|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Żeby moja dieta nie uprawiała nierządu od przypadku, pozwoliłam jej się dziś puszczać do woli. Piję właśnie grzane piwo z dużą ilością kalorycznych ingrediencji
|
#2703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę Justyno,żeś pełną gębą na salonach Ostatnio jesteś najczęściej cytowaną barowiczką. Gratuluję To zasługa Twojej błyskotliwości![]() Mnie nikt nie cytuje, ciężko będzie,ale jakoś to przeżyję: Cytat:
Uczciwie płacę podatki,i rudych wiedzm też się nie boję...a nawet co niektóre lubięCytat:
choć pierwszy też ciekawy, taki dla artystki,czyli dla CiebieWybieraj! Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-13 o 22:29 |
|||
|
|
|
#2704 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Skąd Wy bierzecie te statystyki????
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2705 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi na przykład dużo łatwiej wychodzi to z lewej strony. Cytat:
Albo drugie wyjście: masz w łazience lepiej doświetloną prawą część lustra ![]() Cytat:
Mozna byś na przykład prawoocznym, praworęcznym i lewousznym jednocześnie(czyli jak ktoś do Ciebie dzwoni to prawą ręką trzymasz słuchawkę przykładając ją do lewego ucha). Być może motoryka twarzy też może być prawo lub lewostronnie zlateralizowana ![]() Cytat:
Przeczytało mi się, że potrafisz ruszać uszami z efektem falowania ![]() Cytat:
. Kuchnia wygląda jak moja spiżarnia u mojego ojca - te wszystkie pracowicie myte i gromadzone styropianowe tacki, słoiczki i butelki.. On pod pojęciem "sprzątnąć" rozumie tylko i wyłącznie "poukładać". Nigdy "wyrzucić"A pracownia przypomina pokój mojego brata (w tym samym domu). Ostatnio, gdy kot przez przypadek został odcięty od swojej kuwety, znalazł sobie nowy kibel: właśnie pokój mojego brata. I nikogo to specjalnie nie zdziwiło.
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2010-01-13 o 23:46 Powód: liter. |
|||||||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta
potrzebuję pomocy ![]() Czy zna się któraś na zmywarkach? W niedzielę urodziny Mamy i mamy w palnie jej kupić zmywarkę - wiem mało oryginalnie, ale bardzo by chciała dostać ![]() Tylko pojęcia nie mam jaką wybrać - taka na 4 0s0b0wą rodzinę- w tym 3 facetów to jaką powinna mieć pojemność ? |
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik,myslę,że taka na 12 kompletów naczyń...Tez chciałabym taki prezent
łapy mam juz jak u staruszki. Nie lubię rękawiczek ani kremów do rąk. Może dlatego,że bardzo intensywnie pachna i zakłócają harmonię z perfumami. Może znacie jakiś krem do rąk bez zapachu i nie drogiEdytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-14 o 14:14 |
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, jakoś tak obciachowo się poczułam...może za dużą przyjemność sprawia mi zwracanie na siebie uwagi... Pomyślę nad tym... Co do pierścionków- pierwszy cudak, czy nie wygląda, jak z tombaku? Drugi- faktycznie koronacyjny- na kolana i całuj. Nie mogę się wciąż zdecydować- może cena zaważy? |
|
|
|
|
#2711 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja tez ale jestem nafaszerowana lekami...to lepiej nie...przynajmniej mam wolne...
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly,bidulko |
|
|
|
|
#2713 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ehhhh.mam nadzieje ze ten antybiotyk cos pomoże , zęba tez wolałabym zachować co do pierscionka-jestem za kwadratowym
|
|
|
#2714 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jutro robię parówy we francuskim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jest podobno atawizm Cytat:
chce... ![]() Z mielonym i groszkiem też jest pyszne Aż tak źle? Cytat:
Bo jestem zły, grzeszny, słaby, godny pogardy i potępienia A okres świąteczno-sylwestrowy to była rozpusta ![]() Jak to nie? ![]() --- Justyno, ten pierwszy wydaje mi się taki lekko "tombakowy" właśnie, choć urody odmówić mu nie można
|
||||||||
|
|
|
#2715 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sam jestes tombakowy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2717 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, podziwiam Cię, że jeszcze masz siłę na to, żeby tu tak śmiesznie pisać! Zdrowiej szybko
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- A ten cytrynowy widziałeś? Powiedz no, Rodzynku, który wybrać? Wierzyć mi się nie chce, że schudłeś 22 kg- może masz zdjęcia Super-Rodzyna? |
|
|
|
#2719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
BAN stały
|
Nie można mieć "jedynego" pierścionka, podobnie jak nie ma się "jedynych" perfum, butów, spodni...
Hmmm... ten z cytrynem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Justyno, widzę, że masz fazę na biżuteryjne rokokoko ![]() Chyba ten z topazem i cytrynem mi się bardziej podoba. Jest tylko takie niebezpieczeństwo, że ze względu na natężenie różnych dobroci na mm kwadratowy z daleka może wyglądać bazarowo - a to przecież pierścień ze szlachetnych materiałów. Nie jakieś tam Swarovskie. sama jestem teraz w pogoni za pierścieniem - ideałem (masywny, wystający, koniecznie okrągłe, koralowe/bursztynowe oczko oprawione hojnie w srebro. Coś takiego jak ten stary Warmet: http://www.allegro.pl/item879756374_...ek_warmet.html
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2010-01-14 o 03:13 |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2724 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale kosa - 15 C ![]() Mi się podoba pierścionek nr 2 - bardziej elegancki. Też bym taki chciała, ale żółtego złota w ogóle nie noszę. Ostatnio kupiłam taki gruby obrączkowy w Aparcie, bo obrączki nie noszę. A co powiecie na takie cudeńka - są też topazy i cytryny i ametysty: http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Bell e-Epoque
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia
|
|
|
|
#2726 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Ciekawe jak u mnie w pracy. Mróz jest, więc jest nadzieja, że przestało ciec. Choć na chwilę. A wczoraj pojawili się panowie elektrycy, więc może i światło będzie.. Cytat:
Jak obrzydzenie, to na całego
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
a ja marszczę nos z prawej, lewej, ruszam obiema brwiami osobno, ruszam uszami... jakas wygimnastykowana twarzowo jestem
W temacie pierscionków, tom nieco zielona - od osiemnastki noszę srebrny tzw. Pierscień Atlantów - innych nie mam http://www.allegro.pl/item881717530_...ow_sygnet.htmlchciałam ten pierścień, bo jego pierwowzór został podobno w XIX wieku odkryty w jednym z egipskich grobowców )Ziąb jak na Syberii ****a jego mać Nie dość, ze wczoraj czekałam 40 minut na spóźniony pociąg, to dzisiaj rano jechałam w nieogrzewanym wagonie!
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole mam wrazenie ,że nad lewą strona twarzy mam słabe panowanie. za to uszami tez ruszam ![]() Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-14 o 09:36 |
||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś wyniki poniedziałkowego zaliczenia, boję się... Miłego dnia |
|
|
|
#2730 |
|
Nindżopesz
|
Witam!
Pin up, trzymam kciuki! Justyno, chyba ten kwadratowy bardziej mi się podoba. Ja to jestem malkontentką w kwestii pierdzionków, naprawdę podoba mi się ewentualnie jeden, o ten - http://www.rockmetalshop.pl/product-...MY-GOTHIC.html A mój zaręczynowy zginął w którymś ataku złości na TŻta ![]() Maju, łączę się w bólu, tramwaje mi się dzisiaj popsuły i musiałam zapieprzać dwa przystanki na piechotę. W mrozie, po oblodzonych chodnikach, myślałam, że mnie szlag trafi. Wczorajsze seks-zlecenie zakończyłam, dałam kier. i niech kombinuje czy dobrze. Pewnie źle. Teraz się relaksuję i chyba wypiję kawkę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Ostatnio jesteś najczęściej cytowaną barowiczką. Gratuluję
To zasługa Twojej błyskotliwości
Łapówki w postaci flaszek/odlewek również mile widziane 
jestem nienormalnie zlateralizowana! lewej brwi za grzyba nie podniese, a prawą bez problema. Znaczy że co, że mutant popromienny?

chce... 
Chyba zrezygnuję z obecnej pracy 

)