Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 07:52   #2701
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

domi ja glosuje za Dj, ale nie pseudo. Zeby tez cos do mikrofonu umial powiedziec, i wrazie co rozkrecic starsze towarzystwo.
Ja tez mialam wesele na ponad 40 soob i Dj i bylo super, bo przy stole nie siedzial nikt
Wiec dj polecam, i zaplacisz za niego 1/3 co za orkiestre no i mniej taki zje i w ogoole a za kazda osobe z 'obslugo' polowe za wyzywienie sie placi

Scio ales refleksynja wczoraj
No ale to fakt, dlugo juz razem wizazujemy oby jak najdluzej
Ejjj ciekawe to bedzie, za kilka lat bedziemy gadac o tym jak nasze dzieci ida do 1 klasy
O ile serwery wizazu wytrzymaja nasza aktywność

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-25 o 07:54
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 07:57   #2702
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie to samo ... też wszyscy mnie drażnią ... ciągle pyskuję i się kłóce. mam wszystkich dość.
to witaj w klubie. Ja już widzę, jak czasmi tz się na mnie patrzy, że nie mogę języka za zębami utrzymać, normalnie chyba sobie myśli co za wredną babę poślubił Jakoś tak od 2 tygodni mam i nie mogę sie powstrzymać od kłutni, w jednej sekundzie staję sie taka zła, że wybucham a po chwili mi przechodzi i jest mi głupio, bo najczęściej nie miałam racji albo powiedziałam cos głupiego komuś. Muszę zacząć panowac nad sobą

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 07:59   #2703
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski

A ja ostatnio mam normalnie wszystkiego dostyć Mam takie humory, że ze wszystkimi się kłucę, wczoraj z tesciem się pożarłam, w sumie o nic tylko o różnicę zdań co do mieszkania, przedwczoraj z sąsiadem o źle zaparkowane auto, jeszcze wczesniej z mężem i wogule ludzie mnie ostatnio drażnią, kolerzanka z którą mam tymczasową zmianę doprowadza mnie do furii. Wczoraj ryczałam w nocy, mam dosyć mieszkanie u teściów, złym pomysłem było wogule zamieszkanie u nich, lepiej trzeba było odrazu coś wynająć. Ja jestem zła, mąż stara się nie wchodzić między mnie i rodziców, a ja nie czuję jego wsparcia Jest mi smutno i źle. Dzisiaj mam 29 dzień cyklu, więc albo dostanę @ i to dlatego, albo jej nie dostane bo jakoś tak się inaczej czuję. Okaże się.
będzie dobrze.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-25 o 08:01
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:00   #2704
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
No własnie moj Tz chce zrezygnowac z orkiestry i wynakjac jakiegos kolege/pseudo Dj'a zeby puszczal muzyke zeby cos sobie gralo...
co o tym myslicie?
u nas tez jakies 30 osob pewnie bedzie...
Ja bym wzięła tego Dj'a. 40 osób to nie tak mało, a ludzie mogą się nudzić. Oczywiście wszystko zależy od towarzystwa

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
anuulaa jakie kolorki? ten rzymski poranek?
Tak, a do przedpokoju jasny beż, taki bardziej kremowy

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio mam normalnie wszystkiego dostyć Mam takie humory, że ze wszystkimi się kłucę, wczoraj z tesciem się pożarłam, w sumie o nic tylko o różnicę zdań co do mieszkania, przedwczoraj z sąsiadem o źle zaparkowane auto, jeszcze wczesniej z mężem i wogule ludzie mnie ostatnio drażnią, kolerzanka z którą mam tymczasową zmianę doprowadza mnie do furii. Wczoraj ryczałam w nocy, mam dosyć mieszkanie u teściów, złym pomysłem było wogule zamieszkanie u nich, lepiej trzeba było odrazu coś wynająć. Ja jestem zła, mąż stara się nie wchodzić między mnie i rodziców, a ja nie czuję jego wsparcia Jest mi smutno i źle. Dzisiaj mam 29 dzień cyklu, więc albo dostanę @ i to dlatego, albo jej nie dostane bo jakoś tak się inaczej czuję. Okaże się.
Też tak czasem mam. A co do teściów to mam podobnie, im dłużej u nich mieszkam, tym bardziej gryzę się z teściem. Już teraz na każdym kroku drażnią mnie jego teksty :/

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-02-25 o 08:02
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:08   #2705
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka

Domi...ja bym wzięła DJ...dla mnie muzyczka na wszelakiego rodzaju imprezach to podstawa !

Kurcze...chodzę na tą fizykoterapię i kolano boli mnie coraz bardziej. Wczoraj się dowiedziałam, że do 4 zabiegu może być pogorszenie...zobaczymy jak będzie dalej. Wrrrrr....

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:14   #2706
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

Ja bym wzięła tego Dj'a. 40 osób to nie tak mało, a ludzie mogą się nudzić. Oczywiście wszystko zależy od towarzystwa

Też tak czasem mam. A co do teściów to mam podobnie, im dłużej u nich mieszkam, tym bardziej gryzę się z teściem. Już teraz na każdym kroku drażnią mnie jego teksty :/
moj to najmądrzejszy na świecie jest, a na remontach i mieszkaniach to już wogule najlepiej się zna, nikt inny nie może miec innego zdania, jak zacznie coś gadać to jego monolog potrafi trwać do godziny. Przeważnie wychodzę i nie wdaje się w rozmowę, ale wczoraj trafił na mój zły humor i niepotrzebnie sie nakręciłam. Powiedziałam sobie, żej uż wiecej niebędę z nim o tym rozmawiać, mam nadzieję, że szybko znajdziemy mieszkanie bo cierpi na tym mój związek z tz

Łukaszek
Stary 2010-02-25, 08:32   #2707
mona_ja
Wtajemniczenie

domi, ja też wziełabym Dja, na weselu powinni sie goście weselić i dobrze bawić, no i jest z reguły tylko raz w życiu, nie warto na tym oszczędzać, chyba że sie nie ma kasy. No ale jak ktoś planuje wesele to zakładam ze kase ma już na ten cel odłożoną. Myśmy mieli orkiestre, ale wesele było na 120 osób, nie obeszło by się bez muzyki.
AgatkaL, jak to może sie pogorszyć oni tam leczą czy pogarszaja stan pacjenta

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:39   #2708
Maja102
Zakorzenienie

dziewczyny... co wy jakies rodrażnione takie...
jakiś klub zołz się zawiązuje?
Weźcie i mnie, weźcie mnie
Stary 2010-02-25, 08:42   #2709
agus87
Zakorzenienie

czesc wam
koncze sesje na stuiach, zostal jutrzejszy usnty egzamin z 2 ksiazek cesarza i szachinszacha kapuscinskiego
sa to miedzynarodowe stosunki kulturalne wiec sie nie dziwcie ;p
a reszta sesji do przeodu, przedterminu nie zdalismy z jednego przedmiotu ale po tygodniu to poprawilismy, wiec w indeksie nie ma nic o poprawce
a we wtorek wylatuje na tydzien urlopu do siostry do angli

AZZIS sliczny chlopczyk
domi twoja corcia tez rewelacja
normalnie same cukiereczki
Stary 2010-02-25, 08:44   #2710
myszka_maj
Zakorzenienie

[QUOTE=Scio;17430040

Taka refleksja mnie naszła dziś - jestem z Wami od pierwszej części, i najpierw razem szukałyśmy sal, zespołów, orkiestr itd, potem wspolnie czekałyśmy na 2009 rok, w któym to doradzałyśmy sobie sukienki, dodatki itd, żeby w końcu wsólnie przeżywać śluby i wesela, czekać na relacje, a teraz niektóre już mają maluszki inne są w drodzę i pomały wkraczamy w czas pierwszych rocznic. Szok, normalnie szok.
[/QUOTE]

faktycznie czas leci a my wciąz na wizażu

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Rosette dałam do przeczytania Twojego posta mojemu mężowi...On ma czasem takie zrywy, że pyta co tam na wizażu uradziłyśmy, bo ja też jak coś ważnego się u nas dzieje to mu napomknę, ale wracjąc do posta to przeczytał uśmiechnął się czytając Twoje podsumowanie i mówi to pokaż teraz co Ty o mnie pisałaś
powiedziałam, że niech sobie poszuka "swojego" forum, a on mówi zobaczysz kiedyś się zaloguję i cały wizaż przeczytam
powodzenia mu życzę

kiedyś przyszedł z pracy i mówi, że czkawka go męczyła i że pewnie o nim na wizażu pisałam... przytaknęłam niech ma swoje 5 minuta sławy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Scio ales refleksynja wczoraj
No ale to fakt, dlugo juz razem wizazujemy oby jak najdluzej
Ejjj ciekawe to bedzie, za kilka lat bedziemy gadac o tym jak nasze dzieci ida do 1 klasy
O ile serwery wizazu wytrzymaja nasza aktywność

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

a tak wogóle to cześć

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:44   #2711
kliwia
Zakorzenienie

ktosiaaaa musialam przetrawic co napisalas
I powiem Ci, ze dobrze ze w moim otoczeniu najblizszym nie ma niemowlakow takich do 4 meisiaca. bo bym porwala
Sa starsze, i calkiem strasze przedkoszlaki i uczniowie.

Tylkona Nk co rusz widze jak kolezanki dodaja niemowlaki ech
Ostatnio mi sie snila julka striipi, bo sie na nia napatrzylam wieczorem
A wczoraj kolezanka po fachu dodala zdjecie swojej coreczki, ale cudak mowie wam, Zosia ma na imie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 08:51   #2712
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
a malowałaś już nim ściany czy jesteś przed malowaniem? bo jak już wcześniej pisałam, ja mam w salonie rzymski poranek i wcale nie jest on taki jasny ani kremowy.
Cytat:
jeśli powstanie klub zołz to ja powinnam zostać szefem klubu. Jestem zołza nad zołzami.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:54   #2713
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Też mogę się zapisać do klubu zołz, uchodzę za bardzo wredną osobę
ot a jam po prostu szczera i nie lubie słodzić

Kliwia u mnie to samo, na 8 zdjęć na nk co najmniej 4 to zdjęcia dzieci albo ciężarnych.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:55   #2714
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
a malowałaś już nim ściany czy jesteś przed malowaniem? bo jak już wcześniej pisałam, ja mam w salonie rzymski poranek i wcale nie jest on taki jasny ani kremowy.

jeśli powstanie klub zołz to ja powinnam zostać szefem klubu. Jestem zołza nad zołzami.
to tak jak ja:hahaha :też jestem zołza i to zrzędliwa, upierdliwa:hahaha :

Łukaszek
Stary 2010-02-25, 08:57   #2715
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Taka refleksja mnie naszła dziś - jestem z Wami od pierwszej części, i najpierw razem szukałyśmy sal, zespołów, orkiestr itd, potem wspolnie czekałyśmy na 2009 rok, w któym to doradzałyśmy sobie sukienki, dodatki itd, żeby w końcu wsólnie przeżywać śluby i wesela, czekać na relacje, a teraz niektóre już mają maluszki inne są w drodzę i pomały wkraczamy w czas pierwszych rocznic. Szok, normalnie szok.
ojoj.... jaka refleksyjna ale ja jestem od 2 i mam podobnie... wybieranie sal orkiestr.. a teraz o mezach dzieciach fajnie mam nadzieje ze przetrwa to jeszcze dluzoooo

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kochana, sądząc po Tobie, to nie mam wątpliwości, że są super Ale ja bym chciała tak pod koniec zimy rodzić
A zresztą, chcieć to jedno, a jak wyjdzie to inna bajka, pożyjemy zobaczymy
rozumiem.... ja sie ciesze ze w sierpniu mimo ze w ciazy bede z wielkim brzuchem w wakacje ale przy dobrych wiatrach szybko wyjziemy na dwo i bedziemy tammmm duzo czzasu moj tz sie smieje ze musi mi neta bezprzewodowego zalatwic bo jak pojde z malenstwem do parku to bewnie zamiast czytac ksiazek wizaz bede nadrabiac

Cytat:
Laski ja nie wiem
siedzimy z Tz i sami nie wiemy co mamy robic...tzn. czy robic male wesele ( z orkiestra) czy tylko przyjecie ( bez muzyki, posiedziec, pogadac)???
juz sama nie wiem
DJ! koniecznie patrz zapraszacie 40 osob przyjdzie cos ponad 30 i maja caly czas siedziec? wezcie zamowicie dj i niech puszcza muzyke rozkrreci towarzystwo.... kto niebedzie chcial sie bawic to posiedzi i pogada a kto bedzie chcial potanczy, z doswiadczenia wiem ze nawet ci co niechca jak wypija wywijaja na parkiecie

Cytat:
Napisane przez SSR;17432777
martucha84[/B
blat w kolorze frontów, bo masz rację nie ma co przesadzać z kolorami
I też wołam Zuzia, Zuzia
Wczoraj przeglądałam katalog a meblami forte i natknęłam się na tą aranżację z żółtym i turkusowym co nam pokazywałaś A za tapetami się rozejrzę.
no i co z pralką udało się im?
Trzymam kciuki za sprzedaż sukni. Ni i masz rację Strzelce są the best (ja też)
no i super ze sie zdecydowalas co do kolorow itd a co do pralki to jeszcze nie bo sciagacza? nie maja.. ale beda mieli juz niebawem
jesli chodzi o tesciow to ja bym sie pobila z moimi mam zupelnie inny charakter niz oni i ich teksty mnie dobijaja ich sposob zycia mieszkania wszytsko.. dlatego odrazu powiedzielismy z tzze niebedziemy tam mieszkac.. .do tego moj tesciu to straszny filozof... gada a nic nierobi i te teksty takie ze zawsze ma racje i chocby mowil bzdury to i tak ma racje... straszneee

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc wam
koncze sesje na stuiach, zostal jutrzejszy usnty egzamin z 2 ksiazek cesarza i szachinszacha kapuscinskiego
a reszta sesji do przeodu, przedterminu nie zdalismy z jednego przedmiotu ale po tygodniu to poprawilismy, wiec w indeksie nie ma nic o poprawce

AZZIS sliczny chlopczyk
trzymam kciuki za egzam poczytalas ksiazki
zazdroszcze wyjazdu
Stary 2010-02-25, 08:57   #2716
Maja102
Zakorzenienie

Scio się na zadumę wczoraj zebrało?
Spoko... jeszcze Cię czeka przezywanie ślubu, jeśli ja się kiedyś za mąż będe wybierać
Cytat:
ktosiaaaa musialam przetrawic co napisalas
I powiem Ci, ze dobrze ze w moim otoczeniu najblizszym nie ma niemowlakow takich do 4 meisiaca. bo bym porwala

postrach okolicy?
Cytat:
Tylkona Nk co rusz widze jak kolezanki dodaja niemowlaki ech
ja też... i już nawet nie chce mi się oglądać kolejnej serii zdjęć jakiegoś brzdąca, ech...

edit: o, widze, ze idea klubu Zołz trafiła na dobry grunt

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-25 o 09:00
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 08:59   #2717
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe...ostatnio zakupiłam sobie lekturę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"...zaczynam praktykować, więc jakby co zapisuję się do klubu wyrachowanych zołz !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:04   #2718
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hehe...ostatnio zakupiłam sobie lekturę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"...zaczynam praktykować, więc jakby co zapisuję się do klubu wyrachowanych zołz !!!
No to AgatkaL będzie nam dawać merytoryczne podstawy .... jak doczytasz do końca koniecznie powiedz mi dlaczego kochają te zołzy, bo ja nie wiem. sama ze soba bym nie wytrzymała, a Tż nie dość że wytrzymuje to na dodatek wygląda na w miarę zadowolonego
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:10   #2719
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
ja tam nie potrzebuję zadnego podręcznika

Widziałam kiedyś te książkę, ale z tym tytułem to lipa i to straaaasznie naciągana...

"Tytułowa zołza nie jest jędzą ani wrednym babsztylem. Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną, nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra, nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli, i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. "

Łee... to przecież normalna, pewna siebie kobieta, a nie zołza

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-25 o 09:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 09:14   #2720
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

ja korzystając z temperatury na plusie biorę się dziś za okna...wczoraj w jednej z prognoz pogody mówili, że niestety ale czeka nas jeszcze nawrót zimy
a już jest tak fajnie

Cytat:
ktosiu na liscie mamy 40 osob (nawet nie mamy kogo zaprosic) i to jest najblizsza rodzina- wcale niefajnakilku znajomych i tyle...
Domi tak jak radzą dziewczyny weźcie dobrego dj-a, który w razie "wu" rozkręci towarzystwo uzgodnijcie z nim repertuar bo to ważne, u nas orkiestra zaznaczyła, że oni generalnie grają to co my im podamy plus kawałki w tej tonacji, ale poprosiliśmy żeby przymknęli oko bo mieliśmy bardzo zabawowe towarzystwo, które lubi się bawić, a niektórzy wręcz to weterani weselni ( ciocia z wujkiem i kuzynkami średnio co roku 10 wesel zaliczają i to jest takie minimum)
myślę, że dj to dobry pomysł

Cytat:
Cześć U mnie jak zwykle remont, czyli nic nowego. Byłam dziś z mamą (główny sponsor mojej kuchni na wymiar) zamówić w końcu tą kuchnię. Ale tylko spisać umowę, a kolory później i ma być na po świętach. No i dziś odebrałam płytki do kuchni, miały być o ton ciemniejsze niż na wystawce a przywieźli jaśniejsze, ale może to i dobrze
SSR no to małymi kroczkami do przodu, do świąt zleci zwłaszcza ,że są na początku kwietnia

Cytat:
Ja mam dokładnie to samo ... też wszyscy mnie drażnią ... ciągle pyskuję i się kłóce. mam wszystkich dość.
Jakbym o sobie czytała ostatnio w zasadzie drę koty z każdym kto tylko stanie mi na drodzę, a tyczy się to ...napiszę Wam w K.

Cytat:
czesc wam

AZZIS sliczny chlopczyk
za sesję, udanego pobytu w Anglii no i połowów zakupowych
Stary 2010-02-25, 09:42   #2721
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No to AgatkaL będzie nam dawać merytoryczne podstawy .... jak doczytasz do końca koniecznie powiedz mi dlaczego kochają te zołzy, bo ja nie wiem. sama ze soba bym nie wytrzymała, a Tż nie dość że wytrzymuje to na dodatek wygląda na w miarę zadowolonego
Ja też bym nie wytrzymała, jakbym była z taką babą jak ja to bym ją pogoniła

Cytat:
ja tam nie potrzebuję zadnego podręcznika

Widziałam kiedyś te książkę, ale z tym tytułem to lipa i to straaaasznie naciągana...

"Tytułowa zołza nie jest jędzą ani wrednym babsztylem. Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną, nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra, nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli, i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. "

Łee... to przecież normalna, pewna siebie kobieta, a nie zołza
Ja mogłabym sama napisać. Kiedyś moja koleżanka, mówi do drugiej (ta druga jest taka dobra, miła, nikomu nic złego nie powie i facet ją wykorzystuje), ze idź do Pauliny jak zostać wredną s..ą

A wczoraj wieczorem tak się mi na reflekscje złożyło, nawet wyszukałam mój pierwszy post w I części

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-25, 09:47   #2722
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A wczoraj wieczorem tak się mi na reflekscje złożyło, nawet wyszukałam mój pierwszy post w I części
oooo ide szukac swojej wypiowiedzi
pewnie mnie olalyscie i musialam sie dlugo wbijac hahahaha

hahahahahaah wiecie co odkrylam jak na pocztaku 2 czesci watku scio napisala ze tak sie rozgadalysmy ze do 2009 roku to ze 4 czesci powstana hahahahahaha
annfas strzelala ze 5 ale jaga jej powiedziala ze 5 to za duzo hahahahaha umarlam

patrzcie annfas zottel Elcia85 popscenie... co z nimi? aaaa co z MAGiALENA? tyleeeeeeee nas bylo.. A teraz same weteranki

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-02-25 o 10:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 10:18   #2723
Rybulka
Zakorzenienie

Dziewczyny, taka piękna pogoda, że ja juz dziś wyskoczyłam w nowozakupionym płaszczu na wiosnę. Wygodny i śliczny
Tu macie link do aukcji z nim- ja mam kolor różowo-czarny
http://www.allegro.pl/item935711965_..._promocja.html

MisQa, uważaj na siebie. Dobrze, że najgorsza zima juz chyba za nami. Ja jakiś miesiąc temu tak sie pośliznęłam na lodzie, że nie wiem jakim cudem sie na nogach utrzymałam- w momencie zlałam sie potem...

Martus, masz rację, lepiej by było, gdybyśmy obydwie trafiły w totka, bo jak mysle o tych wszystkich wizazowych ciotkach, ich TŻach, dzieciach, drugich połówkach dzieci to nie mamy innego wyjścia, tylko trafić obydwie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
No właśnie, jak Ty w ogóle śmiesz oddychać JEJ powietrzem? Powinnaś za to klęczeć przez godzinę na grochu

Marta i Rybulka to rozumiem, że na weselu będzie specjalna dedykacja dla cioci ktosi za te pierwsze randki w ZOO?

Kurcze, ale bym chciała dzidziusia... Jeszcze się dzisiaj napatrzyłam na siostrzeńca tż-a i już w ogóle szaleję. Ale teraz to bez sensu by się było starać, bo wtedy dzidziuś by się urodził jakoś w grudniu i cały macierzyński bym prawie przesiedziała w domu bo zimą na spacery to nie bardzo, a ja chcę spacerować jak najwięcej
Dziś w takim razie trochę na grochu poklęczę
Dedykacja bankowa
Z dzidziusiem dobrze kombinujesz Mnie wszyscy mówią, że rodze w takim fajnym czasie dla dziecka. W ogóle kierowniczka moja mi wróży, że urodzę już w kwietniu

Cytat:
(...)
a chcialam wczesniej cos napisac apropo imienia krzys dla chlopca.
otoz znam kilku krzyskow, calkiem fajnych, ale jeden przekresla to imie na amen
to kuzyn mojego meza.
cala jego rodzinka obchodzi sie z nim jak z jajkiem, bo krzysiu zmeczony, bo krzysiu w pracy, bo krzysiu po nocce.
jak slysze krzysiu to rzygam
Mój TŻ też ma takiego kuzyna Krzysia- wiecznie biedny, zapracowany Krzysiulek

Cytat:
(...)
Martucha i Rybulka Wy t lepiej szukajcie sali, która pomiści tyle ciotek

Właśnie-sala! Ciężko będzie o taką Najwyżej wynajmie się Kongresową

Mnie też czasem taka refleksja bierze ja też jestem od pierwszej części i nie myślałam, że tyle nasza znajomość będzie trwała

Cytat:
(...)
W końcu jakaś ludzka reakcja przełożonego w kwestii ciąży, jednak są na świecie jeszcze normalni ludzie.
(...)
Oooooo tak teściowe to Wy będziecie na medal, przełamiecie stereotyp wrednej, okropnej i nieznośnej teściowej(...)
Moja pani dyrektor aż miała łzy w oczach, jak jej powiedziałam o ciąży i wyściskała mnie ogromnie

Taaaaak, przełamiemy stereotypy

Mój TŻ też się często pyta o wizaż: np. "Bardzo dzisiaj na mnie narzekałaś dziewczynom?"

Cytat:
(...)
Rybulka super, że wyniki ok,. No i Miłoszek niech sobie jeszcze rośnie
(...)
Dzięki Jak na razie nie mam się co martwić o urastanie w siłę naszego bąbla
Powodzenia przy remoncie! Przed wszystkim, wiele cierpliwości zyczę

Cytat:
czesc wam
(...)
Powodzenia na egzaminie i zazdroszczę wyjazdy bardzoooooo
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 10:21   #2724
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A Jupik?

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-25, 10:28   #2725
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, taka piękna pogoda, że ja juz dziś wyskoczyłam w nowozakupionym płaszczu na wiosnę. Wygodny i śliczny
Tu macie link do aukcji z nim- ja mam kolor różowo-czarny
http://www.allegro.pl/item935711965_..._promocja.html

Martus, masz rację, lepiej by było, gdybyśmy obydwie trafiły w totka, bo jak mysle o tych wszystkich wizazowych ciotkach, ich TŻach, dzieciach, drugich połówkach dzieci to nie mamy innego wyjścia, tylko trafić obydwie

Właśnie-sala! Ciężko będzie o taką Najwyżej wynajmie się Kongresową

Mnie też czasem taka refleksja bierze ja też jestem od pierwszej części i nie myślałam, że tyle nasza znajomość będzie trwała

Mój TŻ też się często pyta o wizaż: np. "Bardzo dzisiaj na mnie narzekałaś dziewczynom?"
plaszczyk piekny sama musze pomyslec o takim bo przeciez cala wiosen bede w ciazy plus lato a jak bedzie chlodno.. to w moj sie niezapne... plus pewnie po ciazy jeszcze brzuszke mi zostanie i we wrzesiu sie przyda.... dobrzez ze mi o tym powiedzialas
hahhaah 2 wygrane w totka wystarcza aco do sali to sie nie martw... wynajmniemy SPODEK katowicki wszyscy sie pomieszcza i nie bedzie klopotu z trafieniem
hahahaahha wizazowy szwagier mnie rozwalil - wiesz czemu bo moj tz tez ciagle pyta bardzo po mnie pojechalas zalisz sie na mnie co:
ach te nasze chlopy

Cytat:
A Jupik?
ooooooooo wlasnie
Stary 2010-02-25, 10:36   #2726
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za egzam poczytalas ksiazki
zazdroszcze wyjazdu
koncze sluchac szacha a cesarza jeszcze polowa
ale jutro popoludniu egzamin wiec dam rade
z ocen jestem zaskoczona, bo mam kilka piatek, 4 , bylo tyle nauki, ale jestesmy z tz wypompowani
ja tez sie ciesze na wyjazd

Cytat:

za sesję, udanego pobytu w Anglii no i połowów zakupowych
dzieki
Stary 2010-02-25, 10:56   #2727
domi7ks
Zakorzenienie

Dziekuje za odpowiedzi

Bedziemy robic na 99% takie kameralne przyjecie na jakies 30 osob, bo na liscie mamy 40 a wiadomo, ze tak wszyscy nie przyjda. Nie chcemy na sile spraszac ludzi z ktorymi teraz nie mamy kontaktu albo rodziny "siódma woda po kisielu"...
Tylko jestem ciekawa czy w restauracji w ktorej mielismy robic to wesele (wplcilismy jzu jakis czas temu zaliczke 1 tys zł) czy zgodza sie na takie mniejsze przyjecie z bardziej okrojonym menu. Czy tylko musi byc na ich warunkach i menu typu 5 dan...zobaczymy- dzis podzwonimy.
A Wy jak myslicie?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 10:57   #2728
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
plaszczyk piekny sama musze pomyslec o takim bo przeciez cala wiosen bede w ciazy plus lato a jak bedzie chlodno.. to w moj sie niezapne... plus pewnie po ciazy jeszcze brzuszke mi zostanie i we wrzesiu sie przyda.... dobrzez ze mi o tym powiedzialas
hahhaah 2 wygrane w totka wystarcza aco do sali to sie nie martw... wynajmniemy SPODEK katowicki wszyscy sie pomieszcza i nie bedzie klopotu z trafieniem
hahahaahha wizazowy szwagier mnie rozwalil - wiesz czemu bo moj tz tez ciagle pyta bardzo po mnie pojechalas zalisz sie na mnie co:
ach te nasze chlopy(...)
No, ja też juz kupiłam ten płaszcz, bo prawie się nie mieszczę brzuchem w zimowym. Aten krój jest taki fajny, że pasuje i na brzuch i potem . W ogóle, to moja pierwsza w życiu rzecz w rozmiarze M
Tyyyy, a właśnie- Spodek przecież jest!
Nasze chłopy chcą byc w centrum uwagi
Stary 2010-02-25, 11:03   #2729
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No, ja też juz kupiłam ten płaszcz, bo prawie się nie mieszczę brzuchem w zimowym. Aten krój jest taki fajny, że pasuje i na brzuch i potem . W ogóle, to moja pierwsza w życiu rzecz w rozmiarze M
Tyyyy, a właśnie- Spodek przecież jest!
Nasze chłopy chcą byc w centrum uwagi
śliczny jest ten krój tez mi sie marzy taki płaszczyk

a ja właśnie odnalazłam moją pierwsza wiadomośc w watku PM2009 w I cześci jak mnie Rybulko ciepło przywitałaś i ucieszyłaś sie ze bedziemy ślubowac tego samego dnia

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:13   #2730
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
śliczny jest ten krój tez mi sie marzy taki płaszczyk

a ja właśnie odnalazłam moją pierwsza wiadomośc w watku PM2009 w I cześci jak mnie Rybulko ciepło przywitałaś i ucieszyłaś sie ze bedziemy ślubowac tego samego dnia
Ten jest niedrogi i bałam się co też mi to przyślą, ale jestem zadowolona

Domi, myślę, że "Klient nasz pan"

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-02-25 o 11:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości