myslalam o tym zeby teraz sie zdecydowac na dziecko ,ale nie ma mowy ...niestety

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-01-09 o 10:36 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 10:39   #2705
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzia to juz chyba drugie podjescie twojego Tz? oby mu sie udalo.
Wczoraj w ddtvn bylo o ludziach ,ktorzy staraja sie o dziecko przez kilka lat i przez jakie piekło przechodzą ...nie wiedzialam ze tak duzo par ma z tym problem
kochana nawet nie drugie rok temu udało mu sie schudnąć 7 kg, wtedy wazył 90kg i było super. ale co z tego.... zaraz znowu przytył bo za bardzo sie rozpieszczalismy ze słodyczami + Turcja a tam mi weszo w tyłek 2,5 kg a TZ?? to z 5 kg chyba...

ale ważne ze motywacja jest i chęci są i jakis cel a tyle kg to jeszcze w zyciu nie schudł wiec trzymam za niego kciuki.

niestety dziecko to nie takie proste, szczególnie jak widac dla osób, które naprwde tego chcą. a za to osoby które nie chcą , wpadają jak króliczki niesprawiedliwe

Stary 2010-01-09, 12:30   #2706
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
kochana nawet nie drugie rok temu udało mu sie schudnąć 7 kg, wtedy wazył 90kg i było super. ale co z tego.... zaraz znowu przytył bo za bardzo sie rozpieszczalismy ze słodyczami + Turcja a tam mi weszo w tyłek 2,5 kg a TZ?? to z 5 kg chyba...

ale ważne ze motywacja jest i chęci są i jakis cel a tyle kg to jeszcze w zyciu nie schudł wiec trzymam za niego kciuki.

niestety dziecko to nie takie proste, szczególnie jak widac dla osób, które naprwde tego chcą. a za to osoby które nie chcą , wpadają jak króliczki niesprawiedliwe
No tak ciezko jest na takiej diecie,szczegolnie facetowi Moze tym razem sie uda .

A z tym zachodzeniem w ciaze to zawsze tak jest ,jak sie nie chce to jest a jak ludzia chca to latami czasem nie moga

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 12:48   #2707
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No tak ciezko jest na takiej diecie,szczegolnie facetowi Moze tym razem sie uda .

A z tym zachodzeniem w ciaze to zawsze tak jest ,jak sie nie chce to jest a jak ludzia chca to latami czasem nie moga
ech no niestety

dziewczyny mój męzul pierwszy raz odpowietrzał grzejnik u nas w pokoju. wszystkie grzejniki są gorące a nasz był chłodny. najpierw spuscił 2 szklanki wody. była ciemna i smierdząca zadzwoniłam do taty i sie okazało,z e to nie z tej strony spuszczał (tzreba na górze grzejnika i po drugiej stronie), wiec tam wziął spuscił. syczało poszło z 4 szklanki wody, ale juz nie brudnej i co?? i grzejnik zimny
juz nie wiem co robic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 13:01   #2708
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje

a moim najukochanszy zapach to ... Versace Bright Crystal
Mój też

Cytat:
Ja tak tego nie odebrałam. Uważam, że każda motywacja jest dobra, oczywiście dopóki nie sprawia przykrości drugiej osobie. I fajnie, że Twój mąż nie tylko od Ciebie wymaga, ale od siebie samego też.
Stary 2010-01-09, 13:13   #2709
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja tak tego nie odebrałam. Uważam, że każda motywacja jest dobra, oczywiście dopóki nie sprawia przykrości drugiej osobie. I fajnie, że Twój mąż nie tylko od Ciebie wymaga, ale od siebie samego też.
mi sie to tez spodobalo.. ze nie tylko kliwia ale i on :P w kupie sila
Stary 2010-01-09, 13:25   #2710
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
ech no niestety

dziewczyny mój męzul pierwszy raz odpowietrzał grzejnik u nas w pokoju. wszystkie grzejniki są gorące a nasz był chłodny. najpierw spuscił 2 szklanki wody. była ciemna i smierdząca zadzwoniłam do taty i sie okazało,z e to nie z tej strony spuszczał (tzreba na górze grzejnika i po drugiej stronie), wiec tam wziął spuscił. syczało poszło z 4 szklanki wody, ale juz nie brudnej i co?? i grzejnik zimny
juz nie wiem co robic.
a macie na dole pod gałką ten zawór odkręcony? bo my tak samo mieliśmu jak u Was i tez był zimny, dopiero majster co remont robił powiedział co trzeba

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 13:52   #2711
*Agatek*
Zakorzenienie

Nalot bocianów

Witam
ja również czekam na @ ale będzie, bo zaczynam mieć na twarzy krosty
pryszczata Agata
Czekam na jakiegoś newsa, bo widzę ile chciałoby mieć dzidziusia i ile kobitek czeka na @

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 13:56   #2712
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mój też
widzę, że Bright Crystal cieszy się dużą popularnością
Podoba mi się w nich ten "akord lodu" - faktycznie jakiś chłód tam czuć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-09 o 14:04
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 14:04   #2713
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nalot bocianów

Witam
ja również czekam na @ ale będzie, bo zaczynam mieć na twarzy krosty
pryszczata Agata
Czekam na jakiegoś newsa, bo widzę ile chciałoby mieć dzidziusia i ile kobitek czeka na @
mnie tez wypryszczylo strasznie... a nigdy nie mialam wczesniej.. no i bec

wogole to polknelam 2 porcje lodow smietankowo smietankowych z algidy pychaaaaaa
Stary 2010-01-09, 14:07   #2714
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

wogole to polknelam 2 porcje lodow smietankowo smietankowych z algidy pychaaaaaa
ale bym sobie lody zjadła...
Stary 2010-01-09, 14:11   #2715
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
mozesz isc na podyplomowke z przedszkolnej i to podobno wystraczy one sa najczescie 1.5 roczne.. ale jak masz 1.5 roku sie meczyc to lepiej idz na uzupelniajace magisterskie - 2 lata a juz na 100% bedziesz miala kwalifikacje na zawsze bo znajac nasz rzad kiedys powiedza ze te ktore skonczyly podyplomowki nie maja wyksztalcenia

pieknie.... i trzymam kciuki za wytrwalosc

to ja nadal trzymam kciuki i czekam na wiadomosci od ortopedy

tak myslalam ze to w tym sensie bylo..

aha anulaaa daj znac w poniedzialek jak wyniki
no właśnie w mojej sytuacji podyplomowa chyba nie wystarczy, bo tam przyjmują osoby co mają uprawnienia nauczycielskie, czyli mają magistra z pedagogiki obojętnie jakiej oprócz mojej, bo moja się nie liczy. A co do uzupełniających to mogę iść na takie po magisterskich? Ja się wogule nie znam na tym i nie znam nikogo kto mi powie co mam dalej robić.

Co do dietek to ja też staram się schudnąć. Po ślubie przytyłam 6 kg i trzeba to zrzucić, a nawet więcej. Też kiedyś robiłam ta dietę south beach i schudłam 8 kilo. Wagę trzymałam przez pół roku, a później zaczęłam się obżerać i wróciłam a nawet więcej przytyłam. teraz nie robie żadnej diety po prostu mniej jem, szczególnie staram sie niejeść kolacji i tłustych rzeczy. Musi się udać.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 14:32   #2716
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
to jaką ja mam szkołę zrobić żeby mieć te kwalifikacje? jakie trzeba mieć wykształcenie? ja już mam magistra i nie wiem co dalej. a co do pracy w przedszkolu to bardzo bym chciała, uwielbiam dzieciaczki
no własnie, może za jakiś czas okazać się tak jak martucha mówi, że podyplomówka gorsza od mgr z wych. przedszkolnego. Tak więc w twoim przypadku uzupełniające mgr z wychowania przedszkolnego. Wtedy będziesz miała tytuł mgr z tej dziedziny i nikt nie powinien się czepiać. Z resztą wszystko w zasadzie zależy od dyrektora, jednen zatrudni po dyplomówce, inny tylko z tytułem mgr wych. przedszkolnego.
Spróbuj się zorientować czy jest jakaś inna droga uzyskania przygotowania pedagogicznego np. w toku tych studiów uzupełniających, może nie będziesz musiała iść na specjalny, osobny kurs.
Nie rezygnuj z marzeń
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 14:36   #2717
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pyszne saaaaa

Cytat:
hej dziewczyny

no właśnie w mojej sytuacji podyplomowa chyba nie wystarczy, bo tam przyjmują osoby co mają uprawnienia nauczycielskie, czyli mają magistra z pedagogiki obojętnie jakiej oprócz mojej, bo moja się nie liczy. A co do uzupełniających to mogę iść na takie po magisterskich? Ja się wogule nie znam na tym i nie znam nikogo kto mi powie co mam dalej robić.

Co do dietek to ja też staram się schudnąć. Po ślubie przytyłam 6 kg i trzeba to zrzucić, a nawet więcej. Też kiedyś robiłam ta dietę south beach i schudłam 8 kilo. Wagę trzymałam przez pół roku, a później zaczęłam się obżerać i wróciłam a nawet więcej przytyłam. teraz nie robie żadnej diety po prostu mniej jem, szczególnie staram sie niejeść kolacji i tłustych rzeczy. Musi się udać.
moze napisze to inaczej sa 2 drogi

jesli robilas 5 letnie mgr to niestety musisz zaczac licencjat od nowa (moja przyjaciolka tak robila byla po opiekunczej ale to jej nie dalo kwalifikacji wiec robila kolejne od nowa) i tu wystarczy ci tylko licencjat bo masz juz jednego mgr i bedziesz wtedy liczona jako mgr z przygotowaniem pedadogicznym bo przygotowani liencjackie wystraczy... i tu nic niemusisz nic nadrabiac poprostu robisz 3 letnie studia.. po ktorych masz tytul licencjata pedago przedszkolnej wczesnoszkolnej czy na jaka idziesz i mgr ze swojego pierwszego kierunku

jesli robilas lic plus mgr czyli 3+2 to zapisujesz sie na uzupelnienie mgr i robisz 2 letnie ale musisz zaliczyc wszytkie roznice programowe (sporo tego bo zaliczasz wszytko co bylo na lic a ty tego u siebie nie mialas czyli odpada ci socjologia filozofia pedago ogolna psych ale wszystkie metodyki itd robisz) no i po tym masz 2 tyt mgr...
ta droga jest rok krotsza ale wiecej musisz nadrobic duzo wiecej.. a uprawnienia sa takie same..

jesli potem chodzi o uprawnienia i siatki plac to po obu masz przygotowanie pedagogiczne ( i po lic i po uzup) a do tego po obu masz tyt mgr (jeden wystarczy)
jesli chodzi o siatki plac to i w jednymi w drugim jestem w tej najszyszej tabeli czyli mgr z przygotowaniem (bo mgr juz masz a przygotowanie w jednym i w drugim toku zdobedziesz)

mam nadzieje ze wszytko juz wiesz jak masz watpliwosci to pisz
Stary 2010-01-09, 14:38   #2718
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Jadłam wczoraj

Kliwia, wiesz co? Zmotywowałaś mnie, 5 dniowe rozstanie z TZ wykorzystam na zmiane nawyków.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 14:39   #2719
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

Ty weź mnie nie strasz... bo ja wcześniej tyle nie miałam...
jaja jak berety będą

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 14:43   #2720
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dla ciekawostki -> mały ranking https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=385579

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 14:49   #2721
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
dzięki za podsumowanie
Stary 2010-01-09, 14:52   #2722
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ciiicho...
Stary 2010-01-09, 15:25   #2723
Sysunia_d
Zakorzenienie

Kasiaher jak tam sie kochana czujesz?? Kiedy poród czy juz urodziłaś bo ja mam małe zaległości

Na świeta byli u mnie rodzice az 2 tyg było super jutro wylatuja i nie miałam kiedy wypowadac sie na forum. Pozatym zaatakowała nas straszna zima ! I z tego tytułu miałam kilka dni wolnego a wiec odpoczywałam po całym tym światecznym okresie.

Widze ze ciąza i spoźniajace sie @ sa tu jak epidemia :d mnie sie w tym miesiacu tez spozniala i juz myslałam ze moze sie udało a tu dupa dostałam Moj maz chodzil za mna pytajac czy jest fasolka w brzusiu , itp tak sie cieszyl ze @ sie spoznia i jak go dostalam to byl zawiedziony.
My sie specjalnie nie staramy bo przewaznie jest tak ze jak sie czlowiek stara to jakos nie mozna zajsc wiec ja podchodze do tego tak ze chcemy miec i jak sie uda to bedzie super!!

Im wiecej czytam tych waszych wpisow ( dziewczyn ktore sa w ciazy tym bardziej pragne tej kruszyny

Napisane przez myszka_maj
Cytat:
co to jest 10 dni w porównaniu z moimi 2 miesiącami

O kurcze to sporo ci sie spoznia , robiłaś ostatnio test ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-01-09 o 15:33
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 15:34   #2724
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ciiicho...
Maja prowadzi powiedz mi jak to się w ogóle stało, że trafiłaś na forum mężatek??
Stary 2010-01-09, 16:11   #2725
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

właśnie ja też tak miałam ostatnio, że wypryszczyło mnie i jakoś widziałam zmiany u siebie...więc kupiłam test ale wyszedł negatywny. W sumie to nie zabezpieczamy się, z drugiej strony też nie staramy specjalnie- czyt. stosunek przerywany ale mój TŻ był troszke zawiedziony także chyba musze podjąć decyzje ja

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:47   #2726
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Maja prowadzi powiedz mi jak to się w ogóle stało, że trafiłaś na forum mężatek??
a nie wiem?
Stary 2010-01-09, 16:52   #2727
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:54   #2728
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Tak nieskromnie sobie przypiszę zasługę, ze Maja gości na naszym wątku...hehe. W końcu my "tygrysy" ...:P

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:58   #2729
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Tak nieskromnie sobie przypiszę zasługę, ze Maja gości na naszym wątku...hehe. W końcu my "tygrysy" ...:P

Pierwszy raz się odezwałam, jak chciałam Ci dodać otuchy...
A potem...
potem, to już samo z górki poleciało
(zresztą, ja prawie we wszystkim jadę po całości )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-09 o 17:00
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:03   #2730
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości