|
|
#2701 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
no nieźle to, też prawie sie posikałam ze smiechu,moge sobie wyobrazic jego mine ![]() ja nie boje sie pobrania krwi,ale u dentysty tez nie dam sobie rady nic robic bez zastrzyku! mam nadzieję, ze jakos to bedzie,albo ze tabletki przeciwbolowe beda dzialaly,mysle ze ból bedzie troche jednak lagodzic swiadomosc posiadania biustu ![]() a tak z innej beczki, rozmawiałam ze znajomymi,mowilam ze bede sobie operacje robic i wszyscy nagle bardzo przeciwni, ze po co mi to itp...czy też mieliscie takie reakcje znjaomych czy nikt nic nie mowil?
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-01-18 o 19:46 |
|
|
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie można podejrzec twoj tatuazyk?
|
|
#2703 |
|
Kazar Lady
|
cieszę się zatem
Było bardzo fajnie tylko bardzo krótko.. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-18 o 19:56 |
|
|
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo chyba na pekniecie to za drobny uraz jednak.
|
|
#2705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
aniu u Ciebie bylo ciezka to co ja mam powiedziec ja dopiero zaczynam o 20.10(dzisiaj tylko 1 h) jakos wczesniej nie mialam czasu ani ochoty zreszta do teraz ochoty brak
Jesli chodzi o moje dzieciaki to staram sie im robic taki wf jaki ja bym chciala miec . Natomiast czesto ze starszymi klasami razem ustalamy co bedziemy robic na danych zajeciach - taka demokracja , ktora sie fajnie sprawdza w starszych klasach. Zalezy mi zeby dzieciai polubily sport a nie sie do niego zrazily ![]() Dzisiaj wspinaly sie po linie i skakaly na materac ( oczywiscie gruby jakis metr grubosci ) ile bylo zabawy zanim go tam wszyscy dowleklismy
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:03 |
|
|
|
#2708 |
|
Rozeznanie
|
wkleilam zdjecie ze dwie strony wczesniej, ale wrzuce raz jeszcze
Aniu mnie Marcin probowal zagadywac i odwrocic moja uwage na wszelkie sposoby by do jednego miejsca dotrzec i za kazdym razem gdy juz prawie sie udalo to odrazu syczalam z bolu, robil mi najwyzej po centymetrze bo wiecej nie moglam zniesc on galerii za duzej nie ma bo jak mi mowil po prostu nie ma czasu wrzucac fotek mi pod koniec z bolu nogi tak drzaly ze nie moglam nad nimi zapanowac i balam sie ze kreski beda krzywe albo gdzies mu niechcacy reka pojdzie (naprawde mi sie mocno trzesly pod koniec) ale wyszlo pieknie, rowniutko, idealnie ![]() ps. przez Ciebie i Pysie zaczelam dzis cwiczyc. maz wniebowziety jak dolaczylam do niego na silowni zaraz po pracy ale ja bede cwiczyc tylko brzuszek i pupeczke, reszta jest ok
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-18 o 20:02 |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Renatq też już miesiąc wybił,ale ona się niewiele pokazuje.. ..ja to w sumie do Was taką aluzję napisałam.. ![]() ![]() ..a tu jedynie Yagusia ..ja na Yagusiowe, i owszem, baardzo chętnie popatrzę.. ..ale,wiadomo, Yagnaa to i wyjśćiówkę trochę inną miała.. ![]() ..popatrzyć,oko nacieszyć..to jedno.. ![]() ..ale ja, jako przedstawicielka lobby bezbiustnych.. ![]() ..no,wiadomo,w szczególności teraz,przed op...temat gorący..co się zmienia,jak się zmienia..pooglądać nie zaszkodzi.. ![]() ..plizzzzzzzz....
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz pisalam wie tylko maz no i Wy
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
wyczesany ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- zmykam na dzisiaj juz milego wieczoru
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam lenia nie chce mi sie dzisiaj trenowac
ale ide musze niestety nad soba pracowac bo inaczej sadelko mi urosnie w moim przypadku to idzie w tepie ekspresowym . Do pozniej
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
anna_ivy hehe nie ankietowanie broń boże...
ja faktu, że robie operacje nie trzymam w tajemnicy, przyjezdzam do Polski raz na rok, spotykam przyjaciol, kiedy gadamy, pytaja sie co tam,mowie, ze robie operacje. wole powiedziec wczesniej, anizeli potem jak juz bedzie zrobione. no i ci moi przyjaciele (pare osób) oczywiscie wszyscy przeciwnicy.. no ale co tam, to moja decyzja i moje pragnienie zmiany! ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- czy ktoś cos slyszal moze o tej dziewczynie co zmarla we Wroclawiu, miala chyba robione operacje liftingu posladkow, nie wiem jak to dokladnie bylo bo mi tylko kolezanka wspomniala...
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie rozmawialam z moja siostra, ktora jutro do mnie przylatuje i... nie moze znalezc mojej ladowarki do aparatu, ktora zapomnialam zabrac
Cholerka, mysle, ze w koncu sie znajdzie, bo jak nie, to ![]() ...to ze zdjec nici
|
#2715 |
|
Rozeznanie
|
Olga, o tym kto mówił o operacji, a kto nie ostatnio wałkowane było
|
#2716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ania, mnie taki porządny głód bierze wieczorem, co wcześniej się aż tak często nie zdarzało Zaczynam się obawiać, że te moje nieudolne ćwiczenia nie są w stanie spalić tego, co zjem wieczorem i efekt będzie odwrotny od zamierzonego
|
|
#2718 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
:confus ed:![]() i pomyśleć taka niby prosta metoda ... |
|
|
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
współczuję rodzinie tej kobiety
|
|
#2720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajac Ciebie, pewnie niezle teraz dajesz ![]() 2sweet, widac ze tatoo masz bardzo precyzyjnie wykonany Mnie zachwyca jeszcze jego subtelnosc i bardzo kobiecy wzor Cytat:
Wierz mi , chlapanie jezorem o operacji to tu to tam, niczego dobrego by nie przynioslo. Otwartosc otwartoscia, ale sekrety trza miec!!!
|
||
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Trelek nie czytalam tego.
a co do ludzi masz racje, nienawiśc ludzka i podłość nie zna granic.. mi to w sumie wisi i tak mnie w kraju nie ma, raz na rok przylatuje. Ale generalnie to grono moich znajomych jest tak kamerlane, że ja akurat nie mam sie o czego obawiać..ale wiem, że ludzie z zawiści to potrafią drugiego człowieka zdeptać!niestety ![]() a z tą kobita od posladków to stało się to samo co z ta argentyńską modelką, zmarła na skutek przedostania się tłuszczu do układu krązenia bo preparat wstrzyknięty został w mięśnie
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trelek, Sloneczko ale Ty nie musisz niczego spalac Jestes super szczuplutka i ZGRABNA!!! Cwiczenia moga tylko wzmocnic Twoja kondycje i uklad miesniowy! Mozesz spokojnie jesc wszystko - no prawie bo golonki i piwa nie polecam - i bedzie super |
|
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Termin operacji u dr Jarlińskiego to 26.01. Miało być dzień wcześniej, ale dzisiaj dzwonił do mnie doktor i pytał, czy wielkim problemem dla mnie byłoby przesunięcie terminu, a ja na to, że bardzo wielkim bo już godziny odliczam a nie tylko dni. Ale zgodziłam się na operację dzień później. Trudno.
|
|
|
|
#2724 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki Aniu
Mogłam wcześniej się wziąć za robotę i teraz trochę żałuję, bo ledwo zaczęłam a zaraz będzie przerwa na operację. Ale przecież lepiej późno niż wcale ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnelka, moja sytuacja jest ..... wyslalam dzis gwarancje, nie wiem z jakim bedie wynikiem,mam wiecej problemow niz wlosów na głowie.
|
#2726 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Trelek a'propos mięsni..zobaczysz po op ile ich masz ..ja istnienia niektórych nawet nie podejrzewałam.. |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Rozeznanie
|
Fakt, teraz to ta pani dr może mówić co chce, bo przecież rodzina nic nie wiedziała, więc nie będzie komu zaświadczyć, że tamta kobieta została poinformowana inaczej przez lekarkę.
Cytat:
hihi
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-18 o 20:53 |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie Napisz mi tylko jaki jest rozmiar Lejlaby z avka.
|
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
|
#2730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
o tej też pisali, że i to robiła, i tamto.. i jeszcze coś - może się zgodziła na taką "ekspetymentalną" kurację.. pośladki się liftuje na siłowni, tak na marginesie ![]() nie wiadomo już jak było - więc na pewno się wybroni - Mya ma dowody na winę stołecznych ekspertów i też udają że nic nie było ![]() Trelek, to prawda - wiele się o sobie (dosłownie) dowiadujemy po op |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

taki kobiecy, sexi tatuazyk, jak za duzo to juz traci to swoj urok i podobnie jak Yagusi maz uwazam ze kobieta powinna miec jak najmniej udziwnien
bo chyba na pekniecie to za drobny uraz jednak.
16.12. 2009

w moim przypadku to idzie w tepie ekspresowym .