|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Asika wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz!!
![]() Buty kupuje różnie, czasem jakieś porzadne i mam na dłużej, ale najczęściej kupuje takie jednosezonówki, bo mi się rzeczy szybko nudza ![]() Ja mam fihurę typowej kolumny szerokie biorda i ramiona, spore wcięcie w talii i cyckami tez nie pogardze Nie narzekam na swoją figurę, ale bym mogła być szczuplejsza, straam sie ograniczać wszystko co się da, ale to nie moja wina, że mam tendencje do tycia i pół zycia jak na razie leciałam na sterydach dawno śnieg nie padał
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Asik wszystkiego najlepszego! Sto lat!
![]() wczoraj wieczorem cos mi wizaz nie dzialal a chcialam jeszcze do was wejsc ja to mam niestety figure po mamie tzn szerokie biodra duza pupa, ale ostatnio mi sie schudlo i wszyscy mowia, ze juz nie mam tylka wcale tylko, ze ostatnio znow przed @ mialam dziki glod i sie prztylo ![]() weszlam na nk a D. wrzucil nowa fote, tak ladnie wyglada w szarym swetrze
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Chce sobie zamówic ta tunike,ktora Wam ostatnio pokazywalam ale tak mysle ze jak juz kupuje jedna rzecz to moge kupic i druga a za przesylke zaplace tylko raz : i mysle o tej sukience http://moda.allegro.pl/item951967210..._styl_225.html
w sumie w lipcu szykuje mi sie wesele ![]() z drugiej strony wcale nie jestem do niej przekonana taka troche nijaka jest wiec kupilabym ją tylko ze wzgledu na "darmowa" przesylke Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2010-03-15 o 16:07 |
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za taką cenę chyba bym się na nią skusiła
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie pieron wie jaki to material...
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam od tego użytkownika i ciuszki przyszły takie jak na modelkach.
Choć one są szyte w PL a nie sprowadzane raczej. tak czy siak, ja byłam/jestem zadowolona.
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi tene jak u niego wyglada z rozmiarami? warto zamowic mniejsze/wieksze niz sie nosi czy wychodza raczej normalne?
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. Trudno powiedzieć. ;P
Ja jestem superchuda, brałam najmniejsze rozmiary i nic ze mnie nie spada. Cud. Ogólnie materiały są NAPRAWDĘ elastyczne. Głównie niestety wiskoza, ale ładnie uszyte.---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ja zamawiałam od niego: http://moda.allegro.pl/item950534695...roz_s_190.html http://moda.allegro.pl/item951261894...japan_263.html
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle o tej
http://moda.allegro.pl/item943760786..._styl_230.html tylko nie wiem czy M czy L brac bo ja ja chce do leginsow co sie z tym wiaze musi byc dluga a przynajmniej zakrywac pupe bo generalnie nosze M ale ta L mnie kusi wlasnie po tą długość:P a ta czerwona z drugiego linka ktory wkleilas tez mnie kusi ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- dziewczyny macie jakis fajny przepis na cos dobrego i szybkiego oraz pozywnego ?:P |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam seee.. byłam w szpitalu..
I jedyne co muszę wziąć to dwie tetry, pampki i mokre chusteczki .. ![]() No chyba ze sobie chce wziąć to biore I wezmę koszule dla siebie na każdy dzień czystą i swoje podpasssskii no i kosmetyki itp.. A taką pani akurat przywieźli, bo zaczęła rodzic i taaaak krzyczałaaa.. A że jakiś wirus panuje to przy porodzie nie moze być nikt dodatkowy i ten facet stał na korytarzu i tak chodził z jednego końca do drugiego ![]() ![]() I byłam u chrzestnej.. i wróciłam z 3 reklamówami ciuszków
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tą http://moda.allegro.pl/item946374916...japan_207.html
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
w ogole jakie fajne rzeczy ma ten sprzedawca, mi to w ogole sie ten japan style bardzo podoba
tylko ja jestem taka nieszczesliwa, ze nie mam konta na all i nie zamawiam, bo sie boje, ze cos zle zrobie, ze to kasa i ktos mnie oszuka itp wiem mam zacofane myslenie ilusja jak planujesz do leginsow to ja bym wziela L, bo mniejsza bedzie bardziej dopasowana zbyt krotka itd do leginsow, ale ogolnie bardzo fajna
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam konta na all xD
i bardzo dobrze, bo przepuscilabym całą kasę.
|
|
#2714 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
)Znowu skórzanym z CCC nie mogę nic zarzucić - ani półbutów ani kozaków nigdy nie reklamowałam, te buty po 5-6lat wytrzymują ![]() Polecam La stradę - drogie sa ale za to jaka jakość ![]() A dziś kupiłam sobie takie zwykłe butki w Boti, za 70zł na uczelnię. Powinny być wygodne ![]() 100 LAT ASIK
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
czy wam tez caly dzien tak chce sie spac??
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka tej zimy kupiła skórzane buty z CCC i tej zimy skończyły swój żywot ![]() Moja mama chyba ma jedne z CCC skórzane, tzn miała ale po 3 latach gdzieś je wyrzuciła bo się zajechały. ![]() Za to z Venezii wiem że ma długo.. i letnie i kozaki i botki itp..
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale jestem wkur*****. !@#$%^&*()
Pieczołowicie uważałam na oryginalną folię na mojej Nokii 6700 aby jej nie zedrzeć, bo chciałam ją (Nokię) sprzedać tak w okolicy czerwca, a wiadomo że zachowana oryginalna folia = lepsze wrażenie. I co? Leżę sobie, czytam notatki a tu przyszła mama, spojrzała na mój telefon która godzina i "Ojej jaki masz brudny ekran" i rach-ciach potarła nią o bluzkę zrywając folię do połowy. I żesz w mordę no tyle miesięcy tolerowania tej folii i uważania na nią diabli wzięli. :/ I tak pomyślałam, że sprzedam ten telefon teraz póki jeszcze ma część tej folii przyklejonej. Bo potem to mi się porysuje i zimna pupka. Mam do Was prośbę: napiszecie mi która z Was ma konto na All i by mi mogła w ciągu tygodnia podbić trochę aukcje? Konkurencja jest duża, a liczba licytujących podniesie mi telefon na wyższą pozycję. No po prostu chce mi się płakać. ![]() A dziś mi przysłali pokrowiec na ten telefon... Taki ładny. No bu.
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka skorka z wierzchu wyblakła i w obcasie cos sie dziwnego dzieje---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() SPAAAAAĆ
|
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważałam by mieć jak najdłużej folie.. Tż wziął po kilku tygodniach 'a po co ci ta folia' i po folii ![]() Cytat:
Mi też chce się spaaaććć.. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze zdzieram te folie na drugi dzień, nie wiem czemu, ale strasznie mnie one denerwuja i tak najczesciej nikomu nie sprzedje pozniej swoich telefonów
Ale dzisiaj wracała ze szkoły i jak włączyłam odwarzacz w telefonie to się przeraziłam jaką mam klapke porysowaną i jestem w szoku, że jeszcze dotykowy działa na niej.... Teraz tak myślę, że jakbym miała zmieniac telefon to bym wybrała ten sam, bo go uwielbiam za wygląd ![]() A na all bardzo żadko kiedy zamawiam, najczęściej jakieś książki, a ubrań boję sie kupować....
|
|
#2721 |
|
|
To ja mam chyba ogromne szczęście w CCC na buty
Jedne skórzane reklamowałam - sam od siebię pekł obcas Wymienili mi obydwa obcasy na nowe i jeszcze czubki naprawili za free <zdarłam sama bo wtedy sierota na nie aż tak nie uważałam Ale nawet w reklamacji tego nie pisałam bo to moja wina była> Jak dostałam te butki z naprawy to przez godzinę myślałam, że nowe mi dali w jdnych z La Strady muszę obcas wymienić bo się już rusza ale te buty maja już 3 lata i zaliczyły wszytsko włącznie z grą w siatkę na wf ![]() DONT to do reklamacji te butki! Dbam strasznie bo jak zniszczę to następne sama będę musiała kupić. A tak przynajmniej mam butki na lata Nawet satynowe długo mi służą choć stosunkowo łatwo je zniszczyć
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2010-03-15 o 19:00 |
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje satynowe ze studniowki przeżyły tylko studniówkę i jedno wiejskie wesele. To by było na tyle. 150 zl w plecy.
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Studniówka i dwa wesela.. ![]() I są podgryzione przez psa.. ale nie widać tak ![]() Póki co to na tyle ale 70zł w plecy ![]() Chociaz planuje je założyć w sierpniu na wesele
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
a ja ze studniówki cały czas mam dobre i latałam w nich na balety i wytrzymaly
teraz jakies musze kupic nowe wyższe a buty z deichamana to moze i dlugo nie wytrzymaja, ale ja wole kupic czesciej tanie buty niz dlugo chodzic w jakis ostro drogich ale ja jakos nie niszcze butow i jeszcze nigdyw zyciu zadnych butow nie dawalam do reklamacji ![]() mnie dzis glowa okropnie boli bo @ dostalam i taka jestem do niczego
|
|
#2725 |
|
|
Moje ze 100dn też się trzymają a dosyć często je ubieram
![]() A te satynowe z Deichmanna właśnie 3 razy ubrałam na imprezy i wyglądają jak nowe i nic nie zapowiada zmiany ![]() Chyba sobie jeszcze jedne z Boti kupię
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na studniówce miałam satynowe i w ogóle ich nie nosiłam, na balety nie bardzo mi pasowały, ale teraz zaczynają się imprezy rodzinne i komunie to pewnie załozę
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Ja buty na studniówke miałam też takie satynowe. Ale w sumie może z 3 razy miałam je założone
![]() A tak to buty kupuje różnie. Deichmann, CCC. Jakieś sklepiki w mieście ![]() Ale ja butów nie niszcze praktycznie. Jedynie w tą zimę strasznie zniszczyłam kozaki, ale to przez to że taka sroga była i przez to że ze złym obcasem buty kupiłam. |
|
|
|
#2728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jesli chodzi o all to ja mam konto i chętnie Ci pomogę jade do Wrocławia.. pewnie odezwę się jeszcze w autobusie
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Tene właśnie taką folie można kupić
A ja chce diamentowe etui do mojego telefonu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

figure po mamie tzn szerokie biodra duza pupa, ale ostatnio mi sie schudlo i wszyscy mowia, ze juz nie mam tylka wcale
tylko, ze ostatnio znow przed @ mialam dziki glod i sie prztylo 

I jedyne co muszę wziąć to dwie tetry, pampki i mokre chusteczki ..

i w obcasie cos sie dziwnego dzieje