![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Ale jesteście rozmowne od rana
![]() Ja wczoraj chlapnęłam trochę wina czerwonego i jakoś takiego muła mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Heloo
No to mamy "Kwiecień plecień co przeplata" ![]() Zimnica jak nie wiem, a ja jeszcze czuję sie jakby mnie pociąg przejechał...i nie wiem czy to czasem nie zapowiada choroby ![]() Butter w takiej sytuacji jaką zaserwował Ci wczoraj TŻ zawsze można pizzę zamówić ![]() A znajomi swoją droga powinni pomyślec i przynieśc coś do żarcia skoro to byla wizyta niespodzianka ![]()
#2705 |
Zakorzenienie
|
a ja szukałąm od rana inspiracji co zrobic na wieczór, bo tesciowa do nas przychodzi (bedziemy oglądali filmy z Holandii i tesciowa chciała pograc na wii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu jak z lotami, sytuacja unormowana już zgodnie z tym co podają ? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
ja bede robiłą szarlotkę na kruchym cieście (ciasto juz mam zamrozone) + sałatkę jakąś z makaronem i pomidorami suszonamy (tej jeszcze nie jadłam i nawet nie wiem co tam jeszcze jest )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na szczęście - i oby tak zostało. Zaszalej ![]() ![]()
![]() |
#2709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jem pieczywo ale to fitness albo pełnoziarniste (oczywiście w ilościach rozsądnych) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Pogoda tragiczna zimno jak jasny gwint a do tego łapię taką zamułkę że najchętniej zakopałabym się pod kołderką i przespała najbliższych 24 godziny. Co do niespodzianek robionych przez TZ to mój kiedyś notorycznie kupował mi bez okazji bieliznę aż w końcu powiedziałam że mi się znudziła i mam za swoje ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niuniuniau masz imiona wybrane dla dzieciaczków ? (w sensie damskie i męskie ) Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-22 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to nic wspólnego z tym, że jestem niegościnna, bo wręcz przeciwnie i dlatego źle się czuję - jak butter. Tż mi parę razy taki numer wywinął i nie mógł pojąć o co mi chodzi ![]() Nie cierpię tego stanu "rozmemłania", pusta lodówka, rozwiany włos, zmięta ja, a tu nagle "ding dong" i dzwonek do drzwi. Nieee. Straszne ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pełnoziarniste w ilościach rozsądnych jest jak najbardziej wskazane ![]() Cytat:
![]() No to sie zrobiłaś w konia z tą bielizną ![]() ---------- Apropo wczorajszych rozmów. Powiedziałam TŻ że przykro mi iż nie zaprosił mnie do tej pory do kina na Alicję.... Powiedział że pójdziemy po weekendzie- na 100% w poniedziałek albo środę. Na co ja "nie interesuje mnie kiedy, kup bilety i mnie zaproś na dana godzinę" Ciekawe czy tak zrobi ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() W moim przypadku jest tak że jak "ding- dong" robią pliscy znajomi stresu nie mam- jestem wyluzowana, jak głodni zawsze spaghetti jakieś mogę zrobić a jak chcą pić alko to"żabka" jest 2 metry od bloku ![]() Natomiast jak takie ding dong robią teściowe z uszu mi paruje z wściekłości ![]()
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wracają z zakupów i coś podrzucają. A ja akurat mam straszny syf (jak pracuję to mamy mało czasu z Tż, a że mam dwa koty to one same robią bałaganik, sierść , brudna kuweta, rozsypany żwirek, albo góra naczyń śmieci na podłodze) Ja raczej bardzo lubię porządek, ale nie jakaś straszna pedanteria więc strasznie się źle czuję wtedy. Nie dlatego, że nie lubię jak wpadają. Lubię, ale być przygotowana! Jak mieszkaliśmy bliżej to było gorzej, pisałam wam. Dzień po ślubie przyszła teściowa, a ja w wyrku z którego nie mogłam wstać, bo n ie ubrana byłam. Bez makijażu, taka "z wyrka" - o jezu. Nie zapomnę ![]() ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynka: Sylwia, Zuzia. Nie wiem, pewnie jeszcze kilka razy nam się zmieni ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter spóźnione sto lat! Cytat:
Zuza, sałatka gyros wg Twojego przepisu pycha! Zajadaliśmy się z TŻem ![]() Wczoraj uśmiałam się do łez jak poczytałam o Waszych TŻach ![]() Zapisaliśmy się na kurs tańca i dziś mam zakwasy w łydkach ![]() ![]()
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi potrafią właśnie tak zrobić..dzwonią że są w pobliżu. a mają dla nas coś (zazwyczaj jakąś pierdołę) więc wpadną na chwilę ![]() Raz jak tak przyszli przez godzinę z kuchni nie wyszłam bo gary myłam, gotowałam, pranie robiłam...i chyba sie kapnęli wtedy, że takie wizyty zdecydowanie mi nie odpowiadają. Ale nie to że zaprzestali takich zupełnie..po prostu rzadziej tak robią ![]() Najbardziej mnie wkurza jak teściowa wyjeżdza z propozycją że mi gary wymyje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
my mamy do moich rodziców 100km a do rodziców tż 200km i to jest bezpieczna odległość, bo niezapowiedzianych wizyt nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
jak bylismy w Holandii to mielismy do wszystkich 1300 km
![]() a mi sie marzy mieszkanie tylko z TZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny macie sprawdzony przepis na naleśniki ze szpinakiem i sosem pomidorowym? Ostatnio w knajpie jadłam takie pyszne polane właśnie cudnym sosem pomidorowym i posypane prażonymi migdałami ![]()
![]() |
#2721 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to problem, to oczywiście nie ma znaczenia ale z wymienionych podoba mi się tylko Szymon męskie i Zuzia damskie- ale to Zuzanna więc jeśli macie krótkie nazwisko to ok. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Twin ja robię nadzienie ze szpinakiem i z serkiem wiejskim light-wszystko posypuję uprażoną dynią i słonecznikiem ale bez sosu żadnego- bo lubię jak są chrupiące. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-22 o 11:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No cóż będę dziś eksperymentować: )
![]() |
#2724 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz moi rodzice jakoś potrafią się powstrzymać przez wizytami u nas. Nie ma mowy żeby sie wprosili..mama wie że mamy swoje życie i tylko jak ją zaproszę to przyjeżdża. Teściowa po prostu nie ma swojego życia..żyje naszym życiem- a w szczególności życiem synka ![]() ![]() Cytat:
Musisz sama pokombinować....szpinak to wiadomo jak...gałka, czosnek, pieprz...a pomidory na pewno muszą mieć sporo ziół- ale to juz wg własnych upodobań. Cytat:
![]() Mój kiedyś tez miała taki pomysł-ale w grę dla niego wchodził tylko hip hop ![]() Już sobie wyobrażam jakbyśmy wśród dzieciaków wyglądali ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tańców to wybraliśmy kurs takich bardziej luźnych tańców. Uczyliśmy się np. disco samby, swinga i rock&rolla a nie żadne sztywne tańce towarzyskie. Instruktor jest luzacki i wychodzi z założenia, że w tańcu ma się bawić a nie każdy krok idealnie wykonywać i to na bardzo odpowiada. Pewnie dlatego TŻ też się spodobało. Z 3 lata temu byliśmy na takim sztywnym kursie towarzyskiego i nic z tego nie wykorzystaliśmy nigdy w tańcu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny ciekawa jestem czy znacie hit naleśnikowy mojego Tża ? ![]() Znacie parówkę w naleśniku na ciepło ? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.