|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Kiedyś miałam taki ładny hm, miedziany, złotomiedziany czy jaki to tam był
Bo w takim typowo rudym to mi nieładnie (na wakacjach miałam), za to w czerwonym świetnie się czuję ![]() A mam ochotę na małą zmianę (ja to chyba nigdy nie będę mieć tylko jednego koloru włosów, potrzebuję ciągle jakiś zmian )
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
No te rude włosy Kocurzycy i Szmyreczka to po nocach mogą się śnić
![]() Za to po wczorajszym Klubie Szalonych Dziewic znów mi grzywka po głowie chodzi... taka jak Przybylskiej
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może już poprostu był czas na rozstanie
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak nie będę ryzykować, na razie i tak mam nadmiar szamponów
Teraz dzielnie używam Stapiz na zmianę z innymi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie znowu korci żeby ściąć grzywę.
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz pomaga, a raz nie... niedługo wypije drugą to może mi się polepszy ![]() rety wiecie co.... ale mam dziś dzień, normalnie Allegro wymiata
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę mi się latać po sklepach w taką pogodę
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra w sklepie łatwiej ulec pokusie, a na all to sobie najpierw obserwuję, zadaję pytania i ewentualnie kupuję
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja w końcu dziś wybieram się na zakupy
![]() Moje koleżanki, nic rodzince nie wożą bo trzeba za bagaż dopłacić . A ja przecież muszę siostrze Vatikę, mamie kokosowy, cioci herbatę, tacie buty......---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Tylko angielska poczta doprowadza mnie do szału. Kiedyś zamówiłam 5 rzeczy w jednym tygodniu a dostałam tylko 2. Pozostałe 3 zginęły na poczcie i sprzedawcy oddawali mi kasę. Trochę mnie to zraziło i dzięki temu mniej zamawiam.
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2010-02-15 o 11:35 Powód: błąd |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja o czwartej poszłam spać (CSI mnie wciagneło jednak bardziej niż myslałam
Cytat:
![]() Ja tutaj, w Poznaniu nie mam dostępu do telewizora za bardzo, wiec zostaje mi tylko Internet ![]() Cytat:
Ja pewnie nie wygladałabym zbyt dobrze, gdyby mi się coś takiego przytrafiło. Strasznie się przywiązuję do ludzi, którym już mi się raz uda zaufać. Do tego stopnia, że kiedy mieliśmy gorszy okres z M. praktycznie nie mogłam spać, non stop mi sie zbierało na płakanie i ogólnie średnio funkcjonowałam... Silna dziewczyna jestes ![]() Mnie właśnie też ostatnio. W ogóle mnie nosi, żeby coś zrobić nowego na głowie, tylko pomysłu nie mam zadnego konkretnego i się miotam między jednym pomysłem, a drugim
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
mój brat rozważa kupno busa bo jak jeździ do Polski to mimo boksu na dachu i dużego auta i tak się nie mieści z całym majdanem i prezentami
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
No Kocurzyco mają z tobą dobrze
a Ty tzta wykorzystaj i przed powrotem niech się w PL zaopatrzy w joanny, lorysy ,venity, glorie... co do allegro to właśnie przyszedł mi olejek dudhi i sweterek też nie wyobrażam sobie chodzić w taką pogodę po mieście, już jak patrzę przez okno to te ferie spędziłabym jedynie w łóżku z dobrą książką i kubkiem pokrzywki w ręku
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to rozpatrywaliśmy taki śmiezny plan. Kupić tu jakiegoś transita (śmiesznie tanie są), pojechać nim do Polski załadowanym po brzegi, w Polsce sprzedać na części (przy Polskich cenach samochodów, to zwróciłby nam się samochód i paliwo) i wrócić samolotem. I tak za każdym razem. Trochę szalony plan nie? Teraz mamy tylko lagunę, czyli niezbyt duży samochód.
|
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Az sie przyjrzalam dokladnie zdjeciom oczu mych w albumie no i chyba rzeczywiscie, ostatnie zdjecie moze w blad wprowadzac, chyba bede sie musiala uwierygodnic teraz jakos
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to farby w lapki i dzialac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Blondyno, snilo mi sie, ze rozmawiam z Toba przez telefon. Mialas przyjechac w odwiedziny |
|||
|
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój brat też miał kiedyś lagunę i był nią parę razy w PL ![]() teraz ma avensisa, także jednak większe auto ![]() Cytat:
też mi się czasem śnicie
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
oj mnie też...W ogóle włosy umyłam, joanne już zmyłam...chyba dzisiaj wyprostuję, bo do teatru idę ale z miesiąc nie prostowałam, jak nie dłużej, więc chyba grzech niewielki
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, gusta sa bardzo rozne
![]() Najwyrazniej Mialas duze biale auto i zeby rozmawiac musialas z niego wysiadac. Co chwile dzownilas, zeby sie upewnic, czy aby napewno kanapa jest wolna |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo crazy Kocurzyco. Wiecie, apropos tego allegro wczoraj jedna Pani (mająca w aukcjach nasze wizażowe perełki) z okazji Walentynek wystawiła wszystko po 3 zł. Zalicytowałam kilka rzeczy, wiem że Wygrałam jedwab waxa za 3,25 zł. Jeszcze była maska i odżywka dwufazowa wax'a l'biotica ale ją ktoś licytował już więc nawet nie patrzyłam czy wygrałam i spray mariona, też nie patrzyłam, czy wygrałam. Idę sprawdzić. Kurczaczek ale miałabym radoche jakbym tak wszystko wygrała
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo szczegółowy sen
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak nie wygrałam tylko tego na czym mi najbardziej zależało- zestawu waxa spray i maska. Zostalam przebita o 50 gr.
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest masakra.. zawsze zdarzy się ktoś sprytniejszy
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jest mi gdzies zimno wlanie obejrzałam ksiezniczke na lodzie, podoba mi sie łyzwiarstwo fugurow i zaraz zaczne zykowac rzeczy na jutro ja chce jeszcze wolne, czemute ferie sie koncza
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedzę i się zastanawiam...
muszę kupić Tż-owi melasę do fai wodnej, ale teraz pytanie czy zdąży dojść do mnie do piątku... w sklepie strasznie droga jest
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Alez mi sie nic nie chce dzisiaj, a tyle rzeczy mam do zrobienia
Ide na slonko, moze mi sie lepiej zrobi
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam pomysłowych znajomych. Kupili jakiegoś starego rupiecia za 150 funtów i stwierdzili że wyremontują go w Polsce, boi taniej. W Niemczech silnik im się rozpadł na środku autostrady. Dosłownie rozleciała się na kawałki. Śróbki i części leżały na kilkudziesięciu metrach za nimi. Z tej oszczędności, musieli kupić cały silnik, bo wyremontować już nie było co. A do Polski dojechali stopem.
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Malino i blondyno ale ja tylko Zalicytowałam o 10 a o 23 był koniec licytacji więc byłam pewna że wygram. Tym bardziej że miałam połowiczną przewagę nad pozostałymi dwiema osobami. Trudno się mówi. Ale za to mam jedwab i odżywkę mariona za "psi grosz"
szmyrk zazdroszcze słoneczka....
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Piękne
![]() już wszystko pozaliczane!!!!!!!!!!!:ju pi: idę po jedzonko i skrzypokrzywę i nadrabiam tak sie cieszę
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Bo w takim typowo rudym to mi nieładnie (na wakacjach miałam), za to w czerwonym świetnie się czuję 

na prawdę. Są tylko takie krótkie chwile melancholii i nostalgii ale dziwne żeby nie było. Trzymam się
może już poprostu był czas na rozstanie
21.06.2014r.

masakra
. A ja przecież muszę siostrze Vatikę, mamie kokosowy, cioci herbatę, tacie buty......
Tylko angielska poczta doprowadza mnie do szału. Kiedyś zamówiłam 5 rzeczy w jednym tygodniu a dostałam tylko 2. Pozostałe 3 zginęły na poczcie
i sprzedawcy oddawali mi kasę. Trochę mnie to zraziło i dzięki temu mniej zamawiam.
- 82
15.04.2013

i zaraz zaczne zykowac rzeczy na jutro
ja chce jeszcze wolne, czemute ferie sie koncza